HELLU

Hej hej hej hemskt mycket heeej! Idag är det underbart väder, dock lite molnigt men ändå riktigt varmt och skönt! Emelie har varit här och ätit, solat och badat lite, alltid trevligt! Jag har även varit och klippt mig idag, och känner mig mycket nöjd! Kort är det :D Men jag gillar det, skönt nu när det är sommar och varmt och sånt! Klippte mig på Barbie and Ken, rekommenderar! :)

Jaha, vad ska man mer skriva idag då? Har fått en till tid på Kicks, den 16 juni yey! Blir så happy för alla tider jag får! Nu har jag väl inget mer vettigt att skriva. Hoppas ni alla har en trevlig torsdagskväll! Puss&kram!


Jajemen!

Idag har jag också jobbat hela dagen på kicks, finns väl inte så mycket att säga om det :) det var kul som vanligt, ganska mycket folk. Lunchade på bredbar med mamma och Emelie, trevlans! Cyklade hem och nu har jag spelat massa sims, hur skoj som helst!

Juste nu är det slut med bussåkande haha! Nu blir det antingen att cykla eller gå när jag ska till stället. Kan inte ha det så här, att halva mobilräkningen ska vara en massa jävla bussresor, nej då är det bättre att cykla, speciellt när det är såhär underbart väder som det har varit dom senaste dagarna! Nej hörrni människor nu ska jag kolla på någon bra film och sen ska jag nog försöka sova, är supertrött idag. Godnatt med er! :)<3


bild från mallis förra sommaren!


Your beauty destination

Jajemen, idag har jag faktiskt varit på kicks hela dagen, har jobbat, mycket trevligt! Började klockan tolv och slutade nu klockan sju. Har varit ganska mycket folk idag faktiskt :)  På lunchen gick jag och bokade klipptid också, på salongen Barbie and Ken, där jag brukar klippa mig :) Det må vara dyrt där, men blir sjukt nöjd varje gång! Kom iallafall nyss hem från jobbet, och nu blir det väl bara att ta det lugnt resten av kvällen, ska jobba imorgon igen :) Har inte så mycket mer vettigt att skriva just nu, så ni alla får ha en mysig tisdagkväll så hörs vi imorgon! PUSS



Klantarsel!

Nu tänker jag tala om vad jag råkade göra igår! Efter att jag använt min rengöring så skulle jag ta lite ansiktsvatten, och sen när jag skulle ta tag i flaskan och skruva på locket så hade jag istället ner flaskan i handfatet, så typ hälften rann ut! Åh blev så ledsen och besviken! Det var ju Clinique! :<

Nåväl .. imorse blev jag väckt av att dom ringde från Kicks och frågade om jag kunde hoppa in och jobba idag, och det är väl klart att jag kunde ;) Gjorde mig iordning snabbt och så cyklade jag dit. Började vid elva och slutade klockan sju, mycket bra! Skulle ju egentligen börjat jobba imorgon, men det här var ju inte helt fel det heller, lite extra money! TIHI iallafall så kom jag hem för en stund sen, och nu tänkte jag snart spela lite the sims, sen sova för jag är trött, och har lite ont i huvudet! Puss & Kram!


Tänk att det redan är 17 år sedan. Jag saknar dig Stefan!


17 år sedan idag <3

Hej alla! Idag är det Söndag och jag har varit hemma hos farmor och farfar! Påvägen dit stannade vi vid kyrkogården och satte blommor åt min farbror Stefan som idag har varit borta i 17 år. Det känns verkligen inte som att det var 17 år sedan jag träffade dig. Jag brukar se dig i mina drömmar, jag saknar dig. <3

Hemma hos farmor och farfar blev det iallafall fika, och lite tårta och sånt. Jag fotade även en hel del i deras trädgård hihi så nu har jag massa bilder på olika blommor! När vi kom hem satte jag mig vid datorn och spelade The Sims, och det har jag gjort hela kvällen nu! Man blir helt fast, det går inte att slita sig när man väl har börjat spela! Jag har två dalmartiner som snart ska få små valpar, spännande! ;) Nej nu ska jag lägga mig och kolla på One tree hill, är på sista avsnittet! :o Sen tänker jag sova, godnatt på er, sov gott! Orkar inte lägga upp bilder från idag, gör det imorgon! :)


Slänger upp en grillbild från när vi grillade!


Harry!

Nu har jag äntligen tagit en bild på världens sötaste Harryboy! Sötare hamster finns nog inte <3


midsommarkvällen

Kvällen igår var awesome! Det blev förfest hemma hos Linnea som fyllde 20 bast! Massa trevligt folk och sånt! Sen tog vi taxi ner på stan och gick in på Pluto där vi spenderade resten av kvällen! Efter det träffade jag Linus och sånt, nu har jag nyss kommit hem haha. Känner mig lite trött och sliten, menmen :)

Idag har jag ingen aning om vad som händer, skulle vilja göra något, men vet inte vad ... aja, jag kommer nog på något! :) Har inget mer att skriva just nu! byebye :)


Midsommarafton!

Heeej bloggeeeen, och alla människor som läser den haha, om det nu finns några som läser den .. Idag skulle jag ner på stan för att klacka om mina svarta fest-pumps men när man kommer dit så upptäcker man att inte en enda butik har öppet, haha lyckat! Åkte till maxi med mamma och pappa och midsommarhandlade istället! Mammas släkt kommer hit ikväll, då blir det att grilla och käka jordgubbstårta och ha det trevligt! Sen lite senare ska jag hem till Linnea som fyller 20 bast idag, grattis till henne! Så det blir lite förfest där, sen drar vi vidare till pluto, kommer bli en grymt kul kväll känner jag på mig! :D Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen börja göra mig iordning!

Hoppas ni alla andra kommer få en lika rolig midsommarafton som jag! Puss och kram på er! :D<3


Hemma från Göteborg!

Heej! Nu har jag vaknat, och klockan är fem på eftermiddagen! Vi kom hem runt nio imorse, så jag har sovit ungefär sen klockan tio, awesome! Tänkte berätta lite om gårdagen nu! Läs om ni orkar, annars skit i det ;)

Jag, Jonna, Linnea, Jennifer, Rebecca och hennes kompis Linn var ju på Liseberg igår, och det var verkligen hur kul som helst! Klockan ett öppnade det, weho! Åkte massa roliga karuseller, jag åkte Balder, kanonen, jukebox, flumeride, kållerado, fisketuren, virvelvinden, hang hai, sagoslottet och så gick vi Spökhotellet Gasten haha! Trodde aldrig jag skulle våga gå det, men det var faktiskt inte så läskigt som jag trodde! Hur som helst så hade vi verkligen tur med vädret, inte en enda regnskur undertiden vi var på liseberg, dom hade sagt att det skulle regna massa, men nej minsann! Plus att det inte var speciellt mycket folk heller, så inte så värst långa köer! Sista timmarna var det knappt någon kö alls! Iallfall, vi var kvar till elva då dom stängde, och då gick vi till Mcdonalds på Avenyn och satt där hela natten! Jag och Jonna tog ett par promenader för att hålla oss pigga, sen kl 05.07 imorse gick tåget hem! Sov som en stock på första tåget! Har sovit hela dagen fram tills nu, och nu ska jag väl gå upp så att det går att somna något ikväll! Hur som helst har jag haft ett riktigt roligt dygn med er, människor! Tack för det :D KRAM




STAAAAN

Hello folks! Idag har jag varit på stan hela dagen faktiskt! Blev först en fika på Gränden med Andreas, mycket tervligt, länge sen man träffa den gossen! Efter det så träffade jag Jonna! Vi gick runt och kikade lite och köpte varsin regnjacka hihi :D Sen kom vi hem till mig och käkade kebab och nu sitter vi här! Ska kolla lite på Svensson svensson, och sen blir det väl en promenad ikväll tror jag, och gå bort kebaben mohaha! ;) Nej nu ska jag vara social med Jonna :D puss&kram!



imorgon:



SVAR!

svar:

Det kan jag svara på! Jag hatar inte lady gaga, jag har egentligen ingenting emot varken henne eller hennes musik, jag tycker bara att hon är väldigt uttjatad och överdriven. Med tanke på att min lillasyster går och sjunger på hennes låtar hela tiden, så lär jag mig nästan låtarna innan jag ens har hört Lady gaga sjunga dom haha. Jag gillade Lady gaga i början, tyckte hon var grym. (var till&med och såg henne i globen den 8e maj förra året) meeen som sagt, hon börjar bli en aning uttjatad för mig. Hoppas du är nöjd med svaret ^^

Iallafall så har jag nyss gjort mig iordning och om ett tag kanske jag ska till stan och ta en fika med Andreas, och sen blir det förberedelser inför imorgon med Jonna. För imorgon åker jag, Jonna, Linnea, Jennifer, Rebecca och hennes kompis Linn till Liseberg, kommer bli helt awesome! Så det blir att planera litegran, köpa lite färdkost till tågresan och såntdära! Nåväl nu ska jag väl fortsätta fixa mig :) Kram på er!


USCH

HEJ JAG HATAR LADY GAGA

Twitter!

Tjoho mänskligheten! Nu är det ju så att jag har skaffat twitter, och känner mig redan ganska beroende, sån är jag! Blir beroende på en gång! Inte så bra alla gånger, men jag gillar twitter! Så nu vill jag ha roligt folk att följa, och folk som följer mig, så om nån känner för det, följ mig HÄR så följer jag tillbaka hihi! hejdå!


fiesta ikväll!

Hola människor! Idag är det fredag, fredag, fredag! Har nyss kommit hem från ica, var där med Jonna och shoppade loss lite! Köpte sprite till mitt red gold - vin! Kan faktiskt aldrig dricka vin utan att blanda ut det .. Ikväll blir det iallafall lite party! Lite flicks kommer hem till mig, så blir det förfest antingen på altanen eller i vardagsrunmmet, beror på vädret. Hoppas det blir lite finare till ikväll, för nu är det pissväder. Nåväl nu ska jag väl sätta igång att sminka mig! :) puss på er!


Shoppingdag!

Idag blev det stan och lite shopping med Jonna och Jennifer som sagt! Köpte inte så jättemycket, men fick med mig en del hem iallafall :) Köpte en söt t-shirt på Gina, en foundation, mascara och ögon makeup remover pads på Kicks, ett svart skrivbordsunderlägg på akademibokhandeln och sen en glass! :) Och juste, en tetra vin till imorgon också. Ville köpa en massa kläder idag men hittade inte så mycket, inte ens på rean, tycker det är så litet utbud av kläder här i Västerås, hittar mycket mer i typ Stockholm eller Göteborg jämt! Suck .. får väl åka dit för att shoppa i fortsättningen ;)

Nu händer väl inte så mycket mer idag kan jag tänka mig, men det är väl lika bra för jag är trött. Lillasyster kommer väl hem snart så då blir det kanske någon film eller så, mysigt! Ska väl försöka få min lilla hamstertuss lite tam också, han vill bara bitas. Har haft han i mer än en vecka och vågar inte ens ta upp han, han är så rädd. Men nu har han iallafall börjat ta mat ifrån min hand, och that´s a start! Nu är det bara att fortsätta! Nej nu ska jag väl sluta skriva, hoppas alla har haft en fin torsdag! Puss


absolut bästa rengörings serien!



Torsdag!

Hellothere människor! Nu har jag precis gjort iordning håret litegran, men det ser fortfarande inte bra ut, men det får duga iallafall. Snart ska jag åka ner på stan med Jonna och Jennifer och kika lite, behöver köpa massa sommarkläder men hittar aldrig nåt jag vill ha, och hittar jag något så kostar det för mycket haha. Aja, fick ju lite lön igår iallafall! Nu måste jag hitta något jag kan ha på mig idag ;) puss&kram på er!

 


Promenix

Oj vd jag har blivit duktig på att vara social här på bloggen. Har dock blivit sämre på att vara aktiv i andras bloggar, men det är väl inte det viktigaste just nu kanske :) Har som sagt färgat håret idag, och känner mig nöjd för nu är den där hemska utväxten borta (y) Här även varit på en promenad med Jonna och Linnea i två timmar, väldigt skönt! Nu på kvällen har jag väl inte haft så mycket för mig, har käkat lite jordgubbar och spelat lite sims, men annars har det inte hänt så mycket! Imorgon blir det iallafall stan med Jonna! :)

Måste börja fota mer känner jag, har ju knappt några bilder att lägga upp längre, tråkigt. När det blir bra väder så måste jag börja fota massa igen :) Nu tänker jag faktiskt ta bort sminket och gå och lägga mig! puss&kram


slänger väl upp en supersöt bild på min lillkusin Destiny! :)


hårfärgning på G

Sitter med hårfärg i håret just nu, så nu ska utväxten bort :) Har faktiskt funderat på om det här kanske är sista gången jag färgar håret RÖTT, funderar på att ha mörkbrunt sen. Lite jobbigt att ha rött faktiskt, det blir utväcxt jättefort och så måste man tänka på vilka kläder och sånt som passar också, kan t.ex. inte har rosa tröjor (inte för att jag är speciellt rosa av mig) men man måste ju tänka på sånt. Nu ska jag lägga i resten av hårfärgen! :) Hörs sen puss


Vaken på småtimmarna.

Jaha, här sitter man mitt i natten och har inget alls för sig egentligen. Funderar på att gå och lägga mig, men det innebär så mycket! T.ex. tvätta bort sminket, smörja in sig osv, borsta tänderna, ta bort alla kläder och allt som ligger på sängen .. ni ser, en massa saker som jag inte orkar göra, och därför är det mycket enklare att bara sitta här och kika runt på olika saker.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Mormor kom hit mitt på dagen och käkade lite jordgubbar och glass med oss, och sen så har jag väl bara tagit det lugnt. Sen lite senare på kvällen så gick jag ut och gick på en tre timmar lång promenad med Jonna och Jennifer, nice. Jag gillar att vara ute och gå, det är så skönt på något vis. Sen har jag suttit här hela kvällen efter det. Lyssnar på gnisslet från hjulet som min hamster Harry springer i. Nej nu får jag ta tag i tandborstningen och allt det där jobbiga som jag inte orkar göra. Hoppas alla har haft en trevlig Tisdag!

Längtar till nästa Onsdag, då jag, Jonna, Linnea och Jennifer ska åka till Göteborg och gå på Liseberg. Min lillasyster och hennes kompis ska också följa med! Supermysig dag kommer det nog bli, vill att tiden ska gå fort!


Stan och sånt

Tua sov hos mig inatt, det var skoj såklart! Vi kollade lite på film, pratade, och hade det trevligt. Idag gick jag på stan med Jonna ett tag, jag hittade dock ingenting alls att köpa, men det var väl lika bra det såhär i efterhand. Lika bra att spara pengarna ;p  När vi kände oss klara så tog vi en promenad hem från stan, duktiga som vi är. Det tog ungefär en timme (y) Vi gick hem till Jonna och började kolla lite på tågresor till Göteborg och vi hittade en rätt billig Onsdagen 22 juni, så då åker jag, Jonna, Linnea och Jennifer till Göteborg och går på Liseberg hela dagen, awesome! Älskar liseberg! Nej nu ska jag sova orkar inte skriva mer haha godnaaaaaatt!

Liseberg!

Åh jag är så sugen på att åka till Liseberg, vill dit nu! Önskar att jag stog typ längst fram i kön till Balder just nu haha, åh! Aja, kommer troligtvis åka dit i sommar iallafall, hoppas!

Iallafall så gick jag upp för en liten stund sen, och nu ska jag göra mig iordning, för lite senare ikväll blir det troigtvis att åka till löga med lite folk, det är massa djs där så det blir nog nice.

Gud vad det åskade inatt, vaknade runt fem av världens smäll som måste varit precis över oss. Usch jag hatar verkligen åska, det är nog det värsta som finns, speciellt när det är sådär nära! Skulle nog inte klara av att bo själv haha, ush! Nu ska jag iallafall göra mig iordning! värt inlägg, ellerhur? Hejdå!


Anki och pytte ;D

Idag på eftermiddagen har jag bara varit hemma och haft det trevligt. Varit ute på baksidan en hel del i det fina sommarvädret! Sen på kvällen har det varit myskväll med lillasyster. Pizza och Desperate housewives! Tog även en promenad på över två timmar med Jonna och Linnea, riktigt skönt, gick och pratade om en massa olika saker! :) Tycker om att vara ute och gåå ^^ Nu tänker jag lägga mig och kolla på Anki och pytte haha tönt. Sen ska jag sova, klockan är sent! kram!

Önskar att pengar växte på träd, det finns så himla mycket jag vill ha just nu. Mest smink och sånt, behöver nya ögonskuggor och borstar till det. Hatar pengar samtidigt som jag älskar det .. GODNATT


Student 2011

Igår var det ju studenten här i Västerås, vilket betyder att det (faktiskt idag) är ett år sedan jag tog studenten. Saknade det som sjutton igår när jag var och kollade på Matildas utspring, och sen alla flaken på stan :) Men var samtidigt så glad att se alla glada människor! :D  Efter att vi varit på stan så åkte jag hem och tog årets första dopp i poolen, otroligt skönt var det! Behövdes verkligen, det var hur varmt som helst ute! Och så var det 25 grader i poolen, perfekt! Sen så åkte gick jag iallafall hem till Matilda för där var det studentmottagning! Så det var trevligt!

På kvällen blev det lite förfest hemma hos Jonna med trevligt sällskap och sen blev det sjökrogen! Hade jättekul verkligen, träffade på trevligt folk och sånt, så det var mys ;)

Idag har min moster, hennes man, mina kusiner och deras kompis varit här en stund. Dom badade lite och så blev det att äta lite glass på baksidan i solen :) Ikväll tänker jag bara vara hemma och ta det lugnt, typ se film och sånt däör mysigt! Hoppas ni alla har en trevlig helg och att ni får en rolig lördagkväll! :) kram!


igår

 

idag

Lilla destiny


vädret <3

Jag fullkomligt älskar vädret idag! Har dock spenderat nästan hela dagen inne på Kicks, men det är ju inte helt fel det heller ;) Har prismärkt en massa readofter och sånt, hittar massa saker bland reasakerna som jag vill ha, haha. Iallafall så har det varit skoj på praktiken idag som vanligt.

När jag hade slutat cyklade jag hem, så sjukt skönt att kunna cykla i bara linne och inte ens frysa, utan svettas :D love it! Har varit lite ute på altanen, det är nästan 24 grader varmt i poolen nu. Funderada på att ta ett kvällsdopp faktiskt, men orkade inte. Snart blir det att hoppa in i duschen, brun utan sola och allt såntdär mysigt :) Måla naglarna behöver jag ju inte, eftersom Johanna målade dom på Kicks idag, awesome! Ska packa lite saker också ikväll, eftersom jag ska sova hos Emelie imorgon :D puss & godnatt!


praktik-dag :)

Har varit på praktiken hela dagen idag, hihihi! Hade lite möte med min handledare och sånt där också, och det gick massa bra! Det här är ju min sista vecka på Kicks som praktikant, sorgligt tycker jag! Men kommer ju iofs jobba lite där i sommar, så det är ju liksom inte the end, och det är awesome! Jennifer och Linnea kom in till mig en sväng idag också och hälsade på, niiiice :D Lite ledsen för att jag inte fick vara ute så mycket i det underbara vädret idag, hoppas det fortsätter såhär ett tag till!

Ikväll blir det Desperate housewives - mys! Förresten, så får min hamster inte heta Harry längre, för jag tänker bara på Harry Potter hela tiden när jag säger hans namn, så nu måste jag hitta på ett nytt namn, svårt! Får väl bli kvällens uppdrag haha! Nej nu ska jag kolla lite på One tree hill. Haha är på sista säsongen, så snart slipper ni mitt tjat om One tree hill här på bloggen ;)


och NEJ det var inte dig jag menade.

Blir så trött

På dina onödiga gräl och kommentarer! Det är som att du bara vill ha något att tjaffsa om, vad det nu är som är så roligt med det, det fattar jag inte. Åh suck, är så irriterad nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. Antar att du fick som du ville den här gången också.

Har iallafall städat lite i mitt rum idag, och det behövdes verkligen kan jag ju tala om. Har fortfarande lite kvar att göra, som damma hyllorna, rensa i sminklådan (behövs!) och lite såntdära, men det får jag ta en annan dag för nu ska jag sätta mig och prata lite med Harry. Sen ska jag kolla på One tree hill innan jag somnar. Godnatt med er.


tips på bra värmeskydd:


poolen <3

Kom precis in, har legat på baksidan och solat en stund, med fötterna i poolen, inte helt fel ;) Tycker fortfarande att vattnet är lite för kallt för att bada i, det är ungefär 21 grader nu. Men det är perfekt att bara fötterna i ;) Ska väl gå ut och lägga mig en stund till :) Puss!


Harry!

Nu har vi en ny familjemedlem, min hamster Harry! Han är en underbart söt Angora hamster! :D lurvig och fin! Rebecca köpte också en hamster, en guldhamster som heter Alejandro .. (haha lady gaga nörd) Den skulle först heta Judas, men så tyckte hon att han såg för snäll ut för att heta det, så det blev Alejandro ..

Iallafall, så har Emelie varit här hela kvällen. Hon åt med oss, och så har vi kollat på Big brother finalen. Tycker faktiskt det var helt okej att Simon vann, det spelade inte så stor roll för mig :) Nu har vi iallafall nyss kört hem Emelie, och nu ska jag lägga mig och kolla på One tree hill, och sen sova ^^  Och imorgon är det ju röd dag, så det blir ingen praktik då heller! :o  Nej hörrni, nu ska jag krypa ner under täcket! godnatt på er!


yesterday

Igår var verkligen en lyckad kväll! Det var först lite förfest på Jennifest baksida med drinklekar och annat skoj, och sen blev det Pluto för hela slanten! Dansade massa, träffade massa bra folk och sånt, hade verkligen hur roligt som helst! :D Kom väl hem vid tre inatt, käkade lite och sen somnade jag :D

Idag har jag varit på Djurmagazinet och kollat efter en angora hamster, men det fanns inga sånadär jättefluffiga som jag vill ha, så ska åka till Erikslund snart och kolla om det finns där, så man få väl hoppas. Annars är det väl bara att vänta på att nästan kull kommer :D  Ikväll blir det bara att vara hemma och kolla på big brother finalen och ha det mysigt! hoppas alla har haft en trevlig helg! KRAM


två bilder från igår, tror det här är dom enda jag är tillåten att lägga upp haha ..

 




underbart väder!

Herre jesus, jag bara älskar vädret idag, helt underbart! Har sovit hos mormor inatt, och på förmiddagen idag tog vi en cykeltur till stan. Där blev det att äta lite, och shoppa lite. Köpte bara en blus på vero moda, och sen träffade vi Emelie och Roberto vid svartån en stund också, myselipyyys!

Nu har jag precis kommit hem, ska ta en snabbisduscch och sen ska jag börja göra mig iordning litegran. Ska på kalas hos min moster runt fem och sen ska jag direkt på förfest hemma hos Jennifer med lite folk och sen blir det utgång ikväll, troligtvis på Pluto, terassen <3


today i'm wearing this


tröttis!

Idag är jag seg som sjutton, jag legat i sängen hela dagen och kollat på one tree hill, kul liv. Kvällen igår var riktigt rolig iallafall! Vi firade Linnea, som fyller 20 år på lördag! Så det var lite fest i lokal, superskoj. Sen vid elva tog vi bussen till stan för att gå till Pluto. Men det var proppfullt där inne så vi kom inte in. Så vi gick och käkade istället och sen åkte vi hem ;D  Aja, var en trevlig kväll iallafall tycker jag :)  Nu sitter jag här i min ebba grön t-shirt och ska nog lägga mig snart igen och fortsätta se one tree hill haha. kram!


saknar min brandmanskarriär lite ;)



RSS 2.0