imorgon!

nu sitter jag här, och om ungefär fyra timmar ska jag gå upp, för halv fem ska vi åka till arlanda, och kvart i åtta går planet mot kreta, och jag börjar bli väldigt väldigt nervös nu, eftersom att jag verkligen inte gillar att flyga, men det går säkert bra, hoppar jag. liksom tänk flygvärdinnor, dom flyger varje dag nästan, och så finns det ju dom som flygger jättemycket med jobbet och sånt :o   så varför skulle inte jag kunna flyga liksom ... och jag har ju flygit förut också, men ändåå ! jag kommer inte kunna sova inatt -.-      och om jag nu somnar så kommer jag inte kunna komma upp imorrn halv fyra  :o
funderar på att sminka mig nu, så behöver man inte göra det sen när man vaknar :D  elina är lite smart !!

vi kommer iaf vara borta på kreta i en vecka, och sola och allt såntdär skönt, kommer hem nästa fredag på kvällen. kommer sakna folket här och sånt !  men de blir nog massa fina bilder inladdade sen när jag kommer hem  (:  

hejdå, ha det så bra i sverigeee !!  <3<3<33

puss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

palla!?

den här dagen suger ju. låg ute och solade på altan i morse, vilket iofs var ganska skönt. sen har jag dammat mitt rum, i hopp om att vi skulle åka till sommarstugan på ön idag. men hur kul är det att åka dit när man märker att halva familjen absolut inte vill dit, fastän allting denhär veckar redan varit på deras villkor? hur kul var midsommar liksom ? okej festen i irsta räddade mig, men annars då? okej det har varit dåligt väder, men alla andra har ju liksom klarat av att vara på ön ändå, på vilket sätt skulle det vara svårare för oss, än för alla andra ? nu missade man alla småkusiner och "mostrar" som man inte har träffat på tusen år! men idag när alla åker hem därifrån, så skulle vi kanske åka dit, men palla det, vad ska man göra nu då? sitta i soffan. ååh fan vad jag inte gillar läget just nu ! ville ju träffa alla innan vi åkte till kreta ! fan vad lack jag blir. hela tiden kommer det liksom tråkigt folk hit. varje nyår t.ex. förbereder jag och rebecca oss på att vi kommer sitta på våra rum hela kvällen, och sen blir midsommar också skiit ! blää på allting just nu!, och vi kunde inte åka dagen efter heller, när alla fortfarande var kvar, utan idag! idag skulle vi kanske, när alla redan dragit !  jag är irri !!!!!

puls/medel igen

idag så hände inte så väldigt mycket. jag kollade på film med snäckan och sen låg jag i sängen och kollade på grey's anatomy och blabla. sen åkte vi till friskis ovh gick på annas puls/medel igen, och det var massa kul. efter det köpte vi hem donken. jag åt en sallad typ. sen duschade jag och nu sitter jag här. och jag tycker att nån ska rädda min midsommar !

hejdå

länge sen nu !

hellu bloggen och alla som läser den ... om det nu är några människor som läser den  Oo   Jag har inte skrivit på typ en månad, och jag vet inte riktigt varför. jag typ inte haft tid ... fast det har jag ju egentligen, men jag har väl inte orkat helt enkelt .. heh..   jag slutade tvåan för en vecka sen, och nu är det sista året som väntar, och den är det bara festen kvar !  eller nåt ..  jävligt skönt att få sommarlov, men jag kunde ju ha gått ut med lite bättre betyg .. men ah det var ju dugligt iaf, säger vi. lalala .. 

idag så gick jag iaf upp tidigt ! iaf för att vara sommarlov .. jag gick upp vid tio och la mig på altanen och solade med snäckan ett tag och sen gjorde jag mig i ordning. vid kvart i ett cyklade jag till stan och träffade jånna! hon köpte sig ett par skor och en klänning  (?) och sen sååå köpte vi jättestora jordgubbar som var massa goda. dom käkade vi medan vi satt på centralen och väntade på hennes tåg, för hon skulle .. nånstans, till .. nån ! hehe sne så cyklade jag hem igen ! jag gjorde smoothie bara för att det är så gott !


1 banan
lite blåbär och hallon
en kiwi
vaniljyoghurt
(mixa ihop, om det var nån som inte fattade det)

så har man typ världens godaste smoothie! för er som ville veta!!!sen iaf så cyklade jag och snäckan till friskis och gick på puls/medel och det var massa massa kul, oooch massa jobbigt hihihii !  anna är bästa ledaren och hihihi aa precis ! sen så cyklade vi hem och nu sitter jag här, och om en stund ska jag ta ett VARMT bad, och sånt. sen så ska jag lägga mig och kolla på grey´s anatomy boxen och njoya ! sen ska jag tyyyp sova !


och midsommar kommer bli fullkomligt tråkig !!

RSS 2.0