jobb + övningskörning

jobbade idag från kvart över sju, till tre. det gick ganska bra, men hade ju bara sovit ungefär fyra timmar så jag var väldigt trött, men orkade stå ut hela dagen iallafall. och vi var ju bara två så det var lite stressigt och kämpigt men det grejade vi ;)  efter jobbet cyklade jag hem, och har bara tagit det lugnt i stort sätt, fast var ju ute och övningskörde med pappa ett tag också, och det gick ntoppen. fick lära mig lite att växla medan jag körde, och bromsa, och börja köra igen, utan att bilen lägger av tihii jag var duktig. fast fick motorstopp ett par gånger, men det hör väl till?!  hehe ohja, efter det åkte jag och pappa till mediamarkt och kollade lite, jag kollade på systemkameror och objektiv, och jag kan ju säga att det känns nästan mer värt att köpa en ny kamera än ett nytt objektiv, men jag vet inte, jag får se :)  sen så käkade vi pizza med familjen för det var länge sen höhö. nu har jag nyss duschat och tvättat håret och jag är trött som en gris. ska bara göra iordning gerbilernas bur, och sen så ska jag sätta på en mysig disneyfilm eller nåt, och gå och lägga mig under täcket. sjukt skönt. måste gå upp typ tolv imorgon, för jag jobbar kväll. suck. sen jobbar jag måndag också, men orkar inteee. men jag har bara nio arbetsdagar kvar, så det ska jag nog klara. det ändå jag tänker på är pengarna hihi! jag bestämt massa saker jag ska köpa när jag får lön!

massa koftor, tjocktröjor till i höst/vinter
ett par nya höststövlar
massa ögonskuggor i olika klara färger
massa nagellack i olika färger
"pynt" till naglarna. typ pärlor osv
en ny väska
en höst/vinter jacka
en större bur och massa tillbehör till mina bäbisråttor
och en massa annat ;)


ska ju iväg till stockholm en heldag med storasyster också i början av september, så där kommer det antagligen spenderas en hel del .. men åh jag vill ha pengar nu! har ungefär 800 kr kvar av förra lönen, och jag är för snål för att spendera när jag har så "lite" fast egentligen är det inte så lite, men ändå, är rädd att det ska ta slut HIHI!


mysig tröja, från ellos. och jag lovar, den ser mycket mysigare ut, när den sitter på modellen ;)

dumma tv!

kul att min lördagkväll är förstörd. har jobbat hela dagen, och så tänkte jag att ikväll skulle jag sitta och kolla på film på datorn, men nej då börjar tvn hacka för dom som kollar, så vad roligt jag får nu då, och imorogn ska man jobba igen. och på måndag också. åh nu är jag jävligt irriterad på allting. tänker gå och lägga mig, godnatt

hihi fikapaus på jobbet :)


halv sju på en lördagmorgon! usch ..

somnade klockan två imorse, det vill säga alldeles för sent, när man ska gå upp klockan sex, så jag var ganska död när jag vaknade. men pinade mig upp och gjorde mig iordning och nu sitter jag här helt klar, 20 minuter innan jag ska åka, awesome. hade alltså kunnat sova 20 minuter till. men aja, idag jobbar jag till tre, så jag jobbar typ åtta timmar, och det är mycket, suck. men det är lördag, och det innebär *mer pengar* så det kanske är värt det ändå? ikväll kan jag vara uppe ganska sent, och imorgon kan jag sova ganska länge. för jag börjar klockan två imorgon, så det är ganska så skönt. dock gillar jag mer att jobba på dagen, för tiden går så långsamt på kvällen hehe, men man får väl ta det man får  ;) efter jobbet idag ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt hela kvällen, kommer bli superskönt. kommer antagligen somna tidigt också, ändå. eftersom att jag bara har sovit fyra timmar inatt. nåväl nu ska jag väl börja fixa mig för att hoppa upp på cykeln och trampa iväg mot jobbet :) ha en trevlig löööördag!  kram på er!

and this is not today


hard day at work

kom till jobbet idag, och fick reda på att en av gubbarna avled imorse .. han var väldigt gammal och sjuk så det var väl egentligen det "bästa" som kunde hända. han var ganska less på livet också .. men det är ju ändå riktigt sorgligt. har tänkt på det hela kvällen sen .. men han har det väl bra nu hoppas jag. nogpratat om det. jag kom hem och då var emelie och roberto här, weeho! emelie ockupperade dock min dator i ungefär en halvtimme .. suck haha .. men men. nu ska jag väl sitta här ett tag och ta det lugnt, och efter det blir det läggdags för min del. ska ju upp och jobba imorgon igen, kvart över sju. jobbigt att gå upp tidigt, men man är ju pigg efter en timme på jobbet iaf. imorgon är vi dock bara två st personal eftersom att det är helg. så det kommer bli stressigt, men då går ju tiden fortare också hihi, suveränt. sen jobbar jag söndag och måndag också, men det går nog bra :)   jag har bara ca två veckor kvar på jobbet, och sen är jag ledig. hoppas på att få vara ledig hela september, det skulle vara riktigt skönt. och då kommer jag ju att ha pengar också, så att jag klarar mig. men nu ska jag kolla runt på lite bloggar, hoppas ni har haft en bra dag, och får en fortsatt trevlig fredagkväll! puss :)
mina bäääääbisar !




question of the night


torsdag kväll

har kollat på "i taket lyser stjärnorna" med mamma och rebecca hihi den är bra, fast har ju sett den tusen gånger förut, så börjar tröttna lite på den (a)  imorgon jobbar jag kväll, så det gäller att sova ut, och vara uppe sent ikväll så att man orkar imorgon hihi! det går nog bra. kommer jobba hela helgen nu, usch vad segt, vill ju vara med kompisar buhuu. men som sagt, pengar pengar pengar. tänk vad mycket snyggt man kan köpa till hösten sen ;)  massa tjocktröjor, mössor, sjalar, och annat mysigt hihiii! längtar tills pengarna börjar strömma in! jag har blivit medlem på bloggtrafik nu också, och det är skitkul haha :D  så det rekommenderas ;)  nu ska jag kolla på tre kronor HEHE! hejdåååå!!

den här kameran är min högsta dröm just nu



yesterday and today ..

igår
igår efter jobbet åkte jag ner på stan och käkde och gick runt lite med jasmine. köpte ett par jeans shorts och leggings, och en kjol (typiskt mig att göra av med typ passa pengar såfort lönen kommer) .. och en mvflurry som jasmine var snäll och köpte till mig (a) . men ah, sen skulle jag hem och fixa. lovisa kom hit och så fixade vi oss tillsammans. vid åtta åkte jag, lovisa, jennifer och matilda hem till jasmine och jonas och förfestade med dom och massa andra människor <3  vid halv elva skulle vi ta bussen, men jag, lovisa, jasmine, jonas och jennifer missade bussen haha så vi gick till stan, och hade en halvtimme på oss innan det kostade inträde på pluto, och vi hann precis haha (y)  hade dock jävligt ont i fötterna när vi kom fram men det var det väl värt antar jag. men ja det var riktigt kul på pluto hihii! var kul att vara där med alla roliga människor och såntdääär! vi fick skjuts hem ungefär kvart över tre efter en jävla massa problem och kaos .. mja. när jag kom hem deckade jag på sängen och så sov jag till typ två idag hihi skööönt!
idag
idag vaknade jag som sagt vid två eller nåt. duschade och gjorde mig iordning och så tog jag bussen ner på stan med lovisa hihi vi gick runt och kollade och jag hittade massa saker som jag vill ha (som vanligt, när jag har ont om pengar) men var duktig och lät bli att köpa något ;) köpte bara tops, och en marrängsviss på donken haha! lovisa fick sin nya mobil också och den är superfiiin! blev nästan lite avundsjuk hihi :)  men ja, min duger väl den också :d  sen så tog vi bussen hem och nnu har jag precis ätit pannkakor haha, och en myskväll med lillasyster väntar! det blir goda saker .. as usual. och så blir det film eller nåt sånt ^^ nu ska jag lägga in lite vackra bilder från igår haha det är dock mobilbilder, så ha överseende hahah!





Gästblogg!!

Hejsan jag heter Lovisa och är en av Elinas bäääästa vänner :D Just nu äter Elinis och strax kommer Jennifer och hennes pappa och hämtar oss till förfesten. Sen blire krogen! :) Kommer bli skitkul! ;) ps, jag älskar Elina!<3

/ www.lovisalindstrom.blogg.se :D

i väntan på lovisa

haha just nu har jag precis slutat föna mitt svarta linne med hårfönen .. det var fortfarande lite fuktigt från tvätten så vad gör man inte haha .. alla metoder är något! nu så väntar jag som sagt på lovisa! och nu kom hon hihi!

onsdag morgon

klockan är kvart över sex och jag är färdig, typ .. jag gick upp halv sex usch det var hard. har inte gått upp så tidigt sedan .. länge! men idag så börjar jag klockan sju så då fick det bli så helt enkelt :)  skriver bara ett kort inlägg just nu. ska som sagt till jobbet, och jag jobbar till ett idag, så det blir en relativt kort dag iallafall och det är skönt, eftersom jag jobbade kväll igår. efter jobbet idag så ska jag nog bara hem och njuta av ett dygns ledighet hihi. vet inte om jag orkar gå ut ikväll heller, som det var planerat. det är ganska skönt att bara ta det lugnt efter en jobbdag. så det blir nog så ikväll. usch vad jag är trött, mina ögon vill bara blunda. men man är väl ganska pigg om en timme ;)  jag är först på jobbet idag också, läskigt. nej nu ska jag borsta tänderna och sen pallra mig iväg till jobbet :) skriver ikväll, eller när jag kommer hem! puss

vi kör en fråga också ;)


själv ska jag ju jobba halva dagen, men kan vara lite skoj att veta vad ni andra ska hitta på! :d  puss

jobbat hela kvällen

har varit på jobbet hela kvällen nu. började kvart i två, och slutade kvart över nio. och så en rast på 30 minuter vid sextiden. har faktiskt gått oväntat bra, och jag fick mycket beröm så jag känner mig nöjd. börjar liksom komma in i rutinerna, och börjar lära känna de som bor där bättre nu också, så det känns superskönt :) kom hem för ett tag sen, tog en macka och nu så sitter jag här helt trött, och ska nog sova snart. börjar klockan sju imorgon, så det blir att ställa väckarklockan på halv sex imorgon bitti, usch inte kul alls. men som sagt, vad gör man inte för pengar :) och jag trivs ju på stället också, så vad är problemet? ;)  det är superbra egentligen. jobbar ju dag imorgon och så det är skönt, slutar klockan ett så jag jobbar bara i fem timmar. riktigt skönt! men nej hörrni nu ska jag väl lägga mig och skriva dagbok, och kanske sätta på en film eller nåt? :)  hope you had a nice day! puss&godnatt

åh irriterad

först vaknar man försent. skulle gått upp halv elva, men vaknade två minuter över tolv! och jag börjar kvart i två! fick skynda mig och tvätta håret, föna håret och sen fick jag utbrott på mitt smink för jag har ingen bra mascara, så jag kör utan mascara idag. blir eyeliner och kajal istället, och så ska jag be mamma köpa en ny mascara till mig idag, för så här kan det ju inte vara. behöver egentligen massa nytt smink .. men ja lönen kom ju idag, så det måste jag fixaa! men jag har ju också en tatuering att spara till ;)  men iallafall, ska göra mig iordning färdigt nu, så ska jag cykla till jobbet. jobbar till kvart över nio ikväll, så det blir en lång arbetsdag men det går säkert bra. lite jobbigt bara, att man bara är två st personal på kvällarna, så det blir mycket stress och sånt .. får hoppas att det funkar iallafall. imorgon jobbar jag dag igen, så det blir lite jobbigt. kommer hem vid halv tio, och sen ska man varva ner, och somna och sen ska man upp igen halv sex. usch, nä inte skönt direkt. aja, jag har ju bara ungefär två veckor kvar på jobbet, det går ganska fort. men men nu måste jag fixa ^^ pussis



dumma dumma

kul att man har suttit i ett par timmar och försökt få ihop en bra header, och sen när den är klar, och när man är nöjd med den, så blir formatet helt konstigt i blogg.se usch jag är så irriterad nu :(  och imorgon kommer jag ju inte heller hinna fixa. suck. bilderna blir liksom suddiga och skit. men aja får helt enkelt prova igen, en annan dag. blä. nu är jag trött som sjutton, så jag ska tvätta bort sminket, och sen krypa ner under täcket och somna. börjar kvart i två imorgon, så får lite sovmorgon också. hoppas ni alla har haft en bra dag. pusspuss!!

här är den misslyckade headern, äh får göra en ny ;p


wallander

den här dagen har faktiskt gått ganska snabbt! vaknade klockan sex, gick upp och gjorde mig iordning och kvart över sju satt jag på cykeln, påväg till jobbet, i regnet .. började halv åtta och gick till kvart över två. det är en konstig gubbe på mitt jobb haha :d men iallafall, jag gillar jobbet, jag känner mig trygg där liksom, och jag trivs med de flesta i personalen :) när jag slutade blev det hemcyklinng, och vid ungefär klockan fyra kom emelie och roberto hit! alltid lika mysigt. nu har vi nyss käkat och jag har fixat matlådan till imorgon hihii! får lönen imorgon också, det blir nice. men får bara för en natt, som jag gjorde i juni, men det duger väl. får ju mer i augusti och september! ikväll blir det wallander-mys med familjen och det ser jag fram emot. det är typ "tradition" eller vad man ska säga, att se de nya wallanderfilmerna tillsammans :)  alltid lika gosigt. måste inte heller lägga mig så tidigt ikväll, börjar jobba kvart i två imorgon och går kvällen. det blir nog skönt det, med lite sovmorgon! blir nog lite popcorn till filmen sen också, för det är jag lite sugen på HIHIHI! nej, nu ska jag nog kolla på tre kronor (hahah ovanligt ..) och sen blir det film!  ha en mysig kväll, jag skriver antagligen ikväll/inatt igen ;) puss så länge!


MOOOORNING

somnade runt klockan två inatt, och sen vaknade jag igen vid halv fyra av någon anledning, och somnade om, och vaknade igen klockan sex. gick upp, åt frukost och gjorde mig iordning och nu sitter jag är, trött som jag vet inte vad .. ska till jobbet, men man blir väl pigg efter ett tag, antar jag. ska jobba från halv åtta till kvart över två. sen imorgon jobbar jag kväll, så jag kan vara uppe lite längre ikväll, och sen sova länge imorgon iallafall, superskönt! och jag har bara typ tre veckor kvar att jobba .. haha, nu ska jag borsta tänderna och sen cykla iväg. hoppas alla får en bra dag! fast det är ju inte så bra väder .. men ändå! jag skriver väl mer när jag kommer hem :) 

puss & hejdå

säger godnatt nu

dagen har varit rolig såklart, och det har varit riktigt skönt att vara ledig hela helgen. den här veckan som kommer, så jobbar jag alla dagar utom torsdagen, så det finns chans till utgång på onsdag med vännerna, vi får se ;)  men annars är det bara att jobba och se glad ut. och tjäna pengar hihi .. får ju lönen nu på tisdag också. men jaa .. vad ska man mer skriva. jobbar från halv åtta till kvart över två imorgon, så jag har helan kvällen, och sen jobbar jag eftermiddag på tisdag så det bli lite skönt. på kvällarna är man ju dock bara två personer som jobbar, så det kommer bli ganska jobbigt, menmen det blir nog bra ändå. nu tänker jag gå och lägga mig, hoppas ni har haft en riktigt mysig dag, det har jag haft! och hoppas ni inte har haft lika regnigt och grått som vi haft hihi ;)  puss & godnatt !!

'

kalas!!

hejsan allihopa! idag så har jag varit på kalas i eskilstuna, för min lilla söta kusin ida fyllde 12 år, grattis till henne! hon fick filmen "det regnar köttbullar" av oss hihi den är jättekul haha! och så fick hon lite glittriga pennor och sånt också av oss  :)  det blev pajer där, och jordgubbstårta! massa gott tycker elina hihi! lekte en del med söta vovven wilma också såklart! tyvärr var det inte så fint väder så det blev att sitta inne, men det är ju mysigt det också :) på vägen hem stannade vi på ica och jag var tvungen att köpa en ben & jerrys. men jag orkar aldrig äta upp en hel, så nu står den helt smält här på mitt skrivbort. får väl stoppa in den i frysen igen eller nåt .. försöker också klura lite på min nya blogg, men jag får inte till det så bra. men får väl fortsätta fippla lite :)  puuuss&hej!


goddagens!

vaknade vid halv två och gick upp och käkade en panpizza till frukost, bravo. hoppade in i duschen och nu har jag gjort mig iordning för kalas i eskilstuna. kusin fyller 12 år tror jag det är .. och vi ska dit på kalas, blir nog skoj. har dock beslutsångest om vilka kläder och skor jag ska ha på mig, men det blir nog bra med det såsmåningom ;d  just nu sitter jag (som vanligt) och kollar på tre kronor. haha men avsnitten gick inte att ladda ner, så sitter och kollar på youtube liksom, kanske inte världens bästa, men iallafall något  ;) tar med systemkameran till kalaset haha så ni kan lita på att det kommer upp bilder sen! nu ska jag fixa det sista, sen åker vi! :)   åå nej nu har det börjat regna! orka ha tjocktröja på ett kalas? aja hejdååå!!


time for sleep?

klockan är halv ett och jag är ganska trött, men orkar jag ta bort allt från min säng och gå och lägga mig? mja snart kanske. jag har bestämt mig för att rensa ur min garderob i höst. slänga/skänka typ alla tröjor jag har, och köpa massa massa nya till hösten och vintern. kommer förstås köpa några i månaden, är sugen på ett nytt jag. en ny stil typ. ska börja sminka mig på något annat sätt också, och färga håret svart (?) och typ ja nya skor, massa nytt nytt nytt! får min lönespec på tisdag, det blir fint det! ska direkt köpa ett par nya jeans shorts hade jag tänkt .. men nogpratat om det.

nu under kvällen så har jag kollat på the grudge 2 med rebecca, och käkat popcorn och såntdär, massa mys! sitter nu och lyssnar på melissa horn, och tänker tillbaka på tider jag saknar. det är inte klokt hur mycket man kan sakna en känsla. nåväl! det var nyss två ambulanser som åkte förbi mitt fönster :o  undrar vad som har hänt, kanske någon granne som det har hänt nåt med? :o  hmm .. aja, nu ska jag väl göra mig iordning och lägga mig snart. imorgon blir det kalas i eskilstuna, för kusinis har fyllt år. kameran följer såklart med. ni får sova så gott, och ha en fin morgondag :*

min lilla ängel






hejsan svejsan!

sov ju somsagt hos lovisa inatt och vi gick upp runt klockan två! vi käkade mat och åt lite kakor hihi! efter det satt vi bara på hennes rum och pratade och slappade haha. jag har blivit beroende av hennes mobilspel bubbletown igen, suck jag måste spela det hela tiden!!  synd att det inte går att ha det på min mobil haha. men iallafall sen gick jag till jennifer och hämtade saker som jag lämnade kvar där igår, och sen kom snäckan och hämtade mig på cykeln :d   käkade plopp när jag kom hem och nu sitter jag och kollar på tre kronor haha jag har verkligen blivit beroende av den serien, typ många år försent ;)  men jag vet inte ens om jag fanns när den spelades in .. tvivlar på det. men den är bra iallafall :d

tog lite bilder (med mobilen) på vägen hem från lovisa xd

lovisas lilla katt nisse



tralallalaaa


jag tycker faktiskt att det är okej med klotter i tunlar! det är mycket finare så, än att det ska vara helt grått och tråkigt. men det är bara okej när det är fint klotter haha, inte när det står fula ord och såntdär hihi ....

yesterday

igåår mina damer och herrar var en väldigt rolig kväll! förfest hemma hos jennifer med lovisa, jennifer och sofia! sen blev det att springa till bussen men den missade vi så vi ringde taxi  :d vi gick till sjökrogen och där var det ganska tråkigt haha, så vi gick vidare till pluto och där var det inte heller så kul haha inte i början iallafall men sen gjorde jag och lovisa vårat partytrick, och det fungerar alltid!! haha så jävla kul! och det var kul påvägen till pluto hihi (förrutom en liten exident som jag inte får uttala mig om enligt lovisa) efter pluto träffade vi rickard och hans kompisar, nice :)  men sen typ kom vi ifrån dom och gick in på donken, men vi orkade inte äta nåt så vi åkte hem till lovisa och åt glass och kakor <3 sen somnade vi och nu vaknade vi typ klockan två ! idag får vi se vad som händer, lovisa ska nog iväg sen tyvärr, men det blir nog ändå bara att ta det lugnt idag :)  puuuss på gårdagen med bästa människornaa <33

lägger in en konstig bild bara för att!!

06:31

nyss ätit frukost, sitter här och ska åka om en halvtimme. jobbar från kvart över sju till kvart över två. men tiden brukar gå ganska snabbt när man jobbar förmiddag. efter jobbet ska jag och mamma kanske åka till hälla, för jag måste köpa sånadär gummisaker som man har i klackskor för att inte få ont i fötterna. och sen ikväll ska jag hem till lovisa och fixa mig, och sen går vi till jennifer och förfestar lite, och sen vidare mot sjökrogen antagligen! kommer bli skoj det känner jag på mig! sover säkert hemma hos lovisa sen haha det har en tendens att bli så efter fester och sånt. men nu ska jag fortsätta fixa mig .. eller jag är typ klar, men ska borsta tänderna :)  puuusss

låten påminner mig om lyckliga tider. jag saknar förra hösten så mycket .. allt var perfekt
but life goes on!






Har lunch, slutar om tre timmar ...


vakna nu lovisa!!!!

här sitter jag vid lovisas dator och väntar på att lovisa ska vakna till liv .. vi hinner vara till ungefär kvart i tre idag, sen ska jag jobba från tre till kvart över nio! igår kväll kollade vi på "vi hade iallafall tur med vädret igen" och åt tårta, och senare kollade vi på "segemyhr" och åt b&j, massa mys. vi kan bara vara till ungefär kvart i tre idag eftersom jag ska jobba från tre till kvart över nio. usch jag orkar inte ... för det första vill jag vara med lovisis längre, och för det andra kommer emelie och roberto hem till oss ikväll .. hinner väl träffa dom ett tag efter jobbet i guess, men måste ju lägga mig typ direkt eftersom jag börjar jobba kvart i sju eller nåt, imorgon bitti. men sen är jag ledig hela helgen iallafall, och det blir antagligen utgång med lovisa på lördag, det blir nice! nu ska jag försöka få liv i lovisa, och sen får jag väl skriva mer ikväll när jag kommer hem, om jag orkar  ;)  hejdååå


Haha lovisa har shopat :)


hos lovisis!

nu sitter jag hemma hos lovisa och vi har gått på stan och köpt massa grejer. eller jag köpte inte så jättemycket. bara en kjol och ett par skor hihi :)  lovisa däremot köpte ungefär tusen saker haha och fick gå runt med jättemånga stora kassar det var skoj :d   sen så tog vi bussen hem och vi fick ha ett eget säte till kassarna hihihi! så var vi inne på zetterlunds. haha "åh barbie och svaaansjööön" hihi roligt roligt! men nu så ska vi iallafall åka till ica om ett tag och köpa tårta och lite saker, sen ska vi kolla på "vi hade iallafall tur med vädret 2" hihi det blir mys det! ^^ men nu så ska vi göra nåt, orkar inte sitta här :) hihi skriver väl mer sen eller nåt :) hejdååå!

mot stan

sitter här fixad nu och väntar på att gå till bussen. vet inte riktigt när den går för jag orkar inte kolla upp det, men jag går vid halv nångång hihi :)  ska träffa lovisa på stan och gå runt lite. vet inte om det blir så mycket köpa för min del, har inte så mycket pengar hehe men ändå mysigt med stan! jag har tyvärr inte tid att skriva så mycket mer, och vet inte vad jag ska skriva heller ;d  men jag skriver ikväll hemma hos lovisa :) pussis <3

huvvvvaligen!

har mest suttit inne nu på kvällen och kollat på tre kronor, som någon nörd .. och så har jag också hunnit med att färga håret, ännu rödare och jag är nöjd. förrutom att jag har röd färg i pannan och nacken och sånt, som jag måste få bort innan jag åker ner på stan med lovisis imorgon eftermiddag. jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon heller .. men aja får väl slänga på mig något bara! men som sagt jag är nöjd med håret och det var första gången jag färgade det själv men jag tror det blev bra. det har ju iofs inte torkat helt än, men vi får väl se imorgon  ;) nu har jag nyss tvättat bort sminket och borstat tänderna och använt rengöringskräm, ansiktsvatten och fuktkräm, så nu är det bara att hoppa i säng. ska bli riktigt skönt att sova. gick ju upp sex imorse, så imorgon ska jag sova läänge har jag bestämt. och sen blir det övernattning hos lovisa sen på kvällen och jag längtar verkligen! men ja, hoppas ni alla har haft en mysig dag, så hörs vi imorgon, om någon nu är intresserad  (:

i brist på nya bilder så blir det lite mysiga googlebilder :) hihi puss

käk på stan

har jobbat idag, och det gick ganska bra, känner mig dock inte lika säker längre, som jag gjorde förra veckan. fick mer hjälp då, och de förklara mer. men dt förstås, det är ju ett sommarjobb, inte en praktik. så ska få två dagars introduktion till. det tycker jag är skönt, för då kan jag "kolla" lite mer, och komma in i rutinerna lite bättre. det är bra för mig eftersom jag är ny. dom sa själva att tre dagars introduktion är alldeles för lite för att kunna lära sig allting, så jag tycker det känns bra faktiskt. är dock lite besviken på mig själv för att jag inte kan allt än, men vad kan man förvänta sig? jag har ju aldrig jobbat med det förut så det är klart att det är svårt. men jag tror att det kommer kännas bättre nu när jag får introduktion igen :)

efter jobbet idag åkte jag ner på stan med johanna och åt mat. det blev såklart vivaldi hihi gott var det. sen gick vi runt lite och kollade på saker och sen gick vi till bemanningstjänst för jag skulle prata med en, men det verkade inte vara någon som hade tid. suck .. får ringa imorgon istället. just nu njuter jag av tanken att jag kan sova ut imorgon. kan sova hur länge jag vill, och sen när jag har vaknat ska jag minsann gå på stan med min lilla lovisiis som jag har saknat like hell. ska sova hos henne sen på kvällen, och vi ska äta tårta <3 tralalal gott.se

skriver mer seeeen :)  puss

och jag vill ha juuuulaftooon <33



köttbullsrullning!

haha jau, idag cylkade jag iväg till jobbet vid tio över sju och jobbade till kvart över två. dagen gick ganska fort faktiskt, förrutom sista timmen, som alltid är seg. mitt jobb är roligt, massa roliga människor som säger roliga saker, och alla är snälla. gillar det helt enkelt. imorgon jobbar jag från halv åtta till halv ett, så det blir kort dag. och efter det ska jag ner på stan med johanna och käka lunch, och det blir jättemysigt.

iallafall så, när jag kom hem så kollade jag lite på film och sen så rullade jag massa köttbullar hihi! det är köttbullar med stuvade makaroner och en massa ketchup, som står på menyn ikväll, mycket gott! efter det ska jag ta det lugnt och sen ska jag faktiskt sova, tidigt! så att man kommer upp imorgon. men ska försöka städa lite mer på mitt rum också innan dess. nu ska jag fortsätta kolla på tre kronor haha efterbliven jag är. men skriver nog mer sen. imorgon kommer min gulliga lovisa hem, yehoo! :d puss på henne.

vill sova meer!

flög upp ur sängen när klockan ringde, halv sex! usch .. men gick och la mig en halvtimme till (a) nu är klockan tjugo i sju och jag ska åka om en halvtimme, börjar jobba halv åtta. jobbar till 14.15 så dagen går nog ändå ganska fort :) imorgon jobbar jag 7.30-12.30 hihi och sen är jag då ledig på onsdag och då blir det mys på stan med lovisis. men iallafall, jag undrar vad man ska göra efter jobbet idag .. blir nog bara att ta det lugnt hemma, vet inte om jag orkar göra något. skulle behöva åka ner på stan en snabbis meen orkar inte ^^ nej hörrni, nu ska jag klä på mig och göra mig iordning och sen åka till jobbis! hejdåå, skriver ikväll <3

snart läggdags

hejsan hejsan alla människor. jag har övningskört idag och det var verkligen jätteroligt! satt liksom bakom ratten och styrde, och gasade, och kopplade och bromsade och åh det var superskoj, tänker göra det varje vecka med pappa. det roligaste jag gjort på länge, seriöst. hihi sen åkte jag och mamma till hålla. först gick vi in på drurmagazinet och köpte saker till gerbilerna. köpte mat till dom i lösvikt, och sen något hus av nåt slag till dom. efter det gick vi in på maxi och handlade massa saker. när vi kom hem så kom mormor hit och åt grillmat med oss, supergott och supermys :)  annars har jag bara kollat på tre kronor idag och haft ganska tråkigt men det har varit skönt att ta det lugnt bara :) duschade nyss och tvättade håret, riktigt skönt! nu så ska jag väl bara kolla på film och sen gå och lägga mig. blir att gå upp klockan sex imorgon, senast!

btw, jag vann fototävlingen jag var med i hihi, inte helt fel det heller. fast det var mest en rolig grej, men det är ju kul att vinna också! så grattis till mig då, eller nåt ;)    bilden jag tävlade med var:

övningskörning?

woho idag ska elina klöpper för första gången i sitt liv sätta sig i förarsätet, framför ratten. det enda hon vet är hur man startar bilen och hur man sitter i den .. haha jag är rädd. ska ut och övningsköra med pappa på stor parkering idag för första gången. är ganska nervös faktiskt men det kommer säkert bli kul :)  ska inte köra så mycket, mest lära mig lite grunder och sånt men jag ser fram emot det faktiskt ^^ 

somnade vid tre inatt och gick upp typ tio och käkade frukost med föräldrarna. tänkte lägga mig och sova ett par timmar till, men det funkar inte eftersom jag måste lägga mig tidigt, ska ju upp och jobba imorgon, suck .. så jag satte mig och började kolla på tre kronor istället .. haha äldsta tv-serien på jorden, och jag kan inte avgöra om "bimbo" är johanna sällström eller inte. hon ser ut som henne, men bimbo står inte med i texten i slutet så jag har ingen aning .. men får väl ta reda på det haha serien är ganska skoj iallafall. sen ikväll kommer kanske emelie och roberto och det blir grillning. alltid lika mys. nu ska jag väl fortsätta kolla på min roliga serie och sen lite senare bär det iväg och övningsköra. förresten idag avslutas fototävlingen , vi får se hur det går :) pussis, skriver mer sen!


still awake

jag som skulle lägga mig tidigt .. nu är klockan snart tjugo i två, så typiskt. ska upp vid tio imorgon, mamma har lovat att göra äggfrukost! såna där äggpengar som man har på mackan <3 haha älska. men alltså nu har jag rensat alla mina skrivbordslådor och jag känner mig jätteduktig hihihi! nu är det jobbiga att plocka bort alla dumma saker från sängen, och sen gå och borsta tänderna och ta bort sminket, usch jag orkar inte. men måste. sen ska jag rengöra mig med alla mina krämer, man vill ju inte få massa finnar och skit. jag vill bara ha mina pengar nu så jag kan göra den där himla tatueringen, har bestämt hur och var jag vill ha den nu liksom. och så vill jag kunna beställa massa kläder till hösten, har hittat massor i kataloger och på internet och jag blir så irriterad på att jag inte har råd :d  men snart så. förresten haha jag har upptäckt att jag har ett telefonjack i mitt rum så jag vill ha en egen telefon! haha måste köpa nån rolig egen till mitt rum ^^ puss&nighty

kanske någon av dessa ? haha vackra va?


nattstädning

jag har fått ännu ett ryck! börja städa mitt i natten liksom. har som mål att rensa alla mina skrivbordslådor innan jag somnar, och typ rensa hela mitt rum haha orkar egentligen inte, men vill .. orka mig. sen ska jag sova, inte allt för sent hoppas jag och så ska jag upp ganska tidigt imorgon eftersom jag ska jobba på måndag. imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer. ska försöka få med mig mamma till hälla. ska kolla lite på kläder och så måste jag köpa ny mat till mina små bäbisråttor! har setat ute på altanen med mamma, pappa och rebecca nu ett tag, ganska mysigt att bara sitta där och prata och höra regnet smattra mot taket hihi. gillart. har käkat lite onyttigheter också, oopsiie! men det är ju faktiskt lördag ;)  nej nu ska jag städa till skön musik, om jag inte skriver mer idag så skriver jag imorgon, inte för jag tror att någon bryr sig, men ;)  pusss


och jag längtar till på onsdag för då är jag ledig, och ska gå på stan med lovisa och sen sova hos henne och ha massa skoj <3


jag och lovisa är för bra tillsammans, för att någon någonsin ska kunna komma emellan oss. det är snart nio år tillsammans, och mer kommer det bli. för jag och lovisa är som gjorda för varandra. jag och lovisa är bäst. vi är knäppa, men vi är alltid bäst!




jag ska faktiskt

färga håret svart! fast till hösten :) blir nice


lördag + ledig

vaknade för ungefär en timme sen. fixade mig och nu sitter jag här men borde egentligen städa mitt rum eller nåt sånt, men nej det orkar man inte. inte på en lördag. inte när man är ledig  ;)  snart kommer mammas kusin och hennes man. och kanske min syssling ida, men tror tyvärr inte att hon följer med, men det vore skoj liksom. har inte träffat henne på skitlänge nu menmen .. annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag. senare kommer emelie och roberto hit och käkar grillmat hihiii gott! pappa har köpt hem potatissallad <3  ska man kanske ut ikväll? njah tror faktiskt inte jag orkar. blir väl en slapparkväll idag också med film eller nåt, myspys! kan inte ens bestämma vilken parfym jag vill ha idag. blir antingen min Gucci - Rush eller min Dior addict haha orka beslutsångest. nej men nu ska jag faktiskt plocka upp lite på mitt rum så det ser lite okej ut iaf ;) hoppas ni får en bra dag, skriver mer sen. kan förresten passa på och länka till min lillasyster , så besök henne och skriv nåt snällt nu :P pusselipuss :*

lite efterblivna bilder haha

orkade inte anstränga mig, så tog bara några bilder .. hoppas dom duger eller nåt ! ni ser ju iallafall hur den ser ut. den är ganska kort, och pösig, väldigt tunn :) gillar den!


freitag

yes, nu är det fredag! fredagkväll, jippi! har kollat på film med pappa och rebecca och bara tagit det lugnt, riiiktigt skönt faktiskt! var på stan tidigare med jasmine, och det var supermys. puss på henne, det var så länge sen vi gick på stan tillsammans, så det var jätteskoj ^^  vi shoppade (iallafall jag) och fikade, och jag tog som vanligt en snickerslatte. dumma lovisa som har gjort mig beroende. haha puss. sen så gick vi runt och kollade liteee och så kom pappa och rebecca och hämtade upp mig på stan samtidigt som dom lämnade mamma på stan, och skulle träffa jobbarkompisar och äta ute. så jag, pappa och snäckan åkte och käkade på donken och sen blev det shopping på coop forum hihi ;p   sen åkte vi hem och nu har jag kollat på "the boy in the striped pyjamas" och den var väldigt sorglig, speciellt i slutet, jag höll på att börja gråta. det är en film som typ alla borde sen .. usch. efter det har jag inte gjort så mycket. har bestämt typ hur min tattoo ska se ut nu, men jag är för hemlighetsfull för att berätta det för er mohaha ni får helt enkelt se sen när den är klar ;)  det blir någon gång i augusti antagligen (: nu vet jag inte vad jag ska skriva mer .. idag köpte jag: en ny foundation, en primer, ansiktsvatten, fick med en bodylotion på köpet (dolce&gabbana) av syster på kicks, och så köpte jag en supermysig tröja på h&m som jag är kär i nu hihi den kommer definitivt användas mycket i höst kan jag lova ;)  jag hittar typ tusen höst-tröjor som jag vill köpa nu haha :( sånt ska man inte köpa mitt i sommaren, då ska man spendera kläder på sommarkläder, men jag är väl lite speciellt eller nåt, och så köpte jag också en kalender! haha det behöver jag verkligen .. aja nu ska jag inte uppehålla er längre med mitt ointressanta skrivande xd  ska fixa lite bilder på det jag köpte idag. det kommer upp snart =)  pusspåer :*

strömavbrott (!!)

jag vaknade imorse och såg att väckarklockan stog och blinkade, snacka om att jag blev rädd, jag trodde jag hade försovit mig. kollade på mobilen och klockan var bara halv sex, och jag hade ställt klockan på fem över halv. hihi snacka om timing! jag fixade mig och cyklade iväg till jobbet. började såklart med morgongymnastik (hahaha) och sen blev det att arbeta :) tiden gick väldigt fort idag, och det var skoj. jag trivs så jävla bra alltså. speciellt med den här personalen, men dom går på semester nu och så kommer det nya på måndag, så får hoppas att dom är lika bra ;)  nu ska jag nog fixa mig lite och ta en dusch, och sen lite senare ska jag ner på stan med jasmiiiine! måste handla massa saker  ^^ sen får vi se vad som händer. men ska nog ta det lugnt och kolla film eller ngt. puss jag skriver senare <3

och jag saknar lilla tody! såg en likadan hund idag, och började tänka på tody. nu är det alltför länge sen, och jag saknar min lilla plutt


regn ..

ja det mysiga värdet höll ju inte i sig speciellt mycket, nu är det blött överallt ute för det har spöregnat typ. usch och fy, men jag har setat inne och kollat på P2 och den var riktigt läskig, rekommenderar den :) efter det tog jag ett bad och tvättade håret, och så kollade jag lite på andra avenyn med rebecca. nu har jag nyss fönat håret och snart kommer mamma och pappa hem från jobbet =)  jag vet inte vad jag ska skriva mer .. ska försöka somna mycket tidigare ikväll, det blev ju alldeles för sent igår men det går nog lättare att somna inatt skulle jag tro. jobb imorgon som sagt men sen ledig hela helgen, ska bli skönt. ska ta en macka snart och sen sätter jag på en film och går och lägger mig. :) hoppas ni alla har haft en bra dag, det har jag hihi ^^  puss på er, och godnatt :*


skön kväll

vilken skön kväll det är :) skönt ute, perfekt sommar-kväll-väder. sitter här och har nyss käkat pannkakor med snäckan, och nu ska jag nog sätta på en film. kanske ska kolla på P2, men den verkar helt läskig så vet inte om jag vågar se den själv xd  förresten är jag sugen på att äta på stan imorgon vid ett någon gång, efter jobbet så jag ska väl försöka få med mig någon ner och äta kycklingsallad eller nåt sånt :d  kanske tar med mamma, då behöver jag inte betala själv heller hihi. så ska jag gå in på magiclines och kolla lite priser och typsnitt där. kommer troligtvis att tatuera mig i september, and i look forvard to it. har velat det så länge nu, men pengarna försvinner jämt på annat håll. men nu ska jag fanimig gå och fixa det såfort jag får min lön ^^    plus att jag vill hitta på något i helgen med någon (?) är faktiskt ledig imorgon kväll, sen lördag och söndag så hallååå lek med mig  (?) ska nog inte festa .. men man vet aldrig ;) skulle ju vara skoj med en krogrunda men vi får se. nu ska jag bara relaxa och kolla lite bloggar och sånt. ska lägga mig rätt tidigt idag också. jobbar 7.30-12.30 imorgon. skön dag blir det (: 
p - p - p u s s



morgongymnastik (?!)

kom till jobbet vid halv åtta imorse, och först var det rapport och sen (tro det eller ej) så var det morgongymnastik för personalen! haha gissa om jag höll på att dööö? pinsamt man skulle stå där i matsalen och göra rörelser till musik haha så var det en röst som ba "trampa på stället" och sånt, på själva cd:n. haha pinsamt var det .. det är antagligen så varje morgon haha ja, så man får ju lite träning också. jag har svårt att hålla mig för skratt iallafall. alla ba stog där helt vanligt och såg allvarliga ut och gjorde den där gympan, medan jag typ höll på att börja garva!!  men aja, det blir säkert bra, man vänjer sig säkert haha :) det är riktigt skön personal där iallafall, jag gillart :)    sen lite senare gick jag och två till ut på promenad med tre "patienter" som satt i rullstol. faktiskt riktigt mysigt att komma ut ett tag, men det var varm att dra dom där rullstolarna alltså. jobbigare än man tror kan jag tala om. speciellt i uppförsbackarna. det känns som armarna ska gå av typ ;p   sen så var det inte så mycket på eftermiddagen. man satt och drack lite kaffe, pratade med de andra i personalen och hade trevligt ^^  jag gillar mitt jobb! gillar att jobba med människor, och jag vet att det är min framtid. inte just såhär men inom vården. tänk, om kanske .. sju år så sitter man där i ambulansen på utryckning med blåljus och sirener. längtar som sjutton. nåväl, nu ska jag och snäckan cykla till ica och ingandla lite mat. ha en fortsatt bra dag, jag skriver mer sen .. om det nu är någon som är intresserad ... haha ;p   kramis



mitt hår ser fett ut, men det är nytvättat haha :d

för trött

godmorgon! här sitter jag och mår illa och är trött. har knappt sovit inatt. gick och la mig halv elva för att somna tidigt, men somnade runt halv två, kändes inte så mysigt sen när jag skulle gå upp klockan sex .. men nu hoppas jag iallafall på att kunna somna ikväll. ska ju upp och jobba imorgon bitti också. det blir bara ett snabbt inlägg nu, eftersom jag ska åka om en kvart. hoppas det går lika bra på jobbet idag som det gjorde igår. och nu är det ju på morgonen också, så nu kommer det säkert finnas lite mer saker att göra, vilket gör att tiden går fortare, jippi ! när jag kommer hem sen tänker jag bara ta det lugnt, längtar hihi. men först ska man iväg och tjäna lite stålar, det är ju trevligt det också ;)  så att man har något att leva på i höst. jag ser faktiskt fram emot hösten nu. jag älskar höstkläderna. tänk att gå omkring i en stickad lång tröja, ett par snygga strympbyxor, en mysig sjal och några schysta stövlar, och utsläppt hår. och något snyggt nagellack .. haha vet inte varför. men gillar höst outfits. nåväl nu ska vi ta vara på sommaren, för om någon månad går vi och klagar på kylan ;)  det var nog allt jag hade att säga just nu. men vi hörs väl senare, när jag kommer hem ^^ puss, ha en bra dag  :*

underbara systrar

mina systrar är de underbaraste människorna som finns på denna jord. de har alltid funnits där för mig, alltid stöttat mig och jag önskar jag kunde förklara hur mycket de betyder för mig, men det skulle aldrig gå, för orden räcker inte till. jag vet inte vad jag skulle göra utan emelie och rebecca, jag skulle liksom inte fungera. de gör mig alltid lycklig, vilket läge jag än befinner mig i. bara genom att tänka på dem blir jag glad. jag älskar dem så otroligt mycket. de är värda allt som livet kan ge.



wohoo

jag har jobbat hela kvällen på korttidsboendet och jag känner att det passar mig perfekt. det är få platser, bra personal, och jag trivs. det känns som att jag kommer att trivas där. det är väldigt trevlig personal, till skillnad från på andra ställen, som gideonsberg. jag känner att jag har tagit mycket egna initiativ idag och gjort saker av mig själv, utan att någon har sagt åt mig att göra det, utan jag bara gör det som jag tycker behöver göras, det blir bäst så :)  jag kör mitt eget race och gör jag fel så får dom säga till, utan att jag tar illa upp. jag tar bara till mig all kritik och lär mig utav det, hur fel kan det bli egentligen ? :) småfel gör väl alla hihi. men ja som sagt så har det gått väldigt bra idag. jag ska varva ner nu med en film och sen ska jag sova. ska upp klockan sex imorgon, för jag börjar jobba halv åtta. jag funderar på att strunta i att ta med lunch. jag jobbar bara till två, och så bor jag fem minuter därifrån så jag kan ju käka när jag kommer hem istället :)  men jag hoppas att ni har haft en bra onsdag, för det har jag haft, allting känns bra just nu, och jag njuter utav livet. puss på er !!

om 25 minuter

så tänker jag ta cykeln och åka till nya jobbet. är faktiskt ganska nervös, men det är man ju alltid när man ska till ett nytt ställe :) men det blir säkert bra ändå, det verkar ganska bra där. jag kommer jobba ungefär sex timmar ikväll. och när jag jobbade natt så jobbade jag tio timmar, och det är ganska stor skillnad så det kommer nog bli ganska skönt. sen när jag kommer hem ska jag nog lägga mig ganska fort, för måste gå upp ungefär klockan sex sen för ska ju upp och jobba imorgon. nu ska jag fixa det sista och cykla iväg :) hoppas ni alla får en mysig onsdagkväll ;) puss

godmorgon!

vaknade nyss och när jag hade vaknat hade jag fått ett sms från TimeCare där det stog "du har blivit bokad Gryta Korttidsenhet/avd 3. 19 pass: 19 jul - 15 aug" snacka om att jag är ganska glad idag. jag har alltså jobb fram tills 15 augusti. så nu blir det att tjäna pengar. och jag hoppas verkligen att det här stället är bra, men det borde ju vara bättre än det förra, det är väl de flesta ;)  aja iallafall haha snart ska jag äta pölsa! jag älskade det för typ .. åtta år sen, och nu vet jag inte vad jag tycker om det men det får vi se. sen ska jag göra mig iordning och ge mig iväg till jobbet. jobbar från tre till halv tio ikväll, men det låter ju rimligt :)  imorgon måste jag dock upp tidigt. jobbar då från halv åtta till två men det är ju bara introduktion, men iallafall :) måste ta bort nagellacket idag också eftersom jag inte får ha det på jobbet .. suck jag hatar att inte ha nagellack. men ja nu ska jag gå och foxa lite saker. ni får ha en bra dag! kramis


HIHHIHIHIHIIHHIIHI

nighty!

typ femte inlägget idag? nåt sånt, men det blir så när man har tråkigt liksom. klockan är tio över ett nu och jag borde lägga mig .. och jag ska nog göra det typ nu också. är ganska trött så det finns ingen anledning till att sitta uppe och inte göra någonting, när man lika gärna kan lägga sig i en skön säng. och det bästa är att jag inte har något smink alls idag, så jag behöver inte tvätta bort massa smink och skit. fast ska ju använda rengöring iallafall såklart. men det värsta som finns på kvällarna är att stå och försöka få bort mascaran helt. nej usch vad skönt det är utan smink. och varför ska man ha smink, en varm dag som denna? ;) idag har jag förresten lärt mig hur man kokar varmkorv! haha jag är nästan redo för att flytta hemifrån ;) nu på kort tid har jag lärt mig att: göra korvstroganoff, koka ägg och koka varmkorv haha jag känner mig duktig. naeh men nu ska jag lägga mig och läsa "flickan som inte fick finnas", en riktigt bra bok som jag rekommenderar. det går knappt att lägga ifrån sig sen. aja, godnatt alla människor. imorgon blir det att ta det lugnt, och sen jobb på kvällen. nice. puss&godnatt :*

jag saknar faktiskt skolan litegran redan. man hade liksom en trygghet och man visste var man skulle vara, och vad man skulle göra. och man kände sig liksom ändå lite hemma i skolan. jag saknar räddningstjänsten, och jag saknar att rökdyka i skolans källare. jag saknar faktiskt klassen, jag nkan ibland sakna läxor. att ha något att göra på kvällen. läsa på till något litet förhör .. jag saknar förberedelserna innan studenten. att klä flaket, spexet på stan, springa runt i stan och gapa och skrika, skrika på ettorna och tvåorna .. allt man såg fram emot. sen studenten, den bästa dagen i mitt liv. men dagen gick för fort, men den var underbar. åh jag saknar verkligen mycket :) men någon gång måste man gå vidare. :d


i'm not an addict

så sjukt bra låt. ni alla borde lyssna på den! "i'm not an addict" av K's Choice .. iallafall så har jag ganska tråkigt nu. sitter bara på mitt rum. har väntat på åskvädret som aldrig kom (?) och nu sitter jag och väntar på att rebecca ska dricka oboy med mig. åh jag dödade nyss en mygga eller fluga eller nåt. fick jättedåligt damvete. för inte nog med att jag slog ihjäl den, utan jag hade så tråkigt att jag började klippa av benen på den med en sax . haha vad tragisk jag känner mig, jag vet att jag är dum i huvet. men ja så kan det ju bli ibland .. eller nåt. förresten så saknar jag studenten så sjukt otroligt mycket. synd att man inte kan spola tillbaka tiden alltså. och jag börjar planera för att flytta hemifrån haha men det är ovärt för det dröjer några år. det jag har bestämt är att jag ska ha en kanin löst i min lägenhet som jag ska uppfostra som en hund ungefär. och det går, för så är mina kusiners kanin. den kommer när man ropar på den osv. det har jag bevis på, på film. men vill inte lägga upp den för min röst låter så fult på den filmen haha fail. men iallafall så ska jag typ bara ha saker från lagerhaus i min lägenhet. och så ska den ligga nära stan.

men alltså jag vet att jag skriver tråkiga saker. men jag kan skriva något roligt också .. hmm .. jaadu .. t.ex. ... att .. jag vet inte..  JO! jag åker till liseberg snart! eller den 91 augusti, dvs om ungefär en månad men det kommer bli skitkul! det är mycker roligare där än på grönalund tycker jag. finns mer karuseller, och mycket roligare och läskigare karuseller ! :d  fast jag tror jag redan har skrivit i ett inlägg att jag ska dit .. men skit samma! kul kommer det bli iallafall!

åh jag saknar aqualand på mallis!


boom boom boom boom (8)

det verkar som att det kommer bli åska snart! buhu läskigt när man är hemma själv. menmen det får väl gå. men man kan ju inte kolla på tv eller sitta vid datorn eller nåt skoj .. man får väl sitta på en stol och ruttna eller nåt sånt. nä men jag har nyss kollat på new moon för första gången, och jag tycker den var sådär .. rejält överskattad iallafall, och absolut inte så bra som alla säger. usch nä jag blev lite besviken faktiskt. sen har jag kollat på andra svenyn och det var mycket skojigare hihi! :d nu sitter jag och lyssnar på "boom boom boom boom" med vengaboys, men fråga mig inte varför. den var poppis när jag var typ .. tio? nåväl haha den är ganska rolig att lyssna på. nej nu ska jag göra nåt vettigt, kanske .. kolla på tv? haha värt liv det känns som jag har. men imorgon blir det jobb, hej & hå! tjäna lite riksdaler låter finfint! puss&kramis

minns ni rymdskeppet challenger som exploderade då det kommit upp en bit i luften? sju modiga människor som skulle åka upp till månen men hinner bara lyfta, och sen dör de på en sekund av en jävla smäll .. tänk familjerna och alla vänner som står nedanför och apploderar när de lyfter, och sen ser hur deras nära och kära försvinner med en smäll i luften. ingenting fanns kvar efter dem, helt som bortblåsta. detta hände i januari året 1986. riktigt hemskt.


varmt som fan

jag får snart spel på denna tropiska hetta. om det bara hade varit varmt och skönt så hade det varit perfekt, men nu när det ska vara så här jävla kvavt och äckligt så blir jag sur. det går ju knappt att vara ute ... inte inne heller. man dör ju nästan. men det ska bli åska ikväll iallafall säger dom. men jag är rädd för åska haha orka mig. men det kanske är bra om det regnar lite också efter den här värmen .. jag och rebecca ska nog cykla hem snart. från bäckby till gryta, i den här värmen. det blir en jobbig cykeltur haha :(   imorgon ska jag iallafall på introduktion på gryta korttidsboende. ser faktiskt fram emot det litegrann :) plus att det ligger typ fem minuter hemifrån mig så man behöver ninte gå upp dödligt tidigt iallafall ;)  och så har man inte så långt hem sen så det är skönt. man kanske tillochmed kan åka hem på lunchen och käka?`vi får se hur det blir med det. jag tycker förresten att lovisa ska komma hem från norrland nu! (haha hon åkte igår ...) men jag vill leka med henne .. aja får göra det när hon kommer hem. nu ska jag gå ifrån datorn och vara lite social med min älskade lillasyster och min kära mormor ^^  hoppas ni får en bra tisdag alla människor. skriver mer sen, puss & hejdå!

tävling hos simone!

jag har hamnat mitt i ett tävlingsberoende eller något, för jag vill vara med i så många tävlingar som möjligt just nu och jag vet inte varför! har nu anmält mig till en tävling hos Simone , som delar ut en goodiebag från london och den verkar jättespännande haha så jag hoppas att jag vinner den ;)  den ser väldigt frestande ut! gå in där och delta i tävlingen, ni också! :)  pusspuss


trött på människor

jag är så trött på människor. så trött på att folk hela tiden missförstår, och ibland till och med med flit för att de vill få tjafs. och jag fattar inte ens vad jag har gjort för att förtjäna det? vissa människor gillar bara att ha någon att tjafsa med för att de har ett tråkigt liv eller nåt sånt! och det är alltid samma människor så det är ju ganska uppenbart egentligen .. aja låt dem leva så då om dom nu tycker det är kul och värt.

sitter iallafall hemma hos mormor nu. cyklade hit och var svettig som en gris när vi kom fram så det blev raka vägen in i duschen :) vi har nyss ätit mat, och det är helt äcklig värme ute just nu, typ jättehög luftfuktighet, och typ tusen greader jag håller på att dö kan jag ju säga! ikväll blir det bara att ta det lugnt här, det blir mysigt :)  "usch vilken dag" kom min mormor nyss in i köket och sa. håller med henne faktiskt. dom har sagt på nyheterna att det ska bli en tropisk natt och jag kommer typ dö eller nåt sånt. om jag inte först hinner dö av irritation på vissa människor. naeh men jag vill ha pengar nu så att jag kan tatuera mig, ser fram emot det som fan, men det är dyrt och jag är snål, och det är inte alls någon bra kombination :p   längtar också till den 9e augusti, för då åker jag, snäckan, farmor och faster till liseberg en hel dag, och sen sover på hotell hihi kommer bli superdupermys! fast det är ju ett tag kvar, och då kommer jag ha pengar förhoppningsvis! jag känner mig sugen på nåt gott, typ en isglass skulle sitta perfekt men orkar liksom inte gå till ica för jag är för lat .. aja, nu ska jag inte uppehålla er längre med mitt ointressanta liv ;p  hoppas ni har en bra dag i den tropiska hettan. skriver mer sen, puss på er ! :*

cyklar till mormor

nu är det så att jag har varit ganska duktig idag. lagade mat till mig och rebecca. eller ja, kokade två ägg och värmde på mat från kylen, men det är alltid något ;) jag diskade faktiskt allt efteråt också ihihi! nu har jag nyss gjort mig iordning och nu ska vi cykla iväg till mormor, på bäckby! förresten ringde dom mig från gryta korttidsboende imorse, så jag ska dit på introduktion nu i veckan, det blir awesome. nu har jag inte tid att skriva mer, måste åka :) men fortsätt rösta på mitt bidrag i tävligen. läs inlägget lite längre ner  ;) puss

sol & bad

nu rusar jag ut på baksidan och tar ett dopp i poolen  ;) 26 grader i vattnet nu. skriver mer sen. tjingeling ^^

är en av finalisterna, så rösta för fulla muggar!

nu är det så att min sommarbild har gått vidare till final, så nu gäller det för er att rösta på mitt bidrag, som är nummer TVÅ hos http://yonnaarvidsson.blogg.se/2010/july/

det vore jättesnällt utav er :)  



en söndag på landet

idag gick jag somsagt upp vid kanske ett, och tog ett dopp i poolen. det var 25 grader och jätteskönt. efter det la jag mig och solade en stund och sen började jag göra iordning mig. vid tre åkte vi till eskilstuna och träffade kusinerna och deras alldeles underbart söta hundvalp Wilma, jag lovar jag har aldrig sett något sötare! jag ska absolut ha en hund när jag flyttar hemifrån, och pappa har lovat att betala den åt mig. det råkade han slänga ur sig när jag var sju år och tjatade om en hund varje dag. men han trodde såklart inte att jag skulle komma ihåg det när jag var 18 ;)  men jo minsann! och har man lovat nåt så får man hålla det, så funkar det! hihi! men iallafall det blev massa skoj med hunden, hoppa studsmatta, grilla och ha det mysigt. deras nya hem var jättemysigt. stor tomt, fint hur och sånt, mitt ute på landet. skulle också vilja bo så! sen så åkte vi hem och nu har jag och snäckan nyss tryckt i oss jordgubbar och glass hehe <3  jag ska viisa er hur söt hunden var! här kommer sötbilderna!



är hon inte underbart söt ?

e-tuna idag

jahapp alla människor, hoppas ni har haft en bra dag hittills medan jag har legat och sovit! vaknade för en timme sen (y) tog direkt ett morgondopp i poolen, riktigt skönt. låg och solade en stund och sen tog jag en snabbdusch. sitter här i handduken och ska väl hitta några bra kläder att sätta på mig. klockan tre sätter familjen kurs mot e-tuna där vi ska hälsa på kusinerna, och moster som är med barn woho elina ska få en till bäbiskusin! låter awesome och jag är happy fört! men det blir antagligen grill därborta och sen så blir det massa skoj med hundvalpen som dom har köpt, om den nu är där, och inte hos deras pappa, men man får hoppas på det bästa ;)  mja, nu ska jag väl ta och klä på mig, lyssna på massa bra musik och sminka mig, och sen ladda in nån skojig film på mobilen som jag kan kolla på i bilen, jag blir så rastlös av att åka bil .. även fast det bara är en timme typ, det är så otroligt tråkigt. och tiden går fortare när man kollar på film hihhi! jag kaaanske skriver något mer innan vi åker, men annars hörs vi ikväll/inatt. hoppas ni får en bra söndag. puss&hejdåå!


lägger bara upp lite bilder från powermeet, förfesten

OBBBBSS !!
bilderna är från jonnas kamera




ovärd lista som ingen orkar läsa (y)

1. Vad blir ditt namn baklänges?
anile
2. Har du husdjur?
yes, tre ökenråttor ^^
3. Hur länge är det längsta du legat på sjukhus?
ingen aning .. en natt kanske när jag var liten och hade krupp
4. Platt eller lockigt hår?
vad man har eller vad man vill ha? säger platt till båda
5. Vad gör du om det regnar?
ligger och kollar på någon mysig film
6. Vem ringde du senast?
det vet jag inte .. bemanningstjänst kanske
7. Vad tycker du om sengångare?
sid?
8. Första sporten du gick i?
måste varit fotboll eller dans
9. vad längtar du mest till nu?
liseberg i augusti
10. hur gammal har du tänkt att bli?
60 kanske ..
11. När åt du en fiskbulle senast?
längre sen. usch
12. kan du gå ner i spagat?
haha nä
13. vad åt du senast?
.. chips ?
14. läser du på baksidan av mjölkpaketen?
nej palla
15. bikini eller badräkt?
baddräkt ... hihi skoja, bikini ofc
16. är du mörkrädd?
ibland, utomhus
17. har du någon gång haft ett par kalsonger på dej?
faktiskt.
18. älskar du att sjunga?
naje
19. har du någon gång spelat kille i en teater?
hmm .. jag tror faktiskt inte det
20. duscha eller bada?
duscha
21. har du gråtit i skolan någon gång?
ganska många gånger
22. har du någon gång sminkat dig till punkare?
haha ja
23. använder du långkalsonger?
hm, mja kanske ibland på vintern :)
24. vilket land vill du åka till?
usa!
25. vem var den senaste som fick dej att skratta?
snäckan säkert
26. vad ska du göra nu?
lägga mig och kolla på film

indrivaren

kvällen har bara bestått av att sitta hemma och ha det mysigt :) kollade på film med familjen, wallander - indrivaren och den var riktigt bra :) precis som alla andra wallander filmer! just nu sitter jag bara på mitt rum och lyssnar på the killers - mr brightside, riktigt bra låt, riktigt bra band. vet inte vad jag ska göra nu, om jag ska sätta på en film eller gå och lägga mig eller sitta kvar. det spelar ingen roll. lägger jag mig så kommer jag somna, vill jag sitta kvar här så är det ingen fara, för så trött är jag inte. är bara helt slut i kroppen och vet inte varför. imorgon blir det antagligen en liten tripp till eskilstuna för att kolla in mina kusiners nya hem. och träffa deras nya lilla hundis hihi kommer bli mys, och systemkameran följer givetvis med överallt :d

btw så är jag fortfarande riktigt irriterad på jobbet, skulle egentligen ha jobbat nu, men nej minsann .. blir att ringa och klaga på måndag och sen blir det antagligen en fet insändare i tidningen för det är dom värda efter det här. så jävla dålig stil, ni beter er inte riktigt som vuxna människor. jag förstår varför ni hade dåligt rykte och varför folk varnade mig innan jag började jobba där. ni kommer inte komma långt kan jag lova. tycker synd om alla som bor där. plus att ni själva går emot reglerna. sitter och sover när det inte finns något att göra, går ut och röker med arbetskläderna, som är förbjudet. aja, orkar inte slösa mer energi på er just nu ;) nighty

lördagkväll, nice

idaaag vaknade jag runt .. två? jag gickn ut och gick i spåret med mama och snäckan, och sen efter det duschade jag och gjorde mig iordning och så åkte vi hem till farmor och farfar och fikade, det var mys ^^ påvägen hem köpte vi pizza mohaha och nu sitter jag här och gör ingenting .. blir en mysig hemmakväll med film, och det är jättemys :) nu skrattar dom förfullt i vardagsrummet åt AFV så jag ska väl gå dit och kolla vad det är som är så skoj :D  men hörrni, jag skriver mer senare ^^ puss

powermeet igår!

igår var det förfest hemma hos johanna och det var skoj, det var musik, spel och massa snack och sånt :)vid halv elva drog vi vidare till stan och träffade folk vid löga, det var massa skoj! snackade med lite människor och kollade faktisktinte så mycket på bilarna, vilket brukar vara anledningen till att åka ner på powermeet haha men nej, jag är inte så intresserad faktiskt ;)  vid småtimmarna vandrade vi ner omt stan och gick in på saffets och käkade kebab! beställde en stooor vatten till, men .. något hände med den muggen :o  men ja, sen kom jonnas pappa och hämtade oss och jag typ somnade när jag kom hem men nu på morgonen vaknade jag pigg och glad :) elina blir aldrig bakis (y) så nu ska jag gå ut och gå en mil med mamma och rebecca, det blir skithärligt. efter det så har vi förtjänat pizza mohaha! nu ska jag göra mig iordning lite, hoppas alla får en mysig lördag :) kram kram

storshopping today

har nyss kommit hem från stan, där jag gick runt med mamma. har spenderat ca 700 kr, usch .. mår så dåligt av att göra av med pengar :o  men pengar är ju till för att spendera så, vad ska man annars ha det till ;) köpte tre par fina strumpbyxor, två par jeansleggings, en svart enkel klänning, ett dust it hårpuder och en hårborste! är iallafall nöjd med mina inköp  ^^  sen cyklade vi hem och nu ska jag ta en dusch och tvätta håret. så skönt. sen kommer jonna hit ett tag, och sen ska vi på förfest, och sen blir det powermeet :) kommer antagligen bli väldigt skoj, och det är ju roliga människor jag ska vara med också. skriver nog igen innan jag åker, men om jag inte gör det så får ni ha en jättemysig kväll, puss & hejdå :)

stan snart

har nyss gjort mig iordning och jag har en dålig allt-dag! fult smink, fula jävla kläder, en ful toffs och jag ser ut som ett mongo. ska ta cykeln ner på stan med mamma snart och sen ska jag fan hem och tvätta håret och gör mig iordning för såhär får man bara inte se ut, usch. hinner inte skriva så mycket mer, vi hörs sen :) pusss

nattblogg

sitter här i mörkret och borde sova .. men jag orkar inte, jag har för mycket tankar i huvudet men försöker att inte tänka så mycket. ska tänka på imorgon istället. powermeet, och det blir säkert skoj, med roliga människor och allt sånt .. har kollat lite på andra avenyn nu på kvällen, och snart ska jag lägga mig och kolla på någon mysig disneyfilm skulle jag tro .. men vilken (?)  nåväl har haft en helt okej dag iallafall. sov ju hos johanna och det var megamys, och sen kom ju emelie, roberto och mormor hit och åt och det var också nice. det är väl bara tankar som har förstört min dag antar jag. imorgon blir det stan, och det som ska inhandlas är


ansiktsvatten
gelesulor till pumpsen
hårborste
hårpuder
kanske lite kläder
& en fet kycklingsallad

nej hörrni, nu är det faktiskt läggdags! skriver väl mer imorgon bitti eller något. jag är jättesugen på att rusta om i mitt rum. typ köpa ny säng, nya hyllor, nytt skrivbord (eftersom att jag har ristat in massa saker i det här) och ny datorstol, ja nästan allt. det vore supermys. och just nu så stör jag mig på vissa människor. folk som tror att dom är något, som vill få en avundsjuk. folk som tävlar om kompisar, och folk som bara snackar en massa skit. usch det finns tamefan folk till allt. godnatt på er, hoppas ni har haft en bra dag. puss & hejdå.


snuskbild från i våras, njoy



skepp o hoj

blev grillning nu ikväll med familjen, och så kom emelie och roberto, och mormor hit, mycket mysigt! blev jordgubbs/rabarberpaj med vaniljvisp till efterrätt också, gott gott ;) för övrigt har jag varit ganska nere idag, pga vissa saker som har hänt, som jag inte alls gillar. eller på ett sätt gillar jag det, men på ett annat sätt tycker jag det är förävligt. aja men jag orkar inte bra mig, det är dom som är patetiska. imorgon blir det party med massa kompisar. förfest, och sen ner på powermeet och ha kul. det är ändå roligare det, än att jobba .. så det blir stan med mamma imorgon förmiddag och shoppa lite och käka, och sen blir det hem och fixa sig till kvällen eller nåt :) känner på mig att det kommer bli en mysig dag imorgon iallafall. kommer nog träffa ganska mycket folk imorgon också eftersom det är powermeet :)  blir nog myyz!  nu orkar jag inte skriva mer, ska väl sysselsätta mig med något kanske .. om jag orkar .. eller så ska jag gå och lägga mig, får se. puss på er :*

lovely kittens

har ju som sagt sovit hos johanna inatt, och hennes kattungar är underbart söta, och är det någon från västerås, eller närheten som vill köpa någon av dem, så säg till hihi för dom ska sälja allihopa ;p men här kommer massa söta bilder på dem.


mycket vackert filmklipp på mig och snäckan


cpjobb

hur kan människor vara så grymma? hur kan man leva med sig själv om man beter sig på det där viset? ni gav mig inte ens en chans. två nätter fick jag, ni kan fan inte förvänta er att jag ska vara lika duktiga som ni, när jag kommer direkt från gymnasiet! alla gör fel i början, alla misslyckas, men alla blir också bättre om folk lär en. till skillnad från er som bara blev jävligt tjuriga när man gjorde fel. plus att du satt och sov på nätterna, du snarkade ju fan. medan jag försökte hålla mig vaken. ni är patetiska och ni ska få så jävla dålig reklam! ha ett bra liv. njut av erat eviga jobb som tjuriga undersköterskor

hos johanna

sitter hemma hos johanna nu, och vi har som vanligt haft superskoj! vi har lagat mat, korvstroganoff som blev kanongod, kollat på film "farsan" och gosat med hennes kanonsöta kattungar som är helt underbara, bilder på dem kommer senare! vi har också varit ute lite och hälsat på hästarna och tagit lite kort. nu har vi nyss tagit fram en extrasäng till mig haha och så ska vi nog lägga oss snart. imorgon hoppas jag på att sova ut litegran, eftersom det är min näst sista lediga dag innan jag börjar jobba igen .. johanna ligger på min extrasäng och borstar tänderna hihihi! men nu ska jag gå härifrån  och vara social! hoppas ni har en mysig kväll, som jag :)  puss&kram

översovning hos johanna

snart åker jag och mamma, och ska köra mig hem till johanna i dingtuna och så ska jag sova där, det kommer bli jättemys :) blir matlagning, film och massa massa mys med hennes små kattungar! får njuta nu de sista dagarna innan jag börjar jobba igen haha orkar inte, mår dåligt av tanken. känner mig bara så otillräcklig på jobbet. känns som ingen vill ha mig där, men får hoppas det blir lite bättre sen om ett tag, när jag är lite mera lärd ;p  men iallafall somsagt så kommer det bli en mysig kväll med massa roligheter, som det alltid blir :)  nu så ska jag packa färdigt och sen sticker jag, kanske bloggar något hos henne ikväll, kanske inte, får se helt enkelt! hoppas ni får en mysig onsdagskväll puss!

ännu en tävling :)

jag är med i en till tävling, hos http://nicolesjostrom.blogg.se/ och tävlar om två kitt ur Niveas kollektion Angelstar! hoppas det går bra, för det är produkter jag verkligen skulle vilja ha  :) otroligt fina dofter, och bra produkter! var med och tävla du också, vettja :) kram



jag är med i en liten tävling!

nu är det så att jag är med och tävlar om att bli månadens sommarbild, hos http://yonnaarvidsson.blogg.se/

här är mitt bidrag:




bilden har jag tagit på alcudia nu i sommar

bilder från gårdagen :) awesome day

jag ser inte klok ut, på vissa av bilderna, men det skiter jag i. jag hade en rolig dag och orkar inte bry mig om hur jag ser ut. so enjoy it


grönalund idag med mina bästa människor

jaha, nu sitter jag i lovisas rum, vi kom nyss hem från grönalund. jag, lovisa och jennifer gick runt där från elva på dagen till tio på kvällen och det var asnice. vi åkte tusentals karuseller, tillochmed extreme som jag aldrig trodde att jag skulle våga åka, och jag höll på att dö andra gången vi åkte i den alltså haha hade fått för mig att jag skulle ramla ur dendär saken! det var helt sjukt haha :( lovisa satt och skrek som en gris medan jag satt helt apatisk och panikslagen och stum hahah ! förresten,  jag blev lite kär i barnkarusellerna, som lilla frittfall och elefantkarusellen och kaffekopparna! vi käkade massa goda saker och hade riktigt riktigt roligt. vi åkte popexpressen typ tusen gånger, och vi tänkte åka insane, men det var nåt fel på den i början så vi vågade inte sen haha! jag kan inte beskriva hur rolig den här dagen har varit med er tjejer, bättre än jag trodde, och ännu bättre blir det ju med våran speciella humor hahaha "vääälkommen till kvasten! väääälkommen in i mitt hus!" hahah jag dör lite. ;) sen började det regna, men det gjorde ingenting, tvärtom! folk åkte hem och det blev mindre köer, plus att berg&dalbanorna gick extra snabbt när det regnade! juste, vi gick lustiga huset också och man dör ju nästan i dom där trapporna upp XD  galet varmt var det där inne också! karuseller som åktes: blå tåget, kvasten, extreme, jetline, vilda musen, popexpressen, bläckfisken, lilla frittfall, elefanterna, kaffekopparna, cirkuskarusellen, slänggungorna (lovisa och jennifer), radiobilarna (lovisa och jennifer), och så lustiga huset, skrattkammaren hahaha så snygga alltså! förresten slösade vi bort 100 kr på fyra brickor på ett jävla m&m - hjul, som vi inte vann ett skit på. men bara för att vi blev så ledsna så fick vi ett tröstpris iaf hihihi en liiiten påse med m&m´s  :d  happyface ..

nej nu ska jag och lovisa kolla på Jalla jalla, som vi alltid gör, och sen blir det nog att sova :) men måste säga att jag har haft en galet bra dag, tack för det tjejer <3   bilder från dagen kommer upp imorgon!  måste bara låta världen veta att vår humor slår fanimig allt ;p 

puss & kram, godnatt :*

huvudstaden here we come eller nåt

jag håller på och fixar mig, och om en halvtimme ska jag gå till jennifer och så ska hennes pappa skjutsa mig, lovisa och jennifer till stockholm, där vi tre ska gå på grönalund :)  vet att det kommer bli en rolig dag hihi. sitter och lyssnar på Melissa Horn just nu medan jag fixar mig. har nyss tupperat håret och såntdär. men har dock en kläddag, men det får funka ändå ;) nu kom mamma in "elina, kom ihåg att lägga tio minuter på att fixa ditt rum också" så får väl plocka upp lite på golvet och klämma in det i garderoben eller nåt sånt .. usch tråkigt! nåväl! nu ska jag väl fixa det sista och sånt, men hoppas ni får en toppen dag, det kommer jag ha hehehhe! bilder kommer såklart upp sen från dagen också! :)  kram på er

läggdags?

mja, det börjar nog bli dags. klockan är halv två, och ska upp åtta imorgon .. men kan inte bestämma vad jag ska ha på mig imorgon ... tänkte nyss beställa lite kläder på h&m men orkar inte betala frakt haha så ska dit och handla någon dag istället. det är lite smidigare haha. aja, ska väl göra mig iordning och lägga mig. längtar tills imorgon, det kommer bli fett! pusss

jag har hamnat i ett tillstånd jag aldrig trodde att jag skulle hamna i. har jag accepterat mig själv. hej jag heter elina, det är så här jag ser ut, och det är så här jag är, passar det inte så dra åt helvete. jag tänker inte slänga bort mitt liv på att gå runt och vara missnöjd över mig själv, när livet har så mycket att ge. det spelar ingen roll vad andra tycker om mig. jag kommer alltid vara stolt över mig själv och för att jag är den jag är. this is me

BILDER FRÅN I VINTRAS BARA FÖR DET!
DET DÄR VAR LYCKLIGA TIDER
NÄR ALLA DESSA BILDER TOGS
VAR JAG LYCKLIG, PÅ RIKTIGT
MEN  JAG HADE INGEN ANING
OM VAD SOM VÄNTADE MIG



johanna <3

träffade johanna idag på stan och tog en fika. riktigt mysigt var det, vi hade inte träffats på flera månader, men det kändes riktigt bra att träffa henne nu, hade verkligen saknat henne. så vi tog en varsin latte och pratade om massa grejer som hänt på sistone. en del roliga, och en del mycket tråkiga saker. och det känns som att vi har mycket mer att prata om. men ska sova hos henne på onsdag så vi får helt enkelt prata mer då (:  men som sagt, det var verkligen jättemysigt att träffas en liten stund.

johanna vi har varit vänner i ungefär femton år, och du är den som känner mig bäst, och jag tror att jag känner dig väldigt bra. en sak ska du veta, att alltid kommer jag finnas vid din sida och stötta dig, vad som än händer. jag vet inte vad jag skulle göra utan dig egentligen. även fast vi inte ses så ofta länge, så är det skönt att veta att man kan prata om allting. du har alltid funnits där för mig, så jag tänker aldrig svika dig. älskar dig <3


tjollahopp!

jobbade inatt, och det gick bra men tiden gick väldigt långsamt utav någon anledning .. aja jag gick upp vid halv tre idag, gjorde mig iordning och snart ska jag ner på stan och träffa johanna, jag ska bjuda på en fika eftersom hon som sagt fyllde år igår :) hoppas hon hade en bra dag. och jag har saknat henne massvis eftersom hon jobbar i tyskland och så. men nuuu får vi ses hihi! ikväll blir det myskväll med snäckan, typ film och sånt. mycket mysigt, och imorgon blir det grönalund med mina älskade vänner lovisa och jennifer! <3 kommer bli kanonkul! fyra av fem toasters, kanonkul haha! iallafall .. nu ska jag fixa det sista och knalla iväg till bussen :) hoppas ni får en bra måndag! kram!

nu går jag och lägger mig

och klockan är halv åtta på morgonen. natten har gått bra, men varit seg. men man får tänka på att pengarna ramlar in! nu orkar jag inte skriva mer. ska fixa mig och sova. sen i eftermiddag ska det fikas på stan med johanna, min vän :)  puss på er <3

bad och grillning

efter att jag hade skrivit senaste inlägget gick jag ut och tog ett dopp i poolen, det var 27, nästan 28 grader, och inte ett dugg kallt. man (iallafall jag) brukar ju stå ett tag innan man vill doppa sig för att det är så kallt, men nej det gick att slänga sig i på en gång, verkligen härligt! sen tog jag en dusch och tvättade håret och så kollade jag på andra svenyn med snäckan som vanligt hihi. efter det blev det grillad hamburgare med pommes, massa gott :) och nu sitter jag och dricker saft! håller på och fixar lite, ska åka till jobbet om 40 minuter ungefär, men det kommer nog gå ganska bra idag eftersom att jag sov till halv fyra :) grattis till johanna idag förresten, som fyller 19 år :)  ska träffa henne på stan imorgon och bjuda på en fika! så länge sen jag träffade henne nu, saknar henne verkligen :) så det blir mysigt imorgon! sen på tisdag åker jag, jennifer, lovisa (och kanske någon mer) till grönalund och har det skoj! :D  nu ska jag fortsätta fixa, men jag hoppas att ni alla får en mysig söndagkväll =)  vi hörs imorgon när jag har vaknat ;)  puss! :*



söndag ..

vaknade för ungefär en halvtimme (halv fyra) av att mamma väckte mig. gick ju och la mig halv åtta imorse. tog en glass till frukost hihi och nu ska jag snart in och duscha och tvätta håret, och sen kolla på film, men vet inte vilken hehehe! den här dagen kommer också bestå av att ta det lugnt, och sen på kvällen grilla med familjen :)  natten har gått bra, och det har varit ganska lugnt på jobbet. men jag känner mig lite efterhängsen och töntig när jag går bredvid hon som jag jobbar med. hon har liksom jobbat med det där i 21 år och jag i tre nätter .. hoppas bara inte att hon tycker jag är dryg för att jag inte kan lika mycket som henne :p   det kommer väl sen. haha inatt skulle jag mangla ett påslakan, och ja det gick inte direkt bra. det blv mer skrynkligt än platt, duktig som jag är, så hon ba "nää inte sådäär" haha så hon fick göra om, sen så vek jag det fel och skit så jag skämdes lite, men ja det hör ju till när man är ny med något. förklarade dock sen att jag fortfarande bor hemma och att det är mamma som sköter allt såntdär, och hon förstod ju såklart! men man känner sig ändå dum, men hon lär ju förstå när jag nyss har tagit studenten :) det blir bättre om någon vecka. nej nu ska jag in i duschen, jag skriver mer senare :d   puss&kram!



taggar för jobb igen

har kollat på andra avenyn hela dagen, och jag känner som en nörd. men det har iallafall varit en skön dag. nu är det en timme kvar tills jag ska bege mig till jobbet igen, och det är min första riktiga jobbnatt, för nu är det inte introduktion, utan nu är det bara jag och en till! spännande säger jag bara, jag är allt lite nervös men det går nog bra :) hoppas det finns lite mer att göra denna natt, förra natten var det ju inte så mycket och då gick tiden väldigt långsamt. jag tror att det kommer gå bra iallafall och hoppas att jag håller mig vaken hela natten ;) just nu känner jag mig inte sugen alls på att åka till jobbet, men det är man väl aldrig .. aja, får ju pengar iallafall det är det som är huvudsaken hihi. ska fixa mig nu, men hoppas ni alla lediga människor får en rolig lördagkväll! kiss :*


godmorgon =)

jag vaknade för en liten stund sen, ungefär kvart över två. kom hem halv åtta imorse och käkade frukost och gick och la mig. vaknade av att väckarklockan ringde vid två. varför hade jag ställt den? :/ iallafall så ska jag bara ta det lugnt idag också. natten gick bra, mycket bättre än sist. och när jag kom hem var jag pigg! och då är det något som inte stämmer, känns det som ;p  det blir väl andra avenyn idag också, man orkar liksom inte göra så mycket när man har jobbat natt. det är otroligt skönt att bara sitta framför tvn i nårga timmar ;) nu är det två nätter till, och sen är jag ledig mån-fre!! haha på jobbet när man är klar med första rundan så typ sitter man bara i ett rum och kollar på tv. satt och kollade på the grudge inatt, och massa andra bra program. sen går man en runda till, och sen sätter man sig vid tvn ett tag, och då kan det vara skönt att vila ögonen en stund :)   (fast man fortfarande är vaken) var lite trött mellan tre och fem imorse, men sen vände det och så blev jag pigg istället .. inte bra tänkte jag när jag skulle hem och sova. men somnade ganska så snabbt ändå :)  nehe mina vänner nu ska jag fixa iordning mig, så att jag bara kan sitta i soffan tills jag ska åka! hoppas ni alla får en rolig lördag! pusspuss

lite skojiga, mysiga bilder som jag har hittat =)  söta va?




work all night

yes, ska ju som sagt jobba hela natten, så har nyss taggat med lite tacos hihi! nu sitter jag här och ska göra mig redo för att cykla iväg. sov ändå länge idag, och har bara tagit det lugnt hela dagen så jag har en känsla av att det kommer gå bra inatt :) bättre än sist hehe. men ja, jag orkar nog inte skriva så mycket mer nu, ha en rolig fredagkväll/natt alla ni som inte jobbar och kan vara uppe hur länge som helst, och sova ut imorgon :)  fast det kan ju jag också hehehe ... men ja, ni som kan göra vad ni vill! =)  puss på er :*


Lägger in en bild medan jag ligger och solar :)


sovmorgon och vackert väder!

jahani, jag somnade närmare tre imorse, och gick upp klockan ett på dagen, för en halvtimme sen. riktigt skönt var det att sova ut. nu borde man ju klara av att vara vaken hela natten? speciellt med hjälp av destrozol. aja, jag gick iallafall upp och käkade ett ägg till frukost och nu ska jag nog gå ut på baksidan och lägga mig och sola och kanske bada i poolen. det är 23 grader i poolen idag, riktigt nice! sen får vi se vad dagen mer bjuder på. ska iallafall bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen, så jag är utvilad ikväll. nej hörrni nu ska jag sätta på mig bikinin och gå ut, hoppas ni alla får en bra dag :)  skriver mer sen, pussis :*

nattblogg igen

haha jaha hej igen! här sitter man vid datorn halv tre på morgonen, har man liv eller? nej men jag har faktiskt jävligt trött men kan och orkar inte lägga mig än. har bestämt att jag ska hålla mig vaken till kvart i tre, och det är om en kvart typ haha ... och jag har ångest för helgen. vill verkligen inte jobba, eller rättare sagt orkar inte. vill bara vara hemma på helgen eller vara ute med kompisar och ha skoj, men nej när alla andra är ute på stan och ränner så ska jag sitta på en stol på ett servicehus. visst det är ett bra ställe med bra personal och sånt, inget fel på det. men jag är 18 år och vill att pengarna ska strömma in på kontot även fast jag gör roliga saker! :D haha låter som en bortskämd unge. just nu längtar jag tills måndag morgon, när jag kommer hem från jobbet och lägger mig och sover typ tusen timmar, och sen åker hem till lovisa och sover där. det var millioner år sen jag sov hos henne, och det kommer bli toppen. nej, nu ska jag fixa mig jag orkar inte sitta här och ruttna längre. kommer blogga imorgon innan jobbet också, givetvis :) och vet ni, imorgon ska jag äta tacos hihi! orka att jag ser fram emot det .. nåväl, godnatt!

saknar mallorca


brist på rubriker

har nu gått runt på cityfestivalen i flera timmar, och kan tala om att det är ganska överskattat. så himla roligt var det inte. fast det var ju mysigt folk och jag käkade god kycklingsallad (som ni kan se i inlägget under hihi) men jag köpte inte ett skit. förutom ett paket dextrozol för att kunna hålla mig vaken imorgon när jag ska jobba natt .. usch vill inte! men pengar <3 det är ju ganska värt egentligen. börjar nio på kvällen och slutar sju på morgonen och då är man nästan död kan jag tala om. men iallafall vi gick runt ett par timmar ikväll och kollade. jag var hela tiden sugen på att köpa goda saker, typ kokosbollar, men nej jag orkade helt enkelt inte. och jag är för snål av mig haha. dyrt är det ju också .. tog iaf bussen hem sen och nu sitter jag här. måste hålla mig vaken ett par timmar, så jag kan sova ut imorgon, ska ju vara uppe och jobba hela natten sen. blir bara en hemmadag imorgon helt enkelt. ta det lugnt, dricka kaffe, knarka dextrozol, kolla på filmer och sånt mys. då borde man väl orka jobba natten? men vet inte vad jag ska säga när jag kommer dit. för jag har typ fått "klagomål" haha men det är för att sist jag jobbade så hade jag typ 38 graders feber, men det fattade inte dom, för dom trodde bara jag var trött och jag var inte van med att jobba natt och sånt. men nej, jag känner faktiskt skillnad på trötthet och feber, vem gör inte? så nu har dom typ sagt att jag tog för lite initiativ och sånt. kanske inte är så lätt att ta så mkt initiativ när man ska jobba i tio timmar med feber, så att man blir yr i skallen och helt slut när man gått några steg? kände mig riktigt dum iallafall. bli sjuk första natten liksom. dom har fått helt fel intryck av mig, och det känns som att dom har bestämt sig för att inte tycka om mig nu .. men jag får visa dem att jag inte är sådär egentligen. för det är jag inte. aja, dom ska få se hehehhe ;) ska komma med någon slags förklaring imorgon iallafall, så att de förstår. nej hörrni nu ska jag väl .. ja vad ska jag göra? jag har ingen aning. får väl kolla på en film eller nåt. måste hålla mig vaken!! puss på alla människor!

fiskbild


min mat hihi


cityfestivalen på g

idag har jag inte gjort mycket alls. typ kollat lite på andra avenyn och sen bara tagit det lugnt, och fixat mig och sånt :) snart ska jag ta bussen ner på stan och träffa jasse och lite annat folk :) det är ju cityfestival, det blir nog skoj! men ska ta det lugnt eftersom jag ska jobba imorgon. jag har väl inte så mycket mer att skriva just nu, ni får ha en bra kväll! puss

irriterad

usch jag skrev nyss ett långt inlägg, och sen la min dator av, och såklart är inlägget helt borta sen, finns inte ens i utkast, usch blir så irriterad :(  får väl skriva om då .. det blev ett inlägg till idag bara för att jag har så otroligt tråkigt och vet inte vad jag ska göra. klockan är över ett och jag börjar bli trött, men jag ska försöka vända lite på dygnet nu eftersom att jag ska jobba natt i helgen och då vill man ju komma dit utvilad, och inte som en död säl. har inget planerat imorgon på dagen heller, så kan sova ut om jag känner för det :) har iallafall kollat på andra avenyn med snäckan hela kvällen, och fortsätter nog imorgon när jag vaknar hihi är lite beroende nu. annars så .. har dagen varit ganska bra faktiskt. funderar på att dra ner på rix fm festivalsaken imorgon kväll med jasse och några. hon frågade mig och det lät ganska skoj :) men det blir bara att gå runt, inge festa eller nåt eftersom jag ska jobba sen fredag natt. men det är ju skoj ändå! nu så ska jag städa min säng snart, för det är tusen saker på den som jag måste ta bort för att kunna sova på sängen. såhär blir det varje kväll :o fattar inte hur det alltid kan hamna massa kläder och kassar och väskor och allt vad det är, på min säng .. aja, ska ta bort sminket också (åh jobbigt .. önskar att jag var kille eller nåt just nu) och sen blir det läggdags iaf. åh jag var mer nöjd med det andra inlägget jag skrev, som försvann .. such, hoppas ni alla har haft en bra dag. puss på er! bjuder på vackra bilder på mig ...

(observera att jag har fått fräknar under min vistelse på mallorca)
;D



RSS 2.0