Todays

Idag så har jag varit hemma från praktiken. Eller hemma har jag ju faktiskt inte varit, jag har varit hemma hos Emelie och Roberto hela dagen och kollat på film. Tog bussen till stan för jag tänkte gå till praktiken, men så får man världens magknip på busshållplatsen, så man bara vill lägga sig på marken och skrika och gråta, och det blev inte bra :( så när jag kom ner på stan var det fortfarande inte bra, så jag gick upp till Emelie och Roberto istället, och ringde och sjukanmälde mig. Usch får så dåligt samvete när jag inte kommer, men alla blir väl sjuka ibland. Efter några timmar blev det iallafall bra.

Iallafall så kollade vi på "Dumma mig" och "upp" hihi riktigt mysiga filmer måste jag säga! Men gillade nog "Dumma mig" mest ^^ Sen så målade Emelie mina naglar och så pratade vi bara lite och sånt, myspysigt! När jag kom hem så började jag städa mitt rum, och jag håller fortfarande på, blir ju avbruten av datorn hela tiden hihi :d Sen så kom Rebecca dit också, hon hade varit och klippt sig, superfin blev hon i skallen :D Nu ska jag se Greys anatomy med Rebecca, puss på er!

Juste, klippte ju håret kort igår :D bild kommer upp sen ^^ kram


Älskar O.P.I s nya färger! :)

Vila i frid Peanut! <3

Min lilla Peanut, som jag kommer sakna dig, lilla bebis <3 Kan inte beskriva hur det känns utan dig just nu, och Teckla får springa omkring helt ensam i buren, tror hon letar efter dig .. Elina älskar dig <3


en dag på stan!

Idag så har det varit vårväder, underbart! Och jag har varit på stan nästan hela dagen lång haha. Åkte ner med Lovisa vid ett ungefär och så gick vi runt och kollade lite, och käkade gudomlig sallad på Vivaldi! Och sen lite senare så kom Jasse till stan så då träffade jag henne också hihi. Vi gick också runt och kollade och jag köpte två böcker! Dom omtalade "Elsas mode" och "Elsas värld" och jag har redan börjat med den första och tycker den verkar rätt bra faktiskt. Älskar rea, hade nog inte köpt dom om det inte var på rea hihi. Iallafall så gick vi sen och drack kaffe. Eller jag drack kaffe, Jasse åt nån sak som såg god ut! Haha och sen så fick jag skjuts hem av mamma och moster, hihi alltid nice att slippa betala bussbiljett/ snål-elina.

Men jaaa, när jag kom hem så käkade jag lite food och sen så kom Jonna hit och joinade mig till Big brother, supermys. Men vi pratatde nog mer än vi kollade på programmet, men det är ju också trevligt ibland! Efter det så åkte hon hem och jag blev alone så jag käkade ett ägg haha. Nu så har jag som sagt läst lilte och snart så blir det sängen för min del. Imorgon väntar en dag på stan igen med lovisa, och klippning! Ska klippa av mig håret, helt kort! Är skitnervös har aldrig haft kort hår! Hoppas verkligen att det blir bra! ;d Man måste ju våga prova nya saker här i livet!


är så kär i det här plumping-glanset från Bare minerals!


Några bilder från Destinys dop!


dop!

Idag var det dop för hela slanten! Vaknade klockan sju först och blev sur för att jag vaknade så tidigt, så jag somnade om två timmar ungefär, skönt. Vaknade vid nio igen och satte mig och kollade på Alvin och gänget hihi, myspys. Sen blev det familjefrukost och sen så var det bara att duscha och göra sig iordning för att åka på dop i Eskilstuna, för min lilla kusin Destiny skulle döpas :) jättemysigt dop måste jag säga, och jag fick en massa fina bilder med mitt nya objektiv! Kommer lägga upp några stycken imorgon, för just nu orkar jag inte.

Efter dopet följde Emelie och Roberto med hem till oss och käkade tacos, kollade på tv och hade det mysigt, vi släckte alla lampor och sånt på Earth hour också, och tände ljus och bara satt och pratade, massa mysigt. Nu så är jag supertrött och ska snart sova! ^^

Igår var det förresten superskoj också! Det var förfest med massa mysigt folk här på gryta och sen bar det av till Pluto där jag bara var kvar någon timme, jag var så jäkla trött. Men jag hade verkligen trevligt igår iallafall, med alla braiga människor! Nej hörrni nu blir det sängen och en film hihi, puss & kram <3



haha hmm en bild på vår fönsterlampa ... testfotade lite med nya objektivet och här är ett resultat, på en halvdålig bild! hhiihihi kram! ;d


ida + biljardpremiär!

Har varit på stan med ida idag och käkat sallad, druckit massa kaffe och pratat och lyssnat på gubbar som har gått runt och skrikit .. haha iallafall, så var vi på arbetsförmedlingen och så gick vi runt och sen så åkte vi hem till henne och drack ännu mer kaffe och spelade biljard, det gick bra för mig .. haha kanske inte. Får skylla på att det var första gången ;) hihi vann ett par gånger över ida också (kan dock ha varit för att hon råkade skjuta ner mina ibland och inte för att jag fick ner alla själv) men ääääändå! Aja det var kul iallafall, så det får vi göra om tycker jag. Mysigt att ida har flyttat till västerås nu, så att vi kan umgås massa :D superskoj! Sen var hon snäll och körde hem mig! Och nu så ska jag se lite film med snäckan och sen äta mat förhoppningsvis, om mamma kommer hem från mormor nån gång :D hihi puss på er!

bild: google


sovdags

Idag har jag gjort absolut NADA hela dagen. Gick upp ur sängen runt sju ikväll, har legat och kollat på en massa tv-program och filmer och såntdär mysigt, och haft ont i huvudet, mindre mysigt .. men iallafall har varit en ganska mysig dag faktiskt.

Nu på kvällen så har jag kollat lite på halv åtta hos mig, en unge i minuten, och sen big brother ofcourse. Sitter och småskrattar åt Roza faktiskt, snacka om skadeglädje. Dum jag är, men tycker hon är så himla dryg faktiskt om jag ska vara ärlig. Tycker att Katherina är jävligt dum också, hon bara vräker ur sig en massa skit och sen kommer hon efter en kvart och ska be om ursäkt och "svär på gud" och "hjärtat" och massa sånt, nä tål henne inte riktigt heller. Nu blir det sängen! hiho godnattis

min ruffsiga lilla bebisråtta!


Söndag!

Nu kan man ju säga att helgen är slut, men det gör inte mig något eftersom jag är ledig måndagar och tisdagar också. Idag har jag tagit en promenad med mamma till hennes jobb så det blev ungefär en timme, och sen så kom pappa och hämtade mig där, så åkte vi till netonnet. Där köpte jag ett objektiv, woho! Det blev ett zoom-objektiv med 55-200 mm, är riktigt nöjd! Och speciellt dyrt var det inte heller, kostade 1890 kr, så det är ju rätt bra. Annars har jag väl inte gjort så mycket mer, eller jag har ju fotat massa såklart!

Har även startat en fotoblogg (HÄR), där jag kommer att lägga in en massa bilder som jag tar under våren osv. Så kika in där om ni känner fört, annars får ni väl låta bli ;) hoppas ni alla har haft en trevlig helg, det har jaag. puss på er!


praktik och shopping

Idag har jag ju varit på praktiken såklart, men så har jag också shoppat massa! Eller kanske inte massa direkt, men lite saker iallafall! Ett par jeansleggings, en tröja (som jag nu ångrar att jag köpte) men det var på rea, så jag får skylla på det helt enkelt. Och sen en bok också faktiskt haha måste fastna i någon bok, för jag älskar att ligga och läsa på kvällarna innan jag somnar :) Så köpte en deckare som lite omväxling. Sen så köpte jag nog inget mer .. nä! Eller .. frysta jordgubbar!

Sen så åkte jag, storasyster Emelie och Roberto hem till oss och spelade lite plump med Rebecca, och så blev det 101 sätt att åka ur en gameshow, och big brother såklart! Hoppas verkligen att Nicklas åker nu, skulle vilja se Rozas min då, hehe! Usch gillar verkligen inte Roza, hoppas att det går att nominera henne snart hihi, hon ska ut!

Iallafall så har det varit en rätt trevlig dag hihi. Fick lite smink och andra produkter av Emelie också som hon inte ville ha kvar, yey alltid lika skoj! Gratis är gott hehhehehehe! Ah ska göra mig iordning och gå och lägga mig nu faktiskt .. godnatt med er! :*


Här nedan har ni världens bästa rengöringspaket! Det är en rengöring, ett ansiktsvatten och sen ett serum! Rekommenderas verkligen, man får underbar hud, och man känner verkligen hur det går in i huden. Måste faktiskt säga att det stämmer ganska bra att "dyrast är bäst" iallafall i den här kategorin! Så sjukt värt kit!


At kicks

Har varit på Kicks idag, som vanligt då :) Stog en del i kassan, hjälpte lite kunder med lättare saker som jag kunde, och så har jag packat upp massa varor också :) Gillar torsdagar när det kommer varor, för då finns det massa saker att göra hela tiden, och det gillas starkt. Man känner sig lite dum när det inte finns något att göra och man bara går runt och ser rastlös ut, inte skoj alls. Men som sagt idag fanns det att göra. Förutom sista timmen, så Jenny målade mina naglar hihi asnice. Blev ett mörkblått lack från Dior, skitsnyggt måste jag säga!

Iallafall så ogillar jag folk som går in i butiken och tar sig friheten att stjäla produkter?! Vad är det för fel på folk? Och vad är det för fel på en del vakter? Herrejesus alltså. Aja, hoppas ni alla har haft en suverän torsdag, det har jag!

Och nu har jag, mamma och Rebecca nyss bakat LCHF-bröd, så får väl se hur dom smakar och hoppas dom är ätbara :D haha kram


Vila i frid Theo <3

Vila i frid, Elina kommer alltid att älska sin lilla bebis! Kan inte beskriva hur tomt det känns just nu. Tack för de här åren jag fått tillsammans med dig. Jag älskar dig <3


LCHF !

Yes det stämmer, jag har börjat med LCHF! Eller börjat och börjat, ska prova en månad, började igår :) Som många säkert redan vet så innebär LCHF att man slutar helt med kolhydrater och socker, och äter mer fett och protein, och detta ska då vara ett väldigt bra alternativ om man vill gå ner i vikt. Man behöver inte ens träna samtidigt egentligen, men det gör jag ändå, för att kanske möjligtvis få ett snabbare/bättre resultat. Har läst om många som har gått ner i vikt av denna metod :) Låter ju lite konstigt att man ska äta mycket grädde, och smör och massa sånt, för att gå ner i vikt, men det ska tydligen vara sant. Dessutom ska man öka portionerna. Inte äta mindre, utan mer proteiner än man brukar eftersom att kolhydraterna är borta. Så i den här metoden handlar det inte om att man ska äta mindre eller liknande.

Läste om en tjej som hade provat det här i en vecka, ta bort alla kolhydrater, ersatt med proteiner och fett, och hon gick ner 3 kg på en vecka. Tänk er en vecka, och hon var inte ens överviktig. Har bara hört bra saker om denna diet/metod så jag tycker det är värt att prova! Kommer skriva här i bloggen hur det går och sånt såklart hihi :) Kanske inte så många som är intresserade haha men ialafall! ;)  Känner mig taggad

Nu ska jag hoppa in i duschen efter träningen, och sen göra mig iordning, och lite senare kommer Jonna hit och kollar på Big brother med mig! Och så börjar ju Desperate Housewives ikväll, gud så jag har längtat! :D puss på er!

 

Dagens intag
Frukost: Omelett
Lunch: Två hamburgare (utan bröd) med tomat och gurka till
Mellanmål: Naturell yoghurt med blåbär i

tummen upp för intervall!

Var på gymmet idag, och körde crosstrainer. Stog på den i en timme, och det blev 12,30 km! Känner mig sjukt nöjd. Sen så blev det även lite mag-styrka och sen fick det vara nog :) När jag kör länge på crosstrainern så kör jag inte snabbt hela tiden, utan jag kör i intervall. Fort fem minuter, och sen långsammare i fem minuter och så håller jag på så, mycket bättre fettförbränning än att köra snabbt hela tiden :) så det kan ju vara ett litet tips till er som inte redan visste om det :)

Sen så har Emelie och Roberto varit här och käkat och kollat på Solsidan, Big brother och såntdära! Alltid trevligt när dom kommer hit hihi ^^ Tycker förövrigt att det sög att Sanna åkte ur Big brother, ville ha ut Katherina, tycker hon har blivit så sjukt jävla dryg alltså. Bara gnäller på allt och alla hela tiden, usch irriterande. Aja får hoppas att hon åker ut nästa vecka! (y)

Btw så har jag lyckats tappa bort min kajal från make up store, så jag är sjukt irriterad eftersom att jag använde den exakt hela tiden, varje dag! Så sjukt bra är den och den bara försvann på Jonas fest, någon måste tagit den ur min jackficka :( haha om jag inte har tappat den då, men är 100% säker på att jag hade den i jackfickan, kommer till&med ihåg NÄR jag la ner den där, tänkte på att jag la den där också, hur drygt som helst. Men vem skulle ta en kajal ? :/ men hur ska den bara kunnat ramla ur min ficka, när jag har en djup jackficka? Kan bli galen på sånthär! Aja, godnatt på er :)


hos jasse och jonas!

Hallå människor! Om det nu finns några människor som läser den här skitbloggen ;p Sitter iallafall hemma hos Jasmine och Jonas nu och väntar på att det ska komma folk och sen så blir det lite fest för att Jonas har fyllt år igår :) Är lite trött efter gårdagens party men det här ska nog gå ändå :) Har en tetra vin som väntar i kylen. Dock inget att blanda med, men ändå. Får hoppas att det blir en trevlig kväll, men det skulle jag nog tro att det blir ;)  Ni alla får ha en trevlig lördagkväll, ni också! :D puss på er!


snygging bild på jasse


mot kicks

Nu så har jag vaknat, duschat, käkat frukost, sminkat mig och lagat mat att ta med sig till praktiken, haha två grillkorvar och ett ägg (y) Jag har nästan en timme på mig, och det enda jag har kvar är att fixa håret, awesome. Men känner jag mig själv rätt så kommer dom sista fem minutrarna ändå bli galet stressiga, så blir det ju jämt, skjuter upp allting till fem minuter innan jag ska gå ^^  Iallafall så hoppas jag att det blir en bra dag på kicks, men det brukar det ju bli. Det kommer varor idag också, så kommer iallafall finnas massa saker att göra och det är bra! Nej nu ska jag fixa håret och sen ska jag pallra mig till bussen, och åka buss till stan med jennifer :) skriver väl kanske mer ikväll om jag orkar ^^ bye!


Och en bild på min underbart söta kusin Destiny får pryda inlägget :)<3


Mora Träsk!

Jag har upptäckt Mora Träsk på nytt! Gud vad jag hade saknat dom kom jag fram till, dom är ju liksom bäst. Dom har typ ägnat hela sitt liv åt att göra små barn glada, suttit och gjort sig "larviga" i tv, som vuxna män .. snacka om goa gubbar! Finns nog ingen som inte har suttit framför teven och sjungit med och gjort rörelserna till "Tigerjakten" eller "Lilla olle" och alla dom där gamla godingarna! Fick en fantastisk nostalgitrip när jag såg klippen på youtube! Kommer ihåg faktiskt att jag gillade dom väldigt mycket när jag var liten. Minns att man dansade med till den där "Honky TonK" hur den nu gick ... typ "höger arm fram, höger arm bak, höger arm fram och skaka litegran, hoppa runt i ring" osv hahaha åh mora träsk <3



Men iallafall! det där var bara nåt jag kände för att skriva, tralalala! Jag sov hos mormor inatt, inte alls ovanligt nu förtiden hihi, och sen så åkte jag till gymmet och körde i ungefär en timme med Rebecca. Det blev crosstrainer i 35 minuter för min del, 7 km blev det. Sen så körde jag mest mage, lite ben och armar och sånt. Sen kom mamma och hämtade oss, så åkte vi till netonnet, Rebecca köpte en sak. Sen lite senare när vi hade käkat så åkte jag och mamma och hämtade upp Emelie och sen så åkte vi till maxi och shoppade tiiiiep. ne skoja, men ah det gjorde vi! Sen nu så sitter jag här och gör absolut ingenting, väntar på att big brother ska börja och såntdära!


osocial

vet att jag har varit osocial och sånt på bloggen några dar, och har egentligen ingen bra förklaring till det .. har väl bara inte orkat, men kommer igång igen, jag lovar! haha inte för att jag tror att någon bryr sig, men ändå, kändes bra att skriva XD  det är lördagkväll, och här sitter jag i mjukisbyxor och knut i skallen, men så kan det ju gå ibland. har fotat lite, och redigerat lite bilder och såntdär, skojigt hihi. snart blir det väl att kolla på greys anatomy, har ju skaffat mig säsong nummer fem så ;)  blir nog en rätt mysig kväll ändå.

har förresten börjat tänka på ifall man ska gå och göra en synundersökning .. vet ju att jag kommer få glasögon någon dag, och jag undrar om det är dags nu .. eller vad man ska säga. får ont i huvudet efter jag har anstränga ögonen, plus att jag måste kolla ganska nära när jag ska läsa och sånt. men grejen är att jag vet att jag inte passar i glasögon, jag vill verkligen inte ha det. tycker det är skitsnyggt på andra, men det skulle se helt fel ut på mig ... så kanske hoppar över synundersökning av den anledningen .. haha ;)  sounds good to me!



bilder på min cutiepie Peanut, en av de tre små bebisarna. har även fixat naglarna idag .. eller fixat och fixat, mest kladdat ;p


seg dag

Idag händer ingenting, bara vara hemma och ta det lugnt, även fast det är lördag. kan ju också vara skönt ibland, men inte när man är sugen på att göra något. Skulle egentligen festa med Tua idag, men hon har blivit sjuk så det blir inget med det. Och dom andra var ut igår medan jag låg hemma död med huvudvärk och sånt, inte speciellt skoj heller. Men har ju iallafall Greys anatomy att kolla på ikväll och det är ju alltid något. Försöker fixa mina naglar också, men det blir bara kladdigt och fult hela tiden ;p

Funderar faktiskt på att gå och "bygga" naglar hos en tjej, men vet inte riktigt. Det blir ju asfint men det är lite dyrt för min arbetslösa ekonomi haha. Men får jag jobb så kommer jag utan tvekan fixa det :) Aja nu ska jag väl kolla lite bloggar och såntdääär.


Bjuder på lite nostalgi

 


jag dissar

jag dissar verkligen tävlingar där läsare ska rösta på vilken bild som ska vinna. för det första så tjänar bloggaren jättemånga läsare på det haha, och för det andra så röstar inte folk på dom bilderna som dom tycker är finast, utan man röstar på sin kompis bild, man får reklam av bloggare, att rösta på deras bilder osv. "rösta på min bild så får du en länkning" woho schysst spel. naeh inget för mig ;)


jag tävlar!

här är mitt bidrag till tävlingen hos planetarygo.blogg.se, var med ni också och ha chansen att vinna "veckans bild" hos henne! :) tävlingen hittar du här !! :D

Bilden är tagen utav mig i höstas på en av min kompis kattungar, hur söt som helst ^^


en av mina tre små änglar


huvudvärk & kalas!

Jag somnade ovanligt tidigt igår, runt kvart över elva! Hade väldigt ont i huvudet minutrarna innan jag somnade, men trodde att det skulle gå över när jag sov. Men nej när jag vaknade av väckarklockan halv åtta imorse så hade jag fortfarande ont i huvudet. Men jag hoppade in i duschen, fixade håret och sminkade mig och så tog jag två alvedon innan jag gick till bussen. Jag tänkte att huvudvärken säkert skulle hinna lägga sig innan jag kom fram till Kicks, men nej det blev bara värre och värre, och tillslut var jag tvungen att gå hem! Känns ju inge vidare att gå hem från praktiken, jag gillar den ju, och ville verkligen stanna kvar, men kände att det blev för mycket. Kunde knappt resa mig upp för att det började dunka i hela huvudet, och ah det blev bara värre.

Så vid halv ett gick jag hem, eller hem och hem .. Jag gick hem till Emelie och Roberto. Tog en brustablett, och gick och la mig och sov i två och en halv timme på deras soffa. Men tror ni huvudvärken var borta när jag vaknade eller? nej. Så jag tog en brustablett till vid fyratiden och så åkte vi hem till mormor för att fira henne, hon fyllde 67 bast igår. Så där blev det smörgåstårta och lite fika och kaffe (a) supermysigt. Påvägen hem stannade vi vid Lovisa så jag kunde hämta min kajal som jag hade glömt hos henne. Sen nu är jag hemma och har fortfarande ont i huvudet, trots att jag har ragit två panodil för en stund sen. när ska det gå över ?! har haft ont i snart ett dygn liksom. Aja hoppas ni alla andra har haft en bra onsdag. Hoppas jag kan gå till praktiken imorgon iallafall, puss&kram skumbanan :)


bjuder på en vacker bild på Emelie, mormor och mig. Ser ganska död ut,
men hade massa ont i huvet, och var trött, så det är därför ;d


träning för fulla muggar

Idag gick jag upp och gjorde mig iordning lite smått och sen åkte jag till stan och träffade Tua. Vi käkade mat på vivaldi och hade det trevligt, och sen så gick vi runt och kollade lite. Blev inget shoppande idag faktiskt, känner mig så fattig just nu. Men fyllde iallafall på busskortet med 20 resor! Sen vid halv två tog vi en promenad till friskis och svettis. Där körde vi crosstrainer i en halvtimme och så körde vi massa maskiner. Vi träffade Lovisa och Jennifer där också, så vi gick lite med dom också! Sen efter ungefär två timmar gick vi och stretchade och sen tog jag och lovisa faktiskt en promenad hem, superskönt. Måste säga att jag är nöjd med dagen iallafall! Nu blir det snart duschen, och sen käka och göra sig iordning. Imorgon är det onsdag, vilket innebär praktik! :) kram på er!


och ikväll är det tv-kväll!
19.30 Halv åtta hos mig
20.00 Sofias änglar
22.00 Big brother



RSS 2.0