Gymmis

Idag har man varit hurtig minsann. Jag och snäckan cyklade till gymmet på eftermiddagen. Jag fyllde på mitt gymkort och så körde jag crosstrainer i 25 minuter, det blev 5 km, duktig tjej. Sen körde jag lite mage och ben och sen cyklade vi hem igen. Så nu känner man sig rätt duktig. Min chef ringde mig nyss också och frågade om jag kan jobba imorgon, och självklart kan jag det! Dom hade fått in en massa julvaror som behövde packas upp och sånt! :) Nu tänker jag iallafall ta det lugnt resten av dagen, och bara göra ingenting tror jag. Om det inte skulle dyka upp nåt annat skoj, vi får väl se! :)


Dagens träningsoutfit. Vackert vackert.


Lilla Destiny

Idag fick vi besök av moster, hennes man och lillkusinen Destiny, världens sötaste unge. Så det blev en massa lek och bus med henne, myspys! Resten av dagen har jag bara slöat och inte gjort något vettigt alls. Bara suttit vid datorn, kollat på film och spelat fruit ninja haha beroende. Slog mitt rekord idag, så nu är det 844 hihi, inte långt kvar för att slå storasysters rekord som ligger på 914! Nåväl, antar att ni inte sitter och antecknar. Nu slökollar jag lite på Beck och letar julklappar på internet. Är som vanligt ute i bra tid haha, längtar efter julen så mycket. Men när jag letar julklappar lurar jag mig själv, så känns det som att det snart är jul fast det är typ två månader kvar. Hihi nåväl nu ska jag .. fortsätta att göra ingenting vettigt. Pusshej!


Kicks-lördag

Hejsan hoppsan allihopa! Idag har varit en bra dag tycker jag, har varit på Kicks hela dagen, awesome. Det var riktigt mycket folk idag, löne-lördag u know. Det är så kul när det är mycket folk! Och det är inte klokt vad tiden springer iväg. Dagen har verkligen gått hur fort som helst. Vet inte vad jag ska skriva mer idag, mer än att jag är ritkigt nöjd med dagen!

Ikväll blir det hemmakväll för min del, känner mig rätt trött. Så jag tänker sätta mig och äta smal-popcorn, dricka loka och glo på någon mysig film, sådeså! Hoppas att ni alla får en bra lördagkväll! kram på er :)



Här får ni en förtjusande bild på min nuvarande favorit parfym, JIMMY CHOO


Erikslund

Hej människor, idag tänker jag skriva kortfattat för jag är så sjukt trött! Jobbade min första dag på Erikslund och det gick superbra tycker jag, hoppas dom också tycker det! Hihi, det var dock väldigt lugnt hela dagen, inte så mycket kunder. Men det var väl lugnet före stormen för imorgon är det lördag, så då kommer det nog vara annat. Iallafall så kom mamma och pappa och hämtade mig efter jobbet. Lite senare kom Emelie och Roberto hem till oss och käkade tacos, myspysigt! Sen blev det idol-mys och eftersom jag är så duktig så åt jag bara less fat - popcorn och drack kolsyrat vatten till fredagsmys. Bra gjort. Har bestämt att jag ska vara duktig fram till december nu. Nu är jag så himla trött, somnadei soffan ett tag också, superskönt. Men nu ska jag byta om, sätta på någon mysig film och sen somna till den. Imorgon blir det jobb igen! :) Puss&godnatt


Pic from today.




Elina i kungliga huvudstaden

Idag har jag hela dagen befunnit mig i den kungliga huvudstaden tillsammans med mamma och storasyster. Det blev en del shopping, men inte lika mycket som jag hade trott. Men det kanske är bra, så blir inte min plånbok så himla ledsen! Jag köpte en sypermysig sjal på Indiska, en myströja på Monki, en face mist på Make up store, ett par träningsbyxor på Stadium, hårfärg och så köpte jag minsann en julklapp. Så nu har julklapps-shoppingen startat också! Sen blev det en riktigt god lunch på pastarestaurangen Vapiano, sjukt god färskpasta. Det blev en Pasta carbonara för min del, riktigt god! Vid halv sex kände vi oss klara och tog tåget hem! Det har varit en jättemysig dag i Stockholm tycker jag! :)

Snart så ska mamma färga mitt hår så man ser fräsch och ordentlig ut imorgon första dagen på nya jobbet hihi. Känner mig lite nervös, men det kommer nog gå kanoners! :) Puss&kram!


(orkar inte ta massa bilder på det jag köpte just nu, lägger in senare.)

Promenix med Jennifer

Idag har varit en skön dag tycker jag. Lotta (chefen på kicks erikslund) ringde mig på eftermiddagen och frågade om jag kunde jobba på fredag också, och det kunde jag ju såklart, superkul! Hon sa även att jag kommer få jobba ungefär varannan helg i november, och sen kanske lite mer i december, och det låter jättebra tycker jag. Hoppas såklart att det blir massa massa mer! :)

Sen lite senare så gick jag ut på en skön höstpromenad med Jennifer. Vi gick till coop forum, där hon köpte en b&j. Blev lite sugen själv men hade inga pengar med mig, men det var nog lika bra hihi. Ikväll får vi se vad som händer. Ska iallafall hoppa in i duschen nu och tvätta håret. Ska lägga mig ganska tidigt ikväll eftersom jag ska till Stockholm imorgon med Emelie och mamma. Så kommer behöva gå upp runt halv sju, kämpigt.


bildbrist


Camilla!

Idag har varit en mysig dag tycker jag. Började med att åka ner på stan och träffa Camilla, ungefär tusen år sedan sist. Det blev en lång fika in Waynes, mycket trevligt. Vi hade en del att ta igen! :) Tycker faktiskt vi får börja ses mycket oftare! Som sagt, mycket trevlig eftermiddag med Camilla!

Sen gick jag hem till storasyster och så följde hon med när jag åkte hem sen, så åt hon hemma hos oss, och sen lite senare kom Roberto också! Trevlig kväll måste jag säga. Jag och Emelie hade lite Kicks-utbildning tehe skoj. Men jaa vi har mest tagit det lugnt och pratat en massa och sånt. Har haft en bra dag iallafall! Nu tänker jag se film och sova. Godnatt!


Lördagsplaner!

Hejsvejs! Idag har jag minsann varit på stan med Jonna och kikat på saker, köpte dock ingenting förutom alkohol. Duktigt av mig. Ska inte handla så mycket nu eftersom jag ska till Stockholm på torsdag wiie! Iallafall så köpte vi alkohol, det blir Kir och några cider för min del ikväll, nice nice! Sen följde jag med Jonna hem en sväng och lekte med sötaste Kátla valpen, myspys! Nu har jag nyss kommit hem. Nu blir det dusch, mat, fix, lite förfest, tabazco och sen Pluto. Kommer nog bli en kul kväll tror jag! :) Puss på er!


Detta är vad jag ska dricka ikväll. Svartvinbärsvin, sjukt gott.


Promenad till stan

Idag var jag och mamma duktiga och tog en promenad till stan, tog nästan en timme. Var dock inte så smart som tog höstkängorna att gå i, hade världens skavsår när vi väl kom fram till stan, men jag lyckades överleva. Vi träffade Rebecca, och så gick vi hem till Emelie, för hon skulle sminka mamma. Sen så kom pappa och hämtade oss med bilen. Så nu sitter jag här och lyssnar på Vinternoll2, har blivit lite beroende av den låten. Av Kent över huvud taget. Har en Kent-period.

Ikväll ska iallafall jag och Rebecca ha filmkväll och se idol och sånt mysigt. Tänkte gå ut ikväll, men jag ska ju ändå ut imorgon och så skulle mamma och pappa iväg på veteranfest ikväll på ABB, så då passar det bra med en syskon-mys-film-kväll! Har laddat upp med lite chips och loka hihi ^^ Så blir det nog pizza också ;o Här ska det fettas på ordentligt. Nu tänker jag spela the sims eller nåt skoj!


Liten bild på dagens bara. Tips, om du inte orkar lägga en ögonskugga, rouge på ögonlocken får dig att se en aning piggare ut :) Använder jag mig utav ofta!

 

Mitt nuvarandra favorit läppstift/glans från Elisabeth Arden.


Jasmiiiine!

Idag var en ganska seg och tråkig dag fram till ungefär klockan halv fyra då jag åkte ner på stan för att träffa Jasmine! Vi började med att äta lite mat och sen gick vi mest runt och kollade lite, och jag handlade såklart även fast jag hade bestämt att jag inte skulle. Köpte ett bälte och en kavaj på Vero moda. Kavajen var liksom på 70% den hade kostat 439 kr och nu kostade den runt 130 kr och den var massa snygg så jag kände mig bara tvungen. Men sen hittade jag ett par underbara vantar på indiska som jag ville ha, men jag skulle inte köpa nåt mer hade jag sagt så jag fick lämna kvar dom där. Kommer nog köpa dom senare hihi! Sen så träffade jag Snäckan, så tog vi bussen hem tillsammans. Nu ikväll har jag inte gjort mycket alls, mest tagit det lugnt och kollat på tv och sånt. Har blivit förälskad i satsumas, godaste frukten verkligen. Åh<3 Nåväl nu ska jag väl göra mig iordning och sen sova. Imorgon är det fredag! <3



bildbrist just nu, tänkte visa kläderna jag köpte idag, men det man letar efter finns ju aldrig på hemsidorna. Så här får ni en bild på mig och Kátla istället. Håll till godo!

Nattpyssel

Hade tråkigt så jag pyntade mitt mobilskal litegrann. Sweet dreams.


Manikyr

Hej människor. Idag tycker jag att det har varit en bra dag. Gick på stan med Jennifer några timmar, köpte lite smått och gott ^^ Två linnen, nagellacksremover, manikyr-mallar .. det var väl ungefär det. Juste en hasselnötslatte också! När jag kom hem så ringde jag till Lotta, chefen på Erikslunds Kicks och pratade lite med henne, och nu är det i princip klart, nästa lördag jobbar jag min första dag där, ser fram emot det! :) Sen kommer det bli 2-3 helger i månaden, i november och december, plus att hoppa in om någon är sjuk! Åh har saknat Kicks, har ju inte fått jobba på ett tag, det ska bli så kul att komma igång! :) Det är ju bara ett extrajobb, men det är alltid något, och det är dessutom ett kul extrajobb! :) Så nu har jag kännt mig glad hela kvällen! :D Nåväl jag vet inte vad jag ska skriva mer, ska väl som vanligt kolla på film och sova! Har ingen aning om vad som händer imorgon, men något dyker väl alltid upp! :)  Puss&kram på er!


Håll huvudet kallt

Här sitter jag och kollar på "Håll huvudet kallt", julkalendern från 1994! Har inte sett den förut så nu sitter jag och slökollar på avsnitten på youtube. För er som inte redan har insett det, så älskar jag julkalendrar, dom flesta iallafall. Kanske för att jag tycker så mycket om julen ^^

Nåväl, om ett par timmar ska jag ner på stan med Jennifer men fram till dess kommer jag har rätt tråkigt, för jag är redan klar. har en pappa som kommer in och väcker mig klockan nio varje dag även fast jag är ledig, men den fina anledningen "det är vardag". Men så kan det vara. Nu ska jag väl äta nåt. Sen som sagt stan med Jennifer! :) kram!


idag kör vi på rosa/röda läppar ;)


Händelserik dag

Oj vilken händelserik dag det har varit idag, har ju både kollat på tv och spelat the sims ;) Nä det har faktiskt varit en ganska seg dag. Skulle egentligen ner på stan med Jennifer men eftersom att vädret var så tråkigt så struntade vi i det, och åker nog ner imorgon istället. Nu har jag suttit inne i flera dagar utan att gå utanför dörren så nu måste jag ut och hitta på nåt skoj :) Så ja det blir stan imorgon, då får jag ha på mig min nya jacka också hihi älskar den!

Nu på kvällen har jag och Rebecca haft lite mys med Desperate housewives, popcorn och vindruvor. Inte helt fel! Vi har även suttit och pratat massa om julen haha åh vill ha jul nu. Vill ha december, älskar den månaden. När det är julmusik i alla butiker, och julskyltning, och allt annat mysigt som hör till! Snart är det dags att börja köpa julklappar! :D wiiiiie! Nu ska jag spela lite mer the sims, sen sova! ^^ Puss&godnatt!


En snabb liten sjukis-uppdatering

Har legat i sängen och kollat på film/tv större delen av dagen, myspys. Hade dock varit mysigare om man var frisk. Febern har gått lite upp och ner, så det kan ni ju ta och anteckna om ni känner för det. Vet inte vad jag ska skriva mer, för jag har verkligen inte gjort något mer. Så det får räcka såhär. Ska väl se någon film, och sen somna och hoppas på att vakna frisk imorgon. Godnatt.


Btw, måste bara säga: bästa hårinpackningen.



En "sjuk" lördagkväll

Försökte vara lite rolig, men tror jag misslyckades. Jag är sjuk och har feber, 38,2 grader. Inte speciellt skojigt. Men innan jag fick feber var jag iallafall hemma hos Jonna och hälsade på hennes nya lilla samojedvalp Kátla. Älskar den hunden, har ju varit med på kenneln förut och hälsat på henne men nu var hon lite större. Sötaste vovven ever kan jag lova. Hoppade upp på mig och slicka mig på näsan, mys! Ville ta med henne hem. Iallafall tog jag och Jonna en promenad till ica för att köpa chips och kolsyrat vatten. När jag kom hem tog jag febern och hadxe 37.2 och sen har den bara gått uppåt. Not fun at all.

Runt halv sju kom Emelie och Roberto hit och åt mat, enchiladas med pommes, how awesome. Sen så blev det filmtittning för hela slanten, Bridesmaids! Älskar den filmen, hade sett den en gång tidigare men det var absolut inga problem att se den igen hihi rekommenderar den till alla som inte har sett den. Nu har mamma precis kört hem Emelie och Roberto och nu tänker jag slå på en julkalender (as usual) och sen tänker jag sova. Vill inte somna, för jag kommer ha en massa hemska feberdrömmar inatt, hatar det. Nåväl godnatt!



Dagens utomhus-outfit. Nya jackan. Syns inte så bra men ändå!

 




Fredagen

Dagen igår började med att jag åkte ner på staden och träffade Jonna, för vi skulle till systemet tillsammans, och det blev en varsin flaska kir. Svartvinbärsvin - mums. Sen efter det träffade jag storasyster och bjöd henne på en lunch. Åh det måste vara underbart att ha en lillasyster som jag ;D Nä men hon har bjudit mig på massa saker när jag inte har haft pengar, men fick lön igår så då passade jag på att vara lite snäll tillbaka! Så det blev en lunch på Nancys. Min vinflaska stog så fint på golvet, i kassen. Helt plötsligt vickade flaskan ner på golvet och det rann ut vin på hela golvet haha. Som tur var så var det ingen fara sa dom. Dom oroade sig mest över att jag skulle behöva köpa en ny. När jag kom ner till systemet igen så berättade jag min historia haha så jag fick en ny gratis! Tack systembolaget! Köpte lite saker igår också, en skitsnygg höst/vinter jacka på VILA, en brynskugga på MIST och så en brynskugga-borste på Kicks från Smashbox.

När jag kom hem började jag göra mig iordning och så kom jonna hit, så vi fixade oss lite tillsammans, mycket trevligt. Sen runt halv sju tiden gick vi hem till Jennifer, där Linnea och Susanna var också, så då blev det förfest med en massa skratt, ölspel och annat skoj! Sen bar det av till stan minsann. Vi började med att sitta någon timme på tabazco och ta ett glas. Sen lite senare blev det Pluto. Det var helt okej kul där. Var så himla trött på slutet så ville bara hem och sova, men vi stannade till dom stängde iallafall :) Sen blev det lite äta, och sen åka heeeeeem :) Men hade iallafall en bra kväll!

Idag är det lördag, jag ska hem till Jonna om ett slag och hälsa på hennes lilla hundvalp som hon fick hem idag, supermysigt. Sen ska vi nog gå ut och gå litegran. Sen ikväll kommer Emelie hit och kanske Roberto också! :) Myspyyys! Nuuuuu ska jag göra mig iordning litegran, hoppas ni får en bra lördag! Kram!

okej det var pretty much dom bilderna som var värda .. haha


yeah baby

Hej jag ska nu gästblogga lite här! Är på en trevlig liten fest och lyssnar på julaftonlåtar iku oku ididjdjdjdusud

snabb uppdatering

Här sitter jag trött som ett as och mår superilla. Vågar knappt berätta när jag somnade .. jag somnade klockan fem imorse, och jag fattar inte hur. Gick och la mig halv två, kollade på tv kanske en halvtimme och sen försökte jag bara sova i tre timmar, sjukt frustrerande! Jag tror det kan vara för att jag drack kaffe på kvällen, kanske inte så bra ide när man ska upp ganska tidigt dagen efter .. Ska tänka på det i fortsättningen. Sen gick jag iallafall upp klockan tio, så fick fem timmars sömn. Duger inte med tanke på att jag ska ut ikväll, hur ska jag kunna hålla mig vaken?
Jag får dricka kaffe och energidryck eller något ^^

Nu ska jag göra mig iordning och ta bussen till stan och träffa Jonna. Vi ska till systemet och sen ska vi väl kolla lite, sen klockan två ska jag luncha med storasyster någonstans i stan, mysigt. Nu ska jag fortsätta göra mig klar, kanske skriver något senare idag, vi får väl see ^^ Hoppas ni alla får en trevlig fredag! Puss!


Elina right now :)


Vi kör en fråga!


Ännu ett skojigt inlägg

Jaha jag förstår att ni har saknat mig, eftersom att mina inlägg är så otroligt roliga, eller kanske inte alls. Men jag har tråkigt, så vad gör man inte ;) Har varit hemma hos kussarna nu och druckit kaffe, inte helt fel. Har dessutom busat med världens finaste och snällaste vovve Wilma också, och gosat med bebiskusinen Destiny. Efter en timmes gos och bus åkte jag hem, och nu ska jag väl göra nåt, se någon film eller nåt. Ska lägga mig i skaplig tid, för imorgon förmiddag ska jag möta Jonna på stan, så ska vi till systemet. Åh vad vuxet det lät. "ah, jag ska till systemet imorgon durå?" höhö. Nej meeeeen ja så ska jag passa på att köpa lilte saker. T.ex. en brynskugga till mina bedårande ögonbryn, hehehe .... och så jaa kanske en borste till det också. Sen får det allt vara nog. Och nu ska jag inte sno mer utav er dyrbara tid, godnatt med er ^^




Spåret med lillasyster

Oj vad hurtig man har blivit då, idag var tredje dagen i rad med långpromenad, riktigt härligt. Blev femman med lillasyster idag, skönt som tusan var det. Dock lite kallt, kanske dags att ta på sig lite varmare kläder nu. Nåväl, det tog iallafall ungefär 50 minuter :)  Nu har jag precis duschat, så himla skönt att ställa sig i en riktigt varm dusch när man nyss har kommit in ifrån kylan ;) Förresten, idag har jag suttit och skrivit upp några nagellack från Essies kollektion som jag vill ha. Min faster ska till New York nästa vecka, så då ska hon få köpa några till mig, eftersom dom kostar mer än hälften så mycket där. Sjukt värt.

Ikväll får vi väl se vad som händer, blir antagligen ett litet besök hemma hos moster och kusinerna, mycket trevlig. Det var allt jag hade att skriva just nu ;) Hejdåå!


fin och inte alls suddig bild från spåret ;)


Ett litet kvällstips

Hej hallå allihopa eller ja, ni som nu läser min blogg, om det finns några ;p Kvällen har varit sådär, har kännt mig lite nere på grund av vissa saker, men det kändes lite bättre efter Greys anatomy och en stor skål med fruktsallad. Hade hellre mosat i mig en påse chips, men lite självdiciplin har man allt!

Iallafal så har jag nyss tagit bort sminket och tvättat ansikte med rengöring och ansiktsvatten och allt det där. Passade även på att peela ansiktet idag, så galet skönt, och nu kommer mitt lilla tips, så håll ögonen öppna! Efter att du har peelat ditt ansikte, applicera en fuktmask, och låt sitta på under natten (ist för nattkrämen) istället för att tvätta bort den efter ett par minuter. Huden blir superlen på morgonen när du tvättar ansiktet! Inte värsta proffstipset, men nåt litet iallafall, jag gör det alltid :)


Jag använder denna fuktmask, AQUASOURCE från Biotherm. Kanoners!


Femman

Idag har man varit duktig igen då! Cyklade till rocklunda och mötte Emelie, så gick vi femman tillsammans, hur skönt som helst. Tiden går så sjukt snabbt också eftersom man går och pratar om olika saker! Tycker verkligen om att vara ute och gå, speciellt i spåret! Så ja nu känner jag mig duktig idag igen hihi.

När jag kom hem gjorde jag lite pyttipanna till mig och Snäckan, så nu har vi precis ätit. Om ett tag kanske det blir en liten promenad eller cykeltur till ica för att köpa massa frukt. Vill ha fruktsallad till Greys anatomy ikväll ;) Nej nu ska jag hoppa in i en riktigt varm och skön dusch! Hörs sen! Kram :)


hej maten


Långpromenad till Erikslund

Idag väckte mamma mig halv tio, ville bara ligga kvar i sängen hela dagen. Men gick upp och gjorde mig iordning iallafall och vid halv elva ungefär så tog jag och mamma en promenad till Erikslund, duktiga som vi är! Det tog 1 timme och 40 minuter haha. Kanske för att vi gick lite vilse på vägen, annars skulle det nog ta lite kortare tid!, och blev ungefär en mil!

På erikslund gick vi runt och kollade lite, och det enda jag handlade var en ögon make up remover från Lumene på Kicks. Älskar den, den funkar precis lika bra som Clinique´s som jag brukade använda förut. Dagens bästa var att när jag var inne på Kicks så frågade Lotta (chefen) mig om jag skulle jobba mycket på Kicks på stan i jul och sånt, och så sa hon att annars skulle hon nog behöva mig en del i november och december som extra. Blev superglad, för jag skulle jättegärna vilja jobba extra där, och det sa jag ju såklart! Så hon skulle höra lite med sin chef, och de anställda och sen skulle hon höra av sig till mig! Wiiie, så nu är det bara att hoppas, skulle så gärna vilja jobba extra där! :) 

Och ikväll är det Desperate Housewives igen, spännande! En vecka går så snabbt! Idag hoppas jag att man får veta vem Bree fick det där läskiga brevet av, jag har ju mina aningar kan jag ju säga! Men vi får väl se helt enkelt ;)


Bästa ögon make up removern. Rekommenderar!


Tufft


Snyggaste jackan

Säg mig, är inte denna jacka hur snygg som helst? Precis en sån som jag är ute efter! Hittade den på Nelly.com och den kostar 1895 kr. Okej det är ganska dyrt för en tjej utan fast inkomst. Men det är en galet snygg vinterjacka som jag kommer kunna ha i flera år, så det känns ändå rätt värt. Ska kika runt lite på stan och se om jag kanske kan hitta en ännu snyggare, vilket känns rätt omöjligt. Men annars kommer jag klicka hem denna.


Galet snygg ellerhur?


Farmor och farfar

Idaaag har varit en bra dag tycker jag. Har varit hemma hos farmor och farfar hela eftermiddagen för att fira farmor som fyller pensionär idag, grattis världens bästa farmor! Så det blev en massa god mat och fika där, underbart. Alltid lika mysigt att hälsa på farmor och farfar! Vi kom iallafall hem för ett tag sen, och jag har bara suttit här vid datorn och kikat runt lite och lyssnat på bra musik! Känner mig rätt trött så jag ska nog snart sätta på någon mysig film och gå och lägga mig. Kanske blir någon julkalender, det brukar bli så haha. Tönt. Ne men jag skriver väl imorgon, har inte så mycket att skriva just nu, mer än att jag har haft en supermysig söndag! Kram! :)


snygg suddig bild från idag .. WIE


Buy me!

Någon som vill köpa en helt ny oanvänd rougeborste från Make up store, nummer 340.

Nypris: 175

Pris: 120 kr
Frakt: 20 kr
=140 kr



Last night!

Jag hade en jättebra kväll igår. Det började med förfest hemma hos Tua med mat och twister, och sen gick vi ut :) Vi tänkte gå in på Pluto men det var så sjukt lång kö. Då tänkte vi gå in på bmb, men där var det 90or, segt. Så det blev Bill&bob för mig, Linnea, Matheus och Söder. Träffade även Adam där, mycket trevligt! Så där satt vi tills dom stängde ungefär och sen gick vi och käkade (ett måste) och sen så blev det taxi hem! :) Men som sagt hade en mycket trevlig fredagkväll!



Fix&trix

Idag är bästa dagen på veckan, nämligen fredag! Jag älsar verkligen fredagar, för då har man hela helgen framför sig! Okej jag gör inte så mycket i veckorna heller, men det är ändå speciellt när det är helg! Och det är inte vilken fredag som helst, utan ikväll blir det partaj hos Tua som fyller stor tjej på söndag, nämligen 20! Så det blir att fira henne ikväll, med en utgång på det! Kommer nog bli en awesome kväll! Har äntligen efter mycket om och men kommit på vad jag ska ha på mig ikväll, och det blir ett par höga svarta jeans och min nya blus från Monki som jag älskar.

Om en stund kommer Jonna och Linnea och hämtar upp mig så sa vi till systemet och handla lite inför kvällen, och sen så ska jag till stan för att uträtta lite ärenden, och så ska storasyster på Kicks hjälpa mig lite att få till ögonskuggan perfekt! :) Kanske blir några lösfransar också, vem vet ;) Tror iallafall att kvällen kommer bli superskoj, hoppas att ni också får en rolig fredagkväll! :D PUSS!


Tog en snabb bild med digitalkameran, standars inställning och allt haha.
Och ögonsminket sitter inte där det ska än ;)


Segisdag

Oj vilken seg dag, har verkligen inte gjort ett piss idag. Ganska skönt egentligen, men tråkigt. Har legat i sängen i flera timmar idag och bara glott på tv och sånt. Tänkte gå ut och gå spåret idag igen men har huvudvärk plus att det är skitväder ute så jag tror jag skiter i det faktiskt. Får bli en slapptorsdag. Om ett tag ska jag nog ta och lägga mig i ett varmt skönt bubbelbad, nice! Men jag hoppas att ni andra har haft en rolig torsdag iallafall! :)

Vill ha imorgon, för då blir det 20års fest hemma hos Tua, och sen en utgång på det. Ska bli skoj!

Dagens mys-outfit



God kväll

Har precis kommit hem från stan, gick runt litegran med Jasmine, och handlade även fast jag inte skulle. Blir så trött på mig själv. Köpte underkläder och så köpte jag ett superfint pannband på MQ till i vinter. Har varit inne och kollat på det tusen gånger, så var bara tvungen att köpa det. Ska ha det istället för mössa, jag passar verkligen inte i mössa. Sen så fick jag Jasmine att ta hål i öronen också hihi, massa fint blev det! :D  Och efter det tog jag en promenix hem från stan. Kom dock på efter halva vägen att jag hade glömt starta runkeeper, så fick bara med halva promenaden, men jaja. Nu är jag iallafall hemma och ska ta en skön dusch, sen när mamma kommer hem blir det lasagne!! ;D

Fick förresten hem mina nagelstenar idag som jag budade på, på tradera. Fick dom för 40 kr, inte illa. Superfina är dom också så dom kommer användas flitigt! Jag som älskar att pyssla med naglarna, speciellt nu på hösten/vintern. :)


hellohellohello

Jag hade lite svårt att komma på en rubrik men det där får väl duga haha. Sitter just nu och fixar mig för att åka ner på stan. Ska till arbetsförmedligen idag igen på något som heter "jobbrummet", får väl se vad det är förnåt. Efter det planerar jag att ta en promenad hem, vilket är ungefär 6 km, så det får bli dagens träning!

Mitt hår är kaos idag eftersom att det är nytvättat, går inte att göra ett skit med det. Hatar mitt hår när det är helt nytvättat. Varsågod för informationen. Nu ska jag fixa det sista och gå till bussen. Pusspuss!


Haha får väl ta och bjuda på en gammelbild idag då.


Hurtbulle!

Idag har man varit hurtig minsann! Först tog jag bussen till stan för att gå på ett kort möte på arbetsförmedlingen, bara en sån sak! Tihi efter det gick jag och lämnade tillbaka en tröja på VILA som jag hade tagit hem för att prova, men ville inte ha den, så jag använde pengarna till att köpa en blus på Monki som jag har spanat in för flera veckor sen. Och det fanns en kvar, så det var meningen att jag skulle köpa den kan vi säga. Sen så gick jag hem till storasyster och käkade lite flingor och så tog vi en promenad till rocklunda, så gick vi femman där, och sen så gick jag hem därifrån, så idag har jag gått sammanlagt lite mer än en mil, känns riktigt bra! När jag kom hem tog jag en skål med fil och banan, och nu så har jag precis tagit en lång varm dusch, underbart!

Och ni får ju verkligen inte glömma att Desperate Housewives börjar ikväll klockan 21.00, i'm so excited alltså. Som jag har längtat tills det ska börja igen. Sorgligt dock att det är sista säsongen någonsin, det känner jag mig lite ledsen för. Nej hörrnininiiiii nu tänker jag måla mina naglar i någon rolig färg, ni får ha det så bra!! KRAM!


höstfärger <3


Spåååååååret

Idag har jag minsann varit duktig. Jag och lillasyster tog oss en promenad i spåret på rocklunda, hur skönt som helst. Vi gick femman och det tog ungefär 50 minuter, for your information. Älskar att gå, jag är mycket hellre ute och går en långpromenix i rast takt än att stå inne på gymmet på en crosstrainern. Enorm skillnad. Iallafall efter våran hurtiga promenad så begav vi oss hem igen. Tog världens skönaste, varmaste och längsta dusch och sen landade jag i soffan och kikade på några avsnitt av Vänner. Nu så tänker jag slå på mågon trevlig film och försöka sova.

Imorgon är det arbetsförmedlingen som gäller på förmiddagen för något möte. (orkar inteee!!!) Efter det blir det rocklundaspåret, fast denna gång med storasyster. ska bli trevligt! Funderar på att köpa en blus imorgon som jag har hittat på Monki, sjukt snygg är den, och kostar 300 kr. Har varit inne och spanat på den massa gånger, så det är nog dags att slå till ;) wihi! Nej nu är det läggdags för min del! Hoppas alla har haft en trevlig dag, det har jaaag! Puss!



Här har ni skönheten! (blusen menar jag då såklart höhö) hihi, visst är den underbart fin? Har letat efter just en sån superlänge, så hittar jag den på en av mina favoritbuktiker. Happy!


Kusinkalas!

Nu på kvällen har jag varit hemma hos kusinerna och firat Elin som fyller elva imorgon, grattis till henne! Det blev såklart fika och sånt trevligt! Och lilla destiny har nästan lärt sig säga några ord, fast hon säger mest "OJ!" och "jeh" ungefär .. haha så hon har en bit kvar. Men hon är så otroligt söt! Fick träffa fina vovven Wilma också, pusse!

Har även käkat tacos också nu på kvällen, godaste! Sen så har jag inte gjort så mycket mer än pillat på min mobil och spelat wordfeud med folk. Och om någon känner för det kan den ju lägga till mig, elinaklopper heter jag haha. wordfeud i mitt hjärta. Nej nu ska jag slå på någon trevlig film som funkar att somna till. Imorgon står träning på schemat! Puss&kram skumbanan!! :)


Hej sötaste Destiny!


Samojedvalpar!

Idag har varit en väldigt bra dag so far! Har åkt bil med jonna och hennes familj till Uppsala för att kolla på deras blivande lilla samojedvalp, plus sex st valpar till, plus typ fem vuxna hundar. Det var verkligen just like heaven, åh ville inte åka därifrån! Valparna såg ut som små isbjörnar, ville ta hem alla! Dom hoppade upp på en, slickade/bet i mina händer, sprang runt och jagade varandra osv! Åh längtar tills Jonna får hem sin hundvalp, som för övrigt ska heta Kátla! Jag kommer bo hos jonna hela tiden ungefär haha. Som sagt, har haft en jättemysig dag hittills! Sötaste hundvalparna jag sett i mitt liv. Samojeder<3

Ikväll blir det att åka hem till kusinerna för att fira Elin som fyller 11 år imorgon! Förhoppningsvis finns det en hund där också att gosa med, lilla Wilma. Lär ju kanske duscha innan så hon inte känner massa samojedlukt .. Men iallafall, det ska bli trevligt! :)  Puss & Kram!


Stan med Johanna

Idag så har jag träffat Johanna, kul som vanligt. Vi ses så sällan nuförtiden. Förut bodde vi bredvid varandra och träffades i stort sätt varje dag, men nu blir det inte ens en gång i månaden, tråkigt. Men det är alltid lika skoj när vi ses :) Det blev en liten lunch/fika på global living, och sen lite shopping. Jag köpte en jättesöt tröja på VILA, älskar den verkligen! Älskar VILAs kläder, hittar alltid något där! :) Sen så blev det mest att vi gick runt och kikade lite, och sen körde hon hem mig :) Har haft en jättetrevlig stund!

Ikväll blir det lite chillkväll hemma hos Jennifer med henne och Jonna. Det blir lite vindrickande och mat och sånt trevligt. Blir nog mysigt :) Nu ska jag städa lite på mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag, icke bra.

Förresten. Igår i Stockholm köpte ju jag en rougeborste, men när jag kom hem insåg jag att jag hade köpt fel. Det finns två och jag var såklart ute efter den andra. Och eftersom jag köpte den på Åhlens på Make up store avdelningen så borde det ju gå att lämna tillbaka den på Åhlens här i Västerås. Så jag gick dit idag, och det var någon ung typ extratjej som jobbade, och hon sa att hon inte kunde ta emot den för att dom inte har make up store. Men hallå .. på Kicks tar vi emot om någon vill lämna tillbaka Make up store produkter, om dom har beställt genom Kicks.se så vad är det för fasoner ;o Så ska gå dit en annan dag och prata med någon lite mer erfaren person ;ooo

PUSS



ok dålig bild, den ser inte ens ut så som den ser ut på bilden. det är en tröja som är liksom breeeed, för att den ska vara bred. ser ut som att jag är större än vad jag är, på den bilden haha, men ja det är tröjans fel. snygg är den iallafall ;)<3

Huvudstaden!

Idag tog jag tåget till Stockholm vid elva och så mötte jag Jonna när jag kom fram! Det blev några timmar på stan md shopping och mat. Jag köpte en wera väska, en rouge pensel, en concealer från Helena Rubenstein, och så köpte jag en kycklingsallad! Idag var det nog Jonna som var shopaholican ;) När vi hade gått klart på stan så gick vi hem till Jonna som bor på söder. Hon packade lite saker bara och sen tog vi oss hem till västra aros!

När jag kom hem blev det lite filmtittande med mamma och pappa och sen har jag bara lekt med min mobil och haft det rätt tråkigt. Ska nog sova snart, imorgon blir det en lunch på stan med Johanna och sen lite myskväll med Jonna och Jennifer på kvällen, myspys.

Jag har iallafall haft en superbra dag med Jonna i Stockholm! Jag vill ha söndag, för då blir det att åka till Uppsala och kolla på en massa samojed valpar <3 Jonna ska köpa en av dom wiiiie ^^ Nu sitter jag med en zooklubba i käften, och snart ska jag lägga mig, och jag orkar inte ta kort på det jag har köpt, så det får bli internetbilder ;)




RSS 2.0