Kvällsshopping!

Orkar inte skriva så mycket just nu, är precis påväg att gå och lägga mig! Men har varit på stan nu på kvällen iallafall med Jennifer, eftersom att alla butiker hade öppet till klockan nio idag, och så var det lite erbjudanden och sånt. Köpte inte så mycket, ett make up set från Petras märke, på Kicks, och så en tröja på vero moda. Lämnade även tillbaka min VILA tröja som hade tappat alla knappar, så fick ett presentkort där istället på dom pengarna, niice! Ja det var väl det jag hade att säga. Har haft en mycket trevlig dag, hoppas ni också har det!  Puss :)

Här är kittet jag köpte idag av Petra, DuWop. Det är ett läppglans (plumping),
en riktigt fin highlighter , ett rouge och tre ögonskuggor! Har kostat 550 kr, kostade idag 199 kr + min saftiga personalrabatt mohaha. nej men jag är galet nöjd! :)

En mysdag med storasyster!

Idag har jag haft en väldigt mysig dag på stan tillsammans med storasyster. Vi började med att ta en varsin latte på espressohouse, och sen blev det att gå runt och kolla i lite butiker. hittade lite saker som jag ska kika på i stockholm imorgon, eftersom jag ska dit och träffa Jonna. Så måste spara shoppande till då! Iallafall sen tog vi en sallad på chicco! Älskar kycklingsalladen där, gudomlig! Sen iallafall så kollade vi lite mer, och så gick jag ner på systemet för att handla alkohol själv för första gången, kände som en enorm frihet! Kassörskan sa grattis till mig också. Tack kassörskan! Haha. Sen så gick jag till Tele2 och köpte en såndär plastgrej att sätta på displayen på min nya älskling. Mobilen. Och så åkte jag heeem!

Ikväll är det kvällsöppet på stan, med lite rabatter och erbjudanden osv, så jag ska ner en sväng med Jennifer, trevligt trevligt. Får väl se om det blir något kap. Har lagt undan en grej på Kicks iallafall! Ska även lämna tillbaka/byta en kofta som jag köpte på VILA här om dagen, som alla fem knappar har ramlat av ifrån .. helt skumt. Har inte ens gjort nåt konstigt, dom har bara hoppat av. Så ska dit och kräva en ny eller nåt.

Har iallafall haft en riktigt mysig dag som sagt ^^ Puss puss.


Obsessed

Jag har blivit helt extremt jättebesatt av min nya telefon, jag älskar den verkligen! Man kan ju göra allt med den, det är som att gå runt med en dator, underbart! Tänk så länge jag velat köpa den, och nu är den min! Okej nu är det slutpratat om min nya mobil känner jag.

Idag har jag inte gjort ett dugg. Eller nu ljög jag, jag har ju pillat med min nya mobil, kollat på vänner och just nu sitter jag och kollar på en julkalender från 90-talet, nämligen När karusellerna sover. Jag vet att jag är en fjant, men jag älskar julkalendrar, har nästan alla hemma på dvd! ;D

Nu vill jag ha helg, för det händer bara roliga saker i helgen. På fredag ska jag till huvudstaden och träffa jonna. Blir en hel dag på stan och sen något glas vin på kvällen! Sen på lördag ska jag träffa Johanna och hon ska troligtvis sova hos mig också. Och sen på söndag, kära människor så ska jag till uppsala med Jonna och henne familj! Vi ska till kenneln och hälsa på deras blivande samojedvalp, plus sex andra små fluffbollar! Myshelg!

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på min julkalender, hihi myspys! Puss på er!!

min nya älskling.


Shoppingdaaaaag! ;D

Idag blev det en jäkla massa shopping. Åkte ner på stan och träffade Emelie, så gick vi till tele2 där jag köpte min efterlängtade älskade mobil, nämligen Samsung galaxy s2! Sen gick jag in på Kicks och storshoppade också. Köpte en concealer, en ögonkräm och en pincett! Bara saker som jag behöver, så det känns rätt bra. Efter det träffade jag Jasmine och så tog vi bussen till Erikslund. Där köpte jag en stickad tröja (en knapplossnade bara någon timme efter jag kom hem, kul.) och så köpte jag en jättesupersöt klänning också :) Och det köpte jag på VILA för mitt presentkort! Sen så fick jag skjuts hem av snällaste faster :)

Nu på kvällen har jag lekt med Jonna! Roligt som vanligt. Vi satt mest och pratade, slökollade lite på idol under tiden. Spelade lite wordfeud på henned iphone också. Imorgon börjar mitt nya abonnemang att fungera, så då kan jag leka på min egen mobil! ;) Nu ska jag lägga mig och se på vänner, sådeså! Idag har varit en bra dag ! :) Puss!


todays shopping! ;>


Idag smäller det ... nog!

Ïdag tänker jag faktiskt åka ner på stan och köpa min nya mobil i lite försenad födelsedagspresent till mig själv! Tror jag iallafall hihi. Men jag är nästan säker, jag måste ha den! Orkar inte vänta på den längre! :D Så idag smäller det! Sen så ska jag köpa ett minneskort till kameran jag fick igår, men det betalar mamma och pappa ^^ Nej nu ska jag föna håret och fixa mig, hörs sen! ^^ Puss


Födelsedagshelgen!

Jag har haft en helt underbar helg! Igår började jag med att åka hem till Emelie och bli sminkad, och sen på kvällen kom mina kära vänner hit på förfest och firade mig. Jag hade en superrolig kväll! Vi började med lite mat och spel och sånt hemma hos mig, och sen tog vi taxi ner på stan, hade vip på Pluto! Så vi kom dit runt tolv. Länge sen jag dansade så mycket, men galet roligt! Sen så åkte jag hem och somnade! Av mina vänner fick jag presentkort på systembolaget 300 kr, en parfym, en doftspray och presentkort på VILA 100 kr

Idag var ju det stora dagen, nämligen min 20-årsdag! Familjen kom in till mig imorse och sjöng, med presenter! Fick digitalkameran som jag har önskat mig, och så fick jag presentkort på VILA 500 kr! Vid klockan två kom farmor, farfar och faster hit. Av dom fick jag presentkort på Åhlens 1000 kr (nu kan jag äntligen köpa min WERA väska!), en massa finporslin, glas och blommor! Vi käkade supergod smörgåstårta som mamma hade gjort, och sen Carl Gustav tårta också! :D Sen kom Emelie och Roberto också! Av dom fick jag JIMMY CHOO doften och tre-stegs rengöringen från qlinique! Senare vid klockan fyra kom hela mammas släkt. Av alla dom tillsammans fick jag ett presentkort på VILA 1000 kr! Och av Snäckan fick jag en Ben&Jerry hihi ^^

Jag är så sjukt nöjd med min dag, med hela helgen! Tack allihopa familj, släkt & vänner för dom fina presenterna! Kunde inte varit mer nöjd känns det som!


Lite födelsedags-bildbomb!




Denna eviga väntan

Här sitter jag helt färdig för kvällen och väntar på mina gäster som kommer om nästan en timme, suck. Jag blir alltid klar för tidigt. Haha det är väl bra på ett sätt, men nu sitter man ju bara och väntar på att folket ska komma! Nåväl får väl se ett avsnitt av vänner för att fördriva tiden litegran! Orkar inte skriva mer, hoppas ni får en awesome lördagkväll, det kommer jag ha ;) pusspuss

bild: google


Hårfärgning!

Idag har varit en bra dag. Började med att åka till Erikslund med Jonna och gå runt där någon timme, och sen satte vi oss och fikade på IKEA fiket, mycket nice. Köpte nästan ingenting idag, duktigt av mig. Det enda jag köpte var ett grått pannband på Kappahl som kostade 45 kr yey.

Sen när jag kom hem så åt jag pizza med min familj, superduper! Eftersom att jag fyller år på söndag så fickm jag välja mat haha och självklart blir det tjockismat, suck. Iallafall sen kom Jonna och Linnea hit en sväng för att jag och Jonna skulle färga våra hår, men istället blev det så att Linnea färgade håret på oss båda hehu! Så blev det lite prat och sånt och nu så har dom nyss åkt hem! Nu tänker jag gå och lägga mig, imorgon blir en stressig dag!

Först ska jag städa mitt rum, sen hjälpa mamma att städa huset lite, sen ska jag ta bussen hem till Emelie och bli sminkad, sen ska jag hem och fixa resten, byta om och allt detdär, och laga mat och sen kommer mina kära vänner hit på förfest, asnice! :D Iallfall .. läggdags nu, puss&godnatt :*


det blev denna färg, och jag är nöjd! :D



Min hamster är galen

Harryboy har blivit tokig, sådär håller man på hela nätterna, varenda natt. Haha min lilla tokstolle <3


Bakning!

Jag och lillasyster har ägnat denna kväll till att baka en massa muffins till på söndag när jag fyller år! Vi gjorde en sats med vanliga choklad kladd muffins, och en sats med såna fast med blåbär i! Mumsigt värre! Det var väl ungefär det jag hade på hjärtat haha! Nu tänker jag gå och lägga mig och sova för jag har så sjukt ont i huvudet alltså! Hoppas alla har haft en bra dag! PUSS!


jaa .. så kan det gå ;o


Träna träna träna!

Woho idag har varit en rätt skön dag tycker jag. Vaknade ganska sent och har kollat massa på vänner och sånt mysigt. Sen lite senare cyklade jag och lillasyster iväg till friskis. Hon var på spinning, och under tiden gymmade jag, duktig som jag är! Stog på crosstrainern i en halvtimme, sen körde jag lite magmaskiner och så gick jag lite på löpbandet, så jag känner mig rätt nöjd. Det var ju sent, ungefär vid sex så typ alla maskinerna var upptagna hela tiden. Folk åker ju dit typ den tiden efter jobbet och sånt. Jag föredrar att träna mitt på dagen, mycket skönare. Men som sagt, det gick bra ändå :)

Nu har vi precis käkat food och om ett tag ska jag och Rebecca baka saker till på söndag då jag fyller år! Mycket skoj, älskar att baka ^^ Sen så antar jag att jag kommer kolla på Vänner hela kvällen efter det. Har jag väl fastnat i en serie så måste jag se det hela tiden, och jag har ungefär 6 säsonger kvar. Åh jag älskar Ross ^^ Nåväl, hoppas ni har haft en bra torsdag! Kram på er!


Snygging-gympaskorna!


Erikslund shoppingcenter

Idag har varit en bra dag tycker jag. Först frisören och det där ju. Och sen nu på kvällen har jag varit och invigit Erikslund shoppingceter, och det var verkligen awesome. Lite för mycket folk dock. Det blev väldigt varmt, och gick knappt att komma fram ibland. Fick iallafall med mig lite saker hem. Ett linne, ett par jeans och örhängen från vero moda och sen en rengöring, ansiktsvatten och en hårfärg från Kicks, så jag känner mig  riktigt nöjd faktiskt! Åkte dit med mamma, gick lite med henne och sen träffade jag Emelie, Tessan och Sara, så då gick jag med dom :)

Nu så har jag just kommit hem, provat kläderna och allt sånt :) Lägger upp bild här iallafall på rengöringen och hårfärgen, kläderna orkar jag inte ta kort på just nu hihi!



Nu är det klippt!

Woho, idag har jag fått håret avklippt. Var som vanligt hos Camilla på Barbie & Ken, och känner mig så sjukt nöjd. Har nog kortare nu än jag vågat ha förut, speciellt i nacken. Men jag gillar det verkligen, känner mig så glad :) Nu är det bara en fin färg som saknas i skallen, och det ska jag köpa ikväll.

Ikväll blir det VIP kväll på Erikslund shoppingcenter. Ett nytt shoppingcenter som öppnar här i västerås imorgon, men ikväll får man komma in om mna har biljett och ta del av fina erbjudanden (förhoppningsvis). Så det ska bli very fun. Ska gå med Emelie, Tessan och Sara. Har redan bestämt en del saker jag ska köpa, men vi får väl se vad det blir, kommer garanterat lägga upp sakerna och visa här på bloggen sen! :) Nu ska jag äta mat hihi hörs sen!


Nya frisyren!


New in!

Idag började jag dagen med att sitta i tandläkarstolen, usch och fy jag gillar det verkligen inte. Men vem gillar tandläkare .. Det gick iallafall bra, hade inga hål och hon sa att mina tänder såg fina ut haha, så nu behöver jag inte gå dit på ungefär två år. Fick betala min undersökning idag för första gången, och det gick på ungefär 300 kr, inte så farligt ändå. Skulle kostat 600 men fick 300 kr billigare för att det var första gången jag betalade, nice!

Sen så åkte jag direkt till stan. Bokade en klipptid till imorgon och sen fick jag jobba i fyra timmar, awesome! Mitt paket hade kommit till jobbet också, yey. Hade beställt en kajalpenna från Make up store, den är kanonbra. Efter jobbet rusade jag till Åhlens och fyndade en supersöt väska och sen tog jag bussen hem. Nu är det snart dags för mat, men först kolla lite på Vänner ;)



Världens sötaste väska. Och eftersom jag hade
personalrabatt + rabattkupong så fick jag den för 195. Fynd.

 

Värmeskydd från märket URBAN (Björn Axén)

 

Världens bästa kajalpenna, rekommenderar den verkligen.
Räcker hur länge som helst, sitter bra, lätt att applicera.


Grattis Marcus

Grattis Marcus, idag skulle du blivit 21 år om du levde <3

Det blev en spontan övernattning hemma hos Jennifer inatt, mysigt. Kom till henne runt halv två inatt, så kollade vi på Vänner och sen somnade vi. Vaknade väl runt två eller nåt idag. Käkade frukost och gjorde mig iordning lite och sen så cyklade jag hem. Får se vad som händer idag. Min chef ringde iallafall för en stund sen och frågade om jag ville jobba imorgon, och det är klart jag vill :) Men ja idag ska jag nog bara ta det lugnt, och se idol ikväll och sånt!

Hoppas verkligen att mina favoriter Moa och Andreas går vidare i idol ikväll :) Moa är grym! Och jag vill att Andreas ska gå vidare så att han inser hur duktig han är. Det är synd att han har så dåligt självförtroende, han är ju grym på att sjunga! Okej nu har jag inget mer att skriva, skriver nog mer ikväll!


Godmorgon

Har nyss vaknat, eller rättare sagt blivit väckt av pappa som sa att vi ska åka och hälsa på farmor och farfar, och det tackar man ju inte nej till. Så nu har jag gjort mig iordning lite snabbt och snart bär det av dit. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på idag, blir antagligen en lugn och skön kväll iallafall :)

Åh det är så mycket som jag behöver köpa nyss just nu, mina pengar kommer ta slut på nolltid. Speicellt med tanke på att jag ska på VIP kvällen på erikslunds shoppingcenter på onsdag där det troligtvis kommer vara massa erbjudanden. Farligt. Behöver massa häst/vinterkläder, wiiie :)


bild från i somras


Dåligt samvete

Jag har nästan jämt dåligt samvete över något, alltid! Antingen känner jag att jag ätit för mycket, eller så har jag sagt något till någon som jag ångrar efteråt. Eller så har jag gjort något konstigt som jag ångrar, och kan må dåligt över det i flera dagar, superjobbigt. Även om det bara är småsaker som den andra personen säkert glömmer efter en kvart, så går jag och tänker på det i flera dagar och känner mig dum, och ångrar mig. Det är alltid något känns det som, det är jobbigt. Nu ska jag iallafall kolla på Vänner tills jag somnar, vilket kommer ske väldigt snabbt. Känner mig berusad och trött. Godnatt.

kind of.


Kulturnatten

Jag har haft en mycket trevlig kväll. Åkte ner på stan runt klockan sex och åt mat med Jasmine och Jonas, och sen träffade vi Jennifer och Jonna också. Så gick vi till Teatern och såg improvisationsteater som Jonas och Micke var med i, riktigt roligt var det. Skrattade typ hela tiden, awesome! Sen gick jag, Jonna och Jennifer till Tabazco och tog ett glas vin, trevligt! Där var även Emelie och hennes kompisar! Så det var roligt. Sen så träffade vi Adam och Albin där, jättekul! :D Sen så åkte vi hem och nu sitter jag här. Är sugen på en macka, orkar inte sova.

När jag och Jonna skulle gå från Mcdonalds sen så såg vi några 50+ som var utklädda till nunnor. Men vi var tvugna att fråga dom om dom var riktigt nunnor eller inte, och det visade sig att dom inte var det, eftersom att man såg deras hår, dom hade slits på kjolen och nätstrumpbyxor, så nae. Det var någon feministgrupp haha .. nu ska jag hitta på något att göra tils jag orkar sova. Godnatt ^^


Snabb uppdatering.

Tänkte bara slänga in en supersnabb uppdatering! Åker till stan nu och äter med Jasmine, och sen träffa lite mer folk, gå på teater och annat skojigt! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! Hoppas alla får en trevlig lördagkväll! :))


Kvällens planer

Ikväll har jag en enda stor plan - kulturnatten. Först ska jag ner och äta med Jasmine, och sen ska vi antagligen träffa Jennifer och Jonna också, lite senare så det blir nog mysigt. Blir väl att gå runt lite på den där lilla "marknaden" vid slottet, och sen ska vi kolla på Jonas teater, på Västeråsteatern, skojigt! Älskar teater hihi. Saknar faktiskt lite att gå i teater .. Men iallafall! Nu ska jag väl börja fixa mig litegran! Kommer skriva mer senare, så ni kommer inte undan! Hihi puss!


Åh min concealer från Clinique har tagit slut idag, så jag måste köpa en ny. Då funderar jag på att köpa Helena Rubinstein, den är fantastiskt bra, men så kostar den 325 kronor också, ganska saftigt haha hatar det ordet. Ne men det är väl värt det, för den räcker ju i ungefär tusen år också. Okej ni kanske inte är så intresserade. Hejdå!


Elina mitt i natten

Jag har verkligen ingen lust att gå och lägga mig, för då måste man först ta bort alla kläder och allt annat jobbigt som ligger på sängen, och sen måste man borsta tänderna och tvätta bort sminket och smörja in sig och allt det där jobbiga. Och då är det mycket bekvämare att sitta på datorstolen och kolla på Vänner. Fast iofs så vore det rätt skönt att lägga sig under täcket just nu och kolla på vänner tills man somnar. Får se om jag får lite ork snart, till att göra alla dom där hemskt jobbiga sakerna.

Orka att jag redan sitter här och planerar vad jag ska ha på mig imorgon på kulturnatten, och hur jag ska sminka mig. Det är en kulturnatt, ingen bal. Men jag älskar att planera sånt! Iallafall tänker jag berätta för er att jag funderar på att fixa gelénaglar till min födelsedag. Har velat prova så länge nu, så då tycker jag det passar bra till 20-årsdagen! Det kostar 500 kr men det tycker jag nog är värt, det blir ju så sjukt snyggt :) Nåväl, vi får se hur det blir med den saken. Nu tänker jag göra allt det där jobbiga, och sen gå och lägga mig! Puss&godnatt! :D


right now.


En fredag!

Idag är det fredag, min favorit dag på veckan! Jag gillar verkligen att kunna säga "Trevlig helg" till kunderna som handlar, man känner sig så trevlig haha ;) Har iallafall jobbat hela dagen idag, roligt! Jag tycker verkligen om mitt jobb, måste jag säga! Eller ja, extrajobb, jag trivs så sjukt bra! Och idag kom en snubbe från märket Tommyguns in och hade lite genomgång av produkter, och så fick vi som jobbade välja ut en varsin produkt att ta med hem och prova, awesome! Så jag valde hårinpackningen, den luktar sjukt gott, och är säkert bra också! Hihi.

Sen när jag slutade kom pappa och hämtade mig, så åkte vi hem och käkade och nu tänker jag bara ta det lugnt hela kvällen och kolla på Vänner och ha det skönt. Längtar till imorgon, för då är det kulturnatten som gäller hihi, mysigt! Nu tänker jag kolla på idol som vi har spelat in, kanske skriver mer sen om jag orkar ^^ Kram!


Jobb + Tips

Nu är jag precis hemkommen från jobbet :) Har stått på Kicks mellan elva och sju idag, mycket trevligt. Det kom varor idag också, så det fanns saker att göra hela dagen, roligt! Så ja man har väl packat upp en massa varor, fyllt på, städat lite och sånt :) Sofia och Bella kom in och handlade av mig också, skojigt :) Länge sen man träffa dom tjejerna. Sen så slutade jag som sagt klockan sju och nu har jag nyss kommit hem. Ikväll ska jag väl bara hänga här i mitt rum och kolla på Vänner, surprise? haha nä tror inte det. Men jag har blivit beroende av den serien så nu måste jag kolla på den :D Ska lägga mig i tid också, för imorgon är det Kicks som står på schemat igen, yey :) Puss&kram på er!

Har tappat bort min kajal från makeupstore så jag måste beställa en ny. Är smart och beställer genom Kicks.se så att jag får personalrabatten ;) Om jag nu kommer på hur man gör det. Haha vi får se hur det går med det. Grymt bra penna iallafall, rekommenderar verkligen. Den jag har slarvat bort nu hade jag i nästan två år, och det var fortfarande ungefär 7 cm kvar på den, så den räcker länge, och man behöver nästan aldrig vässa den! Prisvärd också, kostar bara 135 kr på Makeupstore/Kicks.se


Vänner

Idag har det inte hänt mycket alltså. Har bara legat i sängen och kollat på Vänner hela dagen nästan. Har upptäckt den serien nu haha. Har väl sett nåt enstaka avsnitt förut, men det är först nu jag har börjat kolla på det ordentligt. Har börjat från första säsongen, askul serie ju! Borde ha börjat kolla mycket tidigare. Förutom det så har jag väl inte gjort så mycket, har precis duschat och tvättat håret, skönt! Älskar min nya duschcreme, den doftar gudomligt haha ;) Snart ska jag väl gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, ska jobba hela dagen lång. Elle ja, jag börjar klockan elva och slutar sju :) Skojigt, mycket roligare än att sitta hemma och göra nada. Nu ska jag lägga mig och fortsätta kolla på Vänner, cya!

Känner mig ganska avundsjuk på min vän Jonna som ska skaffa en Samojed valp! Hon har dock sagt att jag ska få följa med till kenneln och träffa små valparna någon gång snart, så jag känner mig glad. Tänk att få träffa massa små Samojedisar!


Min nagellacksamling



O.P.I.

Idag har jag ju som sagt jobbat på Centra hela dagen. Det var inte så jättemycket folk, men en del iallafall :) Innan jag slutade köpte jag förresten ett jättefint nagellack från O.P.I´s höstkollektion, så det har jag målat på nu, skitsnyggt till hösten! Sen så har jag kollat lite på True talent och lite på Idol, och nu ska jag väl snart lägga mig i sängen och kolla på Vänner. Imorgon är jag ledig så då får vi väl se vad dagen har att bjuda på!

Förresten så har det varit jättestormigt här idag, det är väl den där orkanen Kattja eller vad den heter, som är i farten. Är iallafall glad att vi slipper strömavbrott som det har blivit i andra delar av landet. Skönt alltså. Nej nu ska jag som sagt göra mig iordning och lägga mig och kolla på vänner! ^^ Pusspuss!



Nagellacket jag köpte! :) O.P.I´s höstkollektion, färgen T25


Sovmorgon.

Jaha idag gick jag upp klockan åtta för jag var helt inställd på att jag började klockan tio. Så jag duschade, käkade frukost och sminkade mig och sånt, sen klockan nio så upptäckte jag att jag skulle börja klockan tolv. Så jag gick och la mig och sov en och en halv timme till haha och nu är jag vaken igen :) Håller på att fixa håret inför en hel dag på Kicks ^^ Det var väl typ det jag skulle säga. Haha ha en bra dag idaaaaag! Puss!


Nattblogg

Jag vet egentligen inte varför jag skriver ett inlägg nu för jag har verkligen ingenting vettigt att skriva. Kände bara för det helt enkelt. Jag är trött, men orkar inte lägga mig för då måste man ta bort sminket och borsta tänderna och allt det där jobbiga och det orkar man inte. Men jag borde ändå lägga mig eftersom jag ska upp innan halv åtta imorgon och göra gröt .. haha (a) Nog om detta. Nu har jag inget mer kul att skriva. Godnatt.


Den här concealern vill jag ha ;o


En dag på Igor.

Idag fick jag som sagt hoppa in och jobba, happy! Så började klockan tio och slutade klockan fem. Hände inte så mycket speciellt idag på Kicks, det var rätt mycket folk och det fanns en del att göra :) 

Nu så har jag kommit hem för ett tag sen, och har nyss ätit mat :) Har börjat dra ner lite på kolhydraterna nu, och jag tänker lära mig att äta gröt! För det ska bli min framtida dagliga frukost, gröt är nyttigt och jag ska lära mig att tycka det är gott! Tänkte börja äta mannagrynsgröt med äppelmos till! :D Haha, så nu vet ni det. Jaha, vad händer ikväll? Jag ska kolla klart på filmen Bridesmaids, den verkade riktigt bra, hann bara se lite mindre än halva igår innan jag somnade, så får fortsätta ikväll. Ska nog lägga mig i tid ikväll, för imorgon ska jag jobba på Centra mellan 10 och 19 :) Wiiie blir så glad när jag får jobba! Förresten längtar jag till Erikslunds shoppingcenter öppnar! Nåväl, har väl inget mer vettigt att skriva, så det får vara allt for now! Pusshejs!


Bridesmaids ;)

Gick en liten promenad med Jonna på kvällskvisten och köpte en ben&jerrys, var bara tvungen med tanke på omständigheterna haha. När jag kom hem var Emelie och Roberto här, trevlans. Vi kollade på idol, true talent och sen såg vi massa om World trade center på tv, det är ju faktiskt 10 år sedan idag, om någon nu kunnat missa det .. Det har iallafall varit en lugn och skön kväll! Imorgon ska jag jobba på igor, weho! :) Så nu ska jag lägga mig och kolla på Bridesmaids, och sen ska jag sova ^^ Godnatt på er!


Kvällen igår.

Igår började jag dagen med att åka ner på stan med Jonna som sagt och shoppa lite. Sen kom hon hem till mig senare så fixade vi oss lite tillsammans och så gick vi hem till Jennifer där Linnea också var. Vi förfestade lite och sen tog vi bussen till stan. Alla utom trötta Jonna som åkte hem istället, tråkigt :/ Men iallafall så kom vi in på Pluto, dansade lite, träffade lite folk och hade trevligt! Vid halv tre så gick vi ut, och så åkte vi hem. Ungefär så var kvällen, men den var mycket trevligt. Hände en del oväntade saker .. och jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Men skit samma, kul hade jag! :)

Tänker aldrig mer dricka sprit kan jag ju tala om, natten har varit hemsk. Ska hålla mig till mina cider i fortsättningen! Idag händer nog inte så mycket, ska baaara ta det lugnt, skönt som bara den. Får se om jag orkar skriva nåt mer idag!  ^^ Pusspuss



Det här är ungefär vad jag skulle behöva just nu.


stan & pepp

Har precis kommit hem efter en spontan stanutflykt med Jonna. Jag köpte en jättefin och jättestor röd tröja på VILA såklart, handlar nästan bara där nuförtiden. Är supernöjd med den. Skulle egentligen till stan för att köpa något att ha på mig ikväll men så blev det inte, så jag får ta något jag har hemma! Det blir nog bra ändå. Nu har jag iallafall precis kommit hem och nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, och sen äntligen ska jag börja fixa mig inför kvällen! Blir nämligen att gå ut med Jonna, Linnea och Jennifer! :D Vi kommer antagligen att hamna på Pluto. Ser fram emot kvällen :) Nej nu ska jag duscha och fixa mig som sagt, hoppas alla får en trevlig lördagkväll! :D Puss på er!


Här har vi nykomlingen i min garderob! Mycket snyggare när den sitter på! :)


Mot Kicks!

Jaha då var det dags för jobb idag, äntligen! :) Har inte jobbat på en vecka så börjar faktiskt sakna det lite nu ^^ Efter jobbet så får vi väl se vad som händer, men tror nog att det blir en lugnt kväll, ska antagligen ut imorgon så! Det var det jag hade att säga just nu haha, hoppas alla får en fin fredag! :) Puss


Nighty!

Åh vilken skön dag, har bara suttit hemma och haft det mysigt med mamma och snäckan hela kvällen. Kollat på true talent och sånt :) Sen så har jag börjat kolla på Desperate Housewives igen, är på säsong 2 så det ska jag fortsätta med nu tills jag somnar ^^ Sen hade jag väl inte så mycket mer att skriva just nu. Vill ha imorgon, ska jobba på kicks hela dagen. Blir att jobba på Igor, och stänga med storasyster, suveränt! ;) Puss & godnatt med er!


Hittade en bild från förra hösten. Njoy.


Mysig förmiddag med mormor

Förmiddagen idag har spenderats med min kära mormor. Vi var i hennes lägenhet en stund, och sen så åkte vi och åt mat, mycket trevligt. Gillar dock inte tanken på att jag egentligen skulle träna idag, men istället åker och käkar skräpmat med mormor haha men vad gör man inte. Tycker om att umgås med mormor ^^

Sen så körde hon hem mig, och här sitter man nu, och vet inte vad jag ska göra. Ingen idé att åka och träna efter den här måltiden, det skulle ändå gå skitdåligt och då känner man sig bara kass efteråt. Så det får väl helt enkelt vara en träningsfri dag idag. Har ju tränat hårt två dagar den här veckan iallafall, får bli tre dagar nästa vecka. Nu ska jag väl kolla på Desperate Housewives i brist på annat att göra ;p Skriver mer senare, pusshej!


Det går bättre!

Idag gick jag bara upp och käkade frukost och gjorde mig iordning och sen tog jag mig till gymmet idag, och slog min tid! Igår stog jag på crosstrainern i 63 minuter, och det blev 1,2 mil, och idag tog det "bara" 60 minuter att köra 1,2 mil! Det är så kul när det går åt rätt håll :) Man blir ju peppad också när det går bra, så jag ska köra en timme imorgon också. Har bestämt nu att jag ska köra tre dagar i veckan! Känner mig rätt pepp faktiskt!

Annars har jag väl bara tagit det lugnt idag, kollade på true talent på kvällen och ja, sen har jag som sagt bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt alls. Just nu sitter jag och lyssnar på Kent och twittrar lite, och kollar runt lite på facebook, så kul har jag. Vet inte vad jag ska skriva mer, så jag får nog skriva mer imorgon! :) Kram kram!


snigel.


63 minuter. 1,2 mil

Idag började jag dagen med att åka ner på staden och träffa Andreas, mycket trevligt. Vi drog en lunch på Vivalti och blev sittande där någon timme och bara pratade om massa olika saker. Sen gick vi vidare, in på igor och jag stog och kollade på min blivande telefon ungefär en kvart eller nåt, ville inte gå ifrån den. Åh jag vill ha den nu, men 5000 känns rätt mycket, det skulle göra ont att göra av med så mycket pengar på samma gång haha! Sen skulle Andreas gå och jobba så jag tog bussen till Friskis, weho. Jag stog på crosstrainern i 63 minuter, och det blev 1,2 mil så jag känner mig sjukt nöjd nu :) Ska dit och köra lika länge imorgon och på torsdag också, tre dagar i veckan har jag bestämt. Nu jävlar ska det hända grejer ;) Ikväll kommer det nog inte hända så mycket, ska kolla på idol såklart och sen säkert någon film efter det som vanligt.

Har precis sökt ett jobb också, som nattundersköterska på lasarettet på någon rehabiliterings avdelning. Så vi får väl se hur det blir med det, skulle ju vara ganska bra faktiskt. Lasarettet är det stället där jag faktiskt skulle kunna tänka mig att jobba om jag ska jobba med äldre. På ålderdomshemmen är så alltid undersköterske-tanterna så jäkla tjuriga. Såfort man gör minsta fel så blir dom skitsura, plus att dom rätt ofta snackar illa om patienterna bakom ryggen på dom, hemskt. Men som sagt lasarettet vore helt okej, har praktiserat där förut och det är helt annat där, mycket bättre personal, stor skillnad! Så vi får hoppas att det blir något där! :) Nej nu ska jag sätta på mig myskläder och krypa ner i soffan! Hoppas ni har haft en fin Måndag :) Kram!



En man med litet ansikte.

Idag är det så att jag har varit duktig tjej! Jag skrev ut massa cvn och gick och lämnade ut på några butiker på Hälla shopping, så vi får väl se om det kan bli det där. Inte för att jag tror det, man har ju alltid sån jäkla otur när det gäller sånt liksom, men som sagt vi får se! :)

Annars har jag väl inte gjort så himla mycket idag, kollat på idol såklart och bara tagit det lugnt. Tycker fortfarande inte att någon i idol har slagit Moa Lignell. Nej hörrni jag har inte så himla mycket mer att skriva nu. Jag tänker faktiskt gå och lägga mig och slå på en film :) Irene Huss - En man med litet ansikte. Titeln låter lite weird, men det kanske är något att se ändå! Hoppas ni har haft en trevlig måndag! :D pusspuss!


Harryboy hälsar också.



Moa Lignell

Lätt bäst hittills i idol. Ja okej det har bara varit ett avsnitt änsålänge, men jag tror ändå att hon är svår att slå. Bara 16 år och har en sån amazing röst. Hon kommer gå långt, kanske till&med vinna? Vem vet. Grym är hon iallafall, har lyssnat ungefär tusen gånger! ^^

 


Kalas osv

Idag var det kalas hos Felicia som har fyllt 17 år, asnice. Fick fika, glasstårta och kaffe, vad mer kan man begära :D Efter kalaset blev det lite shopping på icagrytan och sen vidare hem och käka pizza, det behövdes en bakisdag som denna. Kvällen har spenderats i soffan framför första avsnittet av Idol. Jag älskar idol men gillade verkligen inte dom nya medlemmarna i juryn kan jag ju tala. Den där mustachgubben borde inte få vara med, han är ju så elak mot alla. Usch. Sen så har det inte hänt så mycket idag, har skrivit en massa cvn för imorgon är det jag som ger mig ut och söker en jäkla massa jobb, känns awesome. Har ju en lägenhet som bara står och väntar på att jag ska skaffa ett jobb så att jag kan flytta in :) Så ingen tid att förlora hihi. Nu ska jag iallafall göra mig iordning och sen så tänker jag gå och lägga mig och kolla på film :D Hoppas alla har haft en bra dag, det har jag haft!



woho

Kvällen igår var lyckad. Var på förfest hemma hos Nichlas med trevligt folk, körde lite drinklekar, och såntdär, och sen senare så blev det Pluto! :) Skor var det, men blev rätt trött efter ett tag, så jag, Jennifer och Susanna drog därifrån runt ett, gick och käkade och sen var jag väl hemma runt två. Deckade direkt haha. Vaknade dock mitt i natten av världens magknip. Gjorde så ont att jag ville gråta ;o Sen somnade jag om igen!

Nu har jag precis duschat och gjort mig iordning och om ett tag ska vi hem till min kusin som fyller 17, eller hon fyllde i tisdags men vi ska fira henne idag. Skulle egentligen vilja stanna hemma hela dagen, känner mig så seeeg, men klart man följer med :) Nåväääl nu ska jag väl fixa klart håret, skriver väl mer senare! ^^




Dissar snåljåpar!

Nu är det så att jag har en fet diss att komma med! jag dissar verkligen snåla människor som utnyttjar människor som har svårt att säga nej "men jag betalar senare jag lovar!" men gör man det? Nej såklart inte. "Kan inte du betala, jag betalar nästa gång" men så blir det inte. Blir så trött på såna människor som ena dagen inte kan betala sitt eget vin och andra dagen köper en iphone 4, vad är det för jäkla sätt egentligen? Nä blir så trött Skärp er människor.


ojoj!

Haha har visst råkat hamna på "mest kommenterade"-listan! Okej trettonde plats haha kanske inget att skryta om direkt, men det är ju roligt ändå :D


jobbfredag! :D

Idag har jag jobbat hela dagen lång på Kicks, såklart. Eller inte hela dagen, började ju faktiskt 12 :) Har varit en dag med en hel del folk faktiskt, trevligt :) På lunchen tog jag en trip till VILA för att lämna in mitt cv :) Tjejen jag pratade med var verkligen jättetrevlig, jag hoppar verkligen att jag kan få komma på intervju. Hon frågade om jag hade erfarenhet inom handel och det har jag ju, eftersom jag brukar jobba extra på Kicks. Men jag skulle verligen behöva något mer till hösten :) Älskar ju VILAS kläder också så det skulle verkligen vara perfekt, så jag får hoppas!

Ikväll händer väl inte så mycket, ska kolla på film och ta det lugnt bara. Skulle egentligen kanske ut men så verkar det inte bli, det kanske blir imorgon istället! Nu så ska jag sätta på mig myskläder och gosa ner mig i soffan och kolla på film med mamma! Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, puss på er! :)


Så här ser jag ut today.


Torsdag kväll

Oj vilken rolig rubrik, kommer aldrig på vad jag ska ha för rubriker det är svårt! Kan sitta i tusen år och bara försöka komma på en bra rubrik som passar in .. not good. Idag har jag inte gjort så mycket efter att jag kom hem från stan. Somnade i soffan en stund när jag skulle se någon film på tv, så jag missade hela filmen, awesome. Vad har man gjort mer .. ätit pannkakor och sen kollat på True talent, och bara tagit det lugnt! "Ulrika" som var med i serien Tre kronor förut var med i True talent, det är hon som heter Matilda, som var med idag. Och det roliga är att jag kände igen henne såfort jag såg henne, och i serien är hon typ .. 14 kanske. och nu typ 25-30 nånstans där, skoj!

Nu ska jag iallafall kolla på någon film som jag kan somna till, för imorgon ska jag upp och jobba på Centra minsann, mycket trevligt! Sen får vi se vad som händer på kvällen, kanske blir en utgång :D Puss


oldpic.


Inventering + the sims

Idag ringde väckarklockan klockan sex, herrejesus vad trött jag var alltså. Ville bara somna om, men det var bara att gå upp och duscha och göra sig iordning för att åka till jobbet. Vi hade inventering på Centra, så nu är hela butiken inventerad! Slutade klockan tolv så det blev inte så lång dag .. Efter jobbet gick jag till arbetsförmedlingen och lämnade in ett papper och där träffade jag Jasmine, hennes mamma+sambo så jag gick lite med dom och kollade. Hittade en supersnygg sjal på VILA som jag såklart var tvungen att köpa. Kanske kommer upp bild på den sen, kanske inte ;) Sen gick jag iallafall upp till Emelie och Roberto en sväng, och nu har jag kommit hem. Hela kvällen är planerad! Ska spela the sims hela kvällen haha, saknar det faktiskt! :D Skriver väl mer sen ^^ Kram!


RSS 2.0