grattis mamma! <3

min mamma fyller 45 år idag, så jag tycker alla ska säga grattis höhö! min mamma är underbar, hon fick en kaffebryggare, och av mig fick hon en bok (som jag faktiskt måste låna av henne sen hihi) iallafall, johanna sova här inatt och det var trevligt som vanligt, vi hade inte träffats på flera månader! vi kollade på film, spelade lite the sims och pratade såklart. vid ett idag åkte hon vidare till en annan kompis, och här hemma blev det lite födelsedagsfika för mamma. hon hade köpt wienerbröd <3 iallfall så har jag spelat the sims typ hela dagen idag för jag har lyckats bli beroende av det igen, suck haha. men skoj är det.

sen nu på kvällen har mamma färgat mitt hår, så nu har jag inte det minsta utväxt längre ;) passar bra till nyår! längtar supermycket till nyår nu, känns som det kommer bli jätteskoj! nu ska jag fortsätta med the sims, och sen ska jag kolla på film och sooova ;)  pussis


Postat av: Lovisa

Grattis till henne i efterskott! :D

2010-12-30 @ 21:44:43
URL: http://lovisalindstrom.blogg.se/
Postat av: isabelle

åh vad jag älskar din hårfärg!

2011-01-03 @ 18:47:44
URL: http://ccarlsson.blogg.se/
Postat av: evelina

angående min onepice! ja jag fick den i julklapp och rekommenderar den super mycket! hur skön som helst :) måste bara säga att du har hur snygg hårfärg som helst. har du gjort något speciellt för att få den så, asså användt nått speciellt medel eller så. a du fattar nog! kram!

2011-01-03 @ 20:24:03
URL: http://ealexanderson.blogg.se/
Postat av: Ida Tallhed

tack så mycket.

2011-01-04 @ 12:22:58
URL: http://idatallhed.se

Lämna gärna en kommentar här :)

ditt namn
remember me?

E-postadress: (publiceras inte)

bloggadress

skriv nåt skoj :D

Trackback
RSS 2.0