Flytthjälp

Idag på kvällen har jag varit flytthjälp till storasyster och hennes sambo som ska flytta. Dom flyttar iofs inte så långt, bara en våning ner i samma hus, till en lägenhet där dom också har bott förut. Ett jäkla flyttande i det där huset! Men det är en riktigt fin lägenhet, och mycket större än den som dom har haft nu också :)  Det var mycket spring upp&ner i trapporna, och jag var helt andfådd och slut efter bara några vändor eftersom jag är massa förkyld. Men det var bara att kämpa på haha, i två timmar var det vara springa upp & ner med grejor. När vi var klara så köpte vi med oss spicy hem iallafall, mycket gott!

Sen har jag suttit i soffan och kollat på Wipeout och sen så somnade jag i soffan någon timme, massa skönt! Sen när man vaknar så är det omöjligt att förflytta sig direkt till sängen för man måste ju ta bort sminket, borsta tänderna och så fastnar man vid datorn, och så var man pigg igen. Suck. Ska iallafall kolla lite på Andra avenyn nu och snart försöka sova! Godnatt på er!!


kalas-helg

Vilken kalas helg det har varit! I fredags hade vi lite förfest här hemma eftersom lillsnäckan har fyllt 19 år så vi var sju tjejer som käkade hemmagjord pizza och hade massa trevligt! Sen blev det taxi ner på stan och in på pluto! Var väl där i kanske en och en halv timme, och sen var vi några som gick till blue moon bar, hur mycket folk som helst, skitkul! Det här var den bästa utekvällen på länge kan jag ju tala om ;) Stannade nästan till dom stängde, och sen blev det käk och sista bussen hem. Somnade nästan på momangen, men hann ta bort sminket iallafall! :o

Idag har det varit släktkalas här hemma eftersom att både pappa och rebecca har fyllt år. Så idag har man tryckt i sig en del haha inte bra men vafan. Bakis + kalas går inte så bra ihop. Lilla Destiny var här också, och hon har lärt sig att säga "NÄ!" så nu säger hon det till allt haha den sötnosan! Emelie och Roberto stannade kvar lite längre på kvällen, supermys! Tycker det har varit en riktigt bra helg, är supernöjd. Det enda dåliga är att jag har fått ont i halsen igen, mindre bra. Jag som tänkte sätta igång med träningen imorgon igen. Men det kanske får vänta ett tag till. Nåväl hoppas ni har haft en lika bra helg som jag ;) Puss&kram!


Fredagsjobb och hemmamys

Idag har jag jobbat hela dagen lång, och jag tycker det har gått superbra! Har varit kul också för det var lite mer folk idag än igår :) Efter jobbet var pappa snäll och hämtade mig, så skönt att slippa åka buss. Ungefär en hel timme går bort om man ska åka buss hem! Så det var uppskattat!

Vad händer ikväll? Jo det ska jag tala om för er, jag ska bara vara hemma och kolla på tv och ta det lugt, skönt som bara det. Ska ju ut imorgon, vi ska fira lillasyster som fyllde 19 igår, så det kommer bli kanonkul! Nu så tänkte jag leka lite med ögonskuggor och se om man kommer fram till något snyggt ^^ Hoppas alla har en trevlig fredagkväll! Kram på er!


problemet nu: kan inte bestämma vilket nagellack jag ska ha!


Grattis Snäckan!

Idag är det en väldigt speciell dag, för lillasyster fyller 19 år! Var tar åren vägen? Vi var in till henne med presenter imorse, och sen var det bara för mig att ta bussen till jobbet och jobba mellan elva och sju. Det har varit hur lugnt som helst i butiken idag. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och kollat på Biggest loser med mamma och Rebecca, och haft det mysigt! :) Nu har jag precis målat naglarna, och snart ska jag göra mig iordning och gå och lägga mig under täcket och kolla på tv tills jag somnar. Ska jobba imorgon också wiiiiie! :) Hoppas alla har haft en bra torsdag!

Och Rebecca hoppas du har haft en fin födelsedag, sen blir det ju mer kalas i helgen;) älskar dig jättemassvis! <3


Då var man här igen

Haha här sitter jag ett par timmar senare och orkar verkligen inte gå och lägga mig. Orkar helt enkelt inte förflytta mig från datastolen, känner mig som en strandad val eller nåt åt det hållet. Och det är ju inte som att man bara måste gå och lägga sig under täcket, nej först ska man ju tvätta ansiktet, med rengöring, ansiktsvatten och allt det där, sen ska man smörja in sig med nattkrämen, använda revita lash, borsta tänderna och byta om. Åh jobbigt orkar inte. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet eller vad man säger haha, vilken tråkig uppdatering. godnatt med er!


TV-kväll

Oj vilken tv-kväll det har varit. Började med att jag kollade på Vänner med mamma och rebecca, sen blev det Halv åtta hos mig, följt utav Sofias änglar och sen Mammor och minimodeller. Och nu sitter jag och kollar på Hälsoresan på Canal+, så har verkligen suttit i soffan hela kvällen, och det har varit underbart skönt!

Imorgon blir det kanske stan med Jonna om hon kommer till Västerås, men vi får väl se hur det blir med det. Måste gå till Vuxenutbildningcentrum någon dag också och skriva in mig på en engelska b-kurs så att kan jag söka mitt program till hösten! Nåväl nu ska jag kolla klart på Hälsoresan, ha det bra ;)


En slö måndag

Det blev en tidig ikväll igår, somnade visst i datastolen runt klockan åtta i både smink och kläder. Kanske inte sådär jättebra. Men hade ju jobbat hela dagen så var trött! Vaknade upp efter någon timme iallafall och förflyttade mig till sängen! Vaknade vid tio imorse med dunkande huvudvärk, så det var ju bra att man är ledig idag. Har suttit i soffan och kollat på Biggest loser och bara tagit det lugnt, och snart ska jag väl kasta mig in i duschen eller nåt. Känner mig jätteslö idag.

Längtar till min hals är helt bra så att jag kan komma igång med träningen på riktigt igen. Det gick ju så himla bra i början av året men sen började halsen strula så nu har jag inte vågat träna på över en vecka. Men snart så tänker jag sätta igång igen minsann ;) har planer på att bli fit till sommaren, sådeså! Nåväl nu ska jag hoppas in i duschen, hoppas ni får en bra måndag! Kram på er!

Kan förresten passa på att tipsa om världens bästa rengöring + ansiktsvatten om man är lite torr! Älskar!


Kalaslördag!

Födelsedagsfirandet för Jonna igår var supermysigt. Det började med tårtkalas hemma hos henne med Jennifer, Jasmine, Izabel och Susanna. Vi körde lite ölspel och pratade och hade massa trevligt. Hon blev superglad för presenten också weeho! Vi hade köpa Escadas nya doft Especially som hon ville ha! :) Sen tog vi taxi till stan och satte oss på å någon timme och bara pratade och drack lite vin, mycket nice! Kom hem runt två, och då var det bara att gå och lägga sig för att komma upp till jobbet idag.

Har jobbat med Jonna hela dagen idag, mycket trevligt måste jag säga. Fick skjuts hem efter jobbet, skönt. Nu har jag precis proppat i mig tacos och snart ska jag väl se film eller nåt, är riktigt trött. Men hoppas ni alla har haft en bra dag och helg! :D KRAM!


Grattis pappa!

Idag fyller min fina pappa 47 bast, så grattis till honom. Dock ligger han och har ont i huvudet och har gjort hela dagen hittills, kul födelsedag. Vi ska iallafall fira med lite presenter och tårta senare idag, plus att vi ska äta pizza ikväll, man kommer ju rulla fram.

Vaknade av att dom ringde från jobbet imorse (halv ett hehe ...) och frågade om jag kunde jobba imorgon och det sa jag att jag kunde. Egentligen känner jag mig inte så värst bra och skulle nog behöva vara hemma en dag till, men jag behöver pengarna eftersom att jag ska köpa en kamera för 7000 kr i början av nästa månad .. Så det är bara att ta alla tillfällen man får! :) Ska iallafall bara vara hemma hela dagen idag och ta det lugnt, och så får jag hoppas att jag mår lite bättre imorgon. Hoppas ni alla får en fin torsdag. Kram




Baked Alaska

Sitter här och avnjuter en B&J Baked Alaska. Jag tycker faktiskt att jag är värd den, eftersom att jag har jobbat hela dagen idag även fast jag inte mått bra alls. Har haft ont i halsen, hostat massor, kännt mig hängig och sånt. Och har inte ätit sånt på rätt länge nu så. Var iallafall väldigt lugnt i butiken idag, blev mest städa och packa upp varor.

Hostar fortfarande jättemycket, jobbig krupphosta. Så får väl gå och ta lite hostmedicin, men det är så himla äckligt, så jag vill inte! :( Ska nog bädda ner mig i soffan och kolla på någon mysig film och sen tänker jag faktiskt gå och lägga mig! Hoppas alla har haft en bra dag, kram :)


En sjuk måndag

Är fortfarande sjuk, eller jag vet inte om man ska kalla det sjuk men jag har ont i halsen och hostar jättemycket och det är helt tjockt i halsen, skitjobbigt. Så har legat däckad i soffan och kollat på filmer och tv nästan hela dagen. Sen så ringde min chef och frågade om jag kan jobba imorgon. Och det vill jag ju, behöver verkligen pengar nu så jag tackade ja. Får väl se hur jag mår imorgon, kanske inte så kul om man vaknar upp utan röst eller nåt. Speciellt inte när man jobbar som säljare och ska stå i butik och hjälpa kunder hela dagen. Men vi får väl se hur det blir, hoppas på att må lite bättre imorgon! Får väl ta med mig massa halstabletter och hostmedicin till jobbet annars (y)

Idag var förresten första avsnittet av "mammor och minimodeller" ganska sjukt program egentligen. Eller det är väl bra egentligen om barnet verkligen drömmer om det yrket, och att allt är på barnens initiativ, men sen när mammor börjar raka benen på sin 8- åring och sminkar henne och grejer, där har det gått för långt tycker jag. Sen när en morsa blev arg på sin unge för att hon gjorde fel "poser" framför kameran, sånt blir jag arg på. Nåväl, kommer kanske fortsätta se på det, vi får se :) Nu ska jag iallafall göra mig iordning och gå och lägga mig så att jag kommer upp ur sängen klockan nio imorgon! Godnatt & sov gott!


Smoothie

Gick upp för en liten stund sen, gjorde en supergod smoothie och nu sitter jag i soffan och dricker den och kollar på ... barnprogram haha. Är verkligen inget kul på tv! Vad som händer idag? Kommer nog sitta här resten av dagen och hosta med min dumma hals. Skulle ju tränat idag också egentligen, men nej minsann det går ju inte för sig. Så får sitta här som en strandad val hela dagen istället. Nu ska jag väl sätta på någon film eller nåt :) KRAM!


Nattinlägg!

Sitter just nu i vardagsrummet och dricker färskpressad apelsinjuice och läser lite bloggar, trevligt. Fast hade varit ännu trevligare om man inte hade hostat som en gris, dumma hals! Ikväll har jag inte gjort så mycket, mest varit inne på olika sidor och jämfört systemkameror, kan inte bestämma om jag vill ha en Nikon D90 eller en Nikon D3100, men just nu litar det åt en D90. Blir nog dock till sommaren, måste spara lite pengar innan :) Men då har man ju något att se fram emot!

Vill inte gå och lägga mig, känner på mig att det kommer bli en jobbig natt med hosta och halsont, inte roligt nånstans! Nu ska jag fortsätta dricka juice!! Godnatt!


Idag bjuds det på en bild på mig och storasyster från Nyår!


farmor och farfar - mys!

Som sagt så skulle jag egentligen träna idag, men eftersom att min hals är dum och har hostat hela dagen, så gick det inte för sig. Istället åkte jag hem till farmor och farfar och fikade, myspys! Var där i ett par timmar och pratade massa och drack gott kaffe ^^ Sen åkte vi hem runt halv sju. Nu har pappa fixat trådlöst internet till min laptop så nu slipper jag ha den där jobbiga kabeln med mig överallt, så nu kan jag ha datorn i heeeela huset haha nice! Så just nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på "stjärnorna på slottet" .. inte världens roligaste program kanske haha, men men! Nu ska jag kolla på kameror, har bestämt mig för att köpa ny systemkamera i slutet av månaden, så om någon känner sig sugen på att köpa min gamla Nikon D40 för typ 1000 kr så säg till ;) Kram!


SENAPSTRÖJA!

Och om någon undrar varför min högerhand ser ut som .. whatever .. så är det för att jag håller i en såndär självutlösare! Så kan de va, have a nice day!


no training

Skulle egentligen gå på ett puls/medel pass med Jasmine idag, men självklart har man ont i halsen och kan inte gå, så idag kommer jag känna mig dålig och tjock hela dagen, skojigt. Och istället ska man åka hem till farmor och farfar och säkert få massa fika och bli ännu fetare. Har försökt ta bra outfitbilder idag också men nej minsann man ser ju ut som en tjocksmock på varenda bild, så ni får helt enkelt klara er utan! Kommer mer outfitbilder i vår och sommar när jag har blivit smalare. Nu ska jag deppa lite mer över min kropp. Hejdå ;)




Myskväll

Har haft en riktigt mysig lördagkväll! Emelie och Roberto kom hit och åt middag med oss och på menyn stog potatisgratäng, fläskfilé, beasås och sallad, hur gott som helst! Som efterrätt hade mamma gjort en supersmaskig kladdkaka med vit choklad! Och inte nog med det så gjorde vi fruktsallad lite senare, mums-kväll helt enkelt!

Förresten, jag har gått och spanat på ett Lancôme läppglans ett tag nu, och idag hade Emelie med sig sitt sånt, och så fick jag det av henne! Hur schysst? Så jag blev såklart awesomeglad! Under kvällen så pratade vi även lite om USA resan nästa sommar! Längtar verkligen, och Emlie och Roberto kanske ska följa med :) Känns dock som att det är en evighet kvar till nästa sommar! Men får väl se till att ha roligt fram till dess så att tiden går snabbt ;)

Just nu ligger jag i sängen och skalar bort nagellack från mina naglar, som jag målade på idag, så roligt har jag. Sitter och kollar på Harryboy som springer runt runt i sin bur också, undrar om han har någon sjukdom, han springer bara runt i en ring hela tiden .. cphamster! <3 Godnatt!


Tröttisdag

Idag mår jag inte så bra, har ont i halsen och känner mig slut i hela kroppen, har bara legat i sängen hela dagen och vill inet gå ur den. Men det måste jag för jag måste duscha och göra mig iordning innan storasyster och hennes sambo kommer hit på middag. Så jag antar att det bara är att pallra sig upp och iväg till duschen, jobbigt. Har inget mer att skriva nu. Hejdå!

Och idag får ni ingen bild heller. HA!

Morgonpromenad check

Idag var klockan ställd på klockan tio! Gick bara upp och klädde på mig, och sen tog jag och mamma en rask promenad! Vi gick till Konsum och hämtade ut min blus som jag har beställt och sen gick vi hem, det blev ungefär en timme så det var ju bra! När jag kom hem provade jag blusen och den var för stor, så får skicka tillbaka den och beställa en mindre. Drygt, men ska ju ändå inte ha den förrän i sommar så. Sen så blev det brunch med familjen, myspys!

Nu sitter jag och fixar mig lite eftersom att jag ska ner på stan med Jasmine en sväng. Vi ska till systemet, och så ska jag till Tele2 och lämna in min mobil på lagning, eftersom att min kameralins har snurrat, så alla bilder bli upp&ner ... så nu kommer jag få lov att klara mig utan min älskling i några veckor. Sen ska jag iallafall hem och fixa mig, så blir det lite chillfesta ikväll! Kram på er!

hej frukosten


Sveriges mästerkock

Ligger just nu i min säng och kollar på Sveriges mästerkock haha älskar verkligen den programmet, vet inte varför. För egentligen är jag inte sådär jätteintresserad av matlagning och sånt, men det är skoj ändå ^^ Har iallafall jobbat hela dagen idag, och det har verkligen varit hur lugnt som helst, nästan lite segt! Juste vi hade lite tjuvar i butiken också, mindre skoj! Skitungar. På lunchen gick jag och köpte ett par sprillans nya gympa skor, behövdes verkligen! WIIE :)

När jag kom hem blev det självklart Biggest loser Sverige med mamma och Rebecca, riktigt bra och inspirerande program. Tycker det är så kul att se hur mycket personerna förändras och hur glada dom blir osv hihi! :)

Hade nog inte så mycket mer att skriva nu, måste sova för imorgon ska jag och mamma gå en morgonpromenad


Mina vackra nya gympaskor ^^


Kissies blogg

Hej jag heter Elina och jag ville bara säga att jag har börjat älska Kissies blogg, läser den hela tiden! Tycker faktiskt hon är en ball tjej ;) Det var allt, bye!

JOBB + SKY BAR

Idag vaknade jag av att chefis ringde och frågade om jag kunde jobba 13-19 och det kunde jag ju såklart! :) Så det vara bara att hoppa upp ur sängen och börja göra sig iordning. Skulle ju egentligen träffa Timmy idag, som har kommit hit till västerås men det får helt enkelt bli en annan dag! :) Väl på jobbet var det värsta rusningen .. INTE! Det har varit hur lugnt som helst hela dagen, men det har faktiskt varit ganska skönt, har man kunnat städa lite och sånt. Januari = städmånad efter julrushen! Så det har varit damning av hyllor, luckor, speglar osv.

Efter jobbet tog jag bussen till stan och träffade Jasmine, så gick vi och käkade på Spicy, och det blev självklart en 13c! Sen så träffade vi Isabelle och åkte upp till Sky bar, första gången jag åkte skrapanhissen, for your information. Är inte så mycket för hissar men där uppe var det hur mysigt som helst! Vi satt precis vid ett stooort fönster så vi kunde se ut över hela västerås, supermys! Det blev en mojito och en kaffe latte för min del hihi! Nu sitter jag här och ska snart se ett avsnitt av Vänner med snäckan och sen ska jag sova, för imorgon väntar jobb mellan 11-19 :) Och på fredag kommer lönen, längtar!!!!!!!!!! GODNATT!

 


Tisdagsträning toooo

Åh vad duktig Elina har blivit, har minsann varit och tränat idag också! Jag, Jasmine och Jonna var på ett jympa/medel pass, riktigt kul och riktigt jobbigt! Kan ju säga att det märktes att jag inte har gått på pass på ett bra tag haha, men hang in there! Ska fortsätta nu så hoppas det tag sig snart ;)

Det är väl ungefär det som har hänt idag, för nu på kvällen har jag bara legat i soffan och kollat på Vänner och sånt mys. Började kolla på en Beck film men den var så tråkig för det var en såndär gammal som den vanliga Beck och Gunvald inte var med i, och hur kul är det då om jag får fråga? Nada. Nu ska jag nog sätta mig och kolla på någon mysig tecknad film, Hitta nemo kanske ... Nåväl hoppas ni har en trevlig kväll! Tjarå! Ps. Imorgon blir det stan med Timmy, och sen å med några brudar. DS!!!!!


Måste lämna in min phony på reparation. Kameralinsen har snurrat så alla bilder blir upp&ner, riktigt irriterande. Hoppas det inte tar alltför lång tid att laga den bara ..


Träningsmåndag

Idag gick jag upp när klockan ringde klockan tio, duktigt när man somnar halv fyra på morgonen. Käkade frulle och sen tog jag och snäckan bussen till friskis och träffade Jasmine där. Det blev en timme på crosstrainern för min del, 12 km så jag känner mig nöjd. Körde lite magmaskin också. Duktigt av mig.

När vi kom hem lagade jag lunch till mig och snäckan! Fick bli pyttipanna med stekt ägg, inte helt fel! Efter det somnade jag i soffan ungefär en timme, ganska osmart för nu kommer man inte kunna sova ikväll menmen. Snart så ska jag och snäckis göra smoothie och kolla på Desperate Housewives, de ni! Imorgon blir det träning igen med Jasmine, ett jympa/medel pass! Ser fram emot det, var länge sen man var på såna pass :D

Och som vanligt har jag ingen bra bild att lägga in .. jag har blivit så dålig på att fota sen min bästa objektiv pajade ... vilket är ungefär ett halvår sen men iallafall. Får ta och köpa ett nytt så att jag kommer igång igen! KRAM!

haha ni kan ju iallafall få en bild på dagens mat!!!!!!!!!!!!!!!!!! GENERÖST!!!!


Saturday night

Hade en galet rolig kväll igår! Det började med förfest hemma hos Jasmine med massa bra folk! Blev ölspel, och en massa prat och skratt :) Runt elva tog vi bussen till stan och gick in på Pluto och dansade en massa. Träffade en massa folk där också som man kände, awesome! Sen lite senare gick jag, Jasmine, Izabel, Jennifer och Susanna till bmb och dansade vidare, superskoj! Gick väl ut ungefär när dom stängde :)

Idag har vi varit hemma hos mormor och Svante och käkat mat, det blev potatisgratäng med fläskfilé, sås och sallad! Verkligen hur gott som helst! Mysigt att träffa kusinerna också :) Nu sitter jag bara här och tar det lugnt, kollar lite kläder på Nelly.com och sånt. Hoppas ni alla har haft en trevlig helg! Pusspuuuss!



Tjenamors!

Idag är det torsdag, och igår hade vi en riktigt rolig utgång! Det var ltie avskedsfest hemma hos Jennifer eftersom att hon flyttar till Göteborg nu efter helgen! Så det blev tacos och massa mys! Det var jag, Jennifer, Jasmine, Izabel, Emilia och Susanna! En massa prat och andra galenskaper haha! Sen drog vi vidare till Pluto, och där träffade man lite folk och hade riktigt roligt! Dansade som aldrig förr ^^ Vi stannade nästan tills dom stängde, och var väl hemma runt halv tre. Såg ett avsnitt av Vänner, sen somnade jag!

Vaknade runt halv tre idag .. Inte så värst bra! Idag har jag iallafall bara tagit det lugnt, kollat på vänner, kollat kläder och beställt världens sötaste blus! Vill ha vår nu så att jag kan använda den ... Nåväl! Nu ska jag snart äta mat sen fortsätta se film eller nåt ^^ Puss&kram!

 


BESTÄLLD!


Träning följt av partaj

Här sitter man då i sin nya träningsoutfit och ska snart bege sig till gymmet och träffa Jasmine och Jennifer. Har inte gymmat på ett tag nu pga supermycket jobb i november och december, så har helt enkelt inte haft ork. Men nu jäklar sätter vi igång igen ;)  Tror det får bli en timme på crossen idag, härligt! När jag kommer hem är det bara att hoppa in i duschen och tvätta håret, sen sätta igång med maken! (och nej jag har ingen man, utan jag menar förstås sminket, duh) Tyckte det kändes lite tufft att skriva maken istället för sminket. Men jag är ju rätt tuff av mig så. IRONISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iallafall sen så blir det lite avskedsfest hemma hos Jennipenni eftersom att hon snart flyttar till gbg! Så det blir mat och sen krogis, troligtvis Pluto. Men nu har jag inte tid med det här längre! Hejdå!

jag kan inte bestämma vilka fransar jag ska ha ikväll!!!!!!


Happy new year

Jag vet att jag är lite efter(bliven) men jag har faktiskt haft fullt upp! Hade en fantastiskt rolig nyårskväll med dom bästa vännerna. Förfest hemma hos Jasmine med runt 15 brudar, skojigt! Det blev singstar och andra trevligheter! Och så blev det torget vid tolvslaget såklart, mycket trevligt kan jag ta och tala om ;) Sen träffade vi Pontus, Politi och några och drog till en fest, som vi blev utslängda ifrån. Eller man kan nog inte ens kalla det fest .. tråkigt var det iallafall. Så vi drog hem till Jasmine och hade lite efterfest .... haha! Sen sov jag och Snäckan kvar där. Som sagt, mycket rolig kväll! :)

Idag så har jag jobbat hela dagen, och det har nog varit lugnaste dagen på länge måste jag säga. Vi fick varor, så man har ju iallafall haft saker att göra nästan hela dagen. Var tvungen att handla också såklart innan jag åkte hem. Köpte Revita Lash (var bara tvungen, min syster har fått sjukt långa fylliga fransar av den) och ett supersnyggt nagellack från Chanel. Hade presentkort, så det blev billigt och bra ;) Juste köpt lösögonfransar också. Men det är 2 för 99 kr, så då måste man ju nästan ;) Nu tänker jag se film eller nåt ... eller kanske ta ett bad. Ha det bra kram! :)


RSS 2.0