bakis-elina

igår var det party och jag hade ganska skoj faktiskt. började med förfest hemma hos tua med lite folk sen vidare mot stan. blev pitchers, och där träffade jag lite vänner och så blev det lite prat och sånt. trevligt, förutom att jag störde mig riktigt mycket på vissa personer men annars så haha ;d fick hämtning av pappa vid halv tre ungefär och när jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund och sen gick jag och la mig. vaknade flera gånger inatt av att jag mådde dåligt, inte så skoj.

vid halv elva blev det familjefrukost, som det alltid blir på lördagar och söndagar! gillar när familjen äter frukost tillsammans :) mycket mysigare än att man går och tar själv och sånt. efter frukosten tog jag ett varmt bad och sen gick jag och la mig igen och somnade i handduken .. tehe. nu så har jag nyss gjort mig iordning och snart ska jag, pappa och rebecca åka till farmor och farfar :) nästan tradition på söndagar, myspys! sen händer nog ingenting mer idag, ska nog bara ta det lugnt. är ganska bakis från igår, helt seg i hela kroppen usch inte skoj. ska aldrig mer dricka .. säger man efter varje helg, men sen nästa helg sitter man där igen xd  aja, ha en trevlig söndag :) pussis på er :*


me today! med pippi-tröjan som farmor har stickat till mig :)<3


Postat av: nathalie

sv: jo det förstår jag!

med mig är allt bra!

kram

2011-02-20 @ 16:14:30
URL: http://bynatta.se
Postat av: AB PW

jo med mig är det bara bra ! :) lite småseg såhär på söndagskvällen bara

2011-02-20 @ 17:55:06
URL: http://acidbanana.blogg.se/
Postat av: amanda - fotoblogg ♥

SV; jag med



Anmäl dig gärna till min dagens länk tävling!

2011-02-20 @ 18:26:47
URL: http://mandispersson.blogg.se/
Postat av: Fia

Tack så jätte mycket =)

2011-02-20 @ 20:10:06
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: tintin

så fin bild :D

segt nu när jag flyttat, då jag måste gå till frisör istället för dig

2011-02-21 @ 15:23:05
Postat av: Emma & Theo

skitsnygg färg!! stod faktiskt vid hyllorna här för ett tag sedan och funderade på att köpa just den röda färgen. MEN jag bestämde mig för att tona håret först för att se om jag trivs ;) men efter att ha sett bilden på dig här så kanske jag faktiskt tar och köper färgen nästa gång det är dags för att piffa upp håret ;)

2011-03-01 @ 11:26:33
URL: http://littletoddler.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar här :)

ditt namn
remember me?

E-postadress: (publiceras inte)

bloggadress

skriv nåt skoj :D

Trackback
RSS 2.0