Just go with it

Hej igen på er människor! Cyklade till gymmet idag på eftermiddagen och stog på crosstrainern i 40 minuter (ca 8 km) och körde intervallträning. Dvs fort i fem minuter, lite långsammare fem minuter, och ja så fortsätter man. Bästa förbränningen faktiskt. Bättre än att stå och köra snabbt hela tiden, bara så ni vet. Men iallafall, sen körde jag bara en magmaskin och sen cyklade jag hem igen. Efter det har jag inte gjort så mycket alls, har haft ont i huvudet, kollat på True talent, så kollade jag på en film som jag faktiskt tyckte var riktigt bra! Just go with it heter den, och den är med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Så den rekommenderar jag verkligen! Visar trailern här nedanför. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på något och sen somna, för imorgon ska jag gå upp klockan sex, börjar klockan åtta med inventering på jobbet! :) Ha det så bra, sov gott. Puss :)


Träning för fulla muggar!

Nu har precis Charlotte och Destiny åkt hem, åh Destiny är nog den sötaste bebis som finns i världen! Har lekt massa med henne, och sen somnade hon precis innan dom skulle hem. Gullunge! Nu så är det bara att göra sig iordning och cykla till gymmet! Det var ett tag sen jag tränade, måste komma igång med det ordentligt igen, nu ska det hända grejer! :) Min chef ringde nyss också och gav mig en till tid att jobba i september, helt jävla awesome :) Blir så glad när jag får jobba! Aja nu ska jag fixa mig och sen som sagt ta mig till gymmet :) skriver mer ikväll! puss!

btw, jag har tappat bort min kajal från Make up store, igen. hittar den verkligen ingenstans! och den finns inte ens kvar att köpa. suck.

Här har vi sötnosen ^^


11 timmars jobb

Idag har varit en ganska lång, men ändå rolig dag! :) Gick upp redan klockan sex imorse, för klockan åtta skulle jag vara på Kicks och inventera, och det höll på till ungefär klockan elva, halv tolv. Klockan tolv slutade jag, men jag hann inte gå många meter innan dom ringde mig och frågade om jag kunde komma tillbaka och jobba till klockan sju, och självklart svarade jag ja! Blev faktiskt jätteglad, älskar att jobba på Kicks. Det var jag och storasyster som stängde, så vi var ensamma sista timmen, mycket trevligt! ^^ Så det blev hela elva timmar idag, eller tio skulle man kunna säga eftersom jag hade lunch en timme :) Shoppade lite på jobbet också! Ett skitsnyggt nagellack från det nya märket ESSIE, och sen ett snabbtorkande topplack som heter Seche vite.

Nu så har jag precis kollat på True talent hihi mysigt. Nu ska jag väl svara på lite kommentarer, kolla lite bloggar och sen ska jag nog ta mig ett varmt skönt bad! Pappa har bett mig skriva önskelista också, så får väl göra det ikväll med hihi. Funderar starkt på att beställa hem min kamera ikväll också, men får se hur det blir med den saken :D Puss!

 


Jobbat på Igor

Idag skulle jag ju som sagt egentligen gå på stan med Jasmine, men fick hoppa in och jobba på Kicks på Igor, och det tackar man ju förstås inte nej till ;) Fick inventera en massa make up, nagellack, somkrämer osv, tiden gick hur snabbt som helst, kul dag! :) 

Efter jobbet träffade jag Jasmine och Jonas, och tog med mig dom till Erikslund för att kolla på digitalkamera. Min pajade ju på Kreta, så behöver en ny. Hittade en som jag bestämde att jag ville ha, men då fanns den såklart inte. Men det gjorde inget, tror jag ska önska mig presentkort först, när jag fyller år. Det är ju inte så lång tid kvar :) Sen tog vi iallafall bussen tillbaka till stan och käkade på Spicy hot, asgott jag hade inte ätit där på över ett år så det var verkligen på tiden! Sen tog jag bussen hem, och nu har jag svarat på lite kommentarer, kollat lite bloggar och sånt, och nu tänker jag gå och lägga mig för imorgon börjar jag klockan åtta med inventering :) Kram på er!


Här är kameran jag vill ha. Samsung PL170!


Ändrade planer!

Egentligen skulle jag ner på stan och träffa Jasmine idag. Vi skulle ta en lunch på spicy hot, och gå runt och kolla på lite saker, och sen så skulle vi åka till Mediamarkt för jag måste köpa en ny digitalkamera. Min pajade på kreta.

Men så ringde nyss med chef och ville att jag skulle jobba idag mellan tolv och fem, och det är klart man tackar jag! :) Så jag får ta stan med Jasmine någon annan dag snart! Nu måste jag iallafall göra mig iordning och åka till jobbet. Pusspuss



Får väl bjuda på en gammal bild på mig och Wilma :)


Stefans födelsedag

Idag är det min kära farbrors födelsedag. Jag önskar bara att han kunde vara här och fira den med oss. Jag saknar dig verkligen Stefan, otroligt mycket. Jag hoppas iallafall att du kan se oss idag när vi kommer till kyrkogården. <3

Blir som sagt att åka till kyrkogården idag för att gratta Stefan, och sen vidare till farmor och farfar för att fira hans födelsedag litegran. Känns så konstigt att fira en födelsedag, när själva födelsedagsbarnet inte är närvarande. Men jag tror att han är med oss ändå :) Nu ska jag göra mig iordning, skriver nog mer senare :) Bye.



Snabb nattuppdatering!

Hej folket, tänkte bara uppdatera lite snabbt, såhär mitt i natten. Kom nyss hem från min moster och hennes mans bröllopsfest. Dom gifte sig i maj eller juni eller nåt (koll jag har) men hade sin bröllopsfest eftersom att dom gifte sig privat eller vad man ska säga! Det har varit supertrevligt, med underbart väder också, helt awesome helt enkelt. En massa trevligt folk, massa mat och annat mysigt. Det var en kort liten uppdatering av min dag, skriver väl mer imorgon och kanske lägger in en och annan bild, tog dock inte så mycket bilder idag .. Nu ska jag iallafall sova! Godnatt på er ^^


Här har vi en bild på självaste brudparet, fast på Destinys dop i vintras :)


Friday night!

Igår var det fedag, och egentligen skulle jag sitta hemma och äta glass hela kvällen och kolla på film ungefär, men så kom Linnea hem till mig, med den goda nyheten att vi skulle förfesta i Skultuna och sen gå ut på Blue moon bar, så det blev en riktigt nice kväll! Vi satt väl i Skultuna två timmar eller nåt, och sen tog vi taxi in till stan. Stannade på Blue moon till ungefär tjugo i två, och så gick jag och träffade pappa som också var på stan, med massa släktingar och sånt, så åkte jag bussen hem med honom. Kom hem runt tre inatt, och idag var det bara att gå upp klockan tio, för jag ska på bröllopsfest! Är inte sådär jättepepp just nu, men det kommer säkert bli skoj sen :) Kommer nog ta en massa bilder också hihi! Nu ska jag fiiixa mig! PUSS :)


Nightynight

Började dagen med att gå upp och duscha med min nya ljuvliga duschcreme som jag köpte igår tehe, underbar. Iallafall det kanske inte är sånt ni är intresserade av direkt. Jag gick på stan med min mamma, tänkte köpa min älsklingsbabymobil, men nej då var den slut på tele2, så får helt enkelt köpa den en annan dag. Ska nog önska mig den först och främst. Sen så åkte vi till citygross och handlade massa mat!

När vi kom hem sen så blev det pannkakor, hur awesome som helst! Var typ tusen år sen man åt det :) Sen så har vi kollat på True talent, och sen såg jag och mamma på någon dokumentär som hette En andra chans, eller nåt sånt. Handlade om människor som hade varit med i olyckor och blivit förlamade och sånt, hemskt. Sen så har det väl inte hänt så mycket mer, har bara läst bloggar och tagit det lugnt. Nu så tänker jag faktiskt gå och lägga mig, ska upp i skaplig tid imorgon, ska ner på stan och fika med Tua och Linnea, myspys :) Men jag hoppas ni alla har haft en trevlig torsdag, det har jag haft minsann ^^ Pussgodnatt


Bara så ni kan se den nya hårfärgen! Ska färga det brunare imorgon, försöka få bort lite mer rött :)


Samsung galaxy s2

Någon som har/känner någon som har en sån här mobil? Isåfall får ni jättegärna berätta vad ni tycker om den, för jag ska nämligen önska mig en sån i 20- års present! Så säg om den är bra eller dålig eller något sånt! :D Puss!


New stuff

Har ju som sagt gått på stan idag med Jasmine! Hur trevligt som helst, blev dock lite för mycket shopping för min del. Iallafall mer än jag hade räknat med. Vad hände med att jag skulle spara mina pengar? Nåväl, köpte bra saker iallafall! Var även in på Tele2 och kollade in min blivande mobil, nämligen Samsung galaxy s2, den verkar awesome, och jag vill ha den nu på en gång. Men får vänta, ska önska mig den på min 20- årsdag! Har iallafall som sagt haft en riktigt trevlig dag! :D hoppas ni också har haft det!


Duschcreme och Bodyscrub på Åhlens, 59 kr/st

 

Foundation från Lancôme, 450 kr från Kicks
OnebyOne mascara maybelline, 145 kr från Kicks

 

Hårfärg, 99 kr från Kicks

 

Söta strumpor, 79 kr från Gina tricot

 

Supermysig kofta, 199 kr från VILA


Idag blir det stan!

Hallådär, här sitter jag och plattar håret, och har precis sminkat mig. Idag blir det en mysig dag på stan med min Jasmine, ska bli hur trevligt som helst. Känns som det var tusen år sen ungefär. Får väl se vad vi hittar på där, ska iallafall gå in på Tele2 saken och kolla på min blivande mobil Samsung galaxy s2 (någon som provat den? är den awesome eller awesome?) mohahha, iallafall nu ska jag fortsätta fixa mig! :D Hejdåå



Sitter och knarkar sönder den här låten med dom här söta pojkarna. Lyssnade jättemycket på Secondhand serenade för några år sedan. Dom här grabbarna är ju superduktiga.


Träningstisdag

Idag har jag varit på gymmet för första gången på nästan en månad! Träffade Rebecca där också. Körde crosstrainer en halvtimme, sen fick jag ont i huvudet. Körde några maskiner och sen cyklade jag hem. Men det blev iallafall en timme. Hade nog kört längre om jag inte hade fått så ont i huvudet. Iallafall så är jag och Snäckan hemma själva ikväll, så det blir popcorn och tv snart, mysigt. Ska se det nya programmet True talent, med Cissi Wallin som programledare, ska bli intressant! Kanske skriver mer sen om jag känner för det ;)  Puss på er!


vill ha höst så jag kan börja använda mina nya supersnygga kängor!


Mot gymmet.

Nu börjar mitt duktiga liv igen haha, idag blir det gym för hela slanten. Har även sökt lite jobb idag, och planerar att flytta hemifrån. Har kanske en lägenhet woho! Hejdå!

Till det som är vackert

 

Till det som är vackert, en lite konstig men ändå bra film :) Jag såg den nästan bara av anledningen att "Jossan" från Andra avenyn var med i den haha (a) men den var faktiskt helt okej.


Segisdag

Ojojoj, idag har det inte hänt mycket. Skulle egentligen ner på stan med Jasmine idag, men hon blev sjuk så det blev tyvärr inget. Så vi får ta det sen en annan dag när hon har blivit frisk! Så jag har ägnat dagen framför datorskärmen och kollat på film, det är ju inte helt fel det heller.

Följde med Rebecca till bussen, för att hon skulle till stan. Sen när hon hade gått på bussen och den hade börjat åka så kom jag på att jag inte hade några hemnycklar haha, så hon fick hoppa av vid nästa hållplats och ge mig dom, hihi sorry snäckan. Ja, sen har det helt enkelt inte hänt så mycket. Sitter just nu och kollar på Tre Kronor. Typ tusen år gammal serie, i know men jag gillar den faktiskt :) Ska väl fortsätta kika på den nu, sen får vi se vad som händer ikväll :) Kram.



Bild från Kreta


OKOK

Ny tillfällig header. Herre gud, måste verkligen ta god tid på mig och göra en snygg. Gör ju bara en massa små lätta tillfälliga haha, får skärpa mig. Men nu får ni stå ut med den här ett tag.

Har haft kalas här hemma idag eftersom Emelie fyller 25, mycket trevligt. Massa mat och tårta och sånt mysigt hihi. Sen på kvällen tog jag en promenad hem till Jonna, och där blev det att hetsäta och leta stockholmsjobb haha, har ju stora planer på att flytta dit inom en snar framtid. Okej det kommer säkert inte bli så, men man kan väl få drömma lite ;) Trevligt var det iallafall. Nu så ska jag kolla på film och sen tänker jag minsann sova! Imorgon ska jag gå på stan med Jasmine, ska bli kul, det var så himla länge sen känns det som! :) Så nu längtar jag till imorgon! Nååååväl, hoppas alla har haft en trevlig helg, det har jaaaaaag! :)


Lilla söta Destiny var här på besök! <3


MÅSTE HA

Måste ha den här väskan, hur snygg som helst till hösten ju, och passar perfekt till min nya höst-utomhus-outfit! Den kostar dock 995 kr, men med min personalrabatt blir det runt 700 kr, så känns ändå rätt värt. Vill ha, vill ha, vill ha! Kanske ska önska mig den i födelsedagspresent först .. fyller ju ändå 20 om ungefär en månad ;) Nu ska jag ge mig ut på äventyr, ha det så bra, puss&kram!


Grattis storasyster! :)

Idag är det så att min storasyster Emelie fyller 25 år, stort grattis till henne! :D Igår var det lite fest hemma hos henne med trevligt folk, spel, massa vin och sånt. Sen skulle vi ut på Bluemoonbar, men jag var så jäkla trött och hade ont i huvet så jag åkte hem och somnade istället haha. Men hoppas alla andra hade en riktigt rolig kväll!

Idag blir det kalas här hemma, hela tjocka släkten kommer hit och fikar, mycket trevligt! Nu är det dags för mig att klä på mig och göra mig iordning innan gästerna kommer hit, jag kommer skriva mer ikväll. Puss


Grattis Emelie! :)


Fuckers

Ingen såg mig, någonsin. Jag satt där, längst bak. Ensam. Gjorde grupparbeten själv, varje dag hoppades jag att någon skulle komma och sätta sig bredvid mig, fråga hur det var, vad jag skulle göra i helgen. Jag minns speciellt en gång. Jag pratade med några tjejer från klassen innan lektionen, så sa jag att jag skulle gå in och sätta mig i klassrummet i förväg. Vi var fyra stycken, så jag satte mig vid bänken längst fram, där det fanns fyra tomma platser. Kände mig glad. Tills dom andra tre kommer in, och sätter sig vid bänken bakom mig, där det fanns tre lediga platser. Kommer ihåg hur besviken jag blev. Ingen tid har varit så svår som gymnasietiden. Jag minns första dagen jag satte min fot på skolan, och tänkte att nu skulle jag skaffa nya vänner. Men så blev det inte, jag var väl för rädd, så jag har väl egentligen mig själv att skylla. Jag längtade efter studenten, för jag visste att då var det över, jag behövde inte gå dit mer.

Det här är min blogg, och jag skriver vad fan jag vill i den, ingen har tvingat dig att läsa.

Just nu


Huvudstaden!

Idag har jag gjort Stockholm med Emelie heeeeela dagen. Vi kom dit vid elva och började vår shoppingrunda., hihi! Gud vilken skillnad det är på stan i Stockholm och Västerås alltså haha, helt sjukt. Vi trodde inte det skulle vara så mycket folk eftersom att det inte är löning, plus att det är mitt i veckan. Men ack så fel vi hade alltså. Folk överallt, gick knappt att hitta ett fik med lediga bord på. Iallafall, jag köpte ganska mycket, en skinnjacka, ett par svarta jeans, en halsduk, vantar, två koftor, höst/vinter kängor, en eyedust, en ögonskuggapensel, en spets-sjal .. ja det var nog allt. Men det var saker jag verkligen behövde, så jag känner mig jättenöjd med min shopping! Runt sex tog vi tåget hem, och vid halv åtta satt jag hemma på baksidan och grillade med familjen, trevligt trevligt. Har haft en underbar dag, tack storasyster för det, måste göras om :) .. Fast det är ju "en tradition att åka till stockis såhär när hösten börjar tränga sig på" ;)  Hoho nu ska jag göra mig iordning och gå och lägga mig, är helt slut efter den här dagen! :) PUSS&KRAAM


Skinnjacka från Vero Moda 559 kr


Halsduk från Monki 150 k
r


Vantar från Monki 60 kr


Puderrosa kofta från H&M 149 kr



Likadan i brun


Spets-inne-sjal från Indiska 120 kr


Höst/vinter- kängor från dinsko, 499 kr


Ögonskuggapensel från make up store 165 kr


Eyedust från Make up store 135 kr



jobbelijobb.

Skulle egentligen vara ledig idag, men fick hoppa in och jobba på Igor, sån tur man har! :) Jobbade mellan två och sex så det var ju inte så många timmar, men litegran iallafall! Efter jobbet gick jag hem till Emelie och satte mig en stund, vi planerade stockholmsresan imorgon litegran! Vi ska nämligen åka till Stockholm för en hel dags shopping imorgon, ska verkligen bli hur kul som helst! Extra kul eftersom jag fick mer i lön än jag trodde jag skulle få, så nu kan jag shoppa lite extra, känns bra mohaha. Vad har jag annars gjort idag .. inte så mycket, kollade på Maria Vern med mamma och pappa, och så har jag kollat på Janne Långben the movie, mogen som jag är haha. Barnfilmer <3 Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film (antagligen någon mysig barnfilm eller julkalender. Tönt) för imorgon blir det att gå upp rätt tidigt! :) PUUUUSSS


En vacker bild på några ankor som jag tog nere vid hamnen! Ankisar!





Ingen fantasi.

Jag säger bara en sak, det blir omfärgning imorgon. Ville få mitt hår brunt från rött, men nu är det rödbrunt och det gillar jag inte. Så slänger i en till förpackning imorgon, tur man ska hålla sig hemma imorgon, och inte stå på Kicks i det här håret. Nu på kvällen har jag kollat på Scream 4 med pappa och Rebecca. Jag hade redan sett den på bio, men den var lika bra den här gången. Jaha vad ska man hitta på nudå, mitt i natten? Kanske starta en mysig film att somna till? Så får det nog bli :) Har inte så mycket mer att skriva just nu, längtar till på onsdag, när jag ska till Stockholm med Emelie, en hel dags shopping i huvudstaden sitter aldrig fel! Puss&Kram på er :)


brownie.

Nu hörrni så har jag köpt hem två förpackningar brun hårfärg, så nu ska man bli brownie i skallen, får se hur det blir. Okej jag är brunett egentligen, men har haft rött hår i ungefär tre år nu, så det känns ändå lite spännande! Har jobbat hela dagen, fick jobba till sju istället för fem, awesome! Nu var det dock sista jobbdagen på ett tag, känns rätt trist. Får hoppas att jag får hoppa in och jobba litegran iallafall! Nu ska jag smeta in hårfärgen i skallen, ni får väl se resultat nån gång när jag orkar lägga upp bild mohaha. Ha en bra kväälllll!! puuss


Såhär snygg var jag sist när jag hade mörkt hår. Ok, här är håret ganska missfärgat brunt/svart. fint.


Stockholm

Jag vill flytta till stockholm. Nu. På en gång. Jag vill börja jobba/plugga och leva i stockholm! Idag har jag och Jonna pratat om att dela lägenhet i Stockholm, vore så himla kul, kan verkligen inte släppa det nu haha. Vore perfekt ju! Nu har jag snöat in på det, så nu måste det bli så. Vill börja plugga där, men känns som att det är rätt höga intagningspoäng i stockholm, jobbigt. Kanske får skippa pluggandet ett tag och jobba istället. Äh vet inte, det enda jag vet är att jag vill flytta till Stockholm! Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga ... okej tyst.

Har iallafall ägnat kvällen åt att sitta hemma hos Jonna med henne och Linnea och pratat massa om massa olika saker, och typ haft massa trevligt! Nu så har jag kommit hem, ska väl ta nåt litet att äta, sen blir det film och sova! Hoppas ni alla har haft en trevlig söndag, det har jaaaaaag! :) Imorgon ska jag jobba höhö puss!


Alive!

Hej alliphopa, tänkte bara meddela att jag faktiskt lever! Har varit jätte osocial på bloggen nu ett tag, i know that. Men om jag ska vara ärlig tror jag inte så många bryr sig hehu! Meeeen iallafall, idag har jag jobbat hela dagen, riktigt trevligt, dock väldigt lugnt, menmen :) Efter jobbet kom familjen och hämtade mig, så åkte vi till eskilstuna på kalas, för att fira mosters man och hans dotter, myspys! Nu så har vi nyss kommit hem och nu är Emelie och Roberto här, men jag ska iväg och träffa Jonna och Linnea om en stund, får väl se vad som hittas på. Nu ska jag vara lite social med familjen en stund innan jag promenerar iväg! XOXO


liten fin bild på solnedgång på kreta :)


I'm home.

Gud vad skönt att sitta hemma i sitt rum framför datorn i ett par mjukisbyxor. Har haft fantastiska två veckor på Kreta med familljen! Vi har haft underbart väder varenda dag, förrutom idag, då det var ganska molnigt. Men det gjorde ingenting :) Vi har varit på stranden varenda dag och solat och badat och haft det riktigt härligt, gått på restauranger på kvällarna, supermysigt! Men måste faktiskt säga att det känns riktigt skönt att vara hemma igen :) Har faktiskt blivit lite brownie också :D Nu ska jag packa upp lite och sen tänker jag gå och lägga mig i min egen underbara efterlängtade säng! PUUUUUUSSSS!


På stranden!

Hello people! Just nu ligger jag på stranden på Kreta och har det bra, hur varmt och skönt som helst! Ikväll blir det att åka in till chania för lite shopping ;) på torsdag åker man hem igen. Känns lite tråkigt men ändå skönt faktiskt. Nej nu ska jag fortsätta läsa min bok i solen :D puss och kram hörs när jag kommer hem ^^

En liten halsning fran Kreta!

Hej manniskor! Sitter just nu pa ett internetcafe pa Agia Marina, Kreta. Har det underbart har! Har legat pa stranden och skekt hela dagen idag, hur harligt som helst. Det ar val mest det man gor har om dagarna. Och sen mysiga restauranger pa kvallarna! Imorgon kommer Emelie och Roberto hit ocksa, superskojigt! Kanns verkligen inte som att det redan har gatt en hel vecka! Tur att vi har en kvar ;) Nej nu ar snart min internet-tid slut, men jag hoppas att ni har det jattebra hemma i Sverige, har hort att det ar bra vader! :) Jag har det iallafall underbart har! Puss & kram skumbanaaaaaaan! ;D


RSS 2.0