tomorrow !

åker ju till åland imorgon, men känner mig inte speciellt pepp på det alltså .. men ja det kanske blir kul iallafall. hoppas vi blir en bra grupp, och jag hoppas verkligen att alla håller ihop hela tiden så man slipper typ känna sig ensam och sånt shit ..  när vi är där borta så kommer vi få sitta i en sk frifallsbåt, som är 15 meter upp i luften. vi ska sitta fastspända där inne, och så ska dom pumpa loss den, så att den faller ner i halvet haha jag kommer ju sååå dö!  hope not !   jag kommer hem igen på natten till lördag. och på lördagen blir det mys :)
idag så var jag i skolan från halv nio till elva.  hade bara sjukvård idag, och  redovisade ett arbete och efter skolan gick jag på stan med lovisa ! jag köpte en kofta, strumpbyxor, en tröja och en sjal ! hihi blev ganska  nöjd faktiskt. sen åt jag subway med min storasyster inne på personalrummet på kicks. det var mysigt tycker jag :)  min syster är jättebra!
förresten !!!!! skolkortet har kommit upp på stan, och NEJ jag är verkligen inte nöjd ! jag ser helt sur ut :( hade ju bestämt att jag skulle se glaad ut, och jag gjorde det på typ alla utom ett, så tog dom ju såklart det ! bara för att alla andra såg så bra ut  :(  åh !! dessutom ser jag jättetjock ut i min rutiga skjorta ... varför hade jag den på mig -.-  ??

i am looooser


another birthday ?

jag och mina älskade systrar emelie och rebecca <3


idag så kom hela släkten hit och firade mig. det haqr varit en väldigt bra dag faktiskt. folket började komma vid klockan fyra. det blev fika med smörgåstårta, och kakor. och så var det ju lite presenter såklart. fick en jättebra present idag. jag fick en massa porslin och skedar. jag fick det av min farmor och farfar, eller man skulle egentligen kunna säga att det var ifrån min farbror osm dog när jag var tre år. redan då bestämde min farmor att jag skulle få det den dagen jag fyllde 18. jag höll på att börja gråta. det var så fint, och känslan var också så underbart fin. det kommer kännas så bra att ha grejerna när jag flyttar hemifrån. jag kommer alltid att tänka på honom.


av min faster fick jag en monitröja, lite smycken och en drinkbok !:D  så nu kommer jag kunna göra mina alldeles egna drinkar. finns jättemånga som ser ut att vara hur goda som helst ;)  sen så fick jag också ett presentkort på h&m! och så fick jag pengar också! :)  tack alla för presenterna, jag är jättenöjd! :)  när alla hade åkt hem så var fortfarande min moster och mina kusiner kvar. så mina kusiner passade på att städa hela mitt rum haha så nu är det vackert här inne såklart ;)   nu sitter jag och chattar med lovisa, och johan och kollar på en serie ppå ettan .. typ mannen under trappan eller nåt ! :o  spännande hihihiii ! storasyster och hennes kille roberto är fortfarande kvar här :)   nu ska jag fortsätta kolla på tv och snacka med mina friends ^^   bye !




18 år nu

fyllde 18 igår, och jag lovar det var den roligaste dagen på riktigt riktigt länge! det började såklart med att familjen kom in på morgonen med presenter och sånt, och då fick jag en bok "när ingen ser" av rebecca, shampoo och balsam för rött hår, och en ny mobil av mamma och pappa. fick en sony ericsson w595 i blå, men har bytt till en rosa! sen så vid tolv gick jag på stan med farmor ! jag fick välja vad jag ville ha, för 1300 kr ! fast det var av min faster victoria också :)  tak så jättemycket hörrni !  sen så  när jag kom hem så käkade jag och rebecca godistårtan som vi hade bakat hihi, och sen gjorde jag mig iordning. vid fem kom emelie hit och sminkade mig och fixade bål! och av henne ficka jag lite smink ! fick en ögonskugga, en mascara + kajal, ett läppglans, en concealer, foundation primer och sminkningen då ! vid sex började lite folk komma, och så käkade vi mat. enchiladas åt vi hihiihi ! sen blev det mest att sitta, dricka lite, lyssna på musik och det slutade med att vi sjöng singstar XD   hehehehe ! vid halv elva körde vi ner på stan. (johanna körde) och gick på konrad! gissa om jag hade kul? nej, jag hade askul! aldrig har jag haft en roligare kvällt tror jag! åååh så kul det var  ! vi drog hem vid två när dom stängde !   tack alla som var med ikväll ni gjorde det till bästa kvällen ever, och jag är jättenöjd med min födelsedag, det kunde liksom inte ha varit bättre !! det kommer lite pics från gårdagen också, så njoy !






stan och friskis !

hade inte direkt några lektioner idag, men åkte till skolan för att plugga matte a .. tråkigt som fan var det och jag tror jag hann med ungefär fem tal på sammanlagt två timmar, och det är ju inte speciellt bra alltså ..
efter skolan gick jag på stan med jasmine ett tag. vi käkade på vivaldi och så gick vi runt och glodde litegran ! vid fem cyklade jag till friskis och träffade snäckan, så gick vi på ett medel pass. askul som vanligt!!   efter det cyklade vi hem och käkade och efter det blev det idol med fruktsallad  (Y)  nu tänker jag lägga mig ! nighty

 


snart skola

sitter här och är helt klar och ska cykla iväg till skolan om en halvtimme ungefär ! ska plugga matte hela dagen hehe. matte A, dessutom som jag inte ens är klar med sedan ettan. usch och fy vad jag hatar matte! mest för att jag inte fattar ett skit av det !  haha jag undrar om det ens är någon som läser min blogg .. ah iallafall så är det en ganska kort dag i skolan idag. börjar tio över elva och slutar två. men jag kommer inte käka nåt i skolan för det är äcklig mat idag, sen ska jag antagligen inte hem innan träningen, så jag får leva på frukosten idag helt enkelt ! :o   inte bra inte bra alls! just nu längtar jag bara till fredag kväll! puss




piercing på fredag

på fredag är det magiclines som gäller. bara gå dit och låta dem trycka nålen genom min underläpp. kommer nog vara en ganska skön känsla eftersom att jag har väntat på det så länge, men då är jag ju 18, så då gör jag vad jag vill ! det blir en hästsko i underläppen på höger sida! det är bra, för jag kommer hinna ha den ca 9 veckor innan min praktik, och eftersom jag ska praktisera på lasarettet så får jag inte ha piercings. men då har jag haft den såpass länge att jag kan ta ut den ett par timmar utan att det växer igen !



jag var på danspasset på friskis idag, huur kul som helst var det ! man börjar lära sig alla nya stegen nu så det blir bara roligare och roligare ! mitt träningsschema för denna vecka är bestämt såklart. det blir boxning imorgon med snäckan, medel på onsdag, och medel på torsdag. sen blir det nog inget mer den här veckan eftersom .. friday is a very special day, right ? men ska ju försöka hålla mig till ca 4 gånger i veckan, så det blir ju ganska så perfekt ! :)     vad har jag mer att säga ? joo juste, min underbara vän johanna har tagit körkort idag ! stort grattis till henne!!! är faktiskt riktigt avundsjuk .. jag har inte ens börjat övningsköra än .. har gått dendät tråkiga kursen iallafall, så nu får man väl börja köra snart också !  det var nog allt jag hade att säga idag hehehe !   

gårdagen

gårdagens planer ändrades under kvällen kan jag ju tala om haha. jag och lovisa åkte ner på stan vid sex för att träffa pontus och johan. vi satt och väntade på stan i två timmar, och vid åtta bad dom oss komma till skälby och gå på fest med dom, så vi tog bussen dit. men när vi kommer dit säger dom att vi inte får komma in på festen förän om en timme ... så vi gick hem till min mormor och kollade på tv med henne XD  minb mormor är så snäll ! :)  iaf, sen så mötte vi dom, så gick vi till festen iaf. när vi kom dit skulle lelle och matilda precis åka därifrån ... ah, men vi gick in och det var ganska segt i början, men sen! sen, började det bli riiiktigt trevligt .. och mysigt ^^   hihi var en del man kände där också .. vid kvart över ett kom pappa och hämtade mig, och jag åkte hem och gick och la mig! :p


i dag kunde man läsa detta i vlt:

Skälby. Ett födelsedagskalas på Skedgatan på Skälby i lördags slutade i tumult och ledde till inte mindre än tre olika polisanmälningar om misshandel. En av slagskämparna fick två tänder utslagna och fick plåstras om på sjukhus. En av de polisanmälda är födelsedagsbarnet själv, som skulle ha firat sin 18-årsdag, och därmed sin myndighetsdag, på festen som spårade ur.


detta hände efter att jag hade åkt hem.


in the middle of the night

sitter man här och är pigg som ett svin när man borde gå och lägga sig .. fast varför borde jag egentligen? har ju sovmorgon imorgon ! men måste upp och tvätta håret på morgonen så jag kan ha en bra hårdag på kvällen när jag ska ner på kulturnatten med folk .. vad skönt det skulle vara om man hade en platt frisyr .. liksom bara borsta igenom håret och sen gå ut. men nej, här ska det användas en kam till att tupera håret och sen behövs en massa spray och hårpuder. men jaa, har man en komplicerad frisyr så har man ju det liksom ! ser iallafall fram emot imorgon kväll, då jag ska ner på kulturnatten tillsammans med lovisa och några andra ! om det är nån mer som ska ner, så kan ni ju messa eller slå en pling VA !  jag har en dålig nyhet också! mina naglar gick av en efter en, så nu är dom klippta, jättekorta :(    helt plötsligt blev det svårt att skriva sms på touch mobiler .. suck!! men det kommer en bra nyhet också! jag fyller 18 på fredag, och då, människor blir det fest och krogen för hela slanten dårå ! vilka är på?  okej, ingen kommer svara eftersom min blogg är typ den mest ointressanta som finns så typ ingen läser den hehe. just nu lyssnar jag på Matt Nathansons låt Angel. han är rätt skön, dendär snubben! neh nu ska jag faktiskt sova. lång dag imorgon säger vi va ..  




hannah montana

ja, jag har fått ett nytt favoritprogram på disney channel haha det är så jääävla kul !!  älskart, men bara när det INTE är dubbat, vilket det är väldigt ofta tyvärr ... hehehee men det är iallafall roooligt tycker jag! och det börjar liksom om en kvart på disney channel ! så passa på att kolla XD  HEJDÅ

i skolan dårå

sitter i skolan nu, yao och det är inte direkt kul heller ... sitter och försökern göra nåt arbete i socialpsykiatrin som jag absolut inte fattar någonting utav .. men det ska vara inne om ne vecka, så får klura lite på det hemma sen! skaåka hem med snäckan om en halvtimme, och då stannar vi nog och köper hårpuder, så man kan se lite bra ut i håret imorrn när det är skolfoto. usch, jag hatar skolfoto .. men ah nu måste jag arbeta litegrann, hejrååååu !!!

RSS 2.0