Shoppingdag!

Idag blev det stan och lite shopping med Jonna och Jennifer som sagt! Köpte inte så jättemycket, men fick med mig en del hem iallafall :) Köpte en söt t-shirt på Gina, en foundation, mascara och ögon makeup remover pads på Kicks, ett svart skrivbordsunderlägg på akademibokhandeln och sen en glass! :) Och juste, en tetra vin till imorgon också. Ville köpa en massa kläder idag men hittade inte så mycket, inte ens på rean, tycker det är så litet utbud av kläder här i Västerås, hittar mycket mer i typ Stockholm eller Göteborg jämt! Suck .. får väl åka dit för att shoppa i fortsättningen ;)

Nu händer väl inte så mycket mer idag kan jag tänka mig, men det är väl lika bra för jag är trött. Lillasyster kommer väl hem snart så då blir det kanske någon film eller så, mysigt! Ska väl försöka få min lilla hamstertuss lite tam också, han vill bara bitas. Har haft han i mer än en vecka och vågar inte ens ta upp han, han är så rädd. Men nu har han iallafall börjat ta mat ifrån min hand, och that´s a start! Nu är det bara att fortsätta! Nej nu ska jag väl sluta skriva, hoppas alla har haft en fin torsdag! Puss


absolut bästa rengörings serien!



Postat av: Kajsa

- tack så mycket! det är bara bra med mig :D

2011-06-16 @ 20:29:52
URL: http://fashiontrend.blogg.se/
Postat av: Michaela

Sv: tack! :D köpte dom på h&m i tisdags, så dom borde finnas. annars vet jag att dom finns på deras hemsida, men då för 150kr ;)

kram

2011-06-17 @ 15:53:06
URL: http://meeeeeen.webblogg.se/
Postat av: Stina

sv; haha naee inte jag heller faktiskt ;)

2011-06-17 @ 16:09:03
URL: http://stinajohanssons.blogg.se/
Postat av: Sofia - Foto, mode & personligt

Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna en ring i vintage stil!

Var gärna med :) Kram

2011-06-17 @ 16:43:53
URL: http://smnmode.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar här :)

ditt namn
remember me?

E-postadress: (publiceras inte)

bloggadress

skriv nåt skoj :D

Trackback
RSS 2.0