Today is the day!

Yey, klockan är snart halv fem på morgonen, och jag har nyss gått upp, känner mig skapligt trött. Ska väl fixa mig nu och packa ner det allra sista, sen åker vi till arlanda och tar planet till Kreta, känns underbart! Är dock väldigt nervös just nu, hatar att flyga, men det kommer väl gå bra. Så nu lär ni inte höra av mig på två veckor, skönt för er ;) hihi nä men får väl se om man hittar något internetcafe där borta, så kanske man kan uppdatera litegran. Nej nu ska jag fortsätta fixa mig! Ha det så bra här i Sverige medan jag ligger på stranden och har det bra! ;D Puss&Kram!


Dagen innan

Yeah, imorgon bär det av mot varmare breddgrader, nämligen Kreta i två veckor, ska bli underbart. Idag blir det att packa färdigt, städa rummet och massa sånt. Om en stund kommer farmor och farfar hit, mysigt. Och senare kommer Emelie och Roberto hit också, och äter lite mat. Kan tänka mig att dom är lite smått avundsjuka för att vi åker imorgon mohaha, dom kommer ju ner nästa torsdag, och är där med oss sista veckan, kommer bli awesome ;) Förhoppningsvis är man lite brownie när dom kommer också höhö.

Har nyss varit på stan med Rebecca. Vi köpte lite godis som vi ska ha på flygplanet (ett måste) och så var jag in på jobbet och hämtade mina solbriller som jag hade lämnat där, så sa jag hejdå till jobbarkompisarna ^^ Påvägen hem stannade vi på ica, så att jag kunde hämta ut mitt paket som faktiskt hade kommit :) Så nu är jag två sommarlinnen rikare! Ne nu ska jag börja städa mitt rum, skriver väl något mer ikväll :) Puss på er


Mina två nya linnen.


Jahaja

Sitter här och kollar på Andra avenyn och har cptråkigt, och tänker inte lägga mig än på några timmar. Ska hålla mig vaken så länge jag kan, så att jag kan sova ut imorgon, och kunna vara vaken hela natten imorgon för att sen kunna sova på planet på torsdag morgon, haha det gäller att planera. Så jag ska väl fortsätta kolla på film eller nåt sånt. Imorgon blir det att packa det sista, inhandla det sista, städa rummet, lämna bort min Harryboy till faster som ska ta hand om honom i två veckor .. och så kommer farmor, farfar, Emelie och Roberto hit en sväng också, trevligt trevligt. Vet inte vad jag ska skriva mer .. sov gott!


bild från i våras. och jag har lyckats slarva bort dom där solglajjerna, idag! två dagar innan man åker till kreta, det är kanoners. duktig tjej.


Åh vilken tråkig kväll

Idag var jag och tränade, och sen blev det en sväng till mormor i dingtuna, mycket trevligt. Där var även Ida, Elin och hunden Wilma, awesome. Det blev lite fika där, och sen så åkte vi hem. Har nog världens tråkigaste kväll just nu, har ingenting alls att göra, alla är så himla tråkiga. Ska iallafall göra rent i Harryboys bur, och sen får vi väl se vad som händer. Hade jonna varit i västerås så hade jag bett henne gå på en prommis med mig, men nu är hon ju inte det. Nej som sagt nu blir det burstäd, sen får jag väl lägga mig och kolla på någon film, sånt är jag ju rätt bra på. BYE.


åj vad snygg jag var när jag var liten. fint bordsskick


Mot gymmet

Hoho värst vad jag har blivit duktig på att uppdatera helt plötsligt. Sitter här och gör mig iordning litegran för att åka till gymmet med Rebecca. Ska köra massa crosstrainer och mage, asnice. Sen så blir det antagligen en snabb visit hos mormor, och sen åka hem och städa rummet, måste göra det innan vi åker på torsdag. Hatar att komma hem till ett stökigt rum efter semestern. Nej nu ska jag byta om och sen cykla iväg! Hoppas alla får en trevlig tisdag :) kram! Btw, mina kläder från bubbleroom har inte kommit än. Hoppas verkligen att dom kommer imorgon ... ;o


bara två dagar kvar nu!<3


TRALALALALLALLALAAAA

Idag blev det några timmar på stan med mamma, pappa och Rebecca. Köpte inte så mycket, bara tre hårinpackningar att ta med till kreta, och så växlade jag pengar också :) Nu har jag nog allt jag behöver för att vara borta i två veckor! Har även hunnit med att packa lite idag, i min rosa resväska, jag älskar att packa! Då känns det som att man är på väg, på något vis ;D Längtar som bara den till på torsdag, men nojjar som sjutton för flygresan, usch jag hatar att flyga. Meeeen det går nog bra. Nu ska jag kolla på Desperate housewives med snäckan, sen sova! Ha det så bra, kram kram!

Lite bilder som jag glömt/inte orkat lägga upp

tog en chai på gränden med Adde och kim!



två snyggingar i en bagagelucka ..



Yesterday + today

Skrev ingenting om igår, men vi hade lite förfest hemma hos Tua på hennes balle (balkong), supernice! Sen så drog vi till Pluto men det kändes ganska dött där, så jag gick hem till Sara, där min storasyster också befann sig. Blev lite mer förfest där och sen skulle vi till bmb men kön dit var ca en mil lång, så vi hoppade den. Vi gick till Cirkus men där var det proppfullt + att det spöregnade hihi. Sen åkte jag hem ;o så kom hem rätt tidigt, men det kan ju också vara skönt :)

Idag har jag iallafall färgat håret rödare. Körde på en ny hårfärg den här gången, "Feria Preference" av loréal, mycket bra så den rekommenderar jag. Efter det så gjorde jag mig iordning och så tog jag bussen hem till Nichlas. Vi kollade på film och .. kollade på mera film. Fick träffa hans två katter (varav en trebent!) och hans supersöta lilla Chinchilla! Myspys! Sen helt plötsligt kom jag på att det var söndag, och att bussarna inte alls gick som jag trodde, så jag hade missat sista bussen! Tur man har en snäll mamma som kan hämta ^^ Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig, har haft en trevlig dag/kväll, hoppas ni också har det :) PUSS



lilla snigel akta dig .. bild från arkivet!


Partynight

Ikväll blir det party. Bara så ni vet. Nu hinner jag inte skriva mer .. hejdå :D ha en grym kväll, det ska jag!

Shoppingdag!

Idag började dagen med en och en halv timme på gymmet. Körde crosstrainer i 35 minuter, och så körde jag mage. Cyklade hem och gjorde mig iordning och käkade fort som sjutton och sen tog jag bussen ner på stan och träffade Andreas! Vi gick runt och kollade lite, men jag hittade knappt någonting, men sen gick vi hem på Scorett .. och där slog jag till med ett par skor till hösten för 999 450 kr! Älskar dom verkligen, nästan så att jag längtar till hösten så att jag kan börja använda dom! Tog ungefär en halvtimme för mig där inna, att bestämma om jag skulle köpa dom eller inte, men ja så blev det ju såklart. Skulle nog ångrat mig annars! Sen så träffade vi Kim också, så gick vi och fikade lite, sen tog jag bussen hem!

Har ätit tacos med Snäckan och ikväll blir det fruktsallad och filmmys skulle jag tro. Tänker bara ta det lugnt ikväll, ska jobba imorgon :)

Har förresten även beställt hem två linnen från Bubbleroom, och nu hoppas jag av hela mitt hjärta att dom kommer hem till mig innan Torsdag, då vi åker till kreta. Vill ju kunna ta med mig dom dit, det var därför jag beställde dom haha. Det är väl bara att hoppas på att dom skickas på måndag! Nej nu blir det fruktsallad! Puss, hoppas ni har haft en trevlig fredag, det har jag! :D

Skorna jag köpte idag! Hösten är räddad!


Sen linnena som jag har beställt :)

Teknikmagasinet? och KALAS

Haha jag har sökt jobb på Teknikmagasinet, dom behöver personal så nu är det bara att hoppas. Inte för att jag tror att jag kommer få det, är inte så duktig på elektronik .. men vafan jag var inte så duktig på smink innan jag började på Kicks heller ;) Man lär sig väl med tiden. Hoppas på att få komma på intervju iallafall!

Anyways, idag har vi varit på kalas hos min kusin Ida som har fyllt 13 år! Hon fick en gummibåt av oss, som hon hade önskat sig! Gosade en hel del med hunden Wilma och bebiskusinen Destiny också, tihi. Smällde i mig lite tårta också, kunde verkligen inte stå emot. Tårta är nog det bästa som finns .. Men det unnade jag mig bara för att jag var på gymmet i förmiddags! Nej nu ska jag städa upp lite på mitt rum, för det ser inte speciellt bra ut ..

Förresten har jag kommit på den perfekta 20 års presenten till mig från mamma och pappa. Att jag köper en iphone och dom betalar hälften .. eller nåt sånt! Men det är jag som har bestämt, vet inte riktigt om dom går med på det .. Aja, nu kommer lite bilder från kalaset! Och jag har inte tagit dom med systemkameran. orkade inte släpa med den idag så bilderna är lite halvdanna ;d


Back on track HEHEHE

Yey idag efter jobbet cyklade jag raka vägen till friskis och fyllde på mitt gymkort, känns så härligt! Nu är jag igång igen :) Och nu kommer jag känna mig tvungen att träna, för annars är det som att spola ner pengarna i toaletten. Så det är bra, att man känner sig lite pushad till det! Det blev 45 minuter på crosstrainern idag, skulle stå en timme men det var ju typ tusen år sen sist så jag orkade helt enkelt inte stå så länge. Ska dit imorgon igen så vi får väl se om det går bättre då :) Tränade iallafall mage också. Känner mig nöjd!

Nu på kvällen har jag inte gjort ett skit, bara suttit här och kollat på film och sånt. Har kollat på Livet enligt rosa, mogen som jag är, kan inte rå för det ;)  Funderar på att kolla på Micke & Molle eller nåt nu .. men kanske ska sova istället. Imorgon ska jag ju som sagt upp och gymma, och sen blir det kalas hos min kusin som har fyllt 13 år, weho! Får ju dock inte äta något fika eller nåt, eftersom att jag har gett mig fan på att inte stoppa i mig sånt skit fram tills vi åker till kreta, som är om en vecka .. Så det borde man ju klara! Nu blir det sängen. Sleep well cykelställ ..


bild från arkivet. lillasyster har hållt på med den där huvud-kliar-saken i mitt huvud idag! fy17 vad skönt!


ointressant inlägg. punkt.

Har jobbat idag, anteckna det. Ne men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva idag, men jag vill ändå skriva något. Jobbade mellan tio och fyra idag och det var hur lugnt som helst hela dagen. Ingen rusning direkt. Och självklart lagom tills jag sulle sluta började det spöregna, så jag fick lov att gå runt på stan i ungefär en timme innan vädret hade lugnat ner sig, och det hade slutat regna. Men med min vanliga tur så kom regnet tillbaka när jag var halvvägs hemma. Nåväl. Resten av kvällen tänker jag bara kolla på film och gosa i sängen, Imorgon är det jobb igen! :) Hoppas alla har haft en trevlig tisdag! Kram!


haha ojoj mycket gammal bild.


igååååår!

Igår så jobbade jag på Kicks mellan 12 och 17, ganska skön dag faktiskt. Man blev dock ganska trött eftersom att det knappt var något folk alls, så de två sista timmarna var rätt sega, men iallafall! Men fick bli sminkade iallafall av Johanna och Nina på jobbet eftersom jag skulle på fest sen, blev supernöjd! Duktiga tjejer :) Efter jobbet kom pappa och hämtade mig, så körde han mig hem till Matilda där det var lite avskedsfest eftersom att hon ska flytta till USA ett år! Ganska orättvist. Vi var iallafall hemma hos henne och förfestade, skojigt! Sen innan tio tog vi bussen till stan för att gå ut på Pluto, för tidigt enligt mig. Tycker det är så tråkigt när man kommer tidigt. Knappt något folk, man hinner bli helt nykter nästan, och så blir man bara trött. Åkte hem ganska tidigt, runt halv ett. Somnade direkt när jag kom hem :)

Idag har jag varit på MAXI med mamma och pappa och storhandlat. Har köpt Ben&Jerry Phish food som jag tänker trycka i mig ikväll. Så kommer Emelie och Roberto hit ikväll och äter hemmabakad pizza med oss :) Vi ska fira Roberto också, som fyllde 25 i torsdags! Nu tänker jag äta frukost, har inte ätit något sen igår eftermiddag. Hungrig. Hejdå!


JAG TÄVLAR!!

Nu är det så att jag är med och tävlar hos PATRICIA om ett present kort på H&M, på 1000 kr. Jag hoppas verkligen på att vinna eftersom att jag har typ nada pengar och behöver verkligen köpa en massa sommarkläder att ta med mig till Kreta, börjar få lite panik haha! Så man kan väl bara hoppas! :) Tävlingen hittar ni HÄR


Armvaxning yey

Ja, det är faktiskt en sak som jag gillar att göra, för mina armar är så himla håriga. Visst folk kanske inte tänker på hur håriga armar man har, men det gör jag. Eller inte på andra, men på mig själv! Tråkigt nog ville inte allt hår försvinna och jag tänker inte raka bort det för då blir det stubb sen, och det vill man inte ha. Då kan man lika gärna behålla håret på armarna! Hoppas ni förstår att det är mina underarmar jag pratar om, och inte mina armhålor! Nog om mitt armhår haha!

Under kvällen har jag inte gjort speciellt mycket, kollade på en film som heter Prom night, faktiskt ganska bra, kan rekommendera den till er som gillar skräckfilmer men inte vill att dom ska vara allt för äckliga. Tycker iallafall att den var rätt bra :) Sen så har jag bara kollat lite på Desperate Housewives och haft det mysigt, och så har jag duschat alldeles nyss. Går nog och lägger mig om en stund, imorgon ska jag ner på stan och träffa Jennifer och Emilia, mycket trevligt. Puss&kram skumbanan! :D


Min vaxningsgrej, riktigt bra. Man lägger bara på lite kräm pa armarna med den där svampen som följer med. Så väntar man några minuter och sen skrubbar man bort det i duschen, med den andra sidan av svampen. Så ska håret försvinna. Och det som är bra är att när det växer ut igen så blir det mjukt på en gång, ingen stubb alls, how nice is thaaat! Bye


out for a run!

Nu har jag gjort mig iordning, och ska snart cykla till spåret och ta mig en runda :) Undrar om det bara är jag som verkligen sminkar mig ordentligt för att gå ut och springa .. skäms lite faktiskt haha. Men det är bara för jag tycker det är roligt att fixa mig, och så går det alltid bättre att springa när jag inte känner mig så ful haha mongo. Har dock väldigt mycket träningsverk i låren och baken efter gårdagens runda, så vi får väl se hur det går idag ;)  Aja, jag skriver väl mer sen! :) hejdååååå!


Duktig tjej ;D

Idag har Elina varit riktigt duktig! Efter frukosten cyklade jag till spåret och sprang/gick snabbt 5 km! Hur skönt som helst, har inte varit ute och sprungit på evigheter känns det som. Men det känns skönt att vara igång igen! :)  När jag kom hem käkade jag mat och sen så har jag städat hela badrummet på nedervåningen. Toan, handfatet, speglen, alla hyllor och sånt, så mamma blev happy! Har ingen aning om vad resten av dagen har att bjuda på, ganska skönt att inte ha några planer faktiskt. Ska väl försöka börja städa på mitt rum. Städade skrivbordet igår, med idag ser det lika rörigt ut .. jobbigt.

Förresten, jag köpte ju en eyeliner igår från Maybelline och tyvärr så måste jag säga att den var riktigt dålig! I know, jag jobbar extra på Kicks och sådär, jag borde rekommendera bra grejer egentligen haha. Men jag måste vara ärlig och säga att detta är den sämsta eyelinern jag har provat genom tiderna. Tycker knappt den gav någon färg alls :/ Kanske bara var min det var fel på, vad vet jag .. men som sagt riktigt dålig, och rekommenderar tyvärr inte! :o




what to dooo

Idag när jag äntligen bestämmer mig för att ta mig till gymmet, så får jag höra att friskis är stängt idag, fett nice. Inte! Jag som skulle ta tag i träningen igen idag. Jaja, jag får gå ut på en lååång promenad efter att jag har laddat in en massa bra musik på min gula ipod ;) Promenader är också mysiga, och det är ju fint väder så varför inte liksom ;) Sen kanske det kan bli ett dopp i poolen när man kommer hem hihi.

Åh om två veckor och en dag åker jag med min familj till Kreta, Agia marina. Ska bli så himla härligt, längtar som sjutton! :) Där kanske man kan få lite färg också haha, blir nästan aldrig brun här i Sverige, får dränka mig i brun utan sol! Aja nu ska jag väl göra mig iordning och gå ut och gå någon timme! :) Puss&kram på er!!


bild från Mallorca förra året!


Fotografering med Tua!

Idag har det varit fullt upp :) Gick upp relativt tidigt för att göra mig iordning och åka ner på stan och träffa Tua. Det blev lite fotografering nere vid hamnen, hon ska kanske vara med i en session så jag hjälpte henne och tog lite bilder! Asnice, älskar att fota! :) Sen så blev det en sväng på stan, köpte strumpbyxor (hudfärgade), en eyeliner, en kalender (min tar slut nästa vecka), lite underkläder och sen ett linne på Gina tricot! Juste, en mjukglass och en festis också! ;D Tihi, vi träffade även Linnea och Johannah en stund, trevligt trevligt. Sen så skulle Tua till jobbet och jag cyklade hem tillsammans med lillasyster. Nu har vi nyss käkat lite mat och nu ska jag väl kolla på film eller nåt. Precis som alla andra kvällar ;) kul liv HEHE




Today i'm not doing anything *vissel*

Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt hela dagen + städat lite på mitt rum och rensat ur lite höstkläder ur garderoben, för nu är det minsann sommar! Inte för att det märks speciellt mycket på vädret idag .. men ändå! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag eftersom att min dag har varit så meningslös och tråkig. Men har iallafall kollat på ett par filmer! Irene Huss, och Maria Wern. Jag gillar faktiskt svenska kriminalfilmer/serier! Nej men hörrni jag har faktiskt inget alls mer att tillägga idag, men jag hoppas att ni har haft en trevlig måndag iallafall! Puss&kram på er!


HAMSTER PÅ RYMMEN?

Jag satt här vid datorn helt vanligt och twittrade och facebookade och kollade lite bloggar, sen plötsligt så hörde jag en liten "duns" eller vad man ska säga .. ett litet ljud! Från andra sidan rummet .. så går jag dit och kollar, och ser min bushamster Harryboy gå runt på golvet ... jaha, hur hamnade han där? Jo jag hade glömt stänga buren. Han hade klättrat upp på sitt lilla trähus i buren, nått upp till kanten och tagit sig ur buren, duktigt. Dessutom så står buren på en ganska höh kista, så det var en bit han ramlade .. eller ah hoppade! Så jag får hoppas att han mår bra! Men det tror jag, för han började busa och springa omkring direkt när han kom ner i buren igen. Bushamster! <3


jobbsöndag!

Goddagens folket! Idag har jag spenderat fyra timmar på  jobbet, väldigt slitsamt. Kanske inte, eftersom att det var noll kunder! Eller okej några var det, men det var verkligen en soft dag. Ganska skönt egentligen på en söndag. Tiden gick ändå ganska fort eftersom vi bara hade öppet mellan tolv och fyra. Efter jobbet tog jag en trip till farmor och farfar med pappa och Rebecca, vi fick med oss tre påsar Ahgrens bilar hem, f&f vill visst att vi ska bli tjocka, men ok. Ikväll händer väl inte så himla mycket, blir att kolla på film och ta det lugnt mest skulle jag tro. Blir lite grillning med familjen också, myspys! Nu tänker jag kolla på typ Desperate Housewives eller nåt sånt. Puss&kram på er! HIHI BYE!


Tintin!

Idag har dagen spenderats på stan med min vän Tintin, mycket trevligt! Vi gick runt och kollade, blev även lite shopping för min del. Jag köpte tre st nagellack (addicted), ett baslack, rakgel och sen såndär blekning man kan ha i tvättmaskinen (ska göra ännu ett försök att få bort fläcken på mitt vita favoritlinne, galltvålen funkade inte så bra ..) Sen så drack vi milkshake på B&J glassbaren, helt fantastiskt gott! Efter det så blev det väl att cykla hem för min del! Ikväll blir det bara att se en massa filmer, har verkligen ingen lust att dra ut på Powermeet .. inte så stort fan av bilar direkt! Nu ska jag väl lägga mig och se nån mysig barnfilm .. mog1. Hejdå och kram på er! ^^


GALLTVÅL!

Nu är det så att mitt vita nya favoritlinne har blivit utsatt för något hemskt! En vinfläck! Blev helt förkrossad när jag fick syn på det, så nu har jag varit på Hamtex och köpt såndär Galltvål som jag har hört ska vara så bra och ta bort alla fläckar. Har det på just nu, och ska snart tvätta linnet i maskinen med lite galltvål utblandat med sköljmedlet, så vi får väl se om jag kommer att rekommendera det senare eller inte. Blir faktiskt besviken om det inte funkar, för har hört att den verkligen tar bort allt. Så nu är det bara att hoppas då! Skulle bli så himla glad. Linnet finns inte kvar att köpa längre, så min värld går under om det inte funkar haha. Nåväl ..

Idag har jag bara varit ute i solen hela dagen och solat och tagit det lugnt, så himla underbart. Emelie var ju här också, myspys! Just nu håller pappa på att grillar, så det blir att käka grillat ikväll, hur nice som helst. Det är ju nästan brottsligt att inte grilla när det är så här underbart väder ;) Aja nu ska jag hjälpa mamma att duka och sånt! KRAM PÅ ER! :D


vädret <3

Imorse kom Emelie hit på besök så hon, jag och Rebecca har legat på baksidan och solat i några timmar nu, med hög musik på! Hur härligt som helst! Today is a good day! Får se vad som händer resten av kvällen. Har lust att göra nåt ikväll men vi får väl se :) Ne nu ska jag ut och fortsätta sooooola! ;) KRAM


Slapptisdag

Idag väckte mamma mig skittidigt, typ klockan tio för att vi skulle åka och storhandla, hon och jag. Efter storhandlingen stannade vi på djurmagazinet så jag kunde köpa massa god mat och godis till Harryboy, och sen åkte vi hem. Har inte gjort nånting efter det. Bara kollat på Desperate Housewives och tagit det lugnt. Eller jag sorterade lite bland mitt smink, la allt i separata necessärer och gjorde snyggt, har tvättat alla borstar också! Känns rätt fräscht ;)  Bakade faktiskt en kladdkaka nu på kvällen också för att jag hade så tråkigt. God blev den, men kanske lite väl kladdig .. men det heter ju kladdkaka så.


Nu tänker jag kolla på någon barnfilm och somna till den, funderar på Alfons Åberg eller Pongo, men vi får se. Imorgon ska jag jobba, mycket trevligt hihi! Hoppas ni alla har haft en trevlig dag! Puss!


bild från förra sommaren.


Svinalängorna

Mår inte ett dugg bättre idag än igår, snarare sämre. Har legat i sängen hela dagen nästan och kollat på Desperate Housewives, har inte haft någon ork att göra någonting .. eller jo äta glass, men inget annat! Nu på kvällen kollade jag på filmen Svinalängorna med mamma och pappa, faktiskt riktigt bra film med Noomi och Ola Rapace! Slänger in trailern lite längre ner! Har iallafall nyss tagit en sjukt skön dusch och tvättat håret. Älskar att vara nyduschad, men får lite lätt ångest för om jag ska fixa håret imorgon, går aldrig när man har tvättat håret kvällen före haha, håret bara hänger och gör inte som man vill! Men men, nu ska jag väl kolla lite på Desperate housewives och sen sova. Det här inlägget blev ju väldigt .. VÄRT! Nej inte direkt .. godnatt.

 

 


a little bit sjuk.

Idag är jag sjuk! Eller inte dödssjuk kanske direkt, men är förkyld och då tycker jag att man är sjuk! Känner mig slut i hela kroppen och allt sånt där, usch det är inte kul alltså. Men gick iallafall ut och gick med Jonna en stund på kvällskvisten! Gick till ica och köpte Loka och kakor. Brago choklad, åh skulle kunna äta ihjäl mig på dom alltså. Hade tänkt på dom där kakorna hela dagen, så jag var bara tvungen att vräka i mig såna. Har druckit upp en och en halv liter LOKA all by my self också, kärlek <3

Nu ska jag väl lägga mig i min nybäddade säng och kolla på Desperate housewives och sen somna. Kanske ska ta febern också .. na får se om jag orkar det. Nåväl jag har iallafall haft en ganska mysig söndag, ibland är det skönt att bara ligga hemma och inte orka göra ett piss. Nej nu ska jag och min m&m t-shirt gå och lägga oss. NIGHTY

 

 


saker man ser

Idag jobbade jag på Kicks mellan 11 och 16, trevligt som alltid! det var lugnt hela dagen, knappt några kunder alls. Det var väl ganska soft egentligen men blev ändå lite tråkigt eftersom det inte fanns någonting alls att sysselsätta sig med! Efter jobbet träffade jag Jonna på stan, vi köpte lite godis och sen tog vi en promenad från stan hem till mig. Vi käkade lite mat och sen kom Linnea hit också så vi satt och pratade och käkade godis och chips hela kvällen, supertrevligt tycker jag!

Idag mår inte min hals så bra, den känns helt tjock och såntdär, inte mys! Får se vad dagen har att bjuda på, kommer antagligen ligga hemma och kolla på film hela dagen, men såna dagar behövs ju också i bland! Kommer nog rensa lite bland mitt smink också, lådan går knappt att stänga ;p Hoppas ni andra har haft en trevlig helg, och får en mysig söndag! :)


Här kommer lite bilder från i Fredags när vi hade lite förfest hemma hos Jennifer innan cityfestivalen!


Cityfestivalen! :D

Idag har varit en bra dag! Har tagit det lugnt och bara kollat på film på dagen, och sen på kvällen blev det lite förfest hemma hos Jennifer med folk och sen drog vi vidare ner på cityfestivalen och kollade/lyssnade på The Ark, massa massa bra var dom :D Träffade även Linus där! :) Vad gjorde vi mer .. det blev inte så mycket mer, vi åkte hem redan vid tolv, ingen orkade vara kvar, så ska ju jag jobba imorgon så jag ska nog gå och lägga mig och sova nu, så man orkar upp imorgon hihi! Hade inte så mycket mer att skriva just nu, mer än att jag har haft en superskojig kväll! :D PUUUUUUUSSS




Godmorgon bloggen!

Okej det kanske inte är morgon men jag går fortfarande runt i min ebbatröja och mysbyxor och är helt ofixad så det känns fortfarande som morgon. Idag ska jag bara ta det lugnt på dagen, och sen ikväll så blir det lite "förfest" skulle man väl kunna kalla det, hemma hos Jennifer och sen blir det att gå på cityfestivalen med Jasmine! Har inte träffat Jasmine på tusen år så jag tycker det ska bli supermysigt! :)

Ser dock ut att bli dåligt väder ikväll och det är ju inte så kul .. jag som hade planerat att ha mina nya fina jeans shorts, aja vi får väl se hur det blir med det! Trevligt blir det nog iallafall med bästa människorna! Kommer säkert ta en massa kort, men med digitalkameran för systemkameran orkar jag fan inte släpa med mig ;)  Nej nu ska jag väl ta en dusch och börja fixa mig litegran! (: KRAM


RSS 2.0