ny plånbok!

Idag så ringde mormor och frågade om jag och rebecca ville följa med henne och kusinerna ner på stan och käka mat och sånt, och det var ju klart vi ville. Det är ju inte så ofta man gör sånt, så det är ju mysigt! Emelie följde också med och åt, och det blev Mongoliska, åh det är så gott med thaimat, älskart! När vi var mätta och glada så skulle mormor och kusinerna hem och jag och rebecca fortsatte gå runt lite på stan och kollade, men hittade inga kläder. Men däremot hittade jag en plånbok på Accent som jag bara var tvungen att köpa, det var kärlek vid första ögonkastet kan man ju säga! Så jag kom iallafall hem med något nytt :D  nu blir det snart "halv åtta hos mig" och sen kanske någon film eller nåt. hoppas ni har haft en bra måndag, det har jag! kram på er! <3


kom igen nu!

skriv vad det är för slags objektiv också, vilka bilder dom är för och sånt, jag är rätt ny med objektiv och sånt, så vore jättesnällt om ni ville rekommendera och berätta lite :) pusspuss!


lördagkvällen, fail

var helt okej, väldigt kul på förfesten måste jag säga, men sen när vi kom till krogen blev jag så opepp .. vet inte varför men jag blir så när det inte är mycket folk på en gång och när man bara sitter. och så mådde jag illa av alkoholen istället för att bli glad av den haha det var helt fail :(  gick iallafall till bill&bob sen en stund och träffade lite folks men sen drog jag hem, tråkig som jag är .. blir väl bättre nästa gång får jag hoppas. jag som skulle på efterfest och grejer. känner mig lite besviken på mig själv, men vad är det för mening med att vara kvar i flera timmar, när man ändå inte känner sig happy liksom? nåväl, nu ska jag iallafall ta en långpromenaaaaad, pusshej!


fuck tha pic



hemmafredag

Idag blir det faktiskt hemmafredag, är så otroligt trött efter praktiken. Blev klar med herr-dofterna idag och så har jag stått i kassan ganska mycket, och hjälpt lite kunder med enklare saker, alltid kul när man kan hjälpa till. Längtar verkligen tills jag kan hjälpa till som dom andra gör, men det lär ju ta ett tag.

Iallafall så köpte jag mascaran Xperience av Max Factor, så kommer använda den imorgon och jag längtar bara för att den är så bra haha! Nu använder alla på kicks centra den nästan haha, kanske ett tecken på att den är superbra? Det är ju sällan alla gillar lika, men nu så! Och vi rekommenderar typ alla kunder att köpa den också, och många gört. Den är helt slut hos oss nu.

Efter praktiken träffade jag rebecca, och så kom pappa och hämtade oss + emelie, som också är här just nu. Vi har käkat pizza och så har vi kollat på ett par avsnitt av Big Brother, som emelie inte hade sett, och snart ska vi se dagens avsnitt! :) puss & kram skumbanan, skriver kanske sen! <3



hold on to that feeling

har nyss gjort mig iordning och snart är det dags att ta bussen till kicks, blir nog att sortera dofter idag också. kanske stå i kassan en del också :) dom andra vill ju att det ska bli typ rutin för mig att stå i kassan, och det är verkligen kul att höra! meeeen ja mina naglar ser ut som crap, fast det gör iofs resten av mig också idag .. känner mig varken nöjd med håret eller sminket faktiskt. mascaran börjar ta slut, så det ser sådär klumpigt ut på fransarna, men vad ska man göra, kommer köpa en ny idag, den jag tipsade er om igår  (:  ne nu ska jag göra mig klar och sen knalla iväg till bussen. usch, ser kallt ut där ute! hejdåååå ;D  ha en trevlig fredaaaaaag!


FEJSLOK


SMINKTIPS!

måste bara tipsa om denna mascara, Max Factor Xperience, testade den på praktiken, och måste säga att den var riktigt jäkla bra. kommer helt klart köpa den inom en snar framtid, kanske redan imorgon, vem vet ;) har ju rabattkuponger också ;D tyvärr är den ju slut på min kicks, den går verkligen åt. kan bero på att all personal tipsar om den, för alla som jobbar där använder den typ! haha men ja som sagt, ville bara tipsa om en sjukt bra mascara! dessutom så är det rabatt på den just nu, och den kostar 149 kr istället för 179,så passa på!

 

 

 

 


herrdofter ;D

Ohja, Idag har jag stått och sorterat, och mallat om i herrdofts-hyllorna! Intressant faktiskt, man lär sig var dofterna finns (om någon nu skulle komma och fråga var någon doft står någonstans) och så doftar man på några emellanåt hihi. Men jag kan ju passa på att säga att man får ganska ont i näsan när man har stått där vid dofterrna några timmar haha, det svider fortfarande i näsan! xd   Aja, det har varit en trevlig dag på praktiken.

Först kom snäckan in, och sen kom mormor in och handlade lite saker av mig hihi (:  Sen så kom lovisa, susanna och jennifer in för lovisa skulle handla lite och sen lite senare så kom emelie, roberto och mormor in och hämtade mig, så käkade vi lunch tillsammans! Blev en kycklingsallad för mig, på chico. Mycket gott.  Sen blev det back to work, och fortsätta sortera dofter, stå i kassan, hjälpa lite kunder och såntdär :) Nice! Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sen så blir det big brother för hela slanten ;) puss & kraam skumbanaaan :*


brandalarm på kicks! :o

Idag när jag hade varit på kicks i ca en kvart så gick brandalarmet. "Detta är ett brandalarm, var snäll och lämna byggnaden" eller vad dom sa i högtalarna medan det tjöt som bara den. så vi fick ställa oss utanför i typ 20 minuter och vänta på att brandkåren skulle komma. Aja det brann iallafall ingenstans .. tror jag! så vet inte varför det startades. Kanske övning eller nåt sånt.

Iallafall så kom vi in på kicks igen och fick fortsätta jobba :) Gjorde rent lite speglar, frontade lite och fyllde på, och sen gick jag och käkade lunch med emelie på igor-kicks ^^ Blev en ost och skinksallad! sen när jag kom tillbaka till kicks så började jag malla om herr-dofterna :) Hann inte klart så får fortsätta imorgon!

Innan jag gick hem köpte jag också en face-scrub från Lumene, tycker faktiskt dom har bra ansiktsvård. Har ju lermasken därifrån så nu blir det att peela ansiktet innan jag applicerar masken! Men tänker göra det i helgen. För om jag gör det ikväll kommer jag säkert ha massa finnar imorgon. Peelingen tar ju bort döda hudceller, och då blir det så att allt som ligger där under huden kan komma upp att synas. Men sen när man fortsätter med den så blir det bättre istället efter ett tag! Och jag vill ju inte ha massa äckliga saker i ansiktet imorgon på kicks ;) Ser ju kanske inte så bra ut när man är där!


big brother reprisen

vaknade för en stund sen av att Wilma hoppade upp i sägen och var happy. blev massa glad då, tror inte det finns något bättre sätt att vakna på, än att en vovve hoppas upp i sängen :) iallafall så gick jag upp och käkade frukost och kollade på big brother reprisen! hihi har blivit beroende av big brother nu, så jag kommer absolut följa den här säsongen! nu ska jag väl göra mig iordning och sen käka mat, sen vid ett kör mormor mig till friskis och svettis, för där ska jag träffa lovisa, jennifer och susanna och gymma i några timmar, nice!

sen ikväll åker jag tillbaka till mormor för min kusin ska sova här inatt, och hon ville att jag också skulle göra det, så det får väl bli så. blir närmare till bussen imorgon också, när jag ska till kicks (: får inte glömma bort att ta med kickströjan och skylten och allt hit haha ;o  aja, hoppas ni får en trevlig tisdaaaag ;D puuss



min supersnygga nalle puh-sov-t-shirt ;D




m-o-r-m-o-r

sitter hemma hos mormor, inte speciellt ovanligt men i like it here. vi har kollat på tv och jag har suttit med laptopen i knät hihi och kollat lite bloggar samtidigt :) vi har också käkat mat och haft det trevligt, gillar att vara hos mormor! alltid så mysigt, min mormor är bäst, så är det! sitter nu här och har precis käkat fil med flingor, så man inte vaknar hungrig inatt hihi. nu ska vi nog kolla lite tv och sånt och sen är det sovdags! (: puuuss


vad händer idag?

idag är det måndag och jag har ingen aning om hur jag ska spendera den här dagen ;p brukar ju träna på måndagar, men känner mig inte så pepp på det idag, vet inte varför. är nog fortfarande lite seg efter helgen. men det kommer nog bli en långpromenad lite senare istället, kanske tar en promenad hem till mormor och övernattar eller nåt, det är ju alltid trevligt.

har nyss kollat på ett avsnitt av desperate housewives, går ju varje vardagsförmiddag på femman (y) och nu kollar jag på projekt runway, hihi. nu ska jag väl klä på mig, för jag kan inte sitta i min nalle puh t-shirt hela dagen liksom, bye :*


tips

Idag vill jag tipsa om bästa hårfärgen jag provat, nämligen SYOSS. Hur nöjd som helst med färgen är jag verkligen. Inte alls dyr heller, kostar bara 69 kr på Lindex! Jag tycker absolut att ni ska prova på syoss hårfärger. Det är ju märket frisörerna använder också. Kan ju passa på att tillägga att syoss shampoo och balsam också är awesome! Så jag tycker definitivt att ni ska prova! Tack för mig, puss!

 

har dock ingen bra resultatsbild, finns i förra inlägget men kanske inte syns så bra, men är som sagt riktigt nöjd! :)


bakis-elina

igår var det party och jag hade ganska skoj faktiskt. började med förfest hemma hos tua med lite folk sen vidare mot stan. blev pitchers, och där träffade jag lite vänner och så blev det lite prat och sånt. trevligt, förutom att jag störde mig riktigt mycket på vissa personer men annars så haha ;d fick hämtning av pappa vid halv tre ungefär och när jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund och sen gick jag och la mig. vaknade flera gånger inatt av att jag mådde dåligt, inte så skoj.

vid halv elva blev det familjefrukost, som det alltid blir på lördagar och söndagar! gillar när familjen äter frukost tillsammans :) mycket mysigare än att man går och tar själv och sånt. efter frukosten tog jag ett varmt bad och sen gick jag och la mig igen och somnade i handduken .. tehe. nu så har jag nyss gjort mig iordning och snart ska jag, pappa och rebecca åka till farmor och farfar :) nästan tradition på söndagar, myspys! sen händer nog ingenting mer idag, ska nog bara ta det lugnt. är ganska bakis från igår, helt seg i hela kroppen usch inte skoj. ska aldrig mer dricka .. säger man efter varje helg, men sen nästa helg sitter man där igen xd  aja, ha en trevlig söndag :) pussis på er :*


me today! med pippi-tröjan som farmor har stickat till mig :)<3


facemask, rekommenderar!!

 

sitter med denna masken i ansiktet just nu, och känner hur den går in i huden, åh så mysigt :) denna masken sluter porerna, djuprengör och fräscar upp hyn, helt underbar. och jag lovar att man kan känna hur den går in i huden, otroligt!

man använder den 1-2 gånger i veckan på rengjort ansikte och låter verka i 10 minuter, och skölj bort med varmt vatten! busenkelt! jag rekommenderar den starkt, så try it! ;)

 


i.d osv

dagen har spenderats på kicks idag igen :) har packat upp varor, fronat, och sen så har jag fått göra fint i i.d - stället också! alla mineralpuder, ögonskuggor, mascaror, läppstift osv, så nu är det massa fint och rent där! jag är så duktig :$ fick med mig lite saker hem också, två tester på mineralpuder, en liten pensel till, ett doftprov, och ett läppglans som ska göra läpparna större, men tycker inte att dom blir så mycket större haha, men fint tycker jag allt att det var! :D "BUXOM lips" heter glanset iallafall, gillar det :)

vid sex slutade jag och då tog jag bussen hem. usch, bulssen är så fullproppad vid den tiden :o man får vara glad om man hittar en sittplats. men sånt får man leva med! förresten så kom det in en tjej från Åhlens idag och frågade om någon ville tjäna lite extra pengar, och självklart var jag på haha. ska få hjälpa till med inventering på åhlens den 31 mars, så det blir ju nice :) dock börjar det klockan sju på morgonen .. haha men ja det är ju pengar, så ;)  nu blir det väl musik och tv resten av kvällen skulle jag tro!


läppglans från i.d (bareMinerals)

 

läppglans från Dior, fick av storasyster igår :)


tjoho!

idag har jag varit på kicks igen, eftersom att det är onsdag! idag är nog första dage som det inte funnits något alls att göra, förutom att fronta varor, fylla på och stå i kassan, vilket jag börjar bli ganska helt okej på ^^  börjar lära mig nu vilka knappar man ska trycka på, och hur man gör och sånt, det som är lite svårt är när folk kommer med kuponger från tidningen, där det är t.ex. 20% på valfri vara, då blir det lite knepigt, men det kommer jag nog lära mig nu när tidningarna kommit ut, och nästan alla kommer in med såna rabattkuponger. sen är det också svårt när folk ska göra returer på produkter och sånt, så det behöver jag hjälp med. men annars känns det som jag börjar komma in i det rätt så bra!

fick sluta en halv dag tidigare idag också, just för att det inte fanns något att göra, det var så himla lugnt. så jag fick sluta klockan två istället för sex. gick hem till emelie och käkade mat och sen tog jag bussen hem. nu har jag bara suttit och kollat på greys anatomy i typ två timmar, och så kommer nog kvällen fortsätta också hihi. aja kanske skriver mer sen om jag orkar :D puss&kram skumbanaaaaan


detta har nyss klätt mina naglar ;)


träning

gick upp och gjorde mig iordning idag och sen åkte jag till gymmet och träffade lovisa och susanna! :) vi gymmade i över två timmar, så sjukt nice! jag körde crosstrainer i en halvtimme och sen körde jag mage och ben resten av tiden. efter träningen tog jag bussen hem och duschade och käkade och såntdär. nu på kvällen så har jag kollat på Sofias änglar, och så har jag bara tagit det lugnt, spelat the sims, och kollat på greys anatomy. snart ska jag lägga mig, för ska upp tidigt imorgon, det är ju onsdag, vilket betyder praktik! :) har faktiskt längtat. nu har jag inget mer att skriva ^^  pusspuss

ignorera minen tack :*


this day

jag tränade som sagt imorse. körde crosstrainer i en halvtimme och sen körde jag mage, armar och rygg. körde bara i ungefär en och en halv timme, och när jag skulle åka så kom lovisa, jennifer och susanna dit, så fick träffa dom idag också på alla hjärtans dag, trevlans! när jag kom hem duschade jag och gjorde mig iordning och sen åkte jag, rebecca, mamma och pappa till stan och åt på restaurang Di Spagna med emelie och roberto, supermys! blev en pizza för det fanns bara konstiga saker annars haha :D men supergottigt var det iallafall, och trevligt. efter det åkte vi hem och nu är jag massa trött. ska nog starta en film som jag kan lägga mig och halvsova till, och sen stänga av typ sekunden innan jag somnar, älskart! :D

för övrigt så har det varit en trevlig dag. gillar alla hjärtansdag samtidigt som jag tycker det är en dålig dag. alla är med sina pojkvänner/flickvänner, såklart. förutom jag som är ensam .. undrar om det alltid kommer att vara så? iallafall och folk vill tjäna pengar på att man köper presenter till varandra. men samtidigt är det en mysig och speciell dag. svårt att förklara. har iallafall som sagt haft en mysig dag. hoppas ni också har det. puss&kram <3


fick en chokladask av farmor och farfar, satt ju inte helt fel direkt ;) och sen så fick jag en liten nalle av min underbara lillasyster! har förövrigt döpt honom till david. men iallafall, tack så supermycket! puss på alla :*


alla ♥s dag

idag är det alla ♥s dag igen då. gick upp för ett tag sen, och nu har jag hunnit med att duscha, ätit mat, fixat mig och om typ tio minuter ska jag gå till bussen och åka till gymmet för att träna i ungefär en och en halv timme, nice! ska köra crosstrainer i en halvtimme och sen blir det mage, armar, axlar och rygg idag :) efter friskis ska jag hem och göra mig iordning och sen ska jag, rebecca, mamma, pappa, emelie och roberto ut och äta på restaurang Di Spagna. blir nog myspys! vi äter nästan aldrig på restaurang, bara när vi är utomlands och sånt! :D förresten så kanske det blir en resa till mallorca med familjen i sommar, så nu har man något att träna för ;) haha nej nu ska jag fixa det sista och röra mig mot bussen, hoppas ni alla får en mysig alla ♥s dag idag! puss&kram på er!


tua!

har varit med tua idag, hon sov här inatt! det blev film, massa prat och skoj! det var verkligen på tiden att umgås med henne, för det var ungefär tusen år sen innan igår! men som sagt så var det väldigt trevligt! :)  när hon hade åkt hem åkte jag, mamma och pappa hem till farmor och farfar, och där var även faster. det blev fika och sen satt jag och kollade på massa gamla kort från när jag var liten, mycket skojiga kort som jag inte sett förut! mysigt. sen så handlade vi lite och åkte hem.

nu sitter jag och kollar på greys anatomy säsong fyra, utan text så jag fattar inte så mycket, suger verkligen på engelska! men förstår litegran iallafall (a) nu så ska jag fortsätta kolla och sen ska jag sova, är trött och tankspridd idag. hade en speciell dröm inatt, och det är nästan det enda jag kunnat tänka på idag. puss & kram



today



90° Mascara

har nyss kommit hem från en härlig vinterpromenad med mamma och rebecca :) vi gick till coop och handlade lite och sen så gick vi hem! såg sen på stegräknaren att det blev 4,5 km samanlagt och det är ju nice. då har man fått dagens motion! lite senare kanske det blir att åka hem till moster för hennes .. kille? sambo? fästman? ... fyller år haha. vet inte vad man kallar det när man inte är gift XD men iallafall, får se om jag följer med dit :p sen vet jag inte vad som händer ikväll faktiskt, har inte direkt några planer .. men man får väl se ;)  nu ska jag iaf fixa mig lite, kommer nog skriva mer ikväll ;D puss


någon som har testat denna mascaran ? :D
vill veta om den är bra, vi fick in den för någon vecka sen, men har inte provat den än :)


friday!

idag har jag varit på praktiken för tredje dagen denna vecka, och även idag var det skoj! fick malla lite, ta bort saker från nivea-stället eftersom vi ska sluta med nivea sminket och sånt! klantade mig lite också haha, men man kan ju inte alltid vara bäst så  ;) man ska stå för sina misstag, och lära sig utav dom. även fast det var ett slarvfel, usch inte bra. bara att köra nya tag! fick ta lite kunder i kassan också, och varje kund gör mig a little bit stronger känns det som. känns som att jag blir tryggare och tryggare för varje kund på något sätt, allt det här är ju så nytt för mig. men så kul att lära sig. har redan lärt mig massa saker :) efter praktiken åkte jag hem till jasse på lite "förfest" eller nåt sånt! blev tacos, prat, en del dansade haha, trevligt var det. sen skulle vi ut men jag orkade inte, är så otroligt trött efter att jag praktiserat, vet inte varför. men man är praktikant, vill göra allting så bra som möjligt, vill visa sig från sin bästa sida och allt såntdära! hela tiden tänka på vad man gör och sånt. men som sagt, jag gillart. nu ska jag sova för jag är lite full och massa trött, godnatt :*


kind of söt!


handledarmöte

har praktiserat hela dagen idag också! (y) det blev att plocka upp varor, fylla på i ställen, sopa golv, malla om i styling-hyllan. han dock inte bli helt klar, men det fixar jag imorgon ;) hade möte också med min praktikantansvarig och handledare, och jag har fått förlängd praktik, i två månader till! :D  snacka om happyface, blev också riktigt glad när hon sa att dom ville ha kvar mig. det var liksom inte "okejdå då kan få vara kvar" utan det verkade som att dom skulle ha nytta av mig också ;d  freakkin awesome. idag är en bra dag! sen när jag skulle hem fick jag några nagellack och såånt, alltid nice! :D

efter praktiken gick jag upp till Scorette och köpte ett par kicks-skor. haha helt vanliga svarta tygskor som jag ska ha när jag praktiserar  :) kostade bara 100 kr haha för dom hade världens utförsäljning! som sagt, bra dag! när jag kom hem käkade jag våfflor, nu blir det att diska lite och sen grey's anatomy med lillasystergull <3



                                                                dagens citat 
                                          "jag har inte slingat håret på flera år, jag har ju varit gravid flera gånger"


gåvor

orkade inte skriva blogg igår, så skriver nu om gårdagen istället :) var på praktiken hela dagen, kul som vanligt. fick göra fint ute på lagret, fylla på i hyllorna, och göra snyggt i alla lådorna. låter kanske inte så kul, men jag tycker ändå att det är det :) på slutet fick jag ta en kund i kassan också, skojsigt! när jag skulle gå hem så fick jag lite gåvor. fick en foundation från maybelline och ett läppglans, en skimmeprimer, en mascara och en liten sminkväska från smashbox! happyface :D fick även massa dior-nagellack av emelie efter praktiken :) sen hände inte så mycket mer igår.

just nu håller jag på att fixa mig för att åka till praktiken igen! och idag får jag veta om jag får förlängd praktik eller om det är sista dagen imorgon. hoppas jag får vara kvar hihi. nu ska jag fixa mig färdigt och sen gå till bussen, puss&kram skumbanaaaaaaan!


träningsdag again

som sagt så sov jag ju hos mormor inatt, och vaknade imorse av att sötwilma sprang runt, kan man vakna på ett bättre sätt ? tror knappast det :D  vi träffade ida när hon hade slutat skolan och så gick dom med mig en bit med wilma, när jag skulle till friskis. vi råkade gå i ett spår där man bara fick åka skidor haha tur att ingen skidgubbe kom och åkte då! när jag kom till friskis så körde jag crosstrainer i 40 minuter och sen maskiner i bara en halvtimme ungefär, för sen fick jag hämtning av mamma. när vi kom hem så tog vi en promenad på 40 minuter också. älskar att vara ute och gå, har kommit på att det faktiskt är riktigt skönt! och faktiskt bra träning också, bättre än man tror att bara gå. :) och nu så har jag kollat på "halv åtta hos mig" och "sofias änglar" två bra program enligt mig ^^

nu ska jag göra smoothie som lite .. kvällsgrej haha sen ska jag lägga mig och kolla på greys anatomy och sen sova. imorgon är det praktik igen! :D och på torsdag är det möte med min praktikantansvarig och min jobbcoach så då får jag veta om jag får förlängt eller inte, men jag hoppas verkligen det!  :) aja hoppas ni alla har haft en bra daaaaag! puss&kram på er! :*


wilma!

sitter hos mormor fortfarande, vaknade för en stund sen. har käkar frukost och lekt med wilma som är min kusins hund. min kusin kom hit med henne imorse, för mormor brukar passa wilma medan min kusin är i skolan! så nu är hon här, och hon går och hämtar strumpor från min väska hela tiden haha .. bushunden! hon är så mysig :) snart så ska vi väl käka mat och sen ska jag gå till friskis härifrån, undrar hur lång tid det tar. men ska ju gå ut och gå en timme om dagen så :) mormor, kusin och wilma ska följa med en bit också, så jag får ju lite sällskap! när jag kommer hem idag så¨hoppas jag att pappa har satt in min laptop i mitt rum så jag kan börja använda den, vore ju nice! nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, ha en bra daaag, puss på er :*


inte alltför bra bild, men ;p


sitter hos mormor :)

idag har jag tränat, duktig som jag är. tog en promenad till gymmet, som tog en halvtimme och så gymmade jag i två timmar med rebecca. körde crosstrainer i en halvtimme och sen blev det styrketräning i en och en halv timme. och sen tog vi en promenad hem också, så idag blev det mycket träning :) känns bra! sen blev det mat och sånt och sen körde mamma mig till mormor och nu sitter jag här :) vi har hållt på med hennes laptop som det var lite strul på och sååååånt och snart ska jag väl gå och lägga mig, är cptrött nu. har inte så mycket mer att skriva just nu, hörs väl imorgon ^^ puss&kram


träning snart då

idag har jag varit på hälla med pappa och så har jag kollat på greys anatomy säsong fyra hihi :) om typ tio minuter ska jag ut i kylan och promenera till friskis och svettis, och det tar väl ungefär 45 minuter. lite kallt ute, så man får klä på sig ordentligt :) men har ju bestämt att jag ska gå en timme om dagen nu, och det har gått bra i tre dagar, hoppas det fortsätter så! :D  skönt är det ju också att gå ut och gå tycker jag. det är bara det där steget ut genom dörren som är jobbigt haha sen är det batra härligt :) speciellt med musik i öronen :D ska gå nu, skriver mer sen! :D kram!

tjoho

har varit på erikslund idag och kollat på laptops, men köpte ingen. pappa har kommit med ett förslag, att jag får deras laptop som står på övervåningen, så köper jag en ny till dom som är lite billigare och såntdär, och det gick jag ju med på såklart :) så ska köpa en till dom imorgon. juste, så köpte jag en påse "Gerbil Nature" till mina gerbiler, massa gerbilmat ^^ aja, snart så blir det en timmes promenad med snäckan, men innan det blir det mat. lite senare ska jag nog hem till rickard och umgås lite och sååånt. skriver nog mer senare!


make up of the day, hejdå


what to do?

just nu sitter jag här och funderar .. ska jag eller ska jag inte köpa en laptop imorgon? jag vill verkligen ha en laptop. min som jag hade gick ju sönder på något konstigt sätt så antingen får jag ha den här stationära datorn som tar upp hela mitt rum .. okej kanske inte, men större plats än en laptop! eller så köper jag en laptop för typ 5000 kr ... har inte lyckats komma på om det är värt eller inte än. men det är ju awesome att ha en laptop, jag tror det blir en laptop! åker nog och väljer en imorgon. krav: det ska gå att spela sims på den!!

ut på promenaaaaad!

idag är det lördag, idag är det lördag, idag är det lördan! skulle kaninen ha sagt.. (okej det är bara dom som har sett "när karusellerna sover" som fattar) haha men iallafall har precis fixat mig och nu ska jag göra lite fint på mitt rum, och efter det ska jag och mamma ta en promenad hem till mormor, jag har ju bestämt att jag ska gå ut och gå en timme om dagen nu, för nu måste det faktiskt hända något! ikväll blir det hemmakväll med snäckan. mamma och pappa ska iväg så vi ska göra tacos och sen kolla på film och ha det mysigt! ;D skriver mer senare, puss :*


nyttig fredag

har praktiserat idag igen, och det blir bara roligare och roligare :) det är det här jag vill hålla på med nu ett tag framöver. kanske inte hela livet, men nu. fick malla om i herr-hyllan idag med massa produkter som duschcreme, duschgel, deoderanter, after shave, och såna saker! kom fram en snubbe och började fråga mig massa saker på engelska idag om duschcremer haha och jag är ju så jävla kass på engelska, så det var lite läskigt haha gick och hämtade en annan som fick hjälpa honom xd

efter praktiken tog jag bussen hem, funderade på att följa med vännerna ut ikväll men nä blev en hemmakväll, man blir så jäkla trött efter en dag på praktiken, eller iallafall jag. har varit arbetslös i tusen år och varit uppe halva nätterna och sovit halva dagarna, så det är ju klart man blir trött, men man kanske vänjer sig snart! åkte till netonnet med familjen och kollade lite. funderade på att köpa ett objektiv men när jag stog där så kände jag mig fattig och så snålade ur! haha påvägen hem stannade vi och handlade, och istället för godsaker så köpte jag halstabletter (duktigt!!!) och sen blev det sallad till kvällsmat ;) nyttigaste fredagen ever haha men känner mig duktig. nu är jag cptrött så ska gå och lägga mig och kolla film nu! pusspuss :*


kicks & frida

idag var det praktik igen, mycket roligt, har haft saker att göra hela dagen :) började med att malla om i hårfärgs-ställen och det tog ungefär fem timmar haha, och efter det så plockade jag upp varor och fyllde på i alla ställ och såntdäär och så slutade jag vid sex! usch vi hade tjuvar idag igen. nåväl efter praktiken kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem var det maat och sen duschade jag och tvättade håret. använde min hårinpackning med färgpigment i, så nu är jag röd/rosa i hela mårbotten/benan, inte sådär jättesnyggt kanse haha hoppas det är borta imorgon! vill ju inte komma till kicks och se ut som en clown! resten av kvällen har jag bara lyssnat på musik (mest frida) haha och så har jag pratat med lite folk och nu blir det sängen och en film, kan det bli mer mysigt? gud vad skönt det är att bli trött runt tio på kvällarna! älskar det  :) somnar runt tolv varje kväll, innan praktiken brukade jag somna runt tre-halv fyra .. sick. nej nu blir det som sagt sängen! hoppas ni har haft en bra torsdag, det har jag :D puss på er :*


tycker frida är riktigt awesome faktiskt. hon är hela tiden sig själv, skiter i andra, så ska en förebild vara, absolut.
blev galen i henne som artist, hennes musik och texter för ca tre år sen, och sen blev det ett litet avbrott på ett par år, men nu är man där igen! haha lyssnar på henne hela tiden, och s kånskan är ett stort plus. haha älskar verkligen skånska (de flesta förstår sig inte på mig), tycker det är en underbar dialekt! har faktiskt träffat henne en gång också och snackat med henne, hihi var så glad den dagen. jag fick träffa min förebild, ge henne en kram och berätta för henne hur bra hon är. aja, här är iallafall hennes låt som hon blev känd för, "dunka mig gul och blå"


resan


kassan och lösnaglar!

idag var som vanligt en bra dag på praktiken. fick malla om lite i butiken och sånt, och sen ungefär sista 20 minuterna innan jag slutade så fick jag även prova på att stå i kassan :D fick först se hur dom gjorde och dom förklarade och sånt, och sen fick jag ta några kunder själv hihi, awesome var det! rolig känsla ;D  sen när jag slutade så fick jag skjuts hem av mamma, och emelie följde också med hem. fick lösnaglar (från Kiss) av emelie, som hon hjälpte mig att fixa, mycket fint. fick även en parfym av emelie, av Armani, hihi lycklig! jag älskar parfymer! så den åker upp i hyllan minsann! nu är jag trött, emelie har nyss fått skjuts hem och snart ska jag gå och lägga mig, det har varit en lång och rolig dag :) kunde inte fått en bättre praktik, är så sjukt nöjd! nu ska jag snart göra mig iordning och lägga mig. puss & godnatt <3





stan och träning :)

idaaag började jag dagen med att göra mig iordning och ta bussen till stan. träffade på tintin och drog en lunch med honom, mycket nice. sen så kom hans kompis dit också och det blev lite kolla i affärer, men hittade ingenting. eller jo en tröja på gina som såg mysig ut men den orkade jag inte köpa :D sen åkte jag vidare till friskis och träffade jennifer, och det blev träning i ungefär en och en halv timme. stog på crosstrainern i en halvtimme, och idag var det inte alls lika jobbigt som det var igår hihi det tar sig ;) det är ju jobbigast första gången, så nu får jag fortsätta :) sen så blev det maskiner, tränade kondition, tricebs, mage och ben idag! och nu har jag nyss kommit hem.

lillasyster har tatuerat sig idag också, skrivit "find your freedom in the music" på handleden, mycket fint :) ikväll väntar tv och datorsittande i think. kommer nog somna rätt tidigt, det brukar jag göra efter att jag har tränat så. åh jag vill verkligen att snön ska försvinna för jag vill börja cykla och gå till ställen. nu kan man ju inte gå en meter utan att frysa ihjäl, plus att det läcker in vatten i skorna när det är sånthär slask! fy jag vill ha vår nu. när det blir vår ska jag börja gå ut och gå också :) en timme om dagen, plus träning på gymmet två dagar i veckan, det lär ju ge lite resultat iallafall :) aja, hoppas ni alla har haft en trevlig tisdaaaaaaaaag, det har jag! puss&kram på er :*


googlebild




RSS 2.0