Paus här.

Nu är det så att jag provar på att blogga på Nattstad ett tag, och ser om det är nåt att hänga i julgran ungefär. Kommer nog komma tillbaka hit om ett tag, men sålänge, kika in HÄR!

Gymtjej

Oj vad jag är duktig nuförtiden då ;) Har varit på gymmet idag igen, med Jennifer och Susanna. Blev crosstrainer en halvtimme, och sen mag/ben styrka i nästan en timme. Älskar känslan efter att man har tränat, den är nästan obeskrivlig! Man mår så bra resten av dagen också! Nu på kvällen så har jag iallafall kollat på Desperate housewives med Snäckan, riktigt spännande avsnitt må jag säga. Nu blir det lite fil och flingor och sen ska jag gå och lägga mig :)
Imorgon blir det kanske en sväng på stan med mamma. Ska boka klipptid, och så blir det kanske en lunch och sånt. Hoppas alla har haft en bra dag. Puss!


Hej hej lilla Elina.


Crosstrainer

Idag plockade Elina fram sin duktiga sida igen, och åkte till gymmet. Körde intervallträning på crosstrainer i en timme, och det blev 1,2 mil. Fick som vanligt huvudvärk efter ungefär en halvtimme, men höll ut och körde klart iallafall. Kände mig skitduktig efteråt. Förstår dock inte varför jag får ont i huvudet precis varje gång, tycker ju att jag dricker ordentligt. Iallafall så kom mamma och hämtade mig efteråt och nu har vi ätit. Har också suttit och kollat på massa fina kläder på internet som jag vill beställa. Nåväl, jag känner mig jättetrött i hela kroppen så snart tänker jag faktiskt göra mig iordning och lägga mig och se på film. Imorgon blir det gymmet igen, med Susanna och Jennifer! :) Ska bli kul!


Den här vill jag verkligen verkligen ha. Kostar 599 kr på VILA. Kommer nog köpa den inom en snar framtid!


Jobb och finbesök!

Det blev jobb för fulla muggar idag också, fast bara i fyra timmar. En del folk var det idag, men inte riktigt lika mycket som igår. Efter jobbet kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem fixade jag till mig litegran och sen så kom Emelie och Roberto hit, alltid lika trevligt! Vi åt enchiladas, pratade massa, kladdade i tidningar och hade massa skoj tihi. Sen så körde vi hem dom för en stund sen. Nu har jag bäddat rent och snart ska jag lägga mig och glo på någon mysig film skulle jag tro. Imorgon är jag ledig, så då får vi se vad som händer. Ska iallafall till gymmet och köra crosstrainer en timme, nice. Orkar inte ta bort sminket. Jo nu ska jag det. Godnatt!!!!!


Lite sugen på dessa skor från Vagabond.


En ranglig extrasäng.

Jobbat idag, mycket trevlig. Det var ganska mycket folk nästan hela dagen idag, skoj tycker jag! När jag hade slutat köpte jag en hårspray (intressant) och sen kom pappa och hämtade mig. Mammas kusin och hennes man är här och har ätit här och sånt, så nu sitter dom ute i vardagsrummet och har trevligt. Mamma har lovat bort mitt rum till dom inatt också, eftersom dom inte bor här i Västerås. Så jag får sova på en ranglig extrasäng i lillasysters rum, mysigt.

Var hem till Jennifer en stund och spelade lite spel med henne, Emilia och Susanna också på kvällen, men det var inte så länge, är så himla trött. Känns som jag har varit vaken ett dygn! Så nu tänker jag snart göra mig iordning och gå och lägga mig på min rangliga extrasäng och försöka sova. Min rygg kommer vara paj imorgon. Godnatt!


Åh vill ha den här jackan. Nu.


Städfredag!

Idag har jag jobbat mellan tio och sex. Det var ganska lugnt i butiken nästan hela dagen, men tiden har gått rätt fort ändå. Vi har fått upp lite julsaker och sånt, myspys! När jag slutade kom mamma och hämtade mig, snällt. Käkade mat och sen har jag faktiskt varit duktig och städat hela kvällen! Dammat hyllor, dammsugit och sånadär duktiga saker. Mamma tvingade mig, för hon har lovat bort mitt rum imorgon natt. Hon och pappa ska få gäster som sen ska sova över här, så jag blir utkastad ur mitt rum och får sova hos lillasyster. Inte snällt, menmen! Känner mig iallafall ganska duktig nu. Snart ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och sen ska jag nog lägga mig nästan direkt och kolla på film eller nåt, imorgon är det jobb som gäller igen! :) Hoppas alla har en trevlig fredagkväll, Kram!


Köpte ett nytt torrschampoo efter jobbet idag som jag ska prova. Får se om det är nåt att hänga i granen!

Just nu


Vilodag

Egentligen skulle jag ju träna idag, och sen ha vilodag imorgon eftersom jag skulle vara ledig idag och imorgon, och sen jobba lördag och söndag. Men nu ringde chefen och frågade om jag kunde jobba imorgon också. Och det är ju klart att jag gör, jag blir ju bara glad. Men då känner jag att jag nog är hemma idag. För jag har liksom antingen jobbat ellet tränat varje dag den här veckan. Så ska man jobba helgen också, så man kanske behöver en dag iallafall som man bara tar det lugnt. Tänkte ta en promenad lite senare, så man får komma ut och röra på sig lite iallafall :)


Gym & Jobb

Idag började jag jobba klockan fyra, men hade man sovmorgon för det? Nej minsann för jag var så duktig och ställde klockan på tio, gjorde mig iordning och tog mig till gymmet. Tränade i ungefär en timme och sen åkte jag hem och duschade och fixade mig, och så tog jag bussen till jobbet! Jobbade bara mellan fyra och halv åtta, och det var ganska lugnt i butiken! Mallade lite produkter och såntdär. Sen när jag slutade kom mamma och Rebecca och hämtade mig, och så åkte vi och köpte sallad på pizzeria. Kycklingsallad för min del, den var helt okej :) Haha så det kan ni ju anteckna. Nu ska jag faktiskt se på andra avenyn och sen ska jag sova!

Imorgon är jag ledig men inte blir det sovmorgon för det inte, ska nämligen upp och gymma imorgon också, tillsammans med Jasmine. Mycket trevligt. Den här helgen som kommer är ju nämligen min chips-ätar-helg så då är det bra att man tränar lite innan hihi. Godnatt med er vänner! :)


OPI - COLOR TO DINER FOR


Träningstjej!

Oj vad jag har varit duktig idag! Ställde klockan och gick upp och käkade frukost, gjorde mig iordning och så cyklade jag och Rebecca till friskis och gymmade. Jag stog på crosstrainern i en timme. Efter 50 minuter fick jag dunkande huvudvärk, riktigt irriterande! Men jag klarade en timme iallafall, älskar känslan efter! Sen så cyklade vi hem och nu har vi precis ätit lunch. Nu tänker jag skutta in i duschen och tvätta håret, och sen får vi väl se vad som händer :) Kram kram!


En massa massa varor

Idag har tiden gått riktigt fort på jobbet. Började tio och började packa upp varor på en gång, och det var inte direkt lite varor. Vi höll verkligen på med varorna hela dagen, och vid sex när jag slutade så fanns det fortfarande en hel del kvar. Herrejesus. Men som sagt dagen har gått fort, man har inte varit sysslolös en sekund! Känner att jag har lite träningsvärk i armarna efter alla tunga kartonger jag har burit idag också hihi, här behövs inget gym inte! Iallafall så kom mamma och hämtade mig efter jobbet, så åkte vi hem och gjorde mat. Nu har jag precis spelat Wordfeud med Johan, och tro det eller ej men han vann även fast jag började första ordet med 70 poäng! Nåväl jag spelade lite dåligt med flit så att han skulle kunna vinna, jag vann ju igår så ;)

Nu sitter jag iallafall och kollar lite på Andra avenyn och snart ska jag gå och lägga mig, känner mig jättetrött verkligen. Imorgon blir det gymmet med Rebecca på förmiddagen, det behövs verkligen! Det blir alldeles för lite träning nu när man jobbar så mycket. Dom dagarna man är ledig vill man helst bara sitta hemma i myskläder osminkad hela dagarna. Men imorgon är det bara att köra, siktar nog på en timmes crosstrainer! :)


Köpte förresten världens snyggast nagellack idag från O.P.I. kommer användas flitigt!

Sovdags

Är egentligen inte ett dugg trött men ska gå upp klockan sju imorgon så det kanske är dags att gå och lägga sig ändå. Blir jobb mellan tio och sex imorgon, nice! Får hoppas att det är lite mer folk den här veckan än vad det var förra veckan, det var hur lugnt som helst nästan hela veckan. Åh jag känner mig pepp på att träna, men det är ju mitt i natten så det går ju inte! Men på tisdag är jag ledig då blir det gymmet minsann! Hoppas jag är lika pepp då :) Jaja nu ska jag iallafall ta bort sminket och allt det där jobbiga och sen krypa ner i sängen. Hoppas ni har haft en fin söndag! Godnatt på er!


Bild från i fredags!


Veckoschema

Idag har varit en mysig dag! Var hemma hos farmor och farfar hela eftermiddagen och fikade och hade det mysigt. Fikat en massa, så man känner sig kanske inte smalast i världen just nu. Nu sitter jag iallafall och kollar på första säsongen av Andra avenyn. Ska snart ta och göra mig iordning och se någon film eller något, känner mig hur trött som helst. Har gjort upp ett litet schema för veckan som kommer också! :) Kram!


Fars dag

Grattis världens bästa pappa på fars dag! Idag är det pappas dag, och han fick en fin present av mig och lillasyster innehållande två påsar godis, en påse jordnötter och två st öl. Med andra ord, en perfekt söndagkväll! Haha, glad blev han iallafall. Lite senare åker vi till farmor och farfar, lite av en tradition när det är fars dag. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och sen börja göra mig iordning! Hoppas alla får en fin dag, och grattis till alla pappor där ute! Kram!


Älskar dig pappa!


Maskeradfest!

Måste börja med att säga att kvällen igår var riktigt rolig! Var på maskeradfest med Camilla hemma hos Therese, massa roligt nytt folk, ölspel (såklart) och en massa annat tok! Hade faktiskt riktigt roligt hela kvällen! Åkte väl hem runt halv tre för festen hade dött haha, och jag var sjukt trött eftersom jag hade jobbat hela dagen också! Men som sagt, mycket nöjd med kvällen!

Idag har jag bara tagit det lugnt, känner mig så trött. Var en sväng på MAXI med mamma på eftermiddagen och handlade lite saker. Jag och lillasyster ska ha tacokväll ikväll för mamma och papppa ska iväg, supermysigt. Och efter som att det här är min "nyttiga" helg (för jag drack ju inte alls ungefär en miljon kalorier igår) så ska jag bara äta mörk choklad och less fat-popcorn ikväll, och dricka Loka <3 Har bestämt att jag bara får äta chips varannan helg haha. Duktigt av mig. Har förresten fixat en liten fars dag present till pappa idag också eftersom det är fars dag imorgon. Bara en liten grej men jag tror han kommer bli glad! Nåväl, har inte så mycket mer att skriva just nu, hoppas alla får en trevlig lördagkväll! :) Puss!

Lite pics från igår!


Kicks!

Har jobbat hela dagen idag också, men fy tusan vad lugnt det har varit idag. Knappt något folk alls. Men det kommer nog vara så här lugnt nu i ett par veckor, och ungefär vid luncia kommer nog jul rushen börja, så det blir kul. Fick höra av chefen idag att det kommer bli mycket jobb för min del i jul, och det är ju alltid skoj! Jag och Jonna har stått och pratat om julen idag, så nu känner jag lite jul-sug! Men det är bara ungefär två veckor kvar till första advent, how awesome is that!

Nu sitter jag iallafall här nyduschad och fräsh, med nytvättat hår. Kommer vara ett helvete imorgon när jag ska fixa det. Det finns inget värre än att försöka fixa ett nytvättat hår, det är nästan omöjligt! Men iallafall jag har nyss pimplat i mig en smoothie och nu tänker jag gå och lägga mig och försöka sova! Imorgon blir det jobb och på kvällen ska jag på maskerad och har fortfarande inte en aning om vad jag ska vara utklädd till. Men skoj ska det bli! :)  HIHI godnatt ;)



Ni två är mina bästa.



Stanis!

Idag skulle jag träffa Jasmine på stan klockan tolv men eftersom jag inte ställde någon klocka igår kväll så vaknade jag halv två, så det var inte så lyckat. Vi träffades klockan tre istället, gick runt och kollade på lite saker. Jag köpte en pennvässare till min kajal, ett par örhängen och ett halsband! När jag var på stan ringde dom från jobbet också och frågade om jag kan jobba imorgon, så det ska jag göra! :) Blir rätt mycket jobb nu, men det är bara skoj tycker jag!

Nu på kvällen har jag sett Paranormal activity 2, mycket bättre än ettan måste jag faktiskt säga. Ovanligt att tvåan är bättre än ettan. Den här var lite läskigare också! Sen så har jag såklart kollat på Greys anatomy också, men tycker faktiskt den serien blir tråkigare och tråkigare .. syndigt! Till det drack jag iallafall en underbart god smoothie! Nu tänker jag gå och lägga mig och försöka sova, jobb imorgon som sagt! :) Godnatt!


naturell yoghurt
frysta hallon
frysta jordgubbar
banan



Jobb & nya skor!!!!!!

Idag har jag jobbat hela dagen så nu känner jag mig helt trött och slut i hela kroppen, ganska skön känsla egentligen. Det var en massa varor att plocka upp, hur mycket julkartonger som helst! Så det är helt awesome! Men det har varit rätt lugnt i butiken så vi hann nästan packa upp och prismärka allting, dukitga som vi är! På lunchen tog jag mig en sväng på shoppingcentret, och så kom jag tillbaka med ett par skor från Scorett som jag råkade köpa, det var inte alls meningen! Men det var faktiskt halva priset så dom kostade 399 istället för 799! Passar både till en dag på stan och en kväll på krogen. Efter jobbet åkte jag hem med pappa som ändå var på Erikslund. Nu så har jag precis ätit mat, så nu ska jag ta en varm dusch och sen kolla på någon film, mysigt som bara den. Hoppas alla har haft en bra dag, det har jag! :) Kraam!


Bild på nya skorna, vet inte riktigt vad jag tycker om dom än, tror jag tycker dom är rätt snygga. Och dom är snyggare i verkligheten än på bild.


Nu jäklar!

Måste faktiskt ta tag i träningen igen, men det blir inte så mycke tid för det nu när man jobbar rätt mycket. Så det får bli promenader hit och dit, det är ju också bra. Tänker faktiskt inte sluta med goda saker på helgerna för det har jag redan provat tusen gånger och det funkar bara inte. Men ska ta mig till gymmet när jag har tid, och så vara ute och gå mycket som sagt. Tänker försöka äta lite mindre också. Okej det låter som att jag äter som en häst men det gör jag faktiskt inte, men typ äta hårt bröd istället för mackor. Mackor är farliga, det går att proppa i sig hur många som helst. Och sen alltid ha grönsaker till maten och sånt. Det har blivit lite slarv nu på senaste tiden, det vet jag. Men nu ska det bli ändring :) Hihi nej nu måste jag faktiskt sova, jobb väntar imorgon. Godnatt!


Dålig uppdatering, i know that!!!

Jag har blivit kass på att uppdatera här i bloggen, men det är ganska mycket jobb just nu och är jämt dödstrött när jag kommer hem på kvällen, men nu blir det en liten update iallafall! Idag har jag jobbat på Igor, det var ett tag sen. Men roligt var det, att jobba med storasyster också :) Vi var själva sista timmen och stängde tillsammans, skojigt värre. Det var ganska dött i butiken hela dagen men dagen har gått ganska fort ändå! När jag var där på Igor så ringde min chef från Erikslund och frågade om jag kunde komma in och jobba imorgon, och det är klart jag kan. Blev superglad :) Det hade tydligen kommit in jättemycket julvaror så det finns nog saker att göra hela dagen imorgon, så det är bra! Vet inte vad jag ska skriva mer, har precis duschat och tvättat håret och nu tänkte jag snart lägga mig och se film eller nåt på tv eller så. Men jag hoppas ni alla har haft en trevlig måndag, och en trevlig helg! Puss&kraaaam!



Favoritnagellacket just nu. Älskar det.



Jobb + spelkväll

Har jobbat idag igeen, hihi skulle egentligen bara jobba en dag den här veckan, men det blev visst fem istället, men det gillar vi! Idag var det mest fokus på försäljning, eftersom vi packade upp alla jul-lådor tidigare i veckan! Men det var faktiskt ganska lugnt i butiken idag! Efter jobbet gick jag runt lite i köpentret och kollade lite. Hittade en klänning på Vero moda som jag köpte, men får se om jag behåller den, är lite tveksam! Sen så åkte jag iallafall hem sminkade lillasyster som skulle ut ikväll och nu har jag varit hemma hos Jonna med henne, Jennifer och Linnea och spelat lite spel, mysigt! Vi spelade "med andra ord" hihi superkul! Jonna: en frukt som är gul och böjd!!! Jennifer: melon, citron apelsin???  hahah ojojoj! Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, jobb imorgon igen! :) Hoppas alla har haft en trevlig fredaaaaaaag! Pussgodnatt!


Bara för att jag har sån bildbrist just nu får jag väl ta och bjussa på en bild från kreta i somras. njoy.



Jobb-onsdag

Har varit ganska osocial här på bloggen i några dagar, i know. Inte för att jag tror att det finns någon där ute som lider av den, men iallafall. Har jobbat nu i två dagar i rad även fast jag inte skulle jobba egentligen, så det är bra! :) Vi har fått in en massa julkartonger nu och fars dag-kartonger så det har varit en del att packa upp, prismärka och sånt! Men dagarna går fort när man har mycket att göra :) Nu har jag iallafall kommit hem för en stund sen, och jag känner mig helt slut i hela kroppen, ska bli skönt att bara ta en varm dusch och sen gå och lägga sig och se någon mysig film! Sen blir det att jobba imorgon igen, och antagligen fredag också, och sen lördag också, så det blir en hel del jobb den här veckan, men det är bara kul! :) Nu har jag inget mer intressant att skriva, så hejdå! :)


Köpte förresten en ny mineralfoundation från id idag :)


RSS 2.0