tvättkungen ?

haha jag tvättar kläder, mitt i natten bara för att det är kläder som jag måste ha imorgon, och jag har inte varit så smart och tänkt på det tidigare, utan kom på det för ungefär tio minuter sen. så nu kan man inte gå och lägga sig på en timme .. men aja! hoppas jag har gjort allt rätt med tvättmaskinen nu, men det ska nog gå bra. fast skulle inte förvåna mig om typ alla kläder är förstörna när jag tar ut dom haha (a) aja, nog om detta. en fråga såklart!

 


stan igen!

idag åkte jag ner på stan med jennifer, för pappa skulle hålla på ännu mer i mitt rum och sånt så jag kunde inte vistas där inne ;) och då passar det perfekt med en runda på stan. köpte bara två par strumpbyxor och ett armband och ett par örhängen, till nyår. tänkte köpa ett par skor som jag velat ha skitlänge, men nej jag var för snål idag. orkar inte köpa dom bara för nyår, känns överdrivet. vi kommer ju ändå bara vara inne typ, och då är det ingen som kollar vad man har för skor liksom ;)

när jag kom hem var mitt rum helt färdligt och det är helt awesome, älskar det. tack pappa <3 och nu så har jag spelat lite the sims och såntädär, och nu ska jag nog fortsätta med det ;) hoppas ni alla får en bra kväll! puss & kram <3


faceloooooooook


grattis mamma! <3

min mamma fyller 45 år idag, så jag tycker alla ska säga grattis höhö! min mamma är underbar, hon fick en kaffebryggare, och av mig fick hon en bok (som jag faktiskt måste låna av henne sen hihi) iallafall, johanna sova här inatt och det var trevligt som vanligt, vi hade inte träffats på flera månader! vi kollade på film, spelade lite the sims och pratade såklart. vid ett idag åkte hon vidare till en annan kompis, och här hemma blev det lite födelsedagsfika för mamma. hon hade köpt wienerbröd <3 iallfall så har jag spelat the sims typ hela dagen idag för jag har lyckats bli beroende av det igen, suck haha. men skoj är det.

sen nu på kvällen har mamma färgat mitt hår, så nu har jag inte det minsta utväxt längre ;) passar bra till nyår! längtar supermycket till nyår nu, känns som det kommer bli jätteskoj! nu ska jag fortsätta med the sims, och sen ska jag kolla på film och sooova ;)  pussis


en dag på stan

lovisa sov hos mig inatt, hon kom seeeent igår och sov här eftersom vi skulle till stan imorse, när dom öppnade. vi började med att gå och käka hihi och sen började shoppingen ;) jag köpte ett läppstift på makeup store, foundation, rengöring, ansiktsvatten och sminkväska på kicks, en tröja på gina, ett solpuder på h&m och underkläääder. nice day! vid halv fem tog vi bussen hem och jag somnade en stund hihi.

pappa har möblerat om mitt rum idag, så att min nya 32tums tv, som jag fick i julklapp, ska få plats på väggen mitt emot sängen, och det blir superfint! men det fortsätter imorgon :) just nu är jag väldigt trött och ska nog faktiskt ta och sova ganska så snart. men först ska jag visa vad jag köpte idag ^^ puss



eskilstuna!

idag var det jul-lunch hos kusinerna i eskilstuna! men påvägen dit stannade vi på mediamart, där jag kpte ett stativ och en självutlösare till min systemkamera, och är sjukt nöjd :) allt gick på 480 kr eftersom det var 20% på alla varor ;)  sen hos kusinerna blev det gos med gullet (bäbiskusin som inte fått något namn än, så hon heter gullet tillsvidare) och så leka med hundis och kaninis, och julmat också :D mycket trevligt!

när vi kom hem lekte jag med min kamera och lite sånt, och sen kollade jag, mamma och rebecca på "the blindside", riktigt bra film, den borde ni faktiskt se :) nu så ska jag facebooka lite, sen får vi se vad som händer :) puss


pics from today




cuties

 

här har ni mina tre bäbisar, älskar dom så otroligt mycket. mina tre små solstrålar som alltid får mig på bra humör! idag fick dom aggera modell, and they like it. eller kanske inte, var rätt svårt att få bra bilder på dom eftersom dom är så snabba och spralliga :D men supersöta är dom ialllafall.

idag var mormor, emelie och roberto här på besök och käkade julmat och fika och sånt. fick även 500 kr av mormor, tack så mycket för det! och hon fick lite fina presenter av oss också, och blev jätteglad, men hon är värd allt på jorden. efter fikat åkte alla hem och jag har fotat lite och lekt lite med bilder i photoshop, skojigt värre.

imorgon blir det jul-lunch hos kusinerna med hela mammas släkt, supermys! på vägen dit ska vi också stanna på mediamarkt för jag ska köpa ett kamerastativ och en självutlösare till systemkameran. det behövs verkligen, och eftersom det är mellandagsrea så är det ju lika bra att passa på. fick ju 500 av mormor för att jag ska kunna köpa något jag själv vill ha för det, och då tycker jag det passar perfekt  ;) nu ska jag fortsätta leka med bilder, och sen blir det sovdags! :) hoppas ni alla har haft en bra dag! puss & kram

kamerautrustning?

nu är det såhär att jag vill köpa ett stativ och en självutlösare till min NIKON D40, så säg till om någon har till salu, till bra pris! :D helst som bor i västmanland .. skulle verkligen behöva med tanke på att mina bilder alltid blir suddiga när jag tar utan blixt, eftersom jag blir skakig i handen då kameran är rätt tung osv. så det behövs verkligen :) puss

awesome julafton

julafton firades hemma hos farmor och farfar med faster, familjen + roberto :) supermysigt var det, med god julmat, kalle anka, julklappsöppning, fika osv. alla fick se min tatuering, och alla tyckte den var jättefin :D hoppas och tror jag iallafall haha, verkade så. vid halv åtta åkte vi hem och emelie och roberto följde med! det blev självklart svensson svensson, och sen kollade vi på tomten är far till alla barnen, fast på dvd, för vi orkar inte med alla reklamer haha (a) och sen så har jag bara suttit här. ska bädda rent i min säng snart, till mitt nya svartvita påslakan som jag fick av min faster! blir nog massa fint. nu tänkte jag skriva lite saker som jag fått, fast jag vet att ni är noll intresserade, men ändå ;)

en hårfön, 2 st hårpuder, 2 st hårspray (got2b), en kak-eyeliner med borste till, en concealer, bäddset, en mascara, en kajal, ett nagellack, hörlurar, 2 st böcker, flytta hemifrån-saker, sminkborttagning, presentkort på gina och h&m, och en 32" platt-tv till mitt rum!

känner mig sjukt nöjd med julklapparna faktiskt! :) imorgon blir det lite julfirande med mormor också, myspys, och emelie och roberto kommer också hit :) nu ska jag göra mig iordning och sen gå och lägga mig ^^ puss, hoppas ni alla har haft en jättebra julafton! <3




merry christmas

hade jättesvårt att sova inatt, vet inte varför. gick och la mig vid halv ett, men somnade inte förän vid tre .. usch det är så tråkigt när det blir så :o gick iallafall upp vid tio och käkade julaftonsfrukost med mina kära familj :) mysigt! nu så har jag fixat mig och sånt, hade svårt att bestämma vad jag skulle ha på mig, men det blir ett svart spetslinne och en svart hög kjol, blir nog bra. så nu är det bara håret kvar att fixa. sen vid ett åker vi till alla gravar och sen till farmor och farfar för att fira jul :) emelie och roberto och faster kommer också dit såklart, kommer bli så mys. och förresten så är det ju idag min släkt får se tatueringen. har inte velat visa den, haha nu tror dom säkert att det är värsta stora grejen, dom kommer säkert bli besvikna eller nåt ;p  aja!

nu ska jag fortsätta fixa mig, jag hoppas att ni alla får en jättemysig julafton, med era nära och kära :) puss på er, och god jul!


så här mobbad såg jag ut förra julen ;p


dan före dan!

idag är nog den mysigaste dagen på året, när man går och väntar på morgondagen och sånt, och ikväll är det uppesittarkväll bingolotto, och vi spelar alltid :)  inte för att man vinner nåt haha men det är mysigt ändå med alla julrim, artister och sånger. sen så ska vi självklart klä granen ikväll också, för det har inte blivit av än, men ikväll så! mormor kommer hit och spelar med oss också och har det lite mysigt! så det blir trevligt :)

nu har jag precis fixat mig och snart blir det väl att kolla på "musses jul i ankeborg" med rebecca haha vi kollar på den varje år, dagen innan julafton. vet inte varför det har blivit så haha men det är mysigt iallafall, fast vi kan typ hela filmen utantill, men är det tradition så är det ;) typ som med kalle anka på julafton, det är lika kul varje år fast man sett det i typ 15 år. sen blir det städning av mitt rum, för det behövs verkligen. ska göra rent i bäbisarnas bur också såklart, så att dom får lite julfint :) skriver mer senare, pusse!


julgranen hos farmor och farfar förra julen :)


stan och spelkväll

jag skulle egentligen på ett möte på kunskapscompaniet idag, men det blev inställt, rätt skönt. så jag gick runt på stan med rebecca och jennifer och kollade lite julklappar, men jag insåg att jag nog var klar ändå, så det blev inga köpta. men däremot stog vi i kö länge till gratis "LYXIG inslagning" bara för mina julklappar jämt blir så fult inslagna. så nu blev dom superfina :)

när jag kom hem käkade jag tacos och fixade mig lite, sen åkte jag och jennifer hem till jonna och spelade spel med henne och linnea, mycket trevligt. länge sen man träffade dom, så det var mys! blev kvar där till ungefär ett och nu sitter jag här och är ganska trött och uttråkad .. ska väl antingen sätta på en film (en julfilm såklart) eller så ska jag sova :) jag skriver mer imorgon, hoppas ni alla har haft en trevlig onsdag, det har jag! kram på er :)




tomtenatta!

sov hos lovisa inatt och vi gick upp typ två och gjorde oss i ordning och käkade lite. sen vid halv fyra gick vi till bussen, som skulle komma tjugo i. när klockan var fem över halv var vi framme och mötte jennifer, och när klockan var tjugo i så höll mina tår på att gå sönder av kyla, och bussen hade fortfarande inte synts till. när klockan var kvart i promenerade jag fram och tillbaka för att mina tår inte skulle gå sönder av köld. när klockan var tio i så kom bussen, och mina tår gjorde så jävla ont haha, har aldrig haft så ont nånstans. jag ska köpa sockor!

väl nere på tomtenatta (affärerna har öppet till klockan 21.00!) så gick vi runt och kollade lite. jag köpte massa julklappar, så är nästan klar med mina klappar nu, känns skönt. köpte också en tröja till mig själv som jag blev lite kär i, och den kostade ju bara 99 kr ^^ vi såg även andreas carlsson som satt i bokaffärerna och signerade sin nya bok "dandy" hihi. men jag köpte ingen bok, men det var ju lite skoj att se han iallafall. vi fikade också såklart, och så vid nio fick vi skjuts hem. när jag kom hem käkade jag lite och nu har jag kollat på finalen i ung och bortskämd, och jag är superglad att daniel vann, för han var den enda som förtjänade vinsten :) snart blir det bedtime, sen ner på stan imorgon på tomtenatta igen! pucc & kram


grattis farfar, 70 bast!

ida var jag på stan med jennifer, lovisa och isabelle, trevlig :) kollade lite, och fick en del julklappar köpta också, skönt. julen närmar sig och jag har fortfarande ett par julklappar kvar att inhandla. fixade även praktik på stan idag, på kicks! ska nog börja i januari hihi, skojigt. det blev inte stan så länge idag, för sen åkte jag till farmor och farfar med familjen för farfar fyller 70 år idag! :) grattis till min älskade farfar <3  där var det massa folk och massa fika ;D hihi! mycket trevligt måste jag säga. sen så åkte vi hem och nu har vi precis ätit lite macka och te, med alla fyra ljusen tända, mysigt! ikväll blir det lugnt, ska nog bara kolla på film och sitta här typ. orkar inte skriva mer nu, skriver imorgon, eller senare ikväll! pussis <3


kul med vatten

det var så tråkigt att diska, så jag började leka med vattnet och fota lite, mycket roligare. är dock nybörjare på det här området, men är rätt nöjd med bilderna iallafall :) har varit servitris till mamma och pappa och deras kompisar ikväll. helt okej för att tjäna en hundring. imorgon blir det stan med jennifer, lovisa och isabelle, trevligt. sen blir det 70- årskalas för farfar! skojsigt. hoppas alla har haft en trevlig lördagkväll puss på er!


mycket trevlig kväll

igår var en skojig kväll kan jag tala om. det var förfest hemma hos jennifer med lovisa, jennifer, emilia, susanna, sofia och emil. vi spelade sanning eller konsekvens - spelet och hade superskoj, och sen blev det silk hela natten lång. typ. dansade och hade kul, och träffade folk, mycket trevligt. vid två stängde dom och vi gick vidare till .. ja vad heter det? där stugan låg förut haha. lovisa bjössa på en kebabtallrik och sen fick vi skjuts hem. sov hos lovisa, och ja vi somnade typ direkt. vaknade typ halv två idag av att mamma ringde och sa att hon kunde hämta mig hihi, så åkte hem och kollade på robinson från igår. idag är det ju final. spännande ;) haha!

vi får gäster om en stund också, mammas kusin och hennes sambo. och jag är hemma ikväll bara för att pappa har erbjudit mig 100 riksdaler om jag tar hand om disken efter, och plockar undan tallrikarna osv. haha och ja 100 kr betyder mycket för mig, i min ekonomiska situation XD  så det får bli så helt enkelt. men det är helt ok, var ju ut igår så, och känner mig lite seg också. fick nyss tre filmer av min kära pappa förresten! alla tre toy story - filmerna, på bluray! blev superglad för jag är kär i disney haha! så kanske blir lite filmtittande ikväll ;)  hoppas ni alla får en mysig lördagkväll! :) puss!


konstiga bilder från silk haha


 


 


bad updater

vet att jag inte uppdaterar så mycket just nu men har annat för mig, men tänkte skriva ett litet inlägg nu :) tatuerade mig ju igår, och nu har jag nyss tagit bort plasten hihi den är så fin, älskar den, men tänker inte säga vad det är förnåt, för det får ni se sen lite senare när jag lägger upp bild :) 

idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och kollat på film och såntdära mysigt, och så har jag hjälpt mamma att städa litegran och sånt. har kollat på robinson på kvällen och jag ville inte att marcus skulle åka ut :( tycker han är sp gullig hihi! nu ska jag väl snart borsta tänderna och gå och lägga mig och kolla på tv tills jag somnar. sen så skriver jag väl kanske imorgon! ska upp tidigt imorgon usch ska till kunskapscompaniet, sen träna. och sen på kvällen ska jag nog ut på krogen med massa bra människor! puss


lägger in en liten söt bild på när peanut äter spagetti! hon älskar pasta! :)


stan och ikea! :)

idag vaknade jag hemma hos lovisa för jag sov där inatt! vi kollade på "sommaren med göran" igår och sånt, mys! sen idag gick vi upp och gjogrde oss iordning, och vid ett tog vi bussen till stan med jennifer :D vi gick runt och kollade lite och fikade, och sen tog vi bussen vidare till ikea och gick runt! hittade lite klappisar där och sånt. haha satt en tomte i en fåtölj där inne och sa god jul till alla som gick förbi XD  sen så tog vi bussen hem och nu har jag nyss kollat på desperate housewives, lika bra som vanligt, men gansa konstigt slut denna säsong tycker jag. vill ju se fortsättningen. aja, får väl vänta helt enkelt ;) ikväll ska jag nog lägga mig tidigt, eftersom jag ska till kunskapscompaniet imorgon bitti, blä orkar ju inte, men är väl tvungen .. sen så blir det ju tatuering imorgon också ;) kommer göra ooont, men får stå ut haha! snyggt kommer det bli iallafall. nu har jag inget mer att skriva, så vi hörs imorgon! kraaaaaaaaam!



ny vecka

nu är det måndag igen, usch jag vill ha helg igen. blev väckt av pappa klockan nio fast jag inte ska vara på kunskapsskiten förän halv tre. han vill att jag ska få rutin typ eller vad det heter haha -.-  men iallafall, ska som sagt till kunskapscompaniet på möte sen, om min praktik. jag har hela tiden sagt till dom att jag skulle kunna tänka mig praktik i en klädbutik eller en djurbutik, men så ringer dom en morgon "hej du sa ju att du var intresserad av praktik i en affär, och nu har vi hittat en plats på willys" ... WILLYS? så jag ska gå och slita i 2-3 månader på willys utan lön, och sen kanske inte ens få jobb där? :o känner mig inte speciellt sugen på det, om jag ska vara ärlig, men här får man ju inte vara kräsen heller så jag får väl bita i det sura äpplet, eller vad det heter.  usch nej känner mig inte sugen alls på det.

aja iallafall, har inte varit särskillt aktiv på bloggen i helgen, men jag har haft saker att göra hela tiden så det är därför. nu ska jag göra mig iordning och sen pallra mig mot bussen och åka på det där dumma mötet som jag inte ens vill gå på .. hoppas ni alla får en bra dag, puss!


jag med bäbiskusinen <3


babysitter

idag har varit en bra dag. vaknade typ halv två (ooops) och satte mig vid tvn! efter det gjorde jag mig iordning och käkade mat och sen fick jag skjuts hem till mammas kompis, jag skulle vara barnvakt åt hennes dotter medan dom var ute och bowlade. först var tjejen lite blyg, men sen hade vi jätteskoj, supersöt tjej :) vi kollade på julkalendern, spelade spel, kollade på film (på ryska dock, hennes mamma är rysk) men hon förklarade hela tiden för mig vad dom sa haha :D det var btw "det regnar köttbullar" hade sett den innan så visste iaf vad den handlade om ;) iallafall sen när jag skulle hem sa hon "nej du får inte åka hem, stanna kvar!" åh jag blev så glad då, men var ju tvungen att åka, pappa hade ju kommit. men annars hade jag gärna stannat! :D kan absolut tänka mig att vara barnvakt där igen! supermys :)

juste, jay vann ju idol, och det var awesome tycker jag. minnah är ju också väldigt duktig, men jag har hela tiden velat att jay ska vinna, han är så jäkla bra! så det var ett stort plus kan man verkligen säga ;)  nu ska jag gå och lägga mig, och imorgon ska vi åka till etuna och jag ska få träffa min lilla bäbiskusin som inte ens är två veckor gammal ^^ godnatt på er, och jag hoppas att ni har haft en mysig lördag, puss!




hemkommen från götet

har varit i göteborg hela dagen med mamma, mormor och emelie! gick upp vid fyra imorse och duschade och gjorde mig iordning, och klockan sex (och fyra timmar framåt) satt vi på tåget. när vi kom fram tog vi en fika och sen gick vi runt i massa massa affärer i nordstan och sånt, supermysigt. köpte tre tröjor, bilder kommer nedanför inlägget :) och så köpte jag en endaste julklapp. haha jag åkte dit för att köpa julklappar .. aja xd    vi gick runt tills det gjorde ont i fötterna hihi och vid halx sex satt vi på tåget igen :) jag och emelie hade hur kul som helst på tåget haha! och hela dagen har varit superlyckad, är verkligen jätteglad att vi åkte dit! nu kom jag hem för en stund sen, och är väldigt trött, sov bara två timmar inatt. men sov en stund på tåget hem också :)

när vi kom hem hade pappa städat mitt rum! dammsugit, städat undan allt på golvet, hängt mina kläder snyggt och allt, blev jätteglad! :D så nu har jag lovat pappa att ha fint på rummet fram till jul. men det är ju bara två veckor kvar, så det ska nog gå bra ;) skönt att ha ordning och reda också ju! :D nu ska jag snart fixa mig och gå och lägga mig tror jag! :) puss på er, hoppas ni också har haft en jättebra dag!


tröjorna jag köpte idag! :D supernöjd!



hemmadag ändå!

vaknade halv åtta idag och gick upp och gjorde mig iordning, trodde att jag skulle vara på kunskapscompaniet klockan tio, så jag åt frulle i lugn och ro, och sen såg jag att jag började klockan nio! men det var ändå ingen panik. fixade mig snabbt och gick not bussen. när jag hade kommit halvvägs ringde min jobbcoach och sa att det var inställt så jag kunde gå hem igen haha skönt. men skulle ju till bluebird och boka om min tatueringstid .. men får ringa och göra det sen istället hihi. sen lite senare ska jag åka med mormor och hämta tröjorna som vi har beställt, har verkligen längtat. vi beställde i oktober! och dom kom till posten igår liksom. aja, bättre sent än aldrig, eller nåt ;) nu ska jag kolla på film hela dagen och ta det lugnt .. kanske spela lite the sims också hihi ^^

fick förresten en bild av moster igår, på min nyfödda lilla kusin! har inte träffat henne än, men längtar verkligen efter att göra det, är hon inte underbart söt? så söt som en bäbis kan vara! smälter bara jag ser på bilden, tänk det är min lilla kusin! hon är åtta dagar idag, född 30 november :) puss på henne


skepp & hoy!

mysig dag idag faktiskt, men eftersom jag missade den där saken idag så får jag helt enkelt boka om min tatueringstid som är nästa onsdag för annars missar jag en till dag där, men så får det bli. har inte råd att förlora hur mycket pengar som helst liksom. mormor var här idag iallafall, och hon sa att våra tröjor som vi beställde på h&m för typ två månader sen har kommit nu, så vi ska hämta dom imorgon. haha vi har beställt likadana tröjor. min mormor är så modern, hon handlar typ alla sina kläder på typ gina tricot och sånt, hon säger själv att det bara är massa gamlingar som går och handlar på lindex och kappahl liksom, haha så söt! men jag tycker det är skitkul att hon handlar på gina tricor, vero moda osv ;)

ikväll blir det desperate housewives, mycket spännande, hörrni. det var ju inget förra veckan, så jag har typ längtat ihjäl mig litegran. ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag kommer upp imorgon. men så säger jag jämt, så går jag och lägger mig runt två ändå. inte bra alls .. aja nu har jag inget mer att skriva ;) puss på er


haha fin bild på mig (längst upp till vänster), mamma,
rebecca och pappa från legoland för tusen år sen ;D


Angel

bild på Teckla, en av mina små bäbisänglar :)


idag har jag inte gjort så mycket, försov mig imorse, inte bra alls. skulle gå på föreläsning på kunskaps(fucking)kompaniet men nej så blev det ju inte eftersom jag vaknade tio minuter innan min buss skulle gå, och jag vågar verkligen inte komma försent på saker, usch tycker det är det värsta som finns, att öppna dörren och komma in i ett rum där alla redan sitter, och kollar bakåt för att se vem som kommer försent, nej usch, skulle jag nog aldrig kunna göra, man känner sig så dum, sen kanske det inte skulle finnas nån ledig stol haha och då skulle allt vara ännu värre. så ja det blir en hemmadag. men har fått lite uppgifter här hemma som kompensation eller vad man ska säga haha. har plockat ur diskmaskinen och sen blir det dammsugning också :) men det är ju inte så svårt ;)

 

tror inte det kommer hända så mycket idag heller, eller mormor kommer hit senare i eftermiddag/kväll och umgås med oss, min mormor är bäst, sådeså ^^ men så är det ju desperate housewives idag också, så det är ju något att se fram emot också. sitter just nu och lyssnar på rickards playlist på spotify, för han har typ tusentals bra låtar hehehhehe! ne nu ska jag dammsuga hallen och trappen, som jag lovade mamma att göra innan hon kommer hem! puss på eer, hoppas ni får en bra dag!  ;)

 


eeeeen fråga

svar: grejen är att bilden är helt orörd! och den kanske ser redigerad ut och sånt, men
det är make up - funktionen på kameran som gör det :) så på datorn är den inte redigerad alls ;)



frågan gäller denna bild:


andra advent ^^

ja hörrni, nu närmar sig julen och jag tycker det är awesome, för precis som de flesta andra så älskar jag verkligen julen! den är såå mysig! man är alltid så glad när det är jul! idag händer inte så mycket iallafall, kanske blir en sväng till mormor sen? hon har flyttat så blir nice att kolla in hennes nya lägenhet isåfall hihi. men annars ska jag bara ta det lugnt och sånt skulle jag tro! känner mig lite sugen på att se en julfilm, bara för att det är andra advent liksom  ;)  men finns väl inte så många bra :o får kolla upp det haha. nej nu har jag faktiskt inget mer att skriva, så skriver väl senare! puss på er, hoppas ni får en trevlig söndag!


yesterday!

igår var det förfest hos lovisa med susanna och jennifer, och det var awesome. sen tog vi bussen till stan och gick in på silk, där vi spenderade kvällen/natten och jag hade verkligen superkul, man kan säga att det blev en lyckad kväll, förutom att jennifer tappade bort sin plånbok :/ hoppas att den kommer fram sen, att någon har hittat den eller nåt! det var väl det enda dåliga igår kväll. men annars var det jättekul, med jättebra människor! :) träffade tua där också och det var askul för vi har inte träffats på tusen år typ. med andra ord, jag är sjukt nöjd med igår kväll. efter krogen åkte jag och lovisa hem till henne och käkade glass, chips och toast haha, innan vi deckade i hennes säng. och sen idag vaknade vi ungefär klockan fyra, och gick upp. så kom pappa och hämtade mig och nu är jag hemma. ska nog käka snart, har inte ätit nåt sen klockan tre inatt, så börjar känna mig lite hungrig ^^  hoppas ni alla får en bra lördagkväll, själv ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt och kolla på film eller nåt! pusspuss!


en bild på jennifer, tua och mig från igår. ser mongo ut, men ...


idag är det torsdag

åh jag skrev nyss ett långt inlägg så bara försvann det :( ledsen jag blir! har nyss gjort mig iordning och snart ska jag ge mig ut i det kalla vädret och gå till bussen, jobbigt. ska till kunskapscompaniet (igen!) och lyssna på föreläsning och sen blir det en sväng till hälla med mamma :) sen ska jag och lovisa gymma, hihi vi är så duktiga. och jag måste fylla på mitt gymkort. usch, där försvinner 800 kr liksom. inte skoj, men det måste ju göras .. nej nu måste jag borsta tänderna och sen rusa! :D skriver mer ikväll! puss på er!


me today 


RSS 2.0