Övningskör

Idag började jag dagen med att ha körlektion! Förra gången var det ju mest krypkörning och känna lite på gas och broms, men den här gången hörrni! Nu fick jag gasa och köra både på tvåans och treans växel, riktigt snabbt gick det! Okej 30 km/h. Fick även svänga massa och prova på att backa lite. Tycker fortfarande det är lite läskigt, men det är riktigt kul! Bokade in lite nya lektioner också hihi! :)

Efter körlektionen träffade jag Jasmine och så gick vi till rekryteringsmässan, hittade dock ingenting intressant. Efter det så träffade jag snäckan och så tog vi en promenad hem! Stannade på ica påvägen och köpte frukter för jag tänker göra fruktsallad ikväll sådeså! Nu ska jag äta ägg. Hejdå!


Postat av: Mikael

Hej alla glada modefilurer!, jag har ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer att få forumet att växa så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag skulle bli väldigt glad ifall du och andra som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan ni skriva om eran blogg eller hemsida och ha med den i era inlägg. Moderator roller kommer att dyka upp när forumet växer för seriösa och engagerade personer. Om ni gillar att se på youtube så kan ni alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Till sist vill jag bara nämna att vi har en facebook grupp också som finns på adress www.facebook.com/modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-07 @ 19:57:34
URL: http://www.modekampanj.com

Lämna gärna en kommentar här :)

ditt namn
remember me?

E-postadress: (publiceras inte)

bloggadress

skriv nåt skoj :D

Trackback
RSS 2.0