Grattis grattis käre mor

Idag fyller mamma år, så stort grattis till henne! Älskar dig mamma! Det har varit en trevlig dag, först blev det stan med Jennifer, Jonna, Jasmine och Izabel! Blev lite shopping för min del, men inte så mycket. Köpte en kofta, ett par mysiga sockor, ett läppstift och hårfärg. Och så blev det lite shopping på systemet inför nyår också! hihi!

Vid tre kom jag hem, och då var farmor och farfar här och firade mamma :) Så det blev lite fika! Och sen lite senare kom mammas släkt så då blev det paj och ännu mer fika! Blev en massa bus med lilltjejen Destiny också! Nu har alla åkt hem, bara Emelie och Roberto som är kvar, mysigt :) Snart ska mamma färga mitt hår! Tycker inte det blev så bra sist när jag provade ett nytt märke. Plus att det ser fläckigt ut för att jag gjorde det själv .. haha (a) Nåväl nu ska jag inte ta upp er tid mer :) Hoppas ni har haft en trevlig dag, det har jag!

Imorgon blir det lite spännande .....


BACK ON TRACKK LALLALA

Hej jag har visst inte skrivit blogg på ungefär tusen år, men jag har mina skäl! För det första så har det varit julafton och då har jag inte haft tid, eftersom att jag faktiskt har ett liv ;) Så jag öppnade massa julklappar istället, mys! Sen så har vi varit hos farmor och farfar på juldagen också och käkat julmat! Och sen har jag faktiskt jobbat igår och idag! Igår började ju mellandagsrean och det var galet mycket folk, människor blir helt galna och giriga när det är rea haha, drar och sliter och kastar omkring saker. Nåväl, idag var det lite lugnare. Jobbade mellan tio och halv åtta idag, så man är ganska trött nu. På kvällen har jag och pappa kollat på Final destination 5, helt okej film! Nu tänker jag fixa mig och gå och lägga mig, för imorgon börjar jag halv tio! :) Godnattis ^^


hej


Fullsmockad butik!

Idag känner jag mig helt slut, har jobbat mellan tio och åtta. Och det har varit lååång kö i kassan konstant nästan hela dagen, helt sjukt! Galet många som är ute i sista minuter och köper julklappar. Har slagit in tusentals julklappar idag känns det som. Efter jobbet kom pappa och hämtade mig, och när vi kom hem var Emelie och Roberto här. Vi käkade köttbullemackor och kollade på "A Christmas Carol". Ganska speciell film men den var helt ok. Råkade dock somna till ett par gånger så hängde inte med så jättebra tihi. Nu så ligger iallafall julklapparna under granen, och jag och snäckan ska snart ta ner extrasängen till mitt rum, för hon ska övernatta hos mig ;) Så blir lite film tills vi somnar. Måste gå  upp tidigt eftersom att farmor och farfar kommer hit klockan elva imorgon .. tidigt! Hoppas alla har haft en fin dag, och att ni får en jättemysig julafton, ifall jag nu inte skriver något imorgon förmiddag eller så! :) Godnatt på er ^^


Julklappsinslagning!

Idag var jag som vanligt på jobbet, har inte så mycket att skriva om det. Bara att det var riktigt mycket folk, och jag fick en smarrig goodiebag av chefen som julklapp! Inte helt fel ;) Nu på kvällen har jag och Rebecca haft julklappsinslagning med julmusik och sånt mys! Så nu är julklapparna inslagna och klara! Känns riktigt skönt!! Snart ska jag lägga mig och sova för imorgon kommer det vara tokmycket folk som handlar på Kicks alltså. Men först ska ni få se lite produkter från min yummie goodiebag!


Ett läppglans och ett nagellack från Dior

 

En hårspray från Björn Axén

 

Ett schampoo från Aussie


Senaste mascaran från Lancôme, Doll eyes

 

Lancômes senaste body lotion

+ lite andra krämer, mascaror och lite småsaker som jag inte orkar ta bild på :)

 

Mina fina julklappar!


Lite tomtenatta

Jobbade mellan tio och sju idag, och det var ganska mycket folk idag, mycket paketinslagning osv! Efter jobbet träffade jag Jasmine och Izabel och åkte ner en sväng på tomtenatta med dom. Blev inte så mycket köpt där, endast lite paketsnöre och en apelsinfestis! Men det räckte gott och väl! Sen knallade jag upp till storasyster och hennes sambo och myste framför Min stora kärlek och varm choklad, myspys! Sen så kom mamma och hämtade mig och nu är jag hemma och helt slut i huvudet. Juste! Jag var helt övertygad om att jag börjar tio imorgon, men så skulle jag bara kolla för säkerhets skull på schemat som jag brukar, och vad ser jag? Jo att jag börjar tio över tolv! Då blev jag lite glad actually!


Hej hopp gummi ... whatever

Jag vet att mina inlägg är världens tråkigaste, men jag har faktiskt inte så mycket att dela med mig av i nuläget. Jobbar mycket, sover mycket. Sen gör jag inte så mycket mer, det är mycket på jobbet nu innan jul, nästan varenda kund ska ha julklappar inslagna t.ex. så man är helt slut i huvudet när man kommer hem.

På lunchen idag köpte jag dom sista julklapparna, så nu är jag helt klar med det. Skönt, nu behöver man inte tänka på det mer och känna sig stressad! Så ja nu känner jag mig redo för julen! Nu ska jag duscha och tvätta håret och sen ska jag nog se någon film och gå och lägga mig. Imorgon blir det jobb hela dagen igen :)  Puss&kram på er!

Eftersom att jag inte har några nya fina bilder så får ni helt enkelt nöja er med ett par gamla!

saknar min lilla Peanut!


Julgran check

Har jobbat hela dagen idag också, mellan elva och tio över åtta. Har dock kännt mig ganska hängig och kännt mig febrig nästan hela dagen. Var nästan helt säker på att jag var sjukt, tills jag kom hem och tog tempen och såg att jag var feberfri. Så ja det är väl en bra grej, men ganska skumt. När jag kom hem så började jag och Snäckan klä julgranen, och det blev mycket vackert. Men vackrare är det ju se när det ligger massa paket under den hihi ;) Nej nu håller jag nästan på att somna framför datorn, så nu ska jag gå och lägga mig. Jobb imorgon igen! Puss & Kram skumbanan!


Jobb + kalaaaaaas

Idag var det riktigt mycket folk som handlade på Kicks faktiskt! Blev en hel del paketinslagning, men sånt är bara skoj :) Märks att det snart är jul iallafall hihi. Efter jobbet kom familjen och hämtade mig, och så åkte vi hem till farmor och farfar och åt supergod paj och fika, eftersom att farfar fyller år imorgon! Så nu är jag ganska väldigt mätt. Borde egentligen laga mat, så jag har någon matlåda att ta med till jobbet imorgon, men jag orkar verkligen inte det. Men nu måste jag avgöra vad som är mest värt, att laga mat på ca 10 minuter, eller att betala mat för ca 40 kr imorgon .. Blir nog att laga mat iallafall. Sen ska jag sooooova! Undrar vilken film man ska se tills man somnar då .. Beck börjar ju iofs om ungefär en halvtimme! Ne nu ska jag väl laga lite enkel mat. Godnatt på er!!


En mycket trött tjej

Somnade klockan ett inatt, vaknade av väckarklockan vid halv sju, gick upp och duschade och allt det där, och kvart i nio satt jag på Swebus med Jasmine och Jonna påväg till Stockholm city! Blev fasktiskt inte så mycket köpt för min del, det blev ett läppstift från YSL, ett par skor från topshop, en skitsnygg sminkväska från Make Up Store och två små julklappar! :) Känner mig riktigt nöjd faktiskt! Var väl hemma runt halv sju ungefär, åt tacos och nu vill jag bara sova för jag är så sjukt trött. Känner mig helt slut. Men så kom jag på att jag måste ju duscha och tvätta håret innan jag går och lägger mig. Så det blir en dusch nu .. eller kanske ett bad? Sen ska jag iallafall sova. Jobb imorgon :) Puss&kram på eeeeeeer!!


Dagens inköp tagna med mobilen.


Torka då!!

Sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka, så jag kan få gå och göra mig iordning och lägga mig och sova. Ska nämligen gå upp före klockan sju umorgon och fixa mig för att åka till Stockolm med Jasmine och Jonna för en hel dags shopping (eller ska jag säga trängsel?) Har en känsla av att det kommer vara galet mycket folk, med tanke på att det är lördagen innan julafton .. skulle kanske valt ett annat datum! Men nåväl, det får gå ;) Kommer bli trevligt hur som helst! Nu tror jag nagellacket har torkat, så nu tänker jag fixa mig och lägga mig under mitt vaarma duntäcke och sova ;) Nighty!




Jobb hela dagen!!!!

Idag har jag verkligen jobbat hela dagen. Började tio över tio, och slutade tio över åtta, så jag är helt slut nu! Fick lön idag iallafall, yey! Haha ja det var väl ungefär det jag hade att skriva. Är så sjukt trött att jag bara måste gå och lägga mig nu! Imorgon blir det jobb hela dagen igen. Godnatt <3


Fräschar upp skallen

Idag vr jag ledig, men gick endå upp innan åtta för att duscha och göra mig iordning. Klockan kvart i tio skulle jag nämligen vara hos frisören :) Så nu är håret kort och oslitet igen, hur skönt som helst. Efter det träffade jag Tua på stan! Det blev både en lunch och en latte, helt awesome! Det var faktiskt på tiden att vi träffades, och det var riktigt mysigt! :) Nu sitter jag här med hårfärg i huvet också, så hoppas det blir braaa! :) Sen ska jag se någon film och sova, jobb hela dagen imorgon :) Puss&Kram!


Jonna!

Tänkte bara vara hemma hela dagen och ta det lugnt, men så frågade jonna om jag ville hitta på något, så jag gick hem till henne och busade lite med hundvalpis Kátla, och sen blev det en promenad till ica. Köpte lite naturgodis och så åkte jag hem. Nu har jag kollat lite på CSI med mamma, och så har jag lekt lite med ögonskuggor i brist på liv. Nu tänker jag ta en vaaaaaaaaaarm dusch och tvätta håret, nice. Godnatt!


En ledig dag

Hej på er! Tänker börja med att säga att jag hade en jätterolig kväll i lördags. Var ut och åt mat med jobbet, och sen blev det att gå vidare mot bill&bob och sen Pluto. Där träffade jag Adam också, mycket trevligt! :) Dansade jättemassor och hade hur kul som helst! Så tack för kvällen kicksarna!

Igår var det ju tredje advent, och jag jobbade. Var faktiskt riktigt mycket folk med tanke på att det var en söndag, brukar endå vara rätt lugnt då. Men dagen gick iallafall rätt snabbt :) Klockan fem slutade jag och då kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem blev det bara mat och sen la jag mig och somnade, ungefär halv åtta. Var helt slut. Och så vaknade jag nyss. Idag är jag ledig så jag ska bara ta det lugnt hela dagen! Nu ska jag se på dagens avsnitt av julkalendern, mogen som jag är ;) Ha en fin måndag, kram!


vacker bild från förferren ..


LÖRDAG

Igår skulle jag egentligen vara hemma och ta det lugnt efter jobbet, men det orkade jag inte. Så jag och snäckan tog bussen till stan och mötte upp mina kära vänner som skulle ut på Poco loco! Det var firande av Daniel som fyllde 20 så vi hade fri entré och inträde, och ett bokat bord med champagne och grejer, wiie! Blev endå ganska lugnt för min del! Men dansa gjorde jag allt! Runt halv ett blev jag trött, så jag och snäckan tog bussen hem och jag somnade nästan direkt!

Idag så blir det jobb igen, 12-17.30 :) Efter det ska vi ut och äta med jobbet, men först lite "förfest" hemma hos Diana, trevligt! Hoppas alla får en bra lördag :) Kraam!


Städdag!!

Idag består dagen av städning på mitt rum, för det behövs verkligen! Kommer nog att ta hela dagen, plocka bort allt från bokhyllan, damma där och ställa tillbaka allting snyggt, dammsuga golvet, rensa allt smink och allt såntdär tråkigt. Men riktigt skönt sen när det är klart :) Även fast det bara kommer synas ett par dagar att det är nystädat .. men ändå! Nu är min paus slut, så nu ska jag fortsätta städa! :) Skriver mer sen, och kanske visar bilder på mitt nystädade vackra rum!

 

Förresten! Klänningen jag beställde från Nelly ska skickas tillbaka, den var inte riktigt lika snygg irl som den var på bilden. Inte alls faktiskt! Så nu blir det pengarna tillbaka där, och nu tänker jag inte shoppa något mer förrän lönen kommer! Sådeså. Duktig tjej.


Hej mitt vinterland!

Idag är det massa massa snö ute. Det är fint men egentligen gillar jag inte snön. Det blir bara jobbigt, när det blir blött i skorna, det ligger is under så man halkar och skämmer ut sig och massa sånt haha. Men som sagt, fint är det! Nu sitter jag och gör mig iordning för att åka ner på stan och träffa Emelie. Blir väl en lunch och sen kika på lite julklappar eller så. Sen på eftermiddagen ska jag träffa Jennifer och Jasmine på stan också och gå lite med dom :) Nu hinner jag inte skriva mer, ska fixa klart och gå till bussen! Hejdå :)


Jobbelijobb

Har jobbat idag, och även idag blev det att packa upp en massa varor, och endå är inte allt uppackat än, vi fick sjukt mycket varor den här veckan alltså. Men det har varit trevligt på jobbet iallafall! Men man ville knappt gå in i personalrummet för där fanns följande: en tårta, en aladdin-ask, pepparkakor, dumle och marianne-godis. Och jag har ju en ganska nyttig vecka, så jag var duktig och stog emot! Nu så har jag precis ätit mat och snart tänkte jag ta en varm dusch, behövs verkligen en kall dag som denna! Om en timme blir det Desperate housewives också, mycket spännande! ;)  Kram kram!


en bild på mig och mina nakna ögon.


Greveholm 2?

Hej alla människor, idag fick jag höra en rktigt rolig grej! Nämligen att 2012´s julkalender kommer vara Mysteriet på greveholms uppöljare, greveholm 2! Spännande ellerhur? Och eftersom attjag är så töntig som älskar julkalendrar så tycker jag det här är en jätterolig sak, och jag hoppas verkligen att den blir bra! Kommer nog dock vara svårt att slå originalet! Undrar om det kommer vara samma familj, bara att dom har blivit äldre, eller om det kommer vara en helt ny familj som flyttar in i spökslottet! Haha jag vet att det är ett helt år kvar, men jag tyckte endå att det var roligt! Nog om detta!

Idag har jag jobbat, fick skjuts av farfar till jobbet imorse, mycket snällt. Har mest varit på lagret och jobbat idag, eftersom att vi fick jättemycket varor, men man har ju ialllafall varit sysselsatt hela dagen ;) Fick tårta på jobbet också, inte varje dag man får det! Sen när jag slutade tog jag bussen hem, och det var svinkallt ute! Fick stå på stan i tio minuter och vänta på nästa buss, höll på att frysa ihjäl. Måste verkligen köpa en vinterjacka alltså! Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och tvätta håret! Hoppas alla har haft en bra måndag :) Kraaaam!


Yesterday and today

Heeej människor. Igår var en ganska konstig kväll. Först var det förfest hemma hos Jasmine med massa roligt folk och det var hur kul som helst! Sen tog vi taxi ner på stan, gick in på pluto men så kom inte Rebecca in eftersom att det är 92 på lördagar och hon är 93a, 2bad. Så vi gick till Poco loco, men där var det astrist, så vi gick vidare till Pitchers, lika tråkigt där. Så jag, Jennifer och Susanna gick in på bmb, och var där ett tag, sen gick vi och åt! Kan ju säga att förfesten var roligast, har haft roligare utgångar! Men trevligt sällskap gjorde det rätt kul ändå :)

Idag har varit en mysig dag hittills, har varit på lite adventsfika hemma hos farmor och farfar, och så var faster där också! Saffransbullar och tända ljus, mys! Sen lite senare kommer kanske Emelie och Roberto hit och äter lite lussekatter och sånt trevligt! Nu funderar jag på att kolla på någon film medan jag väntar på att mamma ska bli klar med potatisgratängen tihi, hoppas alla har haft en trevlig helg, och glad andra advent på er, eller vad man säger :) Kram!


Tre st mycket fina bilder från igår..


 

Och lite mysbilder från idag!


Beställt!

Har beställt lite från Nelly.com! Tänkte bara beställa klänningen först, men så kom jag på att jag hade en rabattcheck på 100 kr om man handlade för 500 kr, så jag tog en eyedust från MIST också, som nästan blev gratis ;) Asnice! Nu längtar jag tills grejerna kommer, wiiie!


Världens sötaste Destiny

BUSTJEJ


Tillbaka!

Haha hej mina vänner, nu är jag tillbaka på blogg.se, jag kände mig inte riktigt hemma på Nattstad, allting vad så krångligt. Så nu börjar jag blogga här igen, rörigt .. Men nu kommer jag förhoppningsvis stanna här! :)  Kram!

RSS 2.0