jag fick

en request om att lägga upp en bild på när jag har på den nya mascaran, och sen när jag har på en annan ! så här kommer det  :)

här är en annan mascara av maybelline, som heter
the COLOSSAL VOLUM EXPRESS, som jag också brukar
använda, jag gillar den.


här är då den nya mascaran från maybelline, som heter
LASH Stiletto. jag gillar den väldigt mycket, och som ni ser så
separerar denna mascara fransarna mer än på colossal


jag rekommenderar båda två,
men den jag gillar mest är
LASH Stiletto



hehe dissssssah

ursäkta men jag måste få dissa en sak ! jag dissar folk som under träningspass tar av sina tröjor för att det är "för varmt" och springer runt i sportbh, med sina perfekta smala kroppar och tycker själva att dom är jättesnygga. sånt !!!! stör jag mig på! och hejdå !

school and a bit shopping

idag var en väldigt skön dag faktiskt. efter som att det är torsdag så började jag klockan tolv med socialpsykiatri, vilket verkar som en väldigt intressant kurs. man får lära sig att bemöta människor som är psykiskt sjuka och har psykiska störningar, vilken kan vara bra att lära sig om man som jag, ska arbeta inom vården. man kommer säkert mmånga gånger träffa på människor med olika psykiska problem, och då kan det vara bra att veta hur man ska prata, och vårda personen.  efter den lektionen slutade vi iaf, och jag satt i ljushallen med malin, mimmi och matilda tills snäckan slutade, och då gick vi till kicks och hälsade på emelie. vi fick några färska tester,och det blev en del shopping för mig, eftersom lönen kom idag!   (y) sen så tog jag en halv subway, och så cyklade vi hem!  nu så har jag inte gjot så himla mycket .. klockan är snart halv sex, och vid halv sju ska jag och snäckan till friskis, och gå på thereses medelpass !  kul ska det allt bli. nu pallar jag inte skriva mer, men ska lägga in en bild på mina fynd iaf !! 


inte så jättebra bilder, men orkade inte ställa in på manuell    XD
 
maybellines nya mascara "LASH Stiletto" (109 kr) (har hört att den är väldigt bra)
en fuktcreme av Lóreal
(95 kr)
ögon och läpp remover av Lóreal (49 kr)
sminkborttagning, rengöring av Lóreal (65 kr)

skola och boxning dårå !

vaknade vid åtta, hur tidigt som helst liksom ! stack till skolan och hade typ estet i en halvtimme, tre timmars hål och sen matte i 40 minuter   -.-   efter det cyklade jag hem och kollade film, och vid halv fem drog jag och rebecca till friskis för att köra boxning. efter halva passet hade rebecca så ont i huvudet att hon inte kunde vara med längre, så jag körde med Daniella, hjälpledare. det gick bra. jobbigt som 17 var det liksom!! men kul också  !  efter passer var jag fan skakigare än jag mågonsin varit, i händerna! kunde verkligen inte hålla fingrarna stilla ! usch ..  så cyklade vi hem och käkade, duschade. nu ska jag snart kolla desperate housewives, boxen! byebye!!

mys på stan !




idag blev det ju somsagt stan ! gick runt först med tua ett tag och  kollade en massa, och plågade mig själv eftersom att jag är typ helt pank .. inte bra. tua som ändå hade en massa pengar sa att hon var fattig, och handlade en massa! avundsjuk, ja eftersom att jämt när jag är pank så hittar jag typ tusen saker som jag  vill köpa! vi gick till mcdonald¨s också och käkade glass! gott vare allt !  iallafall, sen köpte vi tuggummin i såndär automat <3, och sen drog hon till sin skola och jag träffade jasse, och så träffade vi patrik så vi gick runt och kollade på lite stuff och sen satte vi oss i vasaparken på en bänk och snackade. och sen kom lilla tua tillbaka! då typ skulle jasmine och patrik hem !! :o   så då blev bara elina och tua kvar, igen ! :o    vi gick runt ännu mer och hon shoppade ännu mer ! :o   sen så gick vi in på subway och moffade i oss, fan vad gott det är med subway alltså! fast det ska vara den vegitariska (y) sen såå åkte hon hem, och jag åkte till TOYSRUS med mamma och köpte doppresent till min lilla kusse som ska döpas på söndag  ^^  när vi kom hem åt vi våfflor <3 och sen åkte vi till arboga och hämtade rebecca på klassresa för hon mådde typ inge bra. när vi kom hem så .. gjorde vi typ ingenting och nu ska jag nog snart sova.   vad har ni gjort idag? :)


göra stan

nu om en liten stund ska jag ner och göra stan med tua.blir att gå runt lite. sent vid ett ska jag träffa jasmine och partik :)   då får vi se vad som hittas på. jag tänker vara lat idag och ta bussen faktiskt ! vi säger att jag är värd det ! undrar vilken parfym jag ska ha idag :o  kanske testar Naomi Campbell "Seductive Elixir"  ... typ  hejdå <3

och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

just går ingnting som jag vill. träningen går skit, och jag känner mig dålig på allting och jag är jävligt less på mig själv. var på intensiv idag och det gick inte speciellt bra. ser på alla andra som orkar allting. dom gör riktiga armhävningar men ser ändå hela tiden starkare ut än mig. och dom är finare än mig. men det är klart att dom är, när dom orkar mer än mig. åh jag tror jag snart kommer få ryck på mig själv !  nån som vill byta med mig? ne trodde jag väl. jag vill vara som min lillasyster. hon kan allting, hon är bättre än mig på allting, och JA, jag är avundsjuk om det inte märks. men jag gav upp för länge sen. jag kommer inte bli något speciellt. jag känner mig bara som en person i ett liv. någon som bara vandrar framåt.

... jag gav upp för länge sen

städning av vad?

jo, gerbilbur ! yey !  det var ett tag sen mina söta små underbara gerbiler fick en ren bur, så jag tyckte det var dags idag, och jag mig tid att skölja ur den, och lägga i nytt fint spån!  :) fiint blev det ! och som vanligt när jag gör rent buren, så slutade det med att det var spån över hela mitt golv, så ah det blev dammsugning ! great ... tråkigt som bara den ^^   men nu så är det fint, och mina små bäbisar är glada över sitt rena  hem !   dom är bara värda det bästa !


rent och fint !




you will catch me always

yes. jag sitter och lyssnar på celines låt "i know what love is" och den är hur fin som helst. ni som inte har hört den, bör lyssna på den ! :)  min dag började med att kolla på seventh heaven, följt av att käka en massa vindruvor ! senare idag blir det att gå på boxnig med rebecca! på friskis då, såklart ! är ett boxpass som anna österberg har, och det är hur kul som helst. just love it ! man är två och två, en har handskarna, och den andra har mitzar på händerna, och så turas man om hela passet, you should try! har fyra inbokade pass denhär veckan, och så blir det lite gym också! måste ligga i dethär året, så jag har nått mitt mål till studenten nästa år ! tänker fan klara det.   iallafall .. nu tänker jag gå och käka vindruvor, för det är galet gott. men det är tyvärr inte så nyttigt som man tror !    har hört att det är onyttigare än choklad, men känns som att det inte kan stämma .. eller kan det ?   :/    men ah jag ska ju träna .., fast det är ju så man inte ska tänka egentligen .. men så onyttigt kan det väl inte vara me vindruvor ?  det är ju frukt ffs !




så jävla trött

jag har tränat fyra gånger i veckan, i mer än ett halvår ! vafan händer ingenting för? ÅH får cpdampryck !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ahjuste !

det blev som sagt en liten promenad med tody, på en timme ungefär. vi gick runt en stund och sen satte vi oss på en kulle och bara tog det lugnt. det var ganska mysigt ! :)  innan promenaden var jag inne hos maja och lekte lite med bebisen alexander   :)  så kom prästen dit och pratade lite med maja, för det är dop på söndag, så dom gick igenom allting. när jag hade vart ut med tody drog jag hem, och åt lunch. (en macka) och så satte jag mig här. snart ska jag och rebecca sa desperate housewives, sådesåÅ! :o

gjort om lite

nu är det lite omgjort på bloggen, men inte så mycket !  men har ny header iaf, och så har jag ny bakgrund i bloggen! :)   nu tänker jag gå ut och gå med tody hehehhe skriver mer sen ! hejdå! ^^

too much training !

ja, hörrni ! idag så vart det träning igen. sjätte gången den här veckan (plus att jag har gymmat en del också), vilket är alldeles för mycket ... skulle hålla mig till fyra gånger i veckan, men så finns det ju så många roliga pass att gå på nu! so not good, och det blir ju, som alla vet inte lika stor effekt om man tränar för mycket. det är lika illa som att inte träna alls .. ungefär!

visste ni förresten, att om det jag har hört stämmer, <b>så är en fylla som att räkna bort 20 träningspass? men det kan väl inte stämma? eller?</b> kan det? jag tycker det är skumt, men .. det är ju väldigt mycket kalorier i alkohol, det vet man ju ...

målade även mina naglar idag, och såhär blev resultatet:


bilden är inte tagen med manuell, så bilden är inte den bästa, men man ser juu ! :)

träning och promenix !

idag så gick jag upp ovanligt tidigt för att vara jag, på sommarlovet liksom. gick upp klockan nio och gjorde mig i ordning, och vid tio cyklade jag och rebecca till friskis och gick på thereses medelpass! passet var helt nytt och det var superkul verkligen! jag borde tipsa alla er som inte går på friskis och svettis, att börja där. för man blir jävligt peppad när man är där, och det är hur kul som helst ! :)  efter det så cyklade vi iallafall hem och käkade mat. det blev korv med bröd  (y)  sen duschade jag och massa sånt. åkte till ica med pappa och rebecca, köpte lite naturgodis (som redan är uppkäkat) ....



lite senare så cyklade jag och rebecca hem till maja och dennis. vi gick ut på en promenad med deras underbara hund tody (önskar han vore min). det var jättemysigt verkligen!!  vi gick till ica och köpte ingredienser till marrängsviss (jag och rebecca ska vara onyttiga ikväll) och sånt. vi tog en del bilder också. sen satt vi på en gräsmatta och bara gosade ett tag. myspys. fast jag brände mitt finger! när vi satt på gräset så höll jag i kopplet. linan på rullkopplet liksom, sen så såg han en fågel, och sprang iväg skitsnabbt., så jag brände sönder pekfingret typ  XD men ah ... får man väl leva med ;)   sen gick vi tillbaka med honom, så åkte vi hem ! :o   nu kommer lite fina pics från dagen !!  kommentera gärna !

men först ....














PUSS !!!

försöker få till min nya headeR och det går sådär ..


nu är det ju så

att! jag har gjort en ny header, men vetefan hur man sätter in den? haha help ?  (aaaa)


det här är inte ..

riktat till någon speciell, bäst jag säger det, för annars kommer folk börja fråga om jag menar dom. men jag gillar verkligen inte när man har bestämt nåting, och helt plötsligt så blir det avbokat, för jävligt små saker oftast. och det stör mig. varför bestämma något med någon när man inte är helt säker, så att den andra bokar den dagen liksom. nu sitter man här och har inte ett skit att göra, och ännu en ensam sorglig kväll förfan, med alla elaka tankar, och den deppiga musiken. hade det varit för ett år sedan hade jag njutit. men inte nu, för att jag vill att det ska försvinna, men när jag sitter hemma själv och har blivit dissar för en småsak så går det inte särskillt bra för mig att tänka positivt och lyssna på glad musik. gaah jag får damp. jag orkar inte vara ensam just nu. jag behöver någon. men den där "någon" kommer aldrig att existera. inte i mitt liv. inte som det känns nu, och inte om jag är den jag är nu ... mina tankar har tagit för stor plats i mitt liv, och jag undrar varför.

tack för att jag fick skriva av mig lite, det är ingen som behöver läsa, för det är endast en hög av skitsnack


elina hissar

och vad hissar jag? jo, jag hissar våran supersmarta "ta-ut-kärnor-ur-körsbären-apparat" (y)
en riktigt smart uppfinning assååå


du sätter körsbäret i den runda saken,
så att pinnen går in precis där kärnan sitter


sedan trycker du till, och poff ..
där hänger kärnan och det är bara att ta bort den


woalla !  bara att käka !  njoy

new clothes

vad tycks ?


svart skjorta från vila, 199:-


röd skjorta från vila, 199:-


svart lång stickad tröja från vila, 200:-

hellu !

hej alla, det blir inte av att jag skriver så mycket nu. men jag har iallafall slutat jobba nu, och det känns skönt och tråkigt på samma gång ! jag kommer att sakna alla mina gamlingar jättemycket, men jag och madde ska dit och hälsa på snart hihi !  skönt iallafall att man hinner ha två veckors semester innan skolan börjar igen. fast jag måste säga att jag saknar skolan lite, men bara liite. saknar liksom rutinerna och allting .. klassen också såklart. men allt kommer bli somvanligt och det blir lättare att planera saker och ting ! jag vet inte vad jag ska skriva mer .. tänker skriva lite om igårn iallafall!

igår så gick jag på stan med mamma och shoppade lite kläder (som ni kommer få se bild på snart) och så käkade vi med min storasyster på vivaldi, och det var mums ! jag köpte också ett par fina örhängen inne på kicks !  :)
efter det åkte vi hem, och sen cyklade vi hem till min "moster" (eller nånting) .. för hon skulle slinga håret på min mamma, men det slutade med att hon slingade håret på mig med, så nu har jag typ .. rött/orange hår, men i like it!  kommer dock, lägga i rött igen innan skolan börjar och sånt ! :)  men ja det blev great. jag gosade också med hennes lilla bebis alexander, och hunden tody.  här kommer pics ! (släng gärna in en kommentar)

alexander
han är verkligen söt


like i said


puss


snällaste hunden ever


puss på oss


iiih

så sjukt bra låt! everyone likes it !


eller ..... ?



jag tror att det är ganska många fler tjejer än jag som undrar.
folk säger att "killar vill ha lite att ta i" och "killar tycker bara det
är äckligt om tjejer är för smala" .. men stämmer det?
skulle bara vilja veta. det är många som inbillar sig saker.
om du är kille, och har ett svar, så svara gärna. tjejer med
åsikter eller tankar får också gärna svara !

träniiing !

efter jobbet så gjorde jag nåt duktigt ! jag gick hem från vallby, och det tog mer än en timme :(  XD   men det var skitvarmt ute, och jag hade jeans + en ghanska tund väska att konka på, så det var väldigt jobbigt hehe. när jag kom hem så bytte jag bara kläder och käkade en macka och sen cyklade jag och rebecca till friskis. vi skulle gå på thereses pass, men sen när vi hade fått våra biljetter så kommer anna och ska ha sitt puls/medel pass i lilla salan, bara för att det var för mycket folk som ville på thereses pass .. så dom som inte kom in på hennes pass fick gå på thereses pass fick gå på annas. men jag och rebecca blev ganska avis, så vi gick också på annas pass ! ah, och det var askul HIHIIHI!  efteråt så cyklade vi hem och käkade mat.

sen kom pappa hem. han hade vart hos min moster och målat i hennes lägenhet, men sen mitt i allting så hade min moster svimmat flera gånger, fått nåt anfall. så dom andra som hade vart där och målat (min andra moster och en som dom känner) fick köra upp henne till akuten. läskigt  :S hoppas det blir bra iaf !

jag vet att alla tycker min blogg är jätteintressant ... men ah !!!!!!

on tha job

sitter på jobbet nu, och fem minuter av min lunch har gått .. madde är och köper käk på ica, och sen ska vi äta hehe hoppas hon kommer tillbaka snart så man hinner äta, tyyyp !  har nyss setat och snackat med en 100 åring (:  det var mys hähä !!!!    nu pallar inte jag skriva nå mer ..  ska träna ikväll ! :D

så var helgen slut ..

again !  helgerna går alldeles för snabbt., och det suger ganska hårt ! men det har varit skönt att kunna tänka på lite annat än jobbet, och sova några fler timmar om nätterna !   har umgåtts med mysiga personer i helgen också ! :)  igår var jag ju med tua ! och idag träffade jag först jennifer och gick på stan med henne ett tag. köpte lite underkläder ;p  och nu är jag nästan pank! blä !    sen så cyklade jag till vallby och träffade micke när han hade slutat jobbet, och så cyklade vi hem till honom och kollade på film :)   scream blev det, och den var läskig, tycker jag   >.> !!   men ah, sen skulle jag hem. han följde med mig en bit, så att jag hittade hem  ;p   har aldrig cyklat från erikslund förut ! :o     när jag kom hem var det käk, och nu tänker jag lägga mig, för jag ska upp senast halv sex imorrn bitti ! :(   PUSSPÅER !!!!

3 minutes miracle

är verkligen något att rekomendera till dig som vill kunna dra fingrarna genom håret utan att stöta på en enda tova!
jag har blivit helt kär i denhär inpackningen, och fick ett helt gäng med testers från min syster som jobbar på kicks. typ tusen gånger bättre än vanligt balsan. you better try


party

igår ! så jobbade jag och sånt, och sen efter jobbet gymmade jag med rebecca ett tag. när vi kom hem duschade jag och sminkade mig, och vid sex tog jag och lovisa tåget till hallsta. det var fest hos malin och det var mys, tycker jag minsan ! mum and dad kom och hämtade mig vid typ tolv. var skittrött, men hade ju gått upp kvart över fem på morgonen, så .. blabla ..



idag så var jag på möte klockan ett och sen gick jag in till syrran på kicks. hon fixade till min sminkning litegran, och sen så träffade jag tua ! vi gick runt liite på staden och kollade. hittade en tröja på carlings för 400 kronor som jag ville ha, men orkade inte köpa den ! :o        men köpte iaf ett linne, två hårband och en eyeliner ! och så käkade vi subway <3

när jag kom hem köpte jag och snäckan pizza, och sen satt vi och okollade på film  (flightplan) med godis och marrängsviss, och nu känner jag mig massa tjock :(   bllääää!!   snart tänker jag sova. imorrn ska jag först på stan med jennifer, och sen ska jag träffa micke. får se vad som hittas på !  pusshay !


RSS 2.0